HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Van valami tapasztalatotok abban, hogy hogyan lehetne a htc szervìzt legalàbb egy alaplap cserère bírni? Elromlott a dhd-men elöször a fülhallgatò bemenet a fülessel együtt, aztàn a proxity, a gps, ès mèg sorolhatnàm. Az akkukapacitàsa az a siralmasnàl is rosszabb. Bevittem a szervízbe ott kicserèltèk az akkut, a fedelèt plusz a sim fedelet aztàn visszaadtàk, h tessèk kèsz. Ja, csakhogy nem volt kèsz. Nem szinkronizàlt semmivel az akksi ugyan egy fokkal jobb lett, de egy teljes napot mèg így sem bìr ki. Szal megen visszavittem. Kicserèltèk rajta a kèt gombot ès hali. Hogy nem szinkronizàl azt meg sajnàljàk. A szervizes muksò azt mondta ö csak kifùlkàlta levegövel, nem cserèlt benne hardwert. A telefon mèg garanciàs ùgyhogy nem èrtem mit baszakodnak. Azt monjàk nem engedèlyezik a cserèt a kínaiak. Van valakinek hasonlò tapasztalt?

往前看同志

Bencee7
Másik rom sdre és azt feltenni cwmbõl! wipe-olni mindent, amit lehet, aztán mehet az új rom 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Lehet megbarátkozok a Radarral 😊 Csak ne lennének ennyire zárt rendszerûek a windows telefonok.Haver nem hitte el,hogy nincs rajta bt fájl küldési lehetõség 😊 De a skydrive(felhõs) megoldás nagyon jó. 😊
Köszi mégegyszer neked is a segítséget.
Rendben! Mivel nem égetõen fontos a csere,igy hallgatok Rátok! Igaz ez a dhd is a hardveraprón lett meghirdetve.Sokszor nézegetem én is.De szerintem is fontos a garancia.Hátha találok olyat. Köszi,üdv.
Sziasztok, az a kérdésem lenne, hogy flashelni akartam egy romot a heromra, de valami gebasz volt, ezért a recovery képernyõnél csináltam egy restoret és újrabootoltam a telót, de mikor újraindult, csak egy hero felirat van és ennyi... Ilyenkor mivan, mit lehet kezdeni?

Jah Live!

rastaman
bátyámnak van dhd-je és neki elkezdett kopni pl a bekapcsló gombnak a festése. igaz tokot nem használ, meg zsebben hordja. õ amúgy elégedett vele

Bencee7
Ha független és nincs rá gari, akkor az több, mint 2 éves...vagy külföldi. Ezt inkább hagyd...jazzy-nek igaza van, még õ kéne h fizessen, nem te! Hardveraprót nézegesd minnél gyakrabban! Én kb mindenemet ott adom-veszem, ha elektronikai cuccról van szó. Ha vársz egy kicsit, és sokat keresel, nagyon sok jó cuccot kifoghatsz!

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

jazzy
Ne menj bele abba a csapdába, hogy nagyon gyorsan meg akarsz tõle szabadulni, lehet 1-2 héten belül kapsz egy sokkal jobb ajánlatot, Én anno 40-ért vettem akkor 60k körül mozgó Samsung Omnia 7-et, mert sürgõsen el akarta adni, garanciás volt, aztán elcseréltem egy Galaxy S-re ami 65-70 körül ment és adtam még rá 10k forintot. Amúgy meg át akart verni 10bõl 9 ember..
jazzy
Nem tudok sajnos, de hardverapron, vaterán, stb elég sok DHD van eladó, népszerû telefon, de az biztos, hogy semmiképp nem fizetnék rá, fõleg, hogy nem garanciás. Ha a tied garanciás akkor meg még neki kéne ráfizetni..
A dhd független ,de garancia már nincs rá.Látni még én sem láttam.Majd meglátom milyen szõrben van,és akkor majd elválik. Köszönöm a segítséged! Üdv.
Bencee7
ja és ICS-et illetõen...hát kétséges, eredetileg fenn van az ICS-et megkapók listáján, de nem ez fogja megkapni legelõször. Szerintem leghamarabb nyáron lesz rá 4.0, de ez lényegtelen! xda-s srácoknak köszönhetõen már van, teljesen mûködõképes, de persze még vannak hibái... és nemsokára jön a Sense-es ICS is, szóval nem kell félni, h 4.0 nélkül maradunk! 😊

Bencee7
Árban durván egy szinten vannak, szóval 1:1 reálisabb lenne... de ez mondjuk függ attól is h a DHD milyen állapotú, tartozékok, garancia van-e hozzá...

A radar nagyon jó állapotban van,szinte még új.De sajnos T-mobile függõ.A másik ,hogy nekem nem nagyon jött be a wp7 😞 A plusz pénzt nekem megérné ha tényleg egy normál állapotú,hiba mentes dhd-t kapnék érte. Te nem tudsz esetleg? 😊 Tudni már,hogy az ics megkapja a dhd? Azért ez is egy szempont.
jazzy
Én a helyedben így semmiképp nem cserélném el. Vagy 1-1-ben, de nagyon alaposan nézd meg a telefont, ne csak pillants rá, de talán méginkább eladnám ha nagyon szép állapotú és független és keresnék egy "sürgõsen eladó" jó ajánlatot.
Szerintetek elcseréljem egy HTC Radar-t egy HTC Desire HD-ra.Megéri? Úgy hogy adnám a telefont + 10ezer kp-t.Régóta szeretnék DHD-t ,mégis tudom már nem mai darab.A dhd megkapja az ICS-t? Illetve ha belemennék a cserébe mire kell odafigyeljek a készüléknél.Tipus hibákra gondolok,ill. Nem akarom,hogy használom egy hetet utána meg leáll/letiltják. Segítségeteket elõre is Köszönöm.
mobilism .. vagy applanet.. vagy hasonloak 😄 .. amugy desire-n hudekomoly azert nemmegy 😄 .. nem egy dualcoros procija van.. so belso memoria hipp hopp elfogy 😄 ..

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Köszi

Bencee7
A HTC nem használ micro simet, szóval "sima"

Hello!

A HTC Titan http://www.htc.com/www/smartphones/htc-titan/#overview
Milyen Sim kártya való bele? micro vagy sima?

Na leadtam a Hero-mat szervízbe, kíváncsi leszek mikor romlik el megint az érintõpanel...

Jah Live!

rastaman
köszönöm a tippet, a titanium backupot leszedtem, látom kb az egész telefon lementésére alkalmas progi! 😊

Bencee7
belsõ memória partícionálással növelhetõ, de erre max 1gb-ot szoktak hagyni, több nem kell...

angry birds mentésre titanium backup, vagy van a marketen ilyen progi h angry birds save vagy vmi ilyesmi 😊

Üdv mindenkinek!

HTC Desire telefonhoz honnan lehet biztosan mûködõ, komoly 3D-s játékokat leszedni? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna linkeket adni hozzá.<#taps>

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország első és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

rastaman
nekem is az 1.1 es rom fut. újrarakom a rendszert leformázom az sd-kártyát, hátha segít...

btw angry birds játékállásomat le tudom menteni valahogy?

kifli
nekem rendben van youtube, 1.1-es ics van fent. Igaz az sd kártyás változat, mert a nandban wp7 van 😊
rastaman
flasht már újra raktam, nem segített, a rom lesz a következõ lépés. nem tudom lehet-e az lenne a baja, hogy nem töröltem az sd kártya tartalmát, de a rom telepíteskor a wipe-ot azt hiszem kiválasztottam a clockwork módban...
ha nagyobb belsõ memóriát szeretnék, akkor azt a particionálásnál tudom beállítani, pl gparted-del, vagy a clk módból, ugye? melyiket ajánlod?

(bocs még kicsit kezdõ vagyok az ilyen haxor témákban, kicsit hiányos a tudásom...)

Bencee7
hmm.....érdekes 😊 hát ha nagyon zavar, akkor én mondjuk újra raknám a flasht elõször, aztán ha ez nem segít, akkor a romot...

rastaman
állítva ill fektetve is yt programból indítva, ha pedig operából indítom, akkor is átdob a yt progiba... :S 😞

Bencee7
állított és fekvõ módban is? Csak mert egy idõben volt egyes romoknál probléma h portait módban ment rendesen, landscape-ben meg nem...
amúgy böngészõbõl lejátszva, vagy yt programmal?

rastaman
akadoznak a youtube videók a telefonomon, van valami tippetek, hogy mitõl lehet?
hd2, android 4.0.3, flash player11 is van rajta, teljesen mindegy hogy mobilnet, vagy wifi - mindkettõn képkockákat ad csak be, de ettõl függetlenül a hang az normálisan jön :S

Blasta
aztakurva 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kifli
mobilism.org-ról pl tölts le valami backup progit. Titanium csak rotal mûködik, szóval ne azt...
jaszy
Utána olvastam, hibás a gyári FW, egy hard resetet kell csinálni. Hogy tudom az adatokat elmenteni? HTC syns el nem boldogulok.

jaszy
Sziasztok!
Adott egy HTC Wilddfire s telefon, tegnap frissítettem 2.3.5 re, teljesen gyári minden! Azóta a marketrõl nem lehet letölteni semmit, visszadobja és kiírja hogy egy hiba miatt nem megy. Mi lehet?

kifli
az tény hogy wp7 mango óta használható
jazzy
Én viszont semmi esetre sem vennék wp7 telefont megint, örülök, hogy eladtam, kiforratlan még, android jelenleg a járandó út, fõleg, hogy jön az ICS.
kifli
Én most radart. NAgyon megtetszett a wp7 mostanság 😊
heló, újabb kérdés.
Melyik a jobb vagy legalább is ti melyiket választanátok a HTC Radar-t vagy a HTC Desire S-t ??
rastaman
jó nem tudom mit csináltam elõbb, de most jó. ics, meg kell, hogy szokjalak 😄

rastaman
egy olyan kérdésem lenne, csak hogy a kernel-t azt hogyan rakod fel... lehet alap kérdés, csak nekem nem megy... 😞

Bencee7
Én azért nem ajánlanám a Desire-t, mert a legtöbb Desire tulajnak gondja van a kevés memóriával, arra panaszkodnak a legtöbben...és a HTC is azért szarozott a 2.3 kiadással, mert "nem fért el" benne 😊
Jó telefon, tud mindent, és amoledes is van belõle...szóval jó, csak kevés a memória 😞

nyuny01
A sima desire is jó választás,ICS 4.0.3 megy már rajt szépen! 😉

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

kifli
HD2 tulajoknak ismét egy hír, cotulla nemsoká új magldrt fog kiadni 😊

Akinek nincs HD2-je és asse tudja miez, egy kis ismertetõ, a készítõktõl:

DFT proudly presents MAGLDR bootloader - The first bootloader with built-in Tetris!
rastaman
köfi! ;-)

kifli
persze nyugodtan 😊
rastaman
köszi. ha gondom lenne a felbuharálással, fordulhatok majd hozzád segítségért?

Bencee7
Egy kevés van...
Kijelzõ méret: HD-4.3", S-3.7"
Kamera: HD-8mpx, S-5mpix
Elõlapi kamera: HD-nincs, S-van
és az S-ben nagyobb akku van, de kb ennyi...

én voltam tavaly Mobilarénás Mobile Meetingen, oda hozta a HTC a fullos termékpalettát, többek között ezt is (kb pont akkor jelent meg). De nem tetszett, kijelzõ nekem kicsi, és én jobb szeretem a "tégla" formát, ez annyira nem fogott meg...mint egy sima Desire, a HD belével <#idiota>

Van valamilyen különbség Desire HD és az S között? Azon kívül, hogy az egyik nagyobb.
Megnéztem mindkettõt és én nem találtam lényegi különbséget, de ti biztos jobban értetek hozzá úgyhogy újból számítok rátok. 😊
kifli
HD2 tulajok figyelem!!!

4.0.3 ics CM9-el majdnem minden megy (alap usb thetering és vpn még nem)
Bencee7
Nem az 😊 ha lenne, én is kipróbálnám azt biztos 😊 de most inkább ICSre vágyom ^^