HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a pillekonnyu cuccon tartva a telefont, elég egy picsányi kis rossz mozdulat és máris borul le az asztalról/szekrényrol. SM4RT!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Egy hangyányit OFF, és mégsem.
Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden HTC okostelefon-tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítõje lehet a jövõben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztésérõl, de már addig is rendelhetõ a dock4phone
Üdv:
Gergõ
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ha fõzött romos, akkor pakold újra...én ezt csinálnám 😊
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Adott egy wildfire s telefon és a a probléma, h idönként villog a képernyöje...szoval lerakom az asztalra és idönként(teljesen véletlenszerü) bekapcsol a képernyö mintha hivás/sms jönne és utána megint fekete lesz egy pár másodperc után.
Van erre valami 5let?
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Olyan kérdésem lenne mert én nem nagyon értek hozzá hogy HTC Mozart-ot vhogy meglehet hackelni vagy flashelni vagy mittomén hogy lehessen rá bármilyen progit vagy játékot rakni rá szgéprõl??
RMCF
Ha valakit érdekelne 8,vagy16 GB os class 10-es micro SD irjon rám....Vadonatúj bontatlan...3500 és 6500 ft-os áron....
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Nagyobb képernyõnél nem ez volt a divat mint most, mert mostmár azok is kavicsformák. A kis képernyõsöket meg régen nem is nagyon nézegettem 😄
btw, szerintem épp most akarják egységesíteni, hogy mindegyik kategóriában ugyanolyan legyen kb, csak a méret legyen más.
Ez samsung is ígyvan (bár ugye azzal kapcsolatba, hogy mér néznek ki a samsungok úgy ahogy, arról megvan a véleményem, de azt nem itt tárgyalom ki...)
Mondjuk one v még maradt a hero kinézetéhez hasonlatos
Touch pro-ra (raphael) érdemes androidot tenni? Akartam frissíteni a ROM-ot, de a srác aki csinálta már nem csinálja és nekem a legfrissebb van fent, tavaly Júli 4-es ROM. A srác már csak az androidot frissíti. Azért is kéne frissebb, mert az opera szar régi, ami rajta van, nekem meg kéne a 10-es.
Ja és még egy! Érdemes lenne csupaszított ROM-ot használni, mennyivel bírná többet az akksi?
Lassan már 3D-s filmet lehet renderelni ezekkel 😛
*Posse*T.W.D*
htc incredible s- en szeretnék romot frissíteni.
tapasztalata van valakienk, hogy mit érdemes?
illetve valami leírás is jól jönne mert még nem csináltam ilyet.
köszi
!Forza Ferrari!
link 2 sd--> automatikusan kártyára tudja rakni, sõt még az olyanokat is, amiket elvileg nem lehetne (azért csak ésszel persze😊 )
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Eszerint elõször a Sensation, XE és XL kapja meg az ICS-t a 4.0 Sense-el egybekötve. Ez március vége felé jöhet. Utána csak jóval késõbb, az év második felében az EVO 3D, Incredible S, Desire S és a Desire HD is megkapja!
De ez xda-nak köszönhetõen márciusra mindegyikre elérhetõ lesz annak, aki akarja 😊
(csak maradjon is így...)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Volt szerencsém rootolni illetve romolni Wildfire-t, egyszerû és gyors dolog, csak mindent részletesen olvass el! A módszer attól függ, milyen android van a készüléken....de általában csatlakoztatod a géphez, progi megnyit, klikk és megcsinál mindent!
HTC Wildfire-öm van, és szeretnék rápakolni egy cyanogenmodot. A ROM manager programot leszedtem, de root jogok kénének neki, hogy tudom ezeket megszerezni? Kerestem a neten root-olásra megoldásokat, de nem tudom melyik a "megbízható" már ha lehet ilyenkor ilyesmirõl beszélni.
Van valami hülyebiztos 1 kattintásos root leszek program? 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
HTC Radarom van, ugye az WP-7-es... tudtok valamilyen jó ki ingyenes flashcard programot rá?
Amúgy azon filóztam, hogy 65000-ért vettem újszerû állapotban kopás, karc nélkül de gondolkodok rajta, hogy elcseréljem egy Desire S-re vagy HD-ra. Melyik érné meg jobban?
Jah Live!
http://mobilarena.hu/hir/foton_a_htc_primo.html
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Amúgy én megint és megint visszavinném, lehet h rendesen az asztalra kellene csapni 😄 milyen dolog ez? De mi az a szinkronizálás problémánál, hogy sajnálják? Ilyet a szerviz nem mondd, de legalábbis nem mondhat! Meg kifújkálta levegõvel? Ez most vicc? <#falbav>#falbav>
Én bemennék, hogy bizony, ha még javában garanciális, akkor igenis alaplapcsere, de inkább adjanak egy másik készüléket, ha ezt nem tudják megjavítani! Lehet dobálózni fogyasztóvédelemmel és másokkal, hátha... végsõ esetben levél a szerviznek + htc-nek...
Szerintem...