5079
-
#4279 azt miafasznak ott is a videochat? nem szoktam társkeresésre használni skypot :D -
#4278 skype? -
#4277 és a "nézdcsak van egy majom a telefonomban" című ovodás viccen kívül mi értelme egy első kamerának? XD -
#4276 Nemtom, ez saját vélemény. Igazából nem sok különbség van köztük...DHD kijelzője 4.3" az S 3,7", DHD 8mpx kamera, S 5. De Snek van elülső kamerája, DHDben nincs... -
bigbigle #4275 Szerintem arra esély sincs, ha csak a Sensak-ra gondolunk: ott se volt ilyen szintű áresés és még most sincs olyan árban. -
#4274 Én most vettem One X-et és eddig nem csalódtam benne. Egy 2,5 éves HD2-t cseréltem le rá. Hát erősen látszik a 2 év különbség:) -
ktomi22 #4273 Mitol. Jobb a hd. Mint AZ s?? -
#4272 szerintem nyár végére 120 lesz max az ára. -
#4271 one x ára jóideig nem fog lemenni, az szinte tuti :) -
#4270 Ha One X kell, akkor arra még várnod kell egy ideig. Ahhoz, hogy annak lemenjen az ára, kell hogy kijöjjön 2-3 új HTC, ami szerintem nem mostanában fog megtörténni.
Desire S szerintem felejtős. Nekem személy szerint nem is tetszik. Ha van 60-70 körül pénzed, akkor Desire HD még mindig a legjobb választás! :) -
bigbigle #4269 Szerintem annak nagyon nem fog lemenni az ára. (de cáfoljatok meg) -
#4268 megéri most htc desire s venni vagy az one x annyival jobb hogy inkább várjak még lemegy az ára? vagy valami totál mást ajánlatok? -
#4267 soha nem a kamera volt az erőssége a htc-nek :/ -
#4266 Ma fej fej mellett teszteltuk a One X es a GNexus kamerajanak a kepet. A One X iszonyat sokat "javit" a kepen, hiaba volt kikapcsolva minden szuro a gyari kameraban, akkor is minden szaturaltabb (melegebb, rozsaszines arnyalat) es vilagosabb volt a GNex kamerajahoz kepest (a Gnex teljesen jol hozta a realis szineket es fenyviszonyokat). Szvsz tul sokat kozmetikazott a HTC a kamera appon, tul sokat hazudik. -
bigbigle #4265 Köszi a választ.
kifli: Én annyit hallottam idáig hogy a DHD is a sense 3.6 és ics párost kapja majd(csak hát az időpontot nem tudtam idáig, de legalább már közelebb járok) -
#4264 haver már frissítette sensation-jét. de csak sense 3.6-ot kapott -
#4263 Ez barátom, a legjobb kérdés :D egyenlőre a többi készülék is vár...amíg nem lesz Sensation XE-XL párosra ( na meg a simára, de arra úgy hallottam már szállingóznak a frissítések), meg EVO 3Dre, addig a DHDnál ne is reménykedjünk...ha ezek kinn vannak, csak utána lesz DHDre ICS.
De ha ezek kijönnek, akkor max 2hét és xda tele lesz fullos, hibátlanul használható romokkal! :) -
bigbigle #4262 Hali.
Azt nem tudja esetleg valaki hogy mikor tájt jöhet a hivatalos frissítés a DHD-ra? -
#4261 Használtam, míg Sense romom volt, de akkor még a 4es vagy 6os verziónál tarthattak :D Nálam nem váltotta meg a világot...jobb volt, jobb volt, de annyira nem éreztem átütő sikert.
ktomi22: egyszer kipróbáltam a MIUI-t, és abban is ragadtam :) Nem hittem volna anno, hogy bármi leválthatja a Sense-t, de rá kellett jönnöm, hogy van jobb, és nekem annyira nem is kell...igazából a kinézetet untam meg, már rohadtul nem jön be :\ Átváltottam MIUIra, ami gyors, témázható (minden egyes porcikájában :), olyan apró dolgok vannak benne, amiről nem gondolnám, hogy kell, de mégis kell :D
azért ha lesz fullosan működő 4.0 sense rom, arra még visszanézek :)
-
#4260 a desire-t nem nehéz megcsinálni...a legend na ott felkerült a szopóálarc anno :D
segítenék ha mondjuk a kezembe lenne a telefon,így azért nem mernék belevágni
ebből csináltuk 1-2 óra alatt megvoltunk vele
Gaining S-OFF & Installing a Custom Recovery Image részben egyedül a 2lépést hagytuk ki mert ilyen menüpontot nem találtunk a telefonban :D
rom felrakásához pedig ClockworkMod Recovery process
Method via Recovery módot ajánlom -
ktomi22 #4259 pls segitenel nekem is rootolni? :P a beso tarhely miatt vacilalok enis..de raszanom magam.. de sajna sima desire re eleg nehez a root meg stb.. es mar legujabb android meg minden update van fent.. igy meg nehezebb..
1 szo mint 100 .. tudsz segiteni kerlek szepen? (sense-t sajnalom levaltani.. a gyari szep es jo,.. kiveve sajnos belso tarhelyet :((( ) -
#4258 Még itt kérdezd meg
ha nincs ötlet akkor marad a hard reset.majd leírom annak is a módját ha szükséges -
#4257 kitöröltünk már mindent, van bőven szabad hely. nem értem miért csinálja... -
#4256 nekem folyamatosan gondjaim voltak a belső tárhellyel amíg a gyári rom volt a Legend-en,sok felesleges app amit nem lehetett törölni fb,gugli maps stbstb és még csak átrakni sem.navigációra igo-t használok/tam amit szintén nem lehetett át rakni a gyári rendszeren sd-re
mióta cm7-van nincs probléma ezzel.csak olyan alkalmazások vannak amiket használok,mindig van 100mega szabad helyem.Sógornak most csináltuk meg a Desire-t mert neki is ez volt gondja.Úgy hogy ő is áttért cm7-re.
szép és jó sense de nélküle is meglehet igényesen csinálni a kezelőfelület -
bigbigle #4255 Nekem gyári DHD, és tény hogy jó a Sense, de az is hogy sajnos nagyon sokat tud enni a memóriából (de ennek ellenére se sikerült befagyasszam ég, maximum csak szaggatásra bírni) -
ktomi22 #4254 mert most mi valtotta fel nalad a verhetetlen sense-t?
.. gyari htc desire-m van root nelkul.. jo a sense.. :P -
xxxpaulxxx #4253 140mb?:O Te sosem használtál még Supercharger scriptet?:) -
#4252 meg kell nézni htc számítógépes programjával ,talán abból is enged szöszmötölni
alkalmazás kezelőből törölni valamit ha engedi,esetleg ott adatok/gyorsítótár törlése pár programnál
ha minden kötél szakad esetleg hard reset...de csak a legvégső esetben. -
#4251 Sziasztok! Van egy Wildfire S telefonja barátnőmnek, és olyat ír ki, hogy a "Készülékének alacsony a tárolókapacitása. Az alkalmazás használata előtt szabadítson fel valamennyi helyet." Ezzel csak az a gondunk, hogy nem engedi megnyitni a Galériát sem, tehát nem tudunk honnan törölni... Tapasztalt már valaki ilyet? Mit lehet tenni? Szerviz?
Köszi. -
Vladyslaus #4250 Sziasztok!
Van nekem egy HTC300 -om (Tudom nem mai darab, de nekem jóez), és az a baj, hogy sikerült téglásítanom (Legalábbis szerintem). Szóval úgy kaptam, eredeti wm6 volt rajta, csak nem volt radio rom-ja.. próbáltam rá tenni, de elakadt a telepítő, és meghalt az os.. azóta bármit próbálok rá feltenni meghal.. vagy nem megy rá, mert elakad a telepítő, vagy felmegy, de 2 perc "állás" után lefagy (szóval ha nem nyomkodom) ezügyben szeretnék valakitől segitséget kérni, hogy mit tudok csinálni.. xda-n már nézegettem, de az nekem kínai.. a teló adatai: IPL-1.04, SPL-2.10 Olipro. Az lenne a legjobb, ha gyári romokat lehetne rá varázsolni, de ha ez nagyon körülményes jó lenne egy működőképes főzött RUU is.. előre is köszi.. -
#4249 -
#4248 amúgy megsúgom: a legendben nincs is t-betű ... xdxdx -
#4247 lolz :D -
#4246 htc feliratot lehet valahol venni?elhagytam a T-betűt a Legendről :D -
#4245 ebay -
#4244 HTC wildfire S telefonomhoz elhagytam a gyári headsetet. Valahonnan olcsón lehet venni? Az se gond, ha nem gyári csak működjön:D -
#4243 thy! -
#4242 Kapható a Tmobilenál a V és az X
HTC One V - dominóval - 71 991 Ft
HTC One X - dominóval - 148 491 Ft -
#4241 HTC One S - acéloS
mobilaréna teszt
-