5079
htc_one_banner_1.jpg
  • arjen10
    alig várom már, hogy megérkezzen az enyém! :) első töltést amúgy hogyan csináljam majd? mennyire merüljön le + meddig legyen a töltőn?
  • kifli
    gurubefree 2-vel indított rögtön, android topikban írta, ha valaki kíváncsi valamire szívesen válaszol...
  • Bencee7
    Megtapizni vásárlás előtt max a speedshopban lehet...de hidd el, jó lesz :D én anno a HD2 4.3"-jára mondtam, hogy minek, meg mekkora már...ma meg a DHD ugyanekkorája már "kicsi" :) megszokod, és soha nem akarsz kisebbet!

elitehun: de van, olvass vissza egy kicsit, Bucser kolléga most cserélte le a HD2t egy OneX-re, és ha jól emlékszem volt még valaki, de abban nem vagyok biztos :)
    OneX meg szép és jó (főleg fehérben :), rosszat még nem olvastam róla...ha olcsóbb lenne, cserélném is a DHDt, de egyenlőre biztos marad a kicsike :D
  • rastaman
    nincs sajnos :D
  • rastaman
    bocs, úgy értettem, hogy megtapizni, kipróbálni milyen a 4.7, mennyivel könnyebb rajta gépelni, ugyanis relatíve nagy ujjbegyeim vannak (és eddigi legnagyobb telefonom is csak 4.3)

mindenesetre holnap benézek a veszprémi t-pontba, remélhetőleg kipróbálok egyet, illetve megkérdem ezt a webshopos témát, hogyan is van pontosan.
  • elitehun
    még senkinek nincs ilyenje mi? :D
  • elitehun
    Vélemények a One családról? Azon belül is az X-ről?
  • Bencee7
    ott helyben biztos beüzemelik neked :) de ha nem is, akkor te kibontod és bekapcsolod, az akkuban van elég töltés, hogy kipróbáld...

de ha mégsem, akkor is, ha nem jó, 3 napig kicserélik
  • tesó07
    Eladó Egy HTC Mozart független, karcmentes, garanciális teló. Akit érintene az írjon pü-t.
  • rastaman
    ki is lehet próbálni, ugye?
  • Bencee7
    Ha független, akkor valószínűleg nincs. Szerintem is menj a Tbe :) velük rosszul nem járhatsz, plusz ha még raknának is bele vmit, akkoris, már rootolva van a OneX, szóval nem sok van már hátra, és rom is lesz :) ...és ha rootolt, akkor bele is tudsz nyúlni, és kitörölni, amit nem akarsz benne látni
  • rastaman
    és nincsen benne semmi ilyen t-menü meg ilyesmi? (csak mert pl a céges nokiámban vannak ilyen t-szutykok beépítve)
  • Adaaam
    Ipon szerintem is megbízható, de amit #4299-ben is írtam szerintem jobban megéri domino-val venni, spórolsz vele 30k-t. Ph fórumban írta egy srác hogy tegnap kapta meg a telefont a T-től és független.
  • bigbigle
    Az IPon-nal nekem csak jó tapasztalataim vannak, nincs velük gondom, szerintem tőlük nyugodtan veheted, de várd meg hogy a többiek mit mondanak.
  • arjen10
    http://ipon.hu/?product_id=203089

innen akkor esetleg? vagy tudnátok olyat ajánlani, ahonnan érdekes. már a hétvégén meg szerettem volna rendelni, de akkor így csúszik. de inkább csússzon, csak legyen akkor biztos :)
  • rastaman
    értem. köszi a hsz-eket!
  • Bencee7
    Ha látod, hogy szép nagy betűkkel kiírják pl h magyar nyelvvel, akkor azt a telót esélyes, hogy eredetileg nem hozzánk szánták, hanem pl angliába...

igazából nincs hátránya, és talán most nem is annyira jellemző, mióta a droid tud magyarul is :) csak többször olvastam fórumokon, hogy speedshoppos cuccok elromlottak, vagy kicsit gányolt rendszerűek voltak... másik hátrány, hogy véleményem szerint az egyik legdrágább hely :D ha kicsit körbenézel, tuti megspórolsz pár 10ezer FTot...
  • kifli
    telefonokat, és hasonló műszaki cikkeket figyelik. Mert ezekről tudják megmondani, hogy nem 1$ volt, még akkor is, ha annyi van csak ráírva. Illetve azért ezeket biztosítva szokták küldeni. Asszem 50$ vagy kevesebb az értékhatár.

Makettről navos nem fogja megmondani, hogy ez most mekkora értékű is, pedig lehet valami márkás több tízezres cucc. Ellenben azért egy mobilt pl felismernek.
  • kemszi2
    mi az az érték/méret ami felett érdekli őket a dolog, makettet elég sokat rendeltem már usából japánból és még mindig elért hozzám gond nélkül
  • kifli
    ha kínából rendeled számíts ara, hogy megállítják nav-osok. És fizetned kell majd rá. EU-n belülről rendelj csak ilyen értékű dolgokat.
  • Adaaam
    T-nél most domino-val 148k ha neten rendeled meg és ha minden igaz még mindig függetleneket adnak.
  • bigbigle
    Én Kínából semmiesetre sem, ha nagyon kintről szeretnél akkor inkább Angliából.
  • rastaman
    szerintetek mekkora az esélye, ha kínából rendelek telefont ebayen keresztül, hogy az nem eredeti, hanem koppintott lesz? kb 145.000-re jönne ki egy fehér one x... itthon meg ~170.000.
  • bigbigle
    Nekem minden alap rajta.
  • papi08
    Ilyent nekem is produkál..
    ROM: LeeDroid_HD_v5.11
  • bigbigle
    Üdv!

Volna egy kérdésem felétek a DHD-val kapcsolatosan. Mért van az hogy a rezgés csökken/változó (sőt van h nem is rezeg) de csak mikor írok vagy az alsó gombokat nyomkodom, mert hívásnál/ébresztésnél meg gond nélkül rezeg? Azért is kérdem, hogy lehet-e probléma ebből később, vagy nem lényeges?
  • arjen10
    értem köszi. :) pontosan amúgy mit kell az alatt érteni, hogy elég sok a nem Mo-ra szánt készüléke? :O
  • Bencee7
    Speedshopnak elég sok a nem Magyarországra szánt készüléke, de viszont elvileg hivatalos HTC viszonteladó, szóval szerintem nincs mitől tartanod :)
  • arjen10
    hali. hétvégén tervezem egy one X beszerzését. Akkor a tesztek alapján az első kettő amit meg kell figyelnem, az, hogy ha megnyomom az oldalát nem-e szarakszik a kijelző + a szürke képeknél nem-e vibrál.
    egyébként speedshopból terveztem rendelni. ezzel kapcsolatban tapasztalatok, vélemények? megbízható?
  • ktomi22
    desirenek alapbol 1 valtozata volt
    HTC Desire

aztan jott 2 uj belole:
    HTC Desire HD -nagyobb kijelzo
    HTC Desire Z - qwerty

kesobb jott:
    HTC Desire S - velemenyem szerint sima desire javitva
  • Bencee7
    Picit olvass vissza :) #4276
  • zsolt515
    Üdv!
    Én új telefont szeretnék venni, és HTC-ben gondolkodom!
    Találtam is egyet ami szerintem nagyon jó, és jól is néz ki ez a pedig a "Desire"!
    A Desire-nek van két változata az S és a HD!
    A kérdésem az lenne, hogy melyik jobb? Miben különbözik a kettő egymástól?
  • kifli
    mint látod nem csak én nem használom :D

Nyilván, ha valaki távol van családtól, annak jól jöhet. De akkor ez a 100 millió úgy oszlik meg, hogy 100 millió használja a 2 milliárdból. sok-sok mai szemmel is modern készülék, azért nem kap front kamerát, mert nincs rá akkora igény, hogy egyűtalán helyet csináljanak neki, inkább a kinézet sokszor többet ér.

"Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc..."

Ez most komoly? :D

[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1212699762&no=4282]#4282[/url]: volt több telefonom is front cam-el, de videotelefonálásra vagy fényképezésre, 1x nem használtam. szóval biztosan tudom mondani, hogy számomra szükségtelen.
  • gurubefree
    Na .... a ket HTC one X-bol az egyik megerkezett !!!! ha valakit erdekel barmi is a keszulekrol ( bar a tesztekben olvashato minden ) akkor szivesen valaszolok :)
  • Bucser
    Akkor te vagy a fasza csávó aki nem használja a front facing camerát. még jó, hogy a maradék 100 millió user igen:)

Köztük én is pláne, hogy normális minőségben működik. Skype, videocalling haza magyarországra, Asszonynak képek küldözgetése melóból ha unom az agyam, etc...
  • rastaman
    én kb 3-szor videótelefonáltam a touch hd-vel az egy év alatt amíg használtam a telót... és akkor is engem hívtak, mert én sajnáltam rá a lóvét... :F
    a hd2-n nincs elülső kamera, de nem is hiányzik.
  • ktomi22
    nekem is volt olyan keszulekem amin volt.. de ha volt se hasznaltam.. :D most nicns nem hianyzik :D
  • Bencee7
    Szerintem sincs értelme, N95ön sem használtam...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De ne mondjuk ezt, hogy nem kell meg semmi szükség rá, mert olyanok leszünk, mint az ájfón gazdák: "ami nincs, az nem kell"
  • ktomi22
    voip eleg .. videochat max ha valakit agyon reg nem lattal rokon stb.. de akk meg ott a pc ..szerintem is felejtős a front cam.
  • Palinko
    meg mondjuk nő sem vagy hogy sminkelnél, szal tényleg semmi szükség.