HTC okostelefonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
"az amúgy általában asztalon heverõ kedvenc készüléked megóvjuk az élet további viszontagságaitól."

Ezen a pillekonnyu cuccon tartva a telefont, elég egy picsányi kis rossz mozdulat és máris borul le az asztalról/szekrényrol. SM4RT!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
DE EZ EGY DARAB KARTON!!! <#wilting>

GerY5
A termék tervezett induló ára bruttó 1350 Ft, egyedi mintázat rendelése esetén 2350 Ft (plusz minden esetben postaköltség), cserébe pedig a megrendelõ egy tartós terméket kap, amely nem mellesleg ajándéktárgyként is kiválóan megállja a helyét, kapja azt kolléga, barát vagy családtag. 😊

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

papi08
Nekem az az elsõ kérdésem hogy mennyiért adnátok ezt a terméket? 😄

13 éve itt. Szép idő.

GerY5
Sziasztok!

Egy hangyányit OFF, és mégsem.
Szeretnék bemutatni nektek egy általam tervezett terméket, ami minden HTC okostelefon-tulajdonosnak hasznos asztali kiegészítõje lehet a jövõben. Jelenleg tárgyalások folynak a termék terjesztésérõl, de már addig is rendelhetõ a dock4phonegmailcom címen, akár egyedi mintázatú kivitelben is. Érdeklõdni a fenti email címen lehet.

Üdv:
Gergõ

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

Mersant
megkerdeztem haveromat, neki a defy csinalta ugyanezt. a hatterkepet kellett lecserelni, azota jo megint.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Bencee7
Ha csak mostanában kezdte el, akkor lehet h vmi apptól van, amit felraktál... amúgy érdekes jelenség, nekem még anno N95 csinált ilyeneket 😄

ha fõzött romos, akkor pakold újra...én ezt csinálnám 😊

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Zomil
Sziasztok!
Adott egy wildfire s telefon és a a probléma, h idönként villog a képernyöje...szoval lerakom az asztalra és idönként(teljesen véletlenszerü) bekapcsol a képernyö mintha hivás/sms jönne és utána megint fekete lesz egy pár másodperc után.
Van erre valami 5let?
Elöre is köszi!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tesó07
Üdv mki!
Olyan kérdésem lenne mert én nem nagyon értek hozzá hogy HTC Mozart-ot vhogy meglehet hackelni vagy flashelni vagy mittomén hogy lehessen rá bármilyen progit vagy játékot rakni rá szgéprõl??

RMCF

Sziasztok
Ha valakit érdekelne 8,vagy16 GB os class 10-es micro SD irjon rám....Vadonatúj bontatlan...3500 és 6500 ft-os áron....
Bencee7
Nekem kinézetre tetszik (anno Legendet is vettem majdnem), csak nekem kicsit fura h nincs ott a trackpad 😄 úgy hiányzik onnan...

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

One V, a képen kicsit szürkének néz ki, igazából a kamera és akksi fedelet csinálhatták volna feketére, mint a Legendnek, de azért örülök, hogy tovább viszik a vonalat.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

kifli
azért régebben szögletes cuccot is csináltak (hd2, desire hd, aria, hd7)

Nagyobb képernyõnél nem ez volt a divat mint most, mert mostmár azok is kavicsformák. A kis képernyõsöket meg régen nem is nagyon nézegettem 😄

btw, szerintem épp most akarják egységesíteni, hogy mindegyik kategóriában ugyanolyan legyen kb, csak a méret legyen más.
Ez samsung is ígyvan (bár ugye azzal kapcsolatba, hogy mér néznek ki a samsungok úgy ahogy, arról megvan a véleményem, de azt nem itt tárgyalom ki...)
Solten
Uj? Ez a kavicsforma mar 5 eve divat naluk...

Saor Alba

kifli
nekem van egy olyan érzésem, hogy a szögletes tégla helyett, most ezek a kavicsforma lesz az új htc divat.

Mondjuk one v még maradt a hero kinézetéhez hasonlatos
rastaman
hát one x-et sem fogok megjelenéskor venni... lesz kb 180.000 ft. bár ha kapunk egy ics romot sense 4-gyel a hd2-re akkor nekem az is bõven jó. 😄

Solten
A One S tetszik, elfogadnam, de valami ujabb formatervvel elorukkolhatna mar a ceg...

Saor Alba

Bencee7
One X az bejövõs kategória, de a többi engem annyira nem hat meg :\

rastaman
jófélének tûnik ez az új sense

desigo
Srácok egy kérdés!

Touch pro-ra (raphael) érdemes androidot tenni? Akartam frissíteni a ROM-ot, de a srác aki csinálta már nem csinálja és nekem a legfrissebb van fent, tavaly Júli 4-es ROM. A srác már csak az androidot frissíti. Azért is kéne frissebb, mert az opera szar régi, ami rajta van, nekem meg kéne a 10-es.
Ja és még egy! Érdemes lenne csupaszított ROM-ot használni, mennyivel bírná többet az akksi?

GregSB
One X: "- Nvidia Tegra 3 processzor (négy maggal)"

Lassan már 3D-s filmet lehet renderelni ezekkel 😛

rastaman
nyami-nyami <#finom>

kifli
😮

ütõsmek néznek ki, gorilla glass meg minden 😄
jazzy
Függetlenné nem nagyon tudod tenni a telefont, csak ha szerzel hozzá Turbo Simet.
Kaszi46
köszi, átnyálaztam, de még mindíg nem tiszta melyik lépés is unlockolja(sim free) a telefont. elõször van a kezemben htc-androidos teló.

*Posse*T.W.D*

Bencee7
Minden bizonnyal 😊 neked is ajánlom: #4140

Kaszi46
sziasztok, lehet valahogy htc wildfire-t függetleníteni "házilag"?😊

*Posse*T.W.D*

Bencee7
IncS-rõl nincs tapasztalat, csak másról 😄 de amúgy xda-n megkeresed az IncS fórumot, megnézed melyik romnak a legnagyobb a látogatottsága, aztán felrakod azt...az csak nem lehet rossz, amit sokat nézegetnek, illetve használnak 😊

oneal1
hali

htc incredible s- en szeretnék romot frissíteni.

tapasztalata van valakienk, hogy mit érdemes?

illetve valami leírás is jól jönne mert még nem csináltam ilyet.

köszi

!Forza Ferrari!

app 2 sd--> megkérdez minden alkalmazás után, amit fel lehet rakni kártyára, hogy felrakja-e
link 2 sd--> automatikusan kártyára tudja rakni, sõt még az olyanokat is, amiket elvileg nem lehetne (azért csak ésszel persze😊 )

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

rastaman
köszi az infot! ;-)

Bencee7
Azoknak, akik szoktak érdeklõdni, hogy mire és mikor lesz ICS: HTC ICS update plans
Eszerint elõször a Sensation, XE és XL kapja meg az ICS-t a 4.0 Sense-el egybekötve. Ez március vége felé jöhet. Utána csak jóval késõbb, az év második felében az EVO 3D, Incredible S, Desire S és a Desire HD is megkapja!

De ez xda-nak köszönhetõen márciusra mindegyikre elérhetõ lesz annak, aki akarja 😊

rastaman
kiürítettem a youtube progi gyorsítótárát ezzel a backup programmal amit lejjebb ajánlottatok, és úgy néz ki ez kellett neki. 😊

rastaman
hát én ilyet még nem b****am!!! délelõtt még normálisan futott a youtube, most meg már megint akadozik, pedig azóta semmit nem csináltam a telefonnal...

rastaman
na volt idõm most feltenni újra az ics romot (v1.2 - kernel 2.6.32.15) és feldobtam a flash playert is marketrõl és most úgy tûnik nem szaggat a youtube.
(csak maradjon is így...)

mousee
Köszönöm 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Bencee7
Ha tudsz angolul, akkor xda Wildfire részleg, itt minden részletesen le van írva!
Volt szerencsém rootolni illetve romolni Wildfire-t, egyszerû és gyors dolog, csak mindent részletesen olvass el! A módszer attól függ, milyen android van a készüléken....de általában csatlakoztatod a géphez, progi megnyit, klikk és megcsinál mindent!

mousee
Sziasztok,

HTC Wildfire-öm van, és szeretnék rápakolni egy cyanogenmodot. A ROM manager programot leszedtem, de root jogok kénének neki, hogy tudom ezeket megszerezni? Kerestem a neten root-olásra megoldásokat, de nem tudom melyik a "megbízható" már ha lehet ilyenkor ilyesmirõl beszélni.

Van valami hülyebiztos 1 kattintásos root leszek program? 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

HD7-esemre szeretnék Marketplace-bõl progkat vásárolni, régen még nem engedte magyar dombornyomott bankkártyával, már megoldható azóta? Vagy még mindig külföldi bankszámla szükséges hozzá? Vagy nincs valami trükk?

rastaman
ha mindenképpen választani kell, akkor szerintem inkább hd. 4.3-on sokkal könnyebb/élvezetesebb pl netezni, képeket nézegetni. ha teheted azért én kipróbálnám õket elõször, melyik fér el jobban a kezedben.

Heló.
HTC Radarom van, ugye az WP-7-es... tudtok valamilyen jó ki ingyenes flashcard programot rá?
Amúgy azon filóztam, hogy 65000-ért vettem újszerû állapotban kopás, karc nélkül de gondolkodok rajta, hogy elcseréljem egy Desire S-re vagy HD-ra. Melyik érné meg jobban?
Üdv! HTC Wildfire S-men szeretném használni a PlayerPro zenelejátszót, de mikor mûködtettem és kikapcsol magától a képernyõ lefagy a telefon, csak ennél a telefonnál vettem észre, mit lehet ilyenkor tenni?

Arra van valami külön progi, hogy amikor telepíteni akarok egy játékot pl, akkor mindjárt megkérdezze vagy legyen olyan lehetõség, hogy egybõl az sd-kártyára rakja?

Jah Live!

De van. HTC Primo

http://mobilarena.hu/hir/foton_a_htc_primo.html

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

rastaman
szerintem se hagyjad ennyiben, ha garanciális és nem a mindnnapi használattól romlott el akkor kötelesek megjavítani. ennyi, ne beszéljenek mellé!

Blasta
Még nincs infó ICS-t futtató HTC telóról? Ugy értem, ami már a gyárból ICS-sel fog kijonni?

Bencee7
Ez az e-care, amirõl beszélünk?

Amúgy én megint és megint visszavinném, lehet h rendesen az asztalra kellene csapni 😄 milyen dolog ez? De mi az a szinkronizálás problémánál, hogy sajnálják? Ilyet a szerviz nem mondd, de legalábbis nem mondhat! Meg kifújkálta levegõvel? Ez most vicc? <#falbav>

Én bemennék, hogy bizony, ha még javában garanciális, akkor igenis alaplapcsere, de inkább adjanak egy másik készüléket, ha ezt nem tudják megjavítani! Lehet dobálózni fogyasztóvédelemmel és másokkal, hátha... végsõ esetben levél a szerviznek + htc-nek...
Szerintem...