5079
-
#4359 miután jót nevettem, újra felteszem a kérdést.
kilőttem a zseb módot, minden.
ja, mindig maxra állítom a hangerőt, de visszaállítja magát közepesre -
#4358 ugyanezt akartam írni, de gondoltam nem trollkodom :DD -
Rasztiman #4357 Állítsd át némáról hangosra..
:DDD bocsánat nem hagyhattam ki... :D -
#4356 Htc evo 3d-m van. a probléma az, hogy nem csörög ki sokszor. mmint csak utólag veszem észre, hogy hívtak. ötletek? -
bigbigle #4355 Hát jó, csak én úgy vagyok vele hogy azt a hivatalosat megvárnám, és utána dőlne el hogy cserélek-e romot vagy sem. -
#4354 Nem olyan vészes az :) bár szerintem augusztus előtt tuti nem lesz hivatalosan...de kinek kell? xda-s srácok megoldják, hogy legyen előbb is fullos :D én tuti nem fogom megvárni, míg kiadják hivatalosan...most is van teljesen jól használható ICS, csak 1-2 hiba még akad benne...
Most ahogy nézem xda-t, úgy néz ki már egy ideje, hogy a srácok is erre a nagy update roll out-ra várnak, hogy legyen miből portolni rendesen DHDra...amint elkezdődnek, szerintem jó eséllyel, közel tökéletes romok jönnek majd sorban :) -
bigbigle #4353 Szegény DHD kicsit távol van:( -
#4352 Mindenképp az appok miatt kellene, elég vicces hogy nincs egy értelmes ingyenes navi meg stb. De azért köszi,szétnézek. -
#4351 ICS update hírek :) - bár személy szerint kétlem, hogy ez mind "tartható"...eddig elég kevés volt, mostmeg azt mondják sorban jönnek majd ki az OTA-k? érdekes :) -
#4350 sideload appok miatt kell?
egyébként meg msnél tudsz regelni tanulói accot, amivel tudsz valamennyi appot feltölteni telódra.
Egyébként meg xda forumon tuti találsz valami kezdőknek való leírást :) -
#4349 Sziasztok. Van aki tud olyan embert aki jailbreak-elne egy HTC Mozart (címmel,árral) ? Köszi előre -
#4348 Én is használom az első kamerát, videochat / skypera. Sokkal kényelmesebb, mint laptoppal szarakodni. Persze ez elsősorban azoknak jön jól, akik sokat utaznak / vannak távol otthonról, de ezeknek a száma nem elhanyagolható. -
#4347 ha valakit érdekelne, eladó sorba került a hd2-m. ics fut most rajta. a hátlapja kicsit kopott a széleinél, de ezt leszámítva pöpec állapotban van. az akksi bírja egy napig (mobilnet használattal / zenehallgatással/ tapicskolással)
eladás oka: lecseréltem egy újabb htc-re :)
ha valakit komolyan érdekel; a részleteket (ár, átvétel stb.) privátban megbeszéljük.
köszi! -
#4346 értem, kösz! -
#4345 mert amerikában lehet használni ott van 4g hálózat. -
#4344 és az lte modem jó is meeert? -
#4343 az xl amerikai picra van szánva, és csak kétmagos snapdragon van benne. one xl-ben viszont van lte modem
-
#4342 húh, most nézem hogy lehet kapni a one xl 325e-t. De nem értem mért drágább? Semmiben nem tűnik jobbnak a one x-nél -
#4341 2 napja jott meg a masodik .... eppen ismerkedunk . ( az elsonek mar megvolt a tulaj ) -
arjen10 #4340 meg is van közben, bocsi :S -
arjen10 #4339 még egy kérdés :$ azt hogy lássák a hívóazonosítóm azt hol lehet beállítani? mert sehol nem találom :S -
#4338 gondolom igen, mért ne raknád fel? :D
Mondjuk nem tudom hogy milyen adatok vesznek el, már ha elvesznek -
#4337 kicsit több szmájlival vagy máshogy fogalmazva talán többeknek leesne XD -
#4336 probléma orvosolva. lehet leszedni play áruházból normális billentyűzetet :D -
arjen10 #4335 Bemegyek, hogy névjegy->szoftverfrissítések és ha ott talál akkor nyugodtan rakjam fel? -
#4334 nem jött át XD -
#4333 ffffuuuuuu!! nem találtam a telefont, hanem vettem, de ezek szerint nem volt vicces
amúgy meg nagyon baba, bár az alap sense billentyűzetet kicsit gyengusznak érzem, illetve a hd2-n lévő cm9-hez képest feleannyit se (!) lehet állítgatni az op.rendszeren :/ -
#4332 -
#4331 Én találnék egy telefont akkor első dolgom lenne hogy megkeresem a legutóbb hívott számokból apa/anya/kicsim hasonlót és visszaadnám.. ha meg ki van kapcsolva leadnám rendőrségen. -
#4330 jaja,haverom is így járt egy ájfónal -
#4329 !!!Ha igaz :D!!! akkor minél hamrabb add vissza v add le városházán rendőrségen v vhol :D Simet ne tegyél bele mert hamar ott lesznek a zsaruk :) HD2 m így lett meg csak azért mondom :D -
#4328 Update-et wifin keresztül megcsinálja magátül. szól ha van valami. (már a 2-kon vagyok túl) -
#4327 én se hordok skinny jeanst :P és kösz a válaszokat :)
ja még annyi hogy updatelni milyen progival kell? htc oldaláról kell leszedni? -
#4326 nemá... ha van egy kis esze a tulajnak letiltatja -
#4325 na gyerekek, az a helyzet állt elő, hogy egy one x-et találtam az utcán, így hazahoztam a hd2-m mellé XD -
#4324 Persze. En is azt csinaltam. -
arjen10 #4323 és első töltés közben is bekapcsolhatom? mert már nagyon nyúúúznám : ) -
#4322 LÉnyegtelen. Lithium Ion az aksi. akár fel is töltheted fullra, vagy lemerítheted. nincs memória effekt, csak idővel degradálódik a töltés. -
#4321 farmerzsebben símán elfér bár nem hordok skinny jeanst:)
A munkás öltönygatyóba elfér símán, kabátzsebbe táskazsebbe mindig jó és az aksi többet bír mint a HD2 bírt valaha. (főleg az update óta)
Szép és gyors sok franc nincs rajta kezdetben, majd az appok megadják hozzá a hangulatot. egyenlőre nem éreztem szükségét a rootnak, mert alapból gyors a senseből meg kicsit visszábbvettek mint korábban volt pl a sensationön.
Mivel powerampot használok egy sennheiser profillal és fülessel a Beats audioról nincs véleményem. Asszony Iphonejában próbáltam a kapott füles hát kb a Senni C200-ammal vetekszik minőségben a HD238-hoz képest ellenberger sehol nincs. Ja ez nem beats füles már mint az a Sensation XE-nél volt.
SZVSZ 2 évet símán kibír nekem ez a teló ahogy a HD2 kibírt. -
#4320 Kösz a válaszokat.
És hol hordod? Farmerzsebben elől nem feszül nagyon? A méretei miatt ^^