HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami tapasztalatotok abban, hogy hogyan lehetne a htc szervìzt legalàbb egy alaplap cserère bírni? Elromlott a dhd-men elöször a fülhallgatò bemenet a fülessel együtt, aztàn a proxity, a gps, ès mèg sorolhatnàm. Az akkukapacitàsa az a siralmasnàl is rosszabb. Bevittem a szervízbe ott kicserèltèk az akkut, a fedelèt plusz a sim fedelet aztàn visszaadtàk, h tessèk kèsz. Ja, csakhogy nem volt kèsz. Nem szinkronizàlt semmivel az akksi ugyan egy fokkal jobb lett, de egy teljes napot mèg így sem bìr ki. Szal megen visszavittem. Kicserèltèk rajta a kèt gombot ès hali. Hogy nem szinkronizàl azt meg sajnàljàk. A szervizes muksò azt mondta ö csak kifùlkàlta levegövel, nem cserèlt benne hardwert. A telefon mèg garanciàs ùgyhogy nem èrtem mit baszakodnak. Azt monjàk nem engedèlyezik a cserèt a kínaiak. Van valakinek hasonlò tapasztalt?
往前看同志
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Köszi mégegyszer neked is a segítséget.
Jah Live!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
A HTC Titan http://www.htc.com/www/smartphones/htc-titan/#overview
Milyen Sim kártya való bele? micro vagy sima?
Jah Live!
angry birds mentésre titanium backup, vagy van a marketen ilyen progi h angry birds save vagy vmi ilyesmi 😊
HTC Desire telefonhoz honnan lehet biztosan mûködõ, komoly 3D-s játékokat leszedni? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna linkeket adni hozzá.<#taps>#taps>
www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország első és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!
btw angry birds játékállásomat le tudom menteni valahogy?
ha nagyobb belsõ memóriát szeretnék, akkor azt a particionálásnál tudom beállítani, pl gparted-del, vagy a clk módból, ugye? melyiket ajánlod?
(bocs még kicsit kezdõ vagyok az ilyen haxor témákban, kicsit hiányos a tudásom...)
amúgy böngészõbõl lejátszva, vagy yt programmal?
hd2, android 4.0.3, flash player11 is van rajta, teljesen mindegy hogy mobilnet, vagy wifi - mindkettõn képkockákat ad csak be, de ettõl függetlenül a hang az normálisan jön :S
Adott egy HTC Wilddfire s telefon, tegnap frissítettem 2.3.5 re, teljesen gyári minden! Azóta a marketrõl nem lehet letölteni semmit, visszadobja és kiírja hogy egy hiba miatt nem megy. Mi lehet?
Melyik a jobb vagy legalább is ti melyiket választanátok a HTC Radar-t vagy a HTC Desire S-t ??
Jó telefon, tud mindent, és amoledes is van belõle...szóval jó, csak kevés a memória 😞
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Akinek nincs HD2-je és asse tudja miez, egy kis ismertetõ, a készítõktõl:
DFT proudly presents MAGLDR bootloader - The first bootloader with built-in Tetris!
Kijelzõ méret: HD-4.3", S-3.7"
Kamera: HD-8mpx, S-5mpix
Elõlapi kamera: HD-nincs, S-van
és az S-ben nagyobb akku van, de kb ennyi...
én voltam tavaly Mobilarénás Mobile Meetingen, oda hozta a HTC a fullos termékpalettát, többek között ezt is (kb pont akkor jelent meg). De nem tetszett, kijelzõ nekem kicsi, és én jobb szeretem a "tégla" formát, ez annyira nem fogott meg...mint egy sima Desire, a HD belével <#idiota>#idiota>
Megnéztem mindkettõt és én nem találtam lényegi különbséget, de ti biztos jobban értetek hozzá úgyhogy újból számítok rátok. 😊