HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gurubefree
megerkezett !!! egy alom 😊 a felesegem el is kunyeralta ugy hogy hirtelen felindulasbol vettem egy EVO 3D-t magamnak 😊 sense 3.0 verhetetlen !!! a kijelzo kivalo ( nem ertem hogy miert is probaljak leminositeni par review-ban )

Ha megjon az EVO 3D jelentkezem ( holnap )

ゾルターン

Világpolgár
Lekopogom, nálam XE-nél ilyen problémák nem jöttek elõ. Viszont a melegedést alátámaszthatom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szvsz ez valami iFag conspiracy lehet. Pixeles, porosodik, fagy, kikapcsolás utáni fény???! ZÚG!! 😊)

gurubefree
"sima"

ゾルターン

Bencee7
Ez az akku akkor jónak tûnik...
Ilyen kijelzõproblémáról nem hallottam, pedig van az ismeretségi körömben is egy, neki nem jött elõ úgy tudom... de ha szar is, ha megjön, látod h nemjó, 3 napig elvileg ki is cserélhetik neked a telefont szóval szerintem nincs mit aggódni!

Meg majd ha kicsit jobban belemásztál a HTC, android világába, jöhetnek a fõzött ROMok, amik azért jobban bírják akkuidõ terén a strapát 😊

Amúgy "sima" vagy XE lesz?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

gurubefree
talaltam egy hasznalhatot !!! utanna olvastam a 2450mAh-nak >> szarabb mint a gyari .

Ime : Anker 1900mAh Li-ion . itt van par feedback vasarloktol.

Nekem szuksegem van egy kicsit izmosabb aksira mert sokat utazok a munkaba es haza ( Internet stb. unalomuzesre )

Par szoszenet a kijelzo kerdesemre :

"Sajnos nem jó. HTC ide vagy oda, ezzel a kijelzõvel ez használhatatlan. 2hónap alatt harmadjára ment a szervizbe. Teljes a kiábrándulásom."
"Bajok vanna a kijelzõmmel. Melegszik, porosodik, nem reagál, lefagy, pixeles. Ha kikapcsolom akkor is kap némi háttérfényt, éjszaka jól látszik. Ráadásul van húgy zúg is."
"Ha már a HTC is ilyen kijelzõvel adja ki a készülékeit akkor gond van velük."

info

Penteken erkezik majd kiderul jo valasztas volt e. Bizakodom 😊

ゾルターン

Bencee7
Kb mindegy...ezekre hiába van ráírva mennyi a kapacitása, nagyságrendekkel nem különböznek egymástól... de ha már lehet, vedd a nagyobbat 😊

DHDbe lehet venni hasonló kapacitásúakat, de azok sem bírnak sokkal többet, mint a gyári 1230mAh-s...éppen csak pár óra. Szóval én ezeket inkább amolyan vészmegoldásnak tartom, ha nagyon kell a telefon, és az eredeti aksija lemerült, akkor jól jön 😊 de hogy átlag használatra megéri-e ezt kicserélni az eredetivel? Nemhiszem...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

gurubefree
Annyi segitsegre lenne meg szuksegem hogy milyen aksit erdemes hozza beszerezni .

Elso nekifutasra >> 2200mah

vagy 2450mah

ゾルターン

Bencee7
DHD-vel is megcsinálták bár nem néz ki olyan jól szerintem...Én az enyémet mondjuk inkább feketére festeném, vagy inkább vennék igazi fekete hátlapot 😊

papi08
Srácok, megjött a Commuter...egy örömbódóttá' 😄

13 éve itt. Szép idő.

gurubefree
most neztem utanna az araknak . Blue Magic Metal Polish Creme £10 ... ha kulon veszek hatlapot akkor az +£30 😊
Penteken jon a telo ( lehet hamarabb ) azt hiszem igy fog kinezni az enyem is .

ゾルターン

desigo
szép lett <#eljen>
gurubefree

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

gurubefree
erre voltam kivancsi 😊 mint emlitettem kezben nem volt ( Galaxy S 2-ot probaltam ) HTC minosegevel kifogasolni valo nincs egyedul a kijelzo volt ami kerdeses.
koszonom a segitseget .

Bencee7
Ki mondta, hogy rossz? A felbontás jó, asszem qHD, LCD...mi kell még? 😄
Nem amoled - amit szerintem sokan túlmajmolnak, mert nekem pl egyáltalán nem tetszik az S2 hûûûdeAMOLED kijelzõje...nekem kicsit mesterkéltek a színek, dehát kinek mi 😊

gurubefree
sziasztok

HTC Sensation vasarlasan gondolkodom . A tesztekben emlitett LCD kijelzo milyensege erdekelne . Tenyleg olyan rossz mint ahogy allitjak ? ( kezben nem volt ; Samsung Glaslaxy S 2-t nem akarok venni es az EVO tul draga )

elore is koszi

papi08
Naaaaaaa! Otterbox Commuter megrendelve az "apróságomhoz" 😛 😄D

13 éve itt. Szép idő.

kifli
én sensationt javaslom, 2 mag, jobb teljesítmény, újabb modell stb...
Sensation minden tekintetben jobb, de én is a HD-t ajánlom, mert nekem is az van😄😄😄 Plussz ami a HD mellett szól az talán az, hogy jobban "ki van forrva"... több "cucc" jelent már meg hozzá, mint sensationhoz.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Bencee7
Nekem sosem tetszett a Sensation, szóval DHD...meg mert nekem is az van <#taps>
Amúgy attól függ....neked melyik tetszik...kell a 2mag? a jobb gpu? akkor Sensation... de nyomkodd meg mind2t aztán dönts 😊

Sziasztok srácok... karira egy HTC Desire HD-t illetve Sensation-t néztem ki... de nem tudok dönteni a kettõ közül... ti melyiket választanátok?
Bencee7
Nem mondtam, hogy rosszak, sõt....de a sok mûanyag és amiatt, hogy ilyen könnyû az összes Samsung, nekem ha kezembe veszek egyet nincs egyáltalán olyan érzetem h igen, ez minõségi cucc... Megfogom az S2-t és nem érzem rajta, hogy ez egy 100+ ezer Ft-os telefon :\

Bucser
Mondjuk azért a Galaxy Nexus és a Galaxy Note igen csak ütõs. Nem beszélve arról hogy jön márciusban a Galaxy S III.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bencee7
Ugye? <#vigyor3> Egyáltalán nincs minõségérzetem ha pl egy S2-t veszek a kezembe...pedig tudását és árát tekintve igencsak jó specifikációval rendelkezik... Minõségben akármelyik HTC rájuk ver, de tényleg akármelyik, TP, TP2 vagy a Diamond2 és még sorolhatnám...

kifli
"nem érzed azt a "gagyiságot" amit akármelyik Samsung esetében (legalábbis szerintem szarok a Samuk 😊"

pont ugyanezt vettem észre...
Bencee7
"sima" Wildfire-je van húgomnak, magában jó telefon, tud kb mindent, ami kell. Minõségi cucc, merthát HTC, nem érzed azt a "gagyiságot" amit akármelyik Samsung esetében (legalábbis szerintem szarok a Samuk 😊
Wildfire S már a javított Wildfire. Kijavították pl azt az orbitális hibát, hogy a sima esetében 3.2" kijelzõ 240x320as felbontást kapott, ami elég fura, simán látom a pixeleket :\ de mondjuk ez szokható...pár óra nyomkodás után hozzászokik a szem. Na ez szerintem már nincs az S verzióban...ott már 320x480as felbontás van. A továbbra is 600MHz-en pörgõ procijával, és ugyanazzal a gpuval nem világverõ, de jó kis mindenes szerintem....

Bár megjegyzem 50ért már kapsz használt HD2-t és Desire-t, ami jóval nagyobb kategóriájú, mint a Wildfire S...

joshua
Ilyenem van. Szerintem nagyon jó kis telefon, de én 40ezerért tudtam hozzájutni. Ha most kéne választanom, akkor Sony Ericsson Xperia Mini vagy Mini Pro. 50ezer függetlenül, és sokkal erõsebb hardvere van. (ne keverd össze az X10 minivel.)

Rowlend
HTC Wildfire S-rõl vélemény? Érdemes megvenni, vagy van jobb ebben az árkategóriában?

GET OVER HERE!

papi08
A CM7-tõl ugyan úgy kikapcsolt, ám most feltettem azt amit linkeltél, majd azt frissítettem a tegnap kijött gyári szoftverre, és azóta (ma délután) végig tokban, a zsebemben volt, nem kapcsolt ki. Remélem itt a megoldás 😊 :$

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítséget! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Na mi lett, CM7-tel hogy megy a gép? 😊

joshua
Csak Sense 2.1

desigo
HTC Desire HD / Wildfire S / Desire S / Incredible S - Android 2.3.5 frissítés

"Ha HTC Desire HD készüléked van, látogasd meg a szoftverfrissítés menüpontot, mert újdonság vár. A frissítés nem töröl adatokat a telefonról. Errõl ugyan nem kaptunk visszajelzést, de más (amerikai) blogokon azt olvastam, hogy a frissítéssel érkezik a Sense 3.0 is a készülékekre. Tehát megéri frissíteni. "
papi08
Ma este hivatalosan is kijött a DHD-re a Sense 3.0. Elérhetõ a telefon szoftverfrissítések menüjében 😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Na...tizedszerre megnyitotta..😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
áááááá ezt a linket nem szeretné megnyitni..😄

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Kerestem én, de találtam rá sehol 😮

Bencee: Köszönöm széépen!! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7

kifli
xda fórumon 10000% hogy találsz!
papi08
Háát..akár milyen gyönyörû is a CM7...ezzel is folytatódott a folytonos kikapcsolás..😞

Ez úton szeretnék megkérni mindenkit, aki tud eredeti DHD-s szoftvert, kérem küldjön róla egy linket, mert beadnám a készüléket garanciába..😞

Köszönöm! 😊

13 éve itt. Szép idő.

Blasta
Gondolom ahhoz a Sense-t is át kell tervezniuk, a jelenlegi állapotában nehezen menne rá az ICS-re

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Mikorra igeri a htc a full ICS-es uj mobilját, nem tudni?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

papi08
Na, feldobbantottam a nightly cm7-et..holnap kiderül hogy ezzel jó-e..köszi a tippeket 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Elõször CM! próbáld meg, ártani nem fog. Utána ha az sem jó, mehet a RUU...
amúgy én sem találom...régen a htc.com-on voltak, most nincs ott semmi, csak ha frissíteni akarsz, akkor telefonon keresztül kaphatsz OTA update-et, csak ez a lehetõség van. De pár hete linkeltem neked pdafanclubbos oldalt, ahol letöltési linkekkel együtt voltak összegyûjtve a hivatalos romok.
DE ELÕBB CM7!!! 😄

papi08
ácsi, csak én nem találom itt a RUU-t? :S
http://www.htc.com/www/help/htc-desire-hd/#download

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Köszi..
Két ROM-mal csinálja a hibát (Android Revolution HD, és Virtuous Affinity), az sd-t formáztam üresre, azzal felbootoltam. Az hogy egy vírusos app, vagy régi appok ütköznek kizárva..Megpróbálom még ezt az eredeti RUU-t..ezt is csak recoverybõl kell fel flashelni? 😊

13 éve itt. Szép idő.

Bencee7
Www.htc.com downloadsba dhdnél le kell szedni az utolsó asszem 3.12es RUU-t és azt felrakni....csak egy hivatalos rom kell neki és kész...

Amúgy én szerviz elõtt azért kirpróbálnék még pl egy cyanogen nightly romot, ha azzal is baszakszik akkor tényleg szerviz. Ezt még mindenképpen próbáld meg! + ha tudsz, tegyél bele másik sdt, üreset!

papi08
Na...hiába az sd reset, teló reset..a kikapcsolása megmaradt..
Szóval szerintem ez hardver hiba lesz..
Szeretném megkérdezni, mi kell ahhoz hogy a rootolt, ROM-ozott telefonokat visszavegyék garanciába? Köszönöm..:/

13 éve itt. Szép idő.

Elvileg igen, majd késõbb, gyakorlatilag meg úgy is custom rommal fogom felrakni😄

kifli
DHD megkapja ics-t hivatalosan? csakmert HD2 ics romok nagy eséllyel akkor fognak végre normálisan mûködni, jelenleg samsung rom a kiinduló alap...
papi08
Telefon+Kártya resi? aaaajhaaa 😊

13 éve itt. Szép idő.

Passz... egy próbát megérhet😊