5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    Hivatalos sajtófotón látható a tajvani gyártó HTC Wildfire C, avagy kódnevén HTC Golf modellje.

• kifli
    btw ics-t mikorra igéri htc a telefonjaira? Sensation-ra érdekelne, meg desire hd-ra
  • rastaman
    jóféle az új banner! :D
  • Bucser
    A Hd2-t reá cseréltem. Eddigi véleményem alapján megérte.
  • desigo
  • Bencee7
    Látom még tart a szerelem :D mondjuk egy fél évig nálam is a "verhetetlen" kategóriába tartozott a Sense...de ma már nem :)

Ha Sense 3.5 kell, a Virtuous rom a legjobb szvsz...minden benne van, gyors is, kevés akadással :)
    Jó esetben 140Mb szabad memória, 1.2Ghz, soksok jóféle módosítással. Ők csak megjavították az alap Sense-es romot :) ezt megéri kipróbálni...semmit nem veszítesz, sőt 3.5ös Sense-t is kapsz, minden HTC cuccal együtt
  • bigbigle
    Mondjuk én az ilyenektől mint a CM eléggé tartok, mert jó h mindenki mondja h rakjam fel, de úgy nem lesz sense-m amit viszont sajnálnék.
    (bocsi a dupla post-ért)
  • bigbigle
    köszi a választ
  • Bencee7
    htcsense meg fog szűnni...szóval ez az opció felejtős. Nem is értettem annyira a lényegét, pár percig jó volt szórakozni, hogy netről megcsörgethettem a telót, de semmi több...

Telefonkereső program van marketen, de fizetősek. Nekem is volt fenn "fizetős", de már nincs és nem is érzem hiányát :D
  • Bencee7
    Teljesen normális...a Sense tele van soksok szarral :D ATK-t meg el kel felejteni. Olyan nem lesz, hogy elfogy a memóriád, Android okos rendszer, bezárja idővel ami nem kell...
    Ha frissítettél 3. akárhányas Sense-re, akkor abban van beépített Task Manager, amivel kilőheted őket egyesével, de szerintem felesleges...

Ha már belaktad a telefont, és esetleg újra vágysz, irány az XDA! Sense 3.0&3.5, ICS, ICS+Sense4.0, MIUI...soksok finomság van itt :D

Ha zavar h kevés a memória, rootolj és rakj fel valami főzött romot...de egy Sense romtól ne várd, hogy több 100mb szabad lesz...
    Megjegyzem én most már egy ideje MIUI romot használok, átlag 400Mb szabad memóriával fut :) mondjuk múltkor bekattantam és Sense kellett minden áron, úgyhogy felment egy 3.5 Sense rom, de csak egy hétre :D nem bírtam tovább...és annál a főzött Sense 3.5 romnál volt jó esetben 120-140Mb szabad memóriám...
  • bigbigle
    Üdv!

Ismételten egy kérdésem lenne felétek: Az mennyire normális hogy mindent kilövök akkor van olyan 200-220 között a memóriám de ha futnak dolgok akkor meg olyan 80 tájékára leeseik (itt a 20-asra jön a kérdés) ,lehet hogy ennyit eszik a rendszer? (és az advanced task killert használom erre a célra)
  • desigo
    HTC One X - egy telefon mind felett
    mobilarena teszt

• 0ppika
    Arra van ötlet hogy miért nem jegyzi meg az egyedi csengőhangokat amit névjegyekhez rendelek? :S
  • rastaman
    likey-like, de én nem tudok ezért kiadni ennyit. maradna a one s, ha választani kéne mindenképp!
  • desigo
  • bigbigle
    Azt nem htcsense oldalán kell?(mondjuk ez az amit én se találtam)
  • 0ppika
    A telefon helyzetét hol tudom lekérdezni? Ha elhagynám pl... Regisztráltam a HTC Hubra, rá is kérdezett erre a lehetőségre, de nem találom az oldalt.
  • Mersant
    toltsd maxra azt' hali. amikor 20-25% korul van, vagy mar jelez, akkor megint radugod.
  • rastaman
    de első alkalommal... passz
  • bigbigle
    Ezeket már nem szabad lemeríteni csontig, mint a régieket. (legalábbis ahogy én tudom)
  • 0ppika
    Akksira tanács? Semmit nem ír a kézikönyv kb..
  • bigbigle
    Köszi:)
  • rastaman
    üdv nektek a htc tulajok egyre növekvő táborában!
  • 0ppika
    Hello!

Mától egy Wildfire S (remélem boldog :D) tulajdonosa vagyok. Minőségre és kezelhetőségre rögtön meggyőzött, eddig csak klasszikus nokia telefonjaim voltak, világ életemben. Lesz mit szoknom és tanulnom :p de a jót nem nehéz ugye...

Első akksi töltést hogyan csináljam?
  • bigbigle
    Döntöttem, és mostantól már DHD-m van, remélem nem volt rossz döntés:)
  • bigbigle
    kemszi2 neked is köszi a választ.

Lenne még egy kicsit átfogóbb kérdésem: Ti milyen telefont ajánlanátok jelen helyzetben nekem ami mindenre jó és minden elfut rajta most is és később is és ráadásul még árban is jó?
  • kemszi2
    a legendem mostanában lesz 2 éves fólia+tok mintha új lenne,ára csak a gsmline-t ha nézem( a többit nem tudom) 55ezer körül van. még legalább 1 de ha minden jól megy 2évet szánok neki.egyenlőre jó döntésnek bizonyult
  • rastaman
    csak a software... igaz a win 6.5 egy nem mai rendszer...
  • rastaman
    nekem csak a hátlapja kopott kicsit a hd2-n. de ahogy kifli is írta, nem egy mai telefon, és mellesleg tokot sem használok hozzá... anyaghasználat szempontjából mindenképpen pipa.

btw régi touch hd-m (hugom használja most) megnézheted mikori telefon. az ég világon semmi fizikai baja nincsen. nem recseg, nem akar szétesni, semmi baja! és nem azért írom, mert isteníteni akarom a céget, hanem mert ez igaz! :D
  • bigbigle
    Köszi szépen. Ez biztató:)
  • kifli
    el. De ez kategória függő is. Nyilván, egy 30-40e-es telefon nem olyan minőségű, mint egy 120-150e-es. De szerintem kibírnak sok évet, ha vigyázol rá. Képernyűvédő folia ekkora időtávra alap hogy mindig legyen rajta :)
  • bigbigle
    Köszi a választ.
    És még annyit hogy években mennyire saccolnál 1-1 készülék életét? (elérhető úgy 4-5-6 év hogy nem püfölöm és vigyázok rá?)
  • kifli
    mindkettő szempontból pipa :)

Hatalmas támogatásuk van (nem csak gyártói, de felhasználói oldalról is)
    Minőségi anyagból is vannak. Értékállóak is. (HD2 most olyan 55-60 körül kapható, és 2010-es telefon)

De mondhatok más példát is: HTC HD7 megjelenéskor olcsóbb volt, mint egy omnia 7, használtan, a hd7 most mégis többe kerül. (és ezt úgy, hogy HD7 szerintem egy kicsit roszabb minőségű, mint a többi htc)
  • bigbigle
    A HTC telefonok mennyire időtállóak? (értem ezalatt a szoftvereset meg a strapabíróságot)
  • rastaman
    valaki vegyen nekem egyet pls
  • GregSB
    Szappantartó FTW :D

• kifli
    hát erről fogalmam sincs. Én még nem próbáltam ilyet :D
  • rastaman
    van mgloader-em :)

egy olyan kérdésem lenne inkább, hogy az sms-ek szinkronizálása lehet séges-e a kettő oprendszer között? anno wp6.5 -> android sajnos nem tudtam megoldani, és nem lenne jó, ha most sem tudnám átmenteni őket :/
  • kifli
    ha van mgloader, akkor nem az.

amit tudok mi:

adobe reader - van
    angry birds - van (nemtudom hogy mind van-e de szerintem van)
    facebook - külön app, és integrálva is van a rendszerbe
    gmail - saját gmail fiók beállítás lehetőség van integrálva, szinkronizál is mindent (kontakt, naptár, mail)
    go chat pro - Teljesen nem ismerem a progit, ha jóltudom facebook chat, ha az akkor van integrálva a rendszerbe ilyen
    opera - nincs
    tweetdeck - gondolom valami tweeter cucc, az van integrálva, és külső prog is van rá tudtommal, ha a beépített nem elég

A többiről nemtudom van-e, vagy van amiről aztsetudom miaz :D
  • rastaman
    amiket használok most droidon: (és jó lenne, ha lennének wp7-en is)
    3g watchdog, adobe reader, angry birds (mind a 4), box, facebook, foursquare, gmail, go chat pro, google talk, miso, opera mini, shazam, super backup (sms,kontakt,híváslista backup progi), titanium backup, tvshow favs, tweetdeck.

közben ráleltem a windows piactérre, látom sajnos nincsen akkora választék :/

ennek a rendszerfelrakásnak pedig még utánaolvasok, de gondolom nem egy nagy ördöngösség :)