HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
A DHD túl jó üzlet volt, és azért erõltetem a WP7-et, mert ki akartam próbálni egy olyan WP7-et, amit nem ilyen aljas launcherek hoznak össze..😄D Hát bûn ez?! 😄

Kifli: Köszönömmm 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
WP7 még mindig zárt, és a HD2n is csak azért mehet, mert a HD7 kb a HD2 kicsit módosított wp7 változata <#vigyor3>
de szerintem ezt egyszer már megbeszéltük...amúgymeg mi a fenének vettél DHDt, ha ennyire akarod azt a wp7et? <#vigyor3>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

kifli
hát, hd2-nél az android és a wp7 ugyanúgy magldr-re megy fel. Bár ez nem ugynaz mint dhd bootloadere. Gondolom dhd-nél nem oldható meg valami.

Nameg gondolom az is elõny volt hd2-nél, hogy azt eleve úgy adták ki, hogy az elsõ wp7 telefon lesz, ezért is volt wm6.5 alatt rejtve a ram egy része, és az n-es wifi, ezek lettek volna az új ficsörök gondolom (aztán a keresõgomb hiánya miatt ms nemet mondott a frissítésre).

A driverek egy része már kész wp7-hez, ezeket valahogy megszerezték, így mûködésre bírták.
papi08
Most felteszek egy kérdést. Kövezzetek meg, de megkérdem 😄

Ha HD2-re lehet feltenni Androidot, akkor DHD-ra miért nem lehet feltenni egy WP7-et akár? 😄
Ezt gátolja a boot loader, vagy csak a ROM-ok hiánya miatt?

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Androidhoz képest igen, de nekem nagyon tetszett az a Sense, ami rajta volt. Az a képernyõt beterítõ idõjárásos cucc meg nekem pl nagyon hiányzik az újabb Sense-ekbõl...az nagyon tetszett nekem...

(és csak h tisztázzuk, nekem most Desire HD-m van, elõtte volt HD2m 2 hónapig, és igen, volt rajta több Android rom is, szóval azért tudom mirõl beszélek 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Bucser
6.5 egy kalap szar. Már bocsánat. Próbáld ki az androidot nem vesztessz vele semmit. valszeg én holnap reggel fordulok ICe cream sandwichbe majd.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bencee7
Ezjó <#vigyor3> hát igen, a HD2 az egy csoda 😊 Ha nem tudtam volna jó áron venni DHD-t, még nekem is meglenne 😛 2009 decemberében mutatták be, és köszönhetõen az xda-s srácoknak, a HTC-nek, hogy erre az alapra épített sok telefont, még ma is csúcs cucc <#taps>

amúgy én szerettem a 6.5ös WinMo-t is rajta, fõleg Energy ROMmal 😊 az az idõjárás hihetetlenjó rajta

rastaman
én is HD2-t nyüstölök androbival. mindennapi használatra bõven jó a telefon, pedig lassan 3 éves...

kifli
xda-n az egyik srác aláírásában:

kifli
nekem most egyszerre van rajta: wp7, android 2.3.7, android 4.0.3, ubuntu
a meegot kellene még felszenvednem rá, és akkor teljesen jó lenne 😄
Bencee7
Vegyél HD2t, és sosem fog elavulni 😄 de tényleg...olyan supportja van, mint semmi másnak 😛
Ha iOS open sorce lenne, már az is lenne rá xD

...de tényleg, megfontolandó!

Ja én is azon az állásponton vagyok mint ti, csak kellet egy kis pozitív megerõsítés😄
Amúgy milyen ütemben csökkenek az árak mostanában vagy inkább emelkednek? Meddig tartják meg a jelenlegi áraikat?
Csak azért kérdezem mert láttam használtan Desire-t 40ezer körül (fölött) meg Desire S-t 60ezerért és azon morfondíroztam, hogy ha megveszem a 60-ezerért az S-t akkor mikor jön el az az idõ hogy csökkenni fog az ára.
Amúgy melyiket érné meg jobban 40e-t a simát vagy 60e-t az S-et?
kifli
Model függõ 😄

HD2 pl még mindig elég jól tartja magát (a hibátlan darabok 55 körül mennek ma is, és szerintem fölösleges még cserélni). De pl egy kisebb kategóriás telefon gyorsan elavulttá válik.
kemszi2
felhasználótól függ. én a Legendet legalább 3évre vettem másfél éve,remélem többet is ki fog bírni.Megfelel mindenre net,zene,film,gps,esetleg játék,és még telefonálni is lehet vele XD
Ha nem vagy "hájtek buzi" hogy mindig a legújabb kell,akkor sokáig elég lesz.
heló.
Mennyire gyorsan fejlõdik a HTC és amúgy ámblok az okostelefonok? Teszem azt most megveszek egy HTC Desire S-t az meddig marad "modern", mikor jön el az ideje, hogy elavulttá válik? 2-3 év?
És ha sima Desire-t választok?
FlyHigh
Használt nem jöhet szóba, így is nagyon a teteje ez már amit egy telefonért adnék és akkor már legyen új, dobozos, full tartozékos, garis, stb. DHD jónak tûnik, kár hogy nem WP7-es, mert az jobban kézre áll, de minden csak megszokás kérdése végül is.

Thrash \'Till Death

Bencee7
Trophy-t és HD7-et nem ajánlanám, már csak azért sem, mert nagyon nagy jelenleg az értékvesztése, jóformán egy Trophy vagy egy HD7 majdnem a HD2 árában megy használtan mostanság...

DHD ajánlott ebbõl a keretbõl! Minõségre és tudásra is minõségi cucc, de ezt már sokat ragoztuk itt xxxpaulxxx kollégával 😊

De ha nem zavar a használt cucc, néha, találni 90ért Sensationt is! Csak keresni kell, és persze kivárni 😊

kifli
Ha nem feltétlen androidost akarsz akkor esetleg htc 7 trophy, vagy van HD7  ennyiért, de az nem javasolják annyira. Nem a megszokott htc minõség, az összeszerelése. Ettõl függetlenül az is jó telefon...
Desire HD😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

FlyHigh
Hellósztok!

90e keretbõl melyik HTC-t érdemes választani? Általános felhasználásra kellene.

Thrash \'Till Death

kifli
kártyaolvasóval próbálkoznék pc-n.
bubu13
Hello!

Van egy Htc wildfire s telefonom és hirtelen nem érzékeli az sd kártyámat. Beteszem újra a telefonba és kiírja, hogy sd kártya elõkészítése utána meg, hogy sd kártya eltávolított. Ilyenkor mit lehet tenni, hogy újra használhassam vagy legalább az adatokat valahogy lementsem róla?
Elõre is köszi a segítséget!

EEE 1899

Bencee7
Na, nagyon jó hír 😊 ha a kamera menni fog, mondhatjuk h kb teljes értékû rom lesz végre...
Amúgy kíváncsi leszek, hogy a HTC mikor is adja ki az elsõ ICS frissítéseket...

(*megjegyzés: azt bírom, hogy a Samsung SGS2re OTA ICS van, mindenki el van szállva h wááááo ICS, felteszik, erre ugyanaz a sz*r TW jön szembe, ami rajta volt <#idiota>)

kifli
hd2-n már megoldották a kamerát, jópár napja, nemsoká dhd-n is mennie kell 😊 (Bár szerintem amint kijön a htc-tõl az ics rom, a mostaniakat kukázzák majd, és arra fognak alapozni...)

hd2 rom már beta 10-nél tart 😄
És van már belõle custom rom, egyedi appokal stb.
Jajj de várom már az elsõ végleges ICS romot!😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pethy23
Üdv!

Ha HTCDev-en keresztül végzem el a bootloader nyitást akkor a garancia elvész és akármit állítok eredetire nem is "látszik" már érintetlennek? Azért kérdem mert olvastam olyat is hogy állítólag! a telefon felkerül egy listára így gari érvényesítésnél rögtön mondhatják rá, hogy ez már nem a mi problémánk, mert bizony ennek már megnyitották egyszer a bootloaderjét.
kifli
engem még nem keresett öcséd, de ha gondolod megadom a számom <#idiota>
Bencee7
Nálam nem volt ilyen, amikor még 2.3.5 meg Sense 3-as rom volt fenn...érdekes :\
Én a helyedben wipe-olnám (cache, dalvik, vagy full),esetleg telepítsd újra a romot, már ha ezt lehet, talán az segít...vagy rootold + fõzött romra fel! 😄

nono84
Sziasztok! Decemberben megjött nekem is a frissítés a DHDmra. Azóta több furcsaságot is tapasztaltam. ha öcsém hív pl akkor az õ hívását nem tudom felvenni mert amikor behúzom az ikont a záróképernyõn a karikába, akkor bedob a fõmenübe, azzal a hibaüzenettel, hogy a sense hibát észlelt és leállt (még kéri a pin kódot is utána). Eddig csak az õ hívását nem tudtam fogadni. Nálatok volt valami hasonló jelenség?

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

kemszi2
nekem a kikapcsoló gomb nem mûködik tökéletesen,néha nem érzékel,néha meg duplán
jazzy
És? Akkor visszaküldöd megint, nehogy te félj már a garanciáztatástól, féljenek õk. Én visszaküldtem Heromat szintén érintõhibával, cserélték a panelt, visszaküldték, erre elbaszták a sim foglalatot és nem lehetett belerakni, rám akarták kenni, ki akarták fizettetni, elküldtem õket az anyjukba, elvitték kicserélték és visszaküldték ingyen.
Úgysem cserélnék az egészet, csak szétszedik és kész. Viszont az nem olyan egyszerû mûvelet, mivel jól be van építve a fém házba és félek, hogy valami kárt tesznek benne, ami csak utólag derül ki😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Bencee7
Fincsiiiiii ICS <#vigyor3>
Virtuous Quattro Beta1 for DHD Kamera nem megy, meg egy-két apró bug van még... amúgy ez a kiszivárgott Sense 4.0-ás ICS-bõl van...szóval Sense-telenítették <#vigyor5>
BeatMod-so srácok is dolgoznak rajta, mondjuk õk elõbb kezdték, de mégis ugyanott tartanak, ahol a Virtuous srácok 😊 A legnagyobb gondja mindkét buildnek, hogy a kamera nem megy, ezt még egyik csapat sem tudta megcsinálni. Ezen kívül használható romnak néz ki 😊

Hihetetlen ez az xda 😄

csak nekem nincs garanciám már...

Jah Live!

kifli
ha zavar érvényesítsd, hátha egész telefont cserélnek, és kezdõdik a gari elölrõl 😄
Nekem a Legend hangerõgombjaival van gond, mivel egyáltalán nem mûködnek már. Szerintetek érdemes ennyiért érvényesíteni a garanciát, vagy hagyjam a fenébe, mert többet ártanak, mint használnak?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Blasta
Nekem a kijelzo alsó sávja szállt el teljesen, illetve a tobbi részen is marhaságokat érzékelt.
2 hét alatt kicserélték az egész elolapot gariba (tehát uveg, kijelzo, full elolap+gombok).

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bencee7
e-care? <#vigyor3>

dotkom
Tudnatok nekem ajanlani Budapesti mobilost akinek van riff box-a?

http://atwwebmaker.tx.hu/

jazzy
Van Budapesten valahol hivatalos HTC szervíz, de nem emlékszem a címére, anno a Speedshoposok megmondták pontosan hol van.
Most már odáig jutottam hogy egyáltalán nem érzékel... csak a legtetején középen a nullát...

Jah Live!

Blasta
Csak nem hulyeségeket érzékel/érzéketlen bizonyos pontokon?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Htc hero érintõképernyõ javítására tudtok mondani megbízható, "olcsó" szervízt?

Jah Live!

gurubefree
nem egy borzaszto osszeg ( ~£12;amazon ) most nincs is ertelme megrendelni mert ugy is csak jovore kapom meg . par ora itt az EVO 3D . kiderul ebben a par napban kell e a masik aksi . most eppen case-t vadaszok az ebay-en 😊

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Bencee7
Fogsz játszani, hidd el <#vigyor3> azok a 3d játékok marhajók...mondjuk egy ideig, aztán megunod <#idiota>
Elõször azért majd tapasztald ki pár napig h kell-e neked egyáltalán az az akku...szerintem email-ekkel, nettel (bár attól függ h mennyi az annyi 😊 és telefonálással kibír egy napot. Annál több meg nem is kell...az én DHD-m 1230!!! mAh akkuval megy egy napig...este felteszem a töltõre, reggel meg le

gurubefree
Jo hozza 😊 "Anker 1900mAh extended Li-ion Battery for HTC Sensation,XE, EVO 3D ( BA S560 )"

gurubefree
Jatszani nem igazan fogok rajta . amire kell az a net , e-mail meg ugye a telefonalas . meloban velem a laptop tehat a 3G kikapcsolhato .
Az EVO 3D es a Sensation aku merete megegyezik ? Mert ha igen akkor mehet bele az amit linkeltem ( 1900 mAh )

Bencee7
Na látod, mondtam én 😄
EVO 3D meg szintén tuti cucc (nekem sokkal jobban tetszik, mint a Sensation), ez is van az ismeretségi körömben 😊 srác nagyon szereti... amúgy tényleg jó, én is játszottam az övével, szép 3D képeket készít és a játékok is rohadtjók rajta 😄
Viszont abba meg fõleg kell a nagyobb akku! 😄 hiába van benne asszem 1730as, ha mobilneted is van, egész nap szinkronizál, és még egy picit játszol is vele, akkor számolj azzal, hogy nem bír ki egy napot sem! Srácnak fél napot megy :\ szóval viszi magával suliba a töltõt és amikor nincs órája, ott csücsül a konnektor mellett 😄

gurubefree
koszonom

nekem hatalmas elorelepes a SanFrancisco utan. Miutan kivettem a HTC sensation a dobozbol az asszony ra is rabolt 😄 annyit volt a kezemben hogy letoltottem neki
par alkalmazast ( Skype , Facebook etc ) Azt mondta vissza sem adja . Igy szukseg lett egy masikra ... nem akartam hogy ugyan olyan legyen igy EVO 3D lett.

rastaman
gratula hozzá. sense 3-ra én is kíváncsi vagyok, lehet én is felpakolok majd egy romot a HD2-re