HTC okostelefonok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv!
Ismételten egy kérdésem lenne felétek: Az mennyire normális hogy mindent kilövök akkor van olyan 200-220 között a memóriám de ha futnak dolgok akkor meg olyan 80 tájékára leeseik (itt a 20-asra jön a kérdés) ,lehet hogy ennyit eszik a rendszer? (és az advanced task killert használom erre a célra)
Ismételten egy kérdésem lenne felétek: Az mennyire normális hogy mindent kilövök akkor van olyan 200-220 között a memóriám de ha futnak dolgok akkor meg olyan 80 tájékára leeseik (itt a 20-asra jön a kérdés) ,lehet hogy ennyit eszik a rendszer? (és az advanced task killert használom erre a célra)
Arra van ötlet hogy miért nem jegyzi meg az egyedi csengõhangokat amit névjegyekhez rendelek? :S
http://epica.nl
likey-like, de én nem tudok ezért kiadni ennyit. maradna a one s, ha választani kéne mindenképp!
Azt nem htcsense oldalán kell?(mondjuk ez az amit én se találtam)
A telefon helyzetét hol tudom lekérdezni? Ha elhagynám pl... Regisztráltam a HTC Hubra, rá is kérdezett erre a lehetõségre, de nem találom az oldalt.
toltsd maxra azt' hali. amikor 20-25% korul van, vagy mar jelez, akkor megint radugod.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ezeket már nem szabad lemeríteni csontig, mint a régieket. (legalábbis ahogy én tudom)
Köszi:)
Hello!
Mától egy Wildfire S (remélem boldog :D) tulajdonosa vagyok. Minõségre és kezelhetõségre rögtön meggyõzött, eddig csak klasszikus nokia telefonjaim voltak, világ életemben. Lesz mit szoknom és tanulnom :p de a jót nem nehéz ugye...
Elsõ akksi töltést hogyan csináljam?
Mától egy Wildfire S (remélem boldog :D) tulajdonosa vagyok. Minõségre és kezelhetõségre rögtön meggyõzött, eddig csak klasszikus nokia telefonjaim voltak, világ életemben. Lesz mit szoknom és tanulnom :p de a jót nem nehéz ugye...
Elsõ akksi töltést hogyan csináljam?
Döntöttem, és mostantól már DHD-m van, remélem nem volt rossz döntés:)
kemszi2 neked is köszi a választ.
Lenne még egy kicsit átfogóbb kérdésem: Ti milyen telefont ajánlanátok jelen helyzetben nekem ami mindenre jó és minden elfut rajta most is és késõbb is és ráadásul még árban is jó?
Lenne még egy kicsit átfogóbb kérdésem: Ti milyen telefont ajánlanátok jelen helyzetben nekem ami mindenre jó és minden elfut rajta most is és késõbb is és ráadásul még árban is jó?
a legendem mostanában lesz 2 éves fólia+tok mintha új lenne,ára csak a gsmline-t ha nézem( a többit nem tudom) 55ezer körül van. még legalább 1 de ha minden jól megy 2évet szánok neki.egyenlõre jó döntésnek bizonyult
nekem csak a hátlapja kopott kicsit a hd2-n. de ahogy kifli is írta, nem egy mai telefon, és mellesleg tokot sem használok hozzá... anyaghasználat szempontjából mindenképpen pipa.
btw régi touch hd-m (hugom használja most) megnézheted mikori telefon. az ég világon semmi fizikai baja nincsen. nem recseg, nem akar szétesni, semmi baja! és nem azért írom, mert isteníteni akarom a céget, hanem mert ez igaz! :D
btw régi touch hd-m (hugom használja most) megnézheted mikori telefon. az ég világon semmi fizikai baja nincsen. nem recseg, nem akar szétesni, semmi baja! és nem azért írom, mert isteníteni akarom a céget, hanem mert ez igaz! :D
Köszi szépen. Ez biztató:)
el. De ez kategória függõ is. Nyilván, egy 30-40e-es telefon nem olyan minõségû, mint egy 120-150e-es. De szerintem kibírnak sok évet, ha vigyázol rá. Képernyûvédõ folia ekkora idõtávra alap hogy mindig legyen rajta :)
Köszi a választ.
És még annyit hogy években mennyire saccolnál 1-1 készülék életét? (elérhetõ úgy 4-5-6 év hogy nem püfölöm és vigyázok rá?)
És még annyit hogy években mennyire saccolnál 1-1 készülék életét? (elérhetõ úgy 4-5-6 év hogy nem püfölöm és vigyázok rá?)
mindkettõ szempontból pipa :)
Hatalmas támogatásuk van (nem csak gyártói, de felhasználói oldalról is)
Minõségi anyagból is vannak. Értékállóak is. (HD2 most olyan 55-60 körül kapható, és 2010-es telefon)
De mondhatok más példát is: HTC HD7 megjelenéskor olcsóbb volt, mint egy omnia 7, használtan, a hd7 most mégis többe kerül. (és ezt úgy, hogy HD7 szerintem egy kicsit roszabb minõségû, mint a többi htc)
Hatalmas támogatásuk van (nem csak gyártói, de felhasználói oldalról is)
Minõségi anyagból is vannak. Értékállóak is. (HD2 most olyan 55-60 körül kapható, és 2010-es telefon)
De mondhatok más példát is: HTC HD7 megjelenéskor olcsóbb volt, mint egy omnia 7, használtan, a hd7 most mégis többe kerül. (és ezt úgy, hogy HD7 szerintem egy kicsit roszabb minõségû, mint a többi htc)
A HTC telefonok mennyire idõtállóak? (értem ezalatt a szoftvereset meg a strapabíróságot)
van mgloader-em :)
egy olyan kérdésem lenne inkább, hogy az sms-ek szinkronizálása lehet séges-e a kettõ oprendszer között? anno wp6.5 -> android sajnos nem tudtam megoldani, és nem lenne jó, ha most sem tudnám átmenteni õket :/
egy olyan kérdésem lenne inkább, hogy az sms-ek szinkronizálása lehet séges-e a kettõ oprendszer között? anno wp6.5 -> android sajnos nem tudtam megoldani, és nem lenne jó, ha most sem tudnám átmenteni õket :/
ha van mgloader, akkor nem az.
amit tudok mi:
adobe reader - van
angry birds - van (nemtudom hogy mind van-e de szerintem van)
facebook - külön app, és integrálva is van a rendszerbe
gmail - saját gmail fiók beállítás lehetõség van integrálva, szinkronizál is mindent (kontakt, naptár, mail)
go chat pro - Teljesen nem ismerem a progit, ha jóltudom facebook chat, ha az akkor van integrálva a rendszerbe ilyen
opera - nincs
tweetdeck - gondolom valami tweeter cucc, az van integrálva, és külsõ prog is van rá tudtommal, ha a beépített nem elég
A többirõl nemtudom van-e, vagy van amirõl aztsetudom miaz :D
amit tudok mi:
adobe reader - van
angry birds - van (nemtudom hogy mind van-e de szerintem van)
facebook - külön app, és integrálva is van a rendszerbe
gmail - saját gmail fiók beállítás lehetõség van integrálva, szinkronizál is mindent (kontakt, naptár, mail)
go chat pro - Teljesen nem ismerem a progit, ha jóltudom facebook chat, ha az akkor van integrálva a rendszerbe ilyen
opera - nincs
tweetdeck - gondolom valami tweeter cucc, az van integrálva, és külsõ prog is van rá tudtommal, ha a beépített nem elég
A többirõl nemtudom van-e, vagy van amirõl aztsetudom miaz :D
amiket használok most droidon: (és jó lenne, ha lennének wp7-en is)
3g watchdog, adobe reader, angry birds (mind a 4), box, facebook, foursquare, gmail, go chat pro, google talk, miso, opera mini, shazam, super backup (sms,kontakt,híváslista backup progi), titanium backup, tvshow favs, tweetdeck.
közben ráleltem a windows piactérre, látom sajnos nincsen akkora választék :/
ennek a rendszerfelrakásnak pedig még utánaolvasok, de gondolom nem egy nagy ördöngösség :)
3g watchdog, adobe reader, angry birds (mind a 4), box, facebook, foursquare, gmail, go chat pro, google talk, miso, opera mini, shazam, super backup (sms,kontakt,híváslista backup progi), titanium backup, tvshow favs, tweetdeck.
közben ráleltem a windows piactérre, látom sajnos nincsen akkora választék :/
ennek a rendszerfelrakásnak pedig még utánaolvasok, de gondolom nem egy nagy ördöngösség :)
mi számít jó programnak?
Én most konkrétan egy hete feltettem a tango-t, de alig szedtem le néhány progit rá, mert nem éreztem szükségét :D
Alap htc progikat szoktam leszedni. Btw HTC hír, hogy most kapta meg a htc location nevû programja, az offline navigációs lehetõséget (valószínûleg, azért, mert a nokia drive, is most kapott ilyen funkciót :))
wp7-et pedig nem fogsz tudni sd-re rakni. A dual boot csak úgy oldható meg, hogy nand wp7, és droid sd-rõl.
Mangot már ne tegyél fel, a legjobb romok, már tango kódnevû wp-t futtatják :) (Pdaimatejam romját ajánlom)
Amúgymeg, hamár megteheted, hogy felteszed, akkor egyszer, mikor úgyis frissítenéd az oprendszert mondjuk, tedd fel a wp7-et, és próbálgasd kicsit.
Én most konkrétan egy hete feltettem a tango-t, de alig szedtem le néhány progit rá, mert nem éreztem szükségét :D
Alap htc progikat szoktam leszedni. Btw HTC hír, hogy most kapta meg a htc location nevû programja, az offline navigációs lehetõséget (valószínûleg, azért, mert a nokia drive, is most kapott ilyen funkciót :))
wp7-et pedig nem fogsz tudni sd-re rakni. A dual boot csak úgy oldható meg, hogy nand wp7, és droid sd-rõl.
Mangot már ne tegyél fel, a legjobb romok, már tango kódnevû wp-t futtatják :) (Pdaimatejam romját ajánlom)
Amúgymeg, hamár megteheted, hogy felteszed, akkor egyszer, mikor úgyis frissítenéd az oprendszert mondjuk, tedd fel a wp7-et, és próbálgasd kicsit.
Hát az hogy mennyire szeretek szöszmötölni (ha ez alatt azt érted hogy minél többet nyomkodni és babrálni) arra azt tudom mondani h nagyon is szeretek. Ara viszont hogy mire is használnám így elsõre annyit hogy telefonálni,zenét hallgatni (bár ez nem a lételemem mert van rá eszközöm), filmet nézni, netezni, játszani és különbözõ fájlokat olvasgatni (doc,pdf...) ,de mivel még nem volt androidom így nem tudom h miket rejt magában és azért írtam így hirtelen ezeket.
mennyi jó program van win7.5 alá?
gondolkodom egy mango felrakásán az sd kártyára és akkor dual-boot :)
gondolkodom egy mango felrakásán az sd kártyára és akkor dual-boot :)
a kérdés, az, hogy mit szeretnél. Mire is használnád azt a telefont? Illetve, mennyit szeretsz szöszmötölni vele?
sorry nekem sincs összehasonlítás alapom, win7.5 telefont sajnos nem volt alkalmam még kipróbálni. talán "kifli" - õ az aki szerintem sokmindent tudna mondani mindkettõ rendszerrõl.
gondolkodom rajta hogy benézek hozzájuk, de hogy õszinte legyek alapvetõleg nem tudom hogy mit is nézzek, meg stb ,mert androidom még nem volt és ezért se tudok dönteni h melyik éri meg jobban, mert tapasztalatom és tudásom sincs ebben a kategóriában még.
mielõtt egy ilyen telefont megvennél, ajánlom h próbáld ki, egyáltalán, hogy elfér-e a tenyeredben, ha nagy ujjaid vannak, akkor jelent-e gondolt a gépelés...
pesten a speedhopnál amúgy lehet többek közt htc pda telefonokat is tapizni, jómagam is voltam benn náluk többször is emiatt.
pesten a speedhopnál amúgy lehet többek közt htc pda telefonokat is tapizni, jómagam is voltam benn náluk többször is emiatt.
úgy értem, hogy nem biztos h kihúzza az 5 évet, hogy ennyi idõ alatt marha sokat fejlõdhet a mobilkommunikáció. én most egy lassan 3 éves htc hd2-t használok, igaz androiddal, de szinte tökéletesen mûködik. az enyém egy szuper telefon... szerintem a one x is egy szuper telefon. nem nagyon hallottam még htc tulajt, aki panaszkodott volna a telefonjára... ez is jelent valamit :)
az, hogy neked megér-e 180.000 ft-ot, azt neked kell eldöntened.
a telo/pda hátránya, hogy nem tudsz bele tenni még memóriát, és "csak" az a 32 gb van, az szerintem nem gond. ennyi helyre iszonyat sok kép, videó, zene felfér :)
az, hogy neked megér-e 180.000 ft-ot, azt neked kell eldöntened.
a telo/pda hátránya, hogy nem tudsz bele tenni még memóriát, és "csak" az a 32 gb van, az szerintem nem gond. ennyi helyre iszonyat sok kép, videó, zene felfér :)
Az a nem biztos a frissítésekre vonatkozik vagy a programokra vagy a strapabíróságra? És a one x az megér majd 180.000 Ft-ot? (+ kérdések hozzá ha már itt vagyok: hogy az a 26Gb mire elég és hogy a microsim miatt tudom-e rendesen használni(bocsi csak még nem értek az ilyenekhez)
Sziasztok!
Mi a véleményetek, hosszútávra (kb. 5 év) melyiket lenne érdemes és miért vagy miért nem?
A Sensation XE vagy a ONE X? (egyáltalán megérnek annyit?)
A válaszokat elõre is köszi.
Mi a véleményetek, hosszútávra (kb. 5 év) melyiket lenne érdemes és miért vagy miért nem?
A Sensation XE vagy a ONE X? (egyáltalán megérnek annyit?)
A válaszokat elõre is köszi.
dhd, vagy sensation akkor, ha ilyesmi árkategóriában kerestek androidost.
dhd-t akkor nem kell bemutatni... sensationt én próbáltam, nekem tetszett, gyors volt nagyon :) esetleg még sensation xe, xl-t is érdemes megnézni.
ha win7.5 kell, akkor pedig a titan-t érdemes választani, bár az kicsit drágább...
de ha nem sûrgõs a telefonvásárlás, lehet meg kéne várni, amíg kijön a one, (pár hét) és remélhetõleg menni fognak lefelé az árak :D
dhd-t akkor nem kell bemutatni... sensationt én próbáltam, nekem tetszett, gyors volt nagyon :) esetleg még sensation xe, xl-t is érdemes megnézni.
ha win7.5 kell, akkor pedig a titan-t érdemes választani, bár az kicsit drágább...
de ha nem sûrgõs a telefonvásárlás, lehet meg kéne várni, amíg kijön a one, (pár hét) és remélhetõleg menni fognak lefelé az árak :D
100-120e kb. de természetesen ha a jobb drágább....leginkább netezés, filmezés és zene hallgatás. Nagy kijelzõs elõnyben! Néztem a Sensationt és az EVO 3D-t esetleg vélemény ezekrõl?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Sziasztok! Érdeklõdnék kicsit! Egy barátom megkért hogy kérdezzek már utána hogy jelenleg melyik HTC telefont érdemes megvenni. Ajánlottam neki a DHD-t én jelenleg ezt nyüstölöm és teljes mértékben megvagyok vele elégedve de természetesen érdekelne a véleményetek! Elõre is köszönöm!
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Nem
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Én is. :)
#4179:
Köszönöm az értelmes hozzászólást.
Karton és habkarton között van némi különbség. Jómagam 8 hónapja használom a legelsõ prototípust egy HTC 7 Mozart készülékkel, még sosem borult le róla. Igaz, nem is szokásom a telefonom környékén feleslegesen hadonászni, nem "Wii-move-kinect" az...
#4179:
Köszönöm az értelmes hozzászólást.
Karton és habkarton között van némi különbség. Jómagam 8 hónapja használom a legelsõ prototípust egy HTC 7 Mozart készülékkel, még sosem borult le róla. Igaz, nem is szokásom a telefonom környékén feleslegesen hadonászni, nem "Wii-move-kinect" az...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
ezen a kettõ hsz-en most jót röhögtem <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
amúgy meg osztom a véleményed, egyszerûbb, ha szimplán leteszed valahova...
amúgy meg osztom a véleményed, egyszerûbb, ha szimplán leteszed valahova...