5079
htc_one_banner_1.jpg
  • veszelka
    miután jót nevettem, újra felteszem a kérdést.
    kilőttem a zseb módot, minden.
    ja, mindig maxra állítom a hangerőt, de visszaállítja magát közepesre
  • rastaman
    ugyanezt akartam írni, de gondoltam nem trollkodom :DD
  • Rasztiman
    Állítsd át némáról hangosra..

:DDD bocsánat nem hagyhattam ki... :D
  • veszelka
    Htc evo 3d-m van. a probléma az, hogy nem csörög ki sokszor. mmint csak utólag veszem észre, hogy hívtak. ötletek?
  • bigbigle
    Hát jó, csak én úgy vagyok vele hogy azt a hivatalosat megvárnám, és utána dőlne el hogy cserélek-e romot vagy sem.
  • Bencee7
    Nem olyan vészes az :) bár szerintem augusztus előtt tuti nem lesz hivatalosan...de kinek kell? xda-s srácok megoldják, hogy legyen előbb is fullos :D én tuti nem fogom megvárni, míg kiadják hivatalosan...most is van teljesen jól használható ICS, csak 1-2 hiba még akad benne...
    Most ahogy nézem xda-t, úgy néz ki már egy ideje, hogy a srácok is erre a nagy update roll out-ra várnak, hogy legyen miből portolni rendesen DHDra...amint elkezdődnek, szerintem jó eséllyel, közel tökéletes romok jönnek majd sorban :)
  • bigbigle
    Szegény DHD kicsit távol van:(
  • tesó07
    Mindenképp az appok miatt kellene, elég vicces hogy nincs egy értelmes ingyenes navi meg stb. De azért köszi,szétnézek.
  • Bencee7
    ICS update hírek :) - bár személy szerint kétlem, hogy ez mind "tartható"...eddig elég kevés volt, mostmeg azt mondják sorban jönnek majd ki az OTA-k? érdekes :)
  • kifli
    sideload appok miatt kell?

egyébként meg msnél tudsz regelni tanulói accot, amivel tudsz valamennyi appot feltölteni telódra.

Egyébként meg xda forumon tuti találsz valami kezdőknek való leírást :)
  • tesó07
    Sziasztok. Van aki tud olyan embert aki jailbreak-elne egy HTC Mozart (címmel,árral) ? Köszi előre
  • GregSB
    Én is használom az első kamerát, videochat / skypera. Sokkal kényelmesebb, mint laptoppal szarakodni. Persze ez elsősorban azoknak jön jól, akik sokat utaznak / vannak távol otthonról, de ezeknek a száma nem elhanyagolható.
  • rastaman
    ha valakit érdekelne, eladó sorba került a hd2-m. ics fut most rajta. a hátlapja kicsit kopott a széleinél, de ezt leszámítva pöpec állapotban van. az akksi bírja egy napig (mobilnet használattal / zenehallgatással/ tapicskolással)
    eladás oka: lecseréltem egy újabb htc-re :)
    ha valakit komolyan érdekel; a részleteket (ár, átvétel stb.) privátban megbeszéljük.
    köszi!
  • elitehun
    értem, kösz!
  • kifli
    mert amerikában lehet használni ott van 4g hálózat.
  • elitehun
    és az lte modem jó is meeert?
  • kifli
    az xl amerikai picra van szánva, és csak kétmagos snapdragon van benne. one xl-ben viszont van lte modem

• elitehun
    húh, most nézem hogy lehet kapni a one xl 325e-t. De nem értem mért drágább? Semmiben nem tűnik jobbnak a one x-nél
  • gurubefree
    2 napja jott meg a masodik .... eppen ismerkedunk . ( az elsonek mar megvolt a tulaj )
  • arjen10
    meg is van közben, bocsi :S
  • arjen10
    még egy kérdés :$ azt hogy lássák a hívóazonosítóm azt hol lehet beállítani? mert sehol nem találom :S
  • elitehun
    gondolom igen, mért ne raknád fel? :D
    Mondjuk nem tudom hogy milyen adatok vesznek el, már ha elvesznek
  • elitehun
    kicsit több szmájlival vagy máshogy fogalmazva talán többeknek leesne XD
  • rastaman
    probléma orvosolva. lehet leszedni play áruházból normális billentyűzetet :D
  • arjen10
    Bemegyek, hogy névjegy->szoftverfrissítések és ha ott talál akkor nyugodtan rakjam fel?
  • kemszi2
    nem jött át XD
  • rastaman
    ffffuuuuuu!! nem találtam a telefont, hanem vettem, de ezek szerint nem volt vicces

amúgy meg nagyon baba, bár az alap sense billentyűzetet kicsit gyengusznak érzem, illetve a hd2-n lévő cm9-hez képest feleannyit se (!) lehet állítgatni az op.rendszeren :/
  • kemszi2
  • Adaaam
    Én találnék egy telefont akkor első dolgom lenne hogy megkeresem a legutóbb hívott számokból apa/anya/kicsim hasonlót és visszaadnám.. ha meg ki van kapcsolva leadnám rendőrségen.
  • kemszi2
    jaja,haverom is így járt egy ájfónal
  • gagax
    !!!Ha igaz :D!!! akkor minél hamrabb add vissza v add le városházán rendőrségen v vhol :D Simet ne tegyél bele mert hamar ott lesznek a zsaruk :) HD2 m így lett meg csak azért mondom :D
  • Bucser
    Update-et wifin keresztül megcsinálja magátül. szól ha van valami. (már a 2-kon vagyok túl)
  • elitehun
    én se hordok skinny jeanst :P és kösz a válaszokat :)
    ja még annyi hogy updatelni milyen progival kell? htc oldaláról kell leszedni?
  • tenkenorman
    nemá... ha van egy kis esze a tulajnak letiltatja
  • rastaman
    na gyerekek, az a helyzet állt elő, hogy egy one x-et találtam az utcán, így hazahoztam a hd2-m mellé XD
  • Bucser
    Persze. En is azt csinaltam.
  • arjen10
    és első töltés közben is bekapcsolhatom? mert már nagyon nyúúúznám : )
  • Bucser
    LÉnyegtelen. Lithium Ion az aksi. akár fel is töltheted fullra, vagy lemerítheted. nincs memória effekt, csak idővel degradálódik a töltés.
  • Bucser
    farmerzsebben símán elfér bár nem hordok skinny jeanst:)

A munkás öltönygatyóba elfér símán, kabátzsebbe táskazsebbe mindig jó és az aksi többet bír mint a HD2 bírt valaha. (főleg az update óta)

Szép és gyors sok franc nincs rajta kezdetben, majd az appok megadják hozzá a hangulatot. egyenlőre nem éreztem szükségét a rootnak, mert alapból gyors a senseből meg kicsit visszábbvettek mint korábban volt pl a sensationön.

Mivel powerampot használok egy sennheiser profillal és fülessel a Beats audioról nincs véleményem. Asszony Iphonejában próbáltam a kapott füles hát kb a Senni C200-ammal vetekszik minőségben a HD238-hoz képest ellenberger sehol nincs. Ja ez nem beats füles már mint az a Sensation XE-nél volt.

SZVSZ 2 évet símán kibír nekem ez a teló ahogy a HD2 kibírt.
  • elitehun
    Kösz a válaszokat.
    És hol hordod? Farmerzsebben elől nem feszül nagyon? A méretei miatt ^^