HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megjon az EVO 3D jelentkezem ( holnap )
ゾルターン
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ilyen kijelzõproblémáról nem hallottam, pedig van az ismeretségi körömben is egy, neki nem jött elõ úgy tudom... de ha szar is, ha megjön, látod h nemjó, 3 napig elvileg ki is cserélhetik neked a telefont szóval szerintem nincs mit aggódni!
Meg majd ha kicsit jobban belemásztál a HTC, android világába, jöhetnek a fõzött ROMok, amik azért jobban bírják akkuidõ terén a strapát 😊
Amúgy "sima" vagy XE lesz?
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Ime : Anker 1900mAh Li-ion . itt van par feedback vasarloktol.
Nekem szuksegem van egy kicsit izmosabb aksira mert sokat utazok a munkaba es haza ( Internet stb. unalomuzesre )
Par szoszenet a kijelzo kerdesemre :
"Sajnos nem jó. HTC ide vagy oda, ezzel a kijelzõvel ez használhatatlan. 2hónap alatt harmadjára ment a szervizbe. Teljes a kiábrándulásom."
"Bajok vanna a kijelzõmmel. Melegszik, porosodik, nem reagál, lefagy, pixeles. Ha kikapcsolom akkor is kap némi háttérfényt, éjszaka jól látszik. Ráadásul van húgy zúg is."
"Ha már a HTC is ilyen kijelzõvel adja ki a készülékeit akkor gond van velük."
info
Penteken erkezik majd kiderul jo valasztas volt e. Bizakodom 😊
ゾルターン
DHDbe lehet venni hasonló kapacitásúakat, de azok sem bírnak sokkal többet, mint a gyári 1230mAh-s...éppen csak pár óra. Szóval én ezeket inkább amolyan vészmegoldásnak tartom, ha nagyon kell a telefon, és az eredeti aksija lemerült, akkor jól jön 😊 de hogy átlag használatra megéri-e ezt kicserélni az eredetivel? Nemhiszem...
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Penteken jon a telo ( lehet hamarabb ) azt hiszem igy fog kinezni az enyem is .
ゾルターン
ゾルターン
koszonom a segitseget .
ゾルターン
Nem amoled - amit szerintem sokan túlmajmolnak, mert nekem pl egyáltalán nem tetszik az S2 hûûûdeAMOLED kijelzõje...nekem kicsit mesterkéltek a színek, dehát kinek mi 😊
HTC Sensation vasarlasan gondolkodom . A tesztekben emlitett LCD kijelzo milyensege erdekelne . Tenyleg olyan rossz mint ahogy allitjak ? ( kezben nem volt ; Samsung Glaslaxy S 2-t nem akarok venni es az EVO tul draga )
elore is koszi
ゾルターン
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Amúgy attól függ....neked melyik tetszik...kell a 2mag? a jobb gpu? akkor Sensation... de nyomkodd meg mind2t aztán dönts 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pont ugyanezt vettem észre...
Wildfire S már a javított Wildfire. Kijavították pl azt az orbitális hibát, hogy a sima esetében 3.2" kijelzõ 240x320as felbontást kapott, ami elég fura, simán látom a pixeleket :\ de mondjuk ez szokható...pár óra nyomkodás után hozzászokik a szem. Na ez szerintem már nincs az S verzióban...ott már 320x480as felbontás van. A továbbra is 600MHz-en pörgõ procijával, és ugyanazzal a gpuval nem világverõ, de jó kis mindenes szerintem....
Bár megjegyzem 50ért már kapsz használt HD2-t és Desire-t, ami jóval nagyobb kategóriájú, mint a Wildfire S...
GET OVER HERE!
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi segítséget! 😊
13 éve itt. Szép idő.
"Ha HTC Desire HD készüléked van, látogasd meg a szoftverfrissítés menüpontot, mert újdonság vár. A frissítés nem töröl adatokat a telefonról. Errõl ugyan nem kaptunk visszajelzést, de más (amerikai) blogokon azt olvastam, hogy a frissítéssel érkezik a Sense 3.0 is a készülékekre. Tehát megéri frissíteni. "
13 éve itt. Szép idő.
Ez úton szeretnék megkérni mindenkit, aki tud eredeti DHD-s szoftvert, kérem küldjön róla egy linket, mert beadnám a készüléket garanciába..😞
Köszönöm! 😊
13 éve itt. Szép idő.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
13 éve itt. Szép idő.
amúgy én sem találom...régen a htc.com-on voltak, most nincs ott semmi, csak ha frissíteni akarsz, akkor telefonon keresztül kaphatsz OTA update-et, csak ez a lehetõség van. De pár hete linkeltem neked pdafanclubbos oldalt, ahol letöltési linkekkel együtt voltak összegyûjtve a hivatalos romok.
DE ELÕBB CM7!!! 😄
http://www.htc.com/www/help/htc-desire-hd/#download
13 éve itt. Szép idő.
Két ROM-mal csinálja a hibát (Android Revolution HD, és Virtuous Affinity), az sd-t formáztam üresre, azzal felbootoltam. Az hogy egy vírusos app, vagy régi appok ütköznek kizárva..Megpróbálom még ezt az eredeti RUU-t..ezt is csak recoverybõl kell fel flashelni? 😊
13 éve itt. Szép idő.
Amúgy én szerviz elõtt azért kirpróbálnék még pl egy cyanogen nightly romot, ha azzal is baszakszik akkor tényleg szerviz. Ezt még mindenképpen próbáld meg! + ha tudsz, tegyél bele másik sdt, üreset!
Szóval szerintem ez hardver hiba lesz..
Szeretném megkérdezni, mi kell ahhoz hogy a rootolt, ROM-ozott telefonokat visszavegyék garanciába? Köszönöm..:/
13 éve itt. Szép idő.