5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    HTC Accord androiddal jöhet
  • kifli
    Igazából, nem is azért félek a 4,7-től, merthogy nagyon kényelmetlen lenne fogni, viszonylag nagy a kezem, viszont hordozás közben, zsebben lehet már kényelmetlen lenne.

Majd meglesem haver one x-ét zsebben, mert ugye hiába állítják ki valahol, zsebbe próbálni kicsit necces egy bolt közepén :D
  • elitehun
    nekem akkor se tetszenek a WP-k xd
    a leendő one x-nek is akkora a kijelzője, és annyira azért nem vészes. láttam élőben egy galaxy s 3-at (one x szinte sehol nincs kirakva) és az ugye ugyan akkora mint a one x és egyáltalán nem volt vészes. igaz csak futólag láttam.
  • kifli
    mivel lesz majd kódhordozás win8-ból, így elképzelhető, hogy lesznek rendszerigényesebb programok is.

Bár szerintem is felesleges, annyi ram.

Nekem erős a gyanúm, hogy egy Accord, vagy egy Zenith beszerzésre kerül majd :)

Csak még nemtudok dönteni, mert a 4,7" az már tényleg nagy egy pöttyet, de lehet majd megszokom :D
  • elitehun
    áá nem szeretem a wp-t :D de az a 2 giga ram még mindig irtósoknak tűnik
  • kifli
    beteszem már ide is:

HTC Rio

RAM : 512 MB
    CPU: 1 or 2 cores Qualcomm
    Display: WVGA 400 x 800
    4 inch
    14.4Mbps HSPA

HTC Accord

RAM: 1024 MB
    CPU: 2 cores Qualcomm S4 Plus
    Camera : 8 MP - 1080p video ..ـــ 30fps
    Display: 720p - Super LCD 2
    4.3 inch
    42Mbps HSPA+NFC Support

HTC Zenith

RAM: 2048 MB
    CPU : Quad Core Qualcomm
    Camera : 12 MP - 1080p video ..more than ـــ 40 fps
    Display: 720p - Super LCD 2
    4.7 inch
    42Mbps HSPA+NFC Support
    Ezek lesznek az új wp8 készülékek...
  • szmarcsee
    Na teljesen elbizonytalanodtam... Szóval érdemesebb vásárolnom egy T-mobile boltban? Ott legalább tuti a gari meg minden.
    Viszont úgy a Sensation már azért elég húzós árban, én 100-nál többet nem adnék egy telefonért.. Így meg esetleg a Desire S maradna.. Ez mennyivel jobb a régi Desire-nél? Mert nekünk volt egy ilyen, csak sajnos ellopták :( Ezért is próbálnám pótolni... De akkor már úgy gondoltam, hogy a Desire-nél mindenképp jobb legyen. HTC Rhyme-ot is néztem, de arról meg azt írják inkább női :P Nem tudom ennek egy pasi mennyire tud örülni... de amúgy meg nem tűnik rossznak az sem..
  • desigo
    Bármelyik 4,3-as vagy nagyobb kijelzős telefon lemerül aktív használat mellett estére (kivéve Razr Maxx)
    Ilyen gsm boltokból csak akkor vennék személyesen ha hivatalos garanciajegyet adnak nem pedig "bolti" garit.
    Mivel nem hivatalos viszont eladók ki tudja a telefonjuk eredetét.
  • szmarcsee
    24 hó garival újakat 100 körül láttam. Szerinted a HTC-ből ebben az ár kategóriában a Sensation a legjobb? Az akksija azért elég gyenge, nem? Persze attól is függ ki mennyit nyúzza, de úgy néztem 1520 mAh-s.
    Gsmline, Gsmhome és egyéb netes oldalakról, ahol lehet házhozszállítással rendelni kártyafüggetlen telót mi a véleményetek?
  • desigo
    Használtan elég sok Sensation van eladó.
    Garanciális szép állapotúak 70 körül vannak.
    Annyit szerintem megér.
  • szmarcsee
    Köszi az infokat. Szóval te inkább a One S-t javasolnád? Evo 3D-ről amúgy nem írnak túl jókat, csak nekem elsőre tetszett a leírás, meg a videók, meg hogy 3D :) De ezen kívül lehet nem tud sokat, ráadásul az akksira is írják, hogy gyenge. Bár az lehet nem árt ha van egy plusz..
  • desigo
    Nekem az Evo 3D kevésbé szimpatikusabb mert nehezebb,kamerája is gyengébb.
    A Sensation designja jobban tetszik.

Egy új Sensation 90-100 körül van ami sok egy több mint egy éves készülékért.
    One S is lassan 100 körül beszerezhető lesz.
  • elitehun
    mondjuk az ára se kevés, 300 dolcsi
  • elitehun
    Viszont ez a Nexus Q nagyon tetszik.
    vezérelhető a zene- és videólejátszás az egész házban. A Nexus Q-hoz a vendégek is hozzáférhetnek, bárki berakhat egy-egy új számot a lejátszási listába a saját készülékéről.
  • elitehun
    áá, inkább várok :D
    amúgy elég dúrva hogy csak most teszik pl a maps-be hogy lehet offline is használni.
  • szmarcsee
    Sziasztok!
    Szeretnék venni egy HTC telót barátom szülinapjára :) HTC Sensation-ról láttam sokan ajánlották, de szerintem a HTC Evo 3D jobb. Ti melyiket ajánlanátok?
    Másik kérdésem, vásárolt már valaki netes oldalakról, kiszállítással? Egész jó árak vannak ott. Szerintetek érdemes úgy rendelni? Mert plö. T-mobile-nál nem sok HTC van és az áruk is több.
    Köszi a válaszokat előre is! :)
  • desigo
    Mondjuk emiatt érdemes Galaxy Nexust venni.
    Arra július közepén már érkezik is.
  • elitehun
    Android 4.1
  • Viktor99
    Hát nem karcos, de nem is jön le különféle lemosókkal. Igazából ötletem sincs, hogy mi lehet ez. Úgyhogy kénytelen leszek venni egy másik hátlapot. Gondoltam azért megkérdezem mert a hátlapokat olyan 4-5-ért láttam és sokalltam. De ha nincs más lehetőség... Azért kösz szépen a segítséget.
  • desigo
    Érdekesen néz ki.
    Ha az ujjaddal végig húzod akkor lehet érezni,hogy karcos vagy rákerül valami?
    Én valami monitortisztító folyadékkal esetleg körömlakk lemosóval próbálnám meg javítani.
  • Viktor99
    Sziasztok, lehet hogy nem pont ide kéne írnom erről de azért remélem elfér.
    Pár napja vettem egy használt desire-t. Teljesen jó, szinte mintha új lenne. Egyetlen hibája hogy a hátlapban az a rész ami védi a kamerát, olyan mintha koszos lenne (kép). Ez azért zavaró mert így egy kicsit homályos képeket készít. Próbáltam letisztítani de nem akar eltűnni. A kérdésem, hogy ti tudtok-e valami módszert, vagy vehetek egy új hátlapot?
  • desigo
    disco time

• candejj
    PS. már rájöttem, h nem működne itthon.. :S
  • candejj
    Sziasztok!

Egy S.O.S. kérdésem lenne, ebayen találtam ezt a HTC Incredible telefont: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170848931666

Ma akciós még, azért örülnék minél hamarabb a válaszoknak :) Jelenleg egy Samsung Galaxy Gio-m van, de sokszor belassul és sztem a képe sem az igazi. Ez a HTC jobb lenne ennél? Ahogy elnézem nem egy mai modell, de kíváncsi lennék, hogy ár-érték arányban szerintetek milyen?

Illetve a frekvenciánál ez van a leírásban: Cellular Band: CDMA 800/1900 - hülye kérdés, ugye működik itthon is?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • kifli
    annyi biztos, hogy mikor kiadták, messze túlmutatott a korán. (Ott állunk, hogy jelenleg is adnak ki hasonló teljesítményű telefonokat, középkategóriában)

Az, meg hogy a dft team cotullával az élen elkezdte piszkálgatni, és megcsinálták a magldr-t, a legjobb húzás volt :)
    Ilyenkor egy picit örülök, hogy nem androiddal adták ki a rendszert, mert androidos telefonokkal ilyeneket nem lehet megcsinálni.
    (legalábbis példát még nem láttam rá)
  • elitehun
    megjegyzem még nincs meg a teló, és htc-m se volt még. ha teljesen egyértelmű akkor bocs :)
  • elitehun
    egy kicsit túlzásnak érzem azt a 2 gigát :D
    am hogy kell felrakni a frissitéseket? kell hozzá valami progi vagy megcsinálja magától?
  • desigo
    Could the HTC One XXL with 2GB of RAM and quad-core Snapdragon be on the way?

• rastaman
    hát igen, az utóbbi 10 év legszerethetőbb telefonja (?)
  • kifli
    Beszarok, érkezik az új magldr hd2-höz. Mostmár nemcsak dualboot lesz (wp7, android), hanem mindenféle sd kártya és más cserebere nélkül, akár 4 különböző os-be is bebootolhatunk.
    wp7android
    ubuntu winmo 6.5
    Ubuntu eddig is volt, de kicsit szarul volt megoldva, és először androidba kellett belépni, majd elindítani terminal emu-ba, és végül egy távoli asztal szerű cuccal csatlakozhatunk, illetve winmo 6.5-ből is indítható volt. Azzal viszont natívban futott, nem úgy mint androidnál.
    Mostanába kicsit elgondolkodtam, hogy talán év vége felé lecserélem, de végül rájöttem, hogy a faszt :D
  • bigbigle
    Igaz, én csak az újonnani készülékek árát vettem figyelembe, de ha használt is szóba jön, akkor már más is lehet, persze ha talál jó árban.
  • desigo
    Én inkább a Sensationt ajánlanám ha sikerül az adott árkategóriában beszerezni.
    dupla magos jobb processzor,jobb kijelző felbontás,előlapi kamera,nagyobb aksi
    Desire HD vs. Sensation

Ha pedig csak új jöhet szóba akkor One V (de ez szerényebb képességekkel rendelkezik mindkettőtől)
  • bigbigle
    Én a Desire HD-t ajánlom, de várd meg hogy a többiek mit mondanak.
  • zsolt515
    Üdv!
    HTC telefon vételén gondolkodom...70.000-80.000Ft között gondolkodom...szerintetek ebben az árban melyik lenne a legjobb választás?
  • elitehun
    király kösz! Amint lesz időm elolvasom, lévén ilyet akarok venni elolvasok minden tesztet, megnézek minden review-t :D
  • rastaman
    kis kiegészítésként még: a kamera üvege sajnos nem gorilla glass-ből készült (nem úgy mint a HD2 esetében) - éppen emiatt sajnos idővel karcolódik!
    leendő one x tulajok erre figyeljetek majd oda, nekem már sajnos van rajta egy hajszálkarc - igaz a készített kameraképeken szerencsére nem látszódik semmi hiba :)
  • desigo
    HTC One X teszt

• rastaman
    passz, semmi érdemi ötletem nincs :/
  • Rasztiman
    Igazából ha tudtam volna a választ akkor egyből leírtam volna utána, de sajnos ahhoz a kütyühöz már szerintem az én Hero-m már bőven alul van szóval nem tudok segíteni. Ha még garis vidd be szervízbe, újra rakják a szoftvert aztán hátha jó lesz..
  • Bencee7
    Apámnak mondjuk Blade-je van, de neki is megesik, hogy pl smst nem jelez...nem tudjuk miért.
    Én újraraknám a romot, vagy felraknék valami jóféle főzöttet. Vagy vársz egy kicsit, és mindjárt itt az ICS Evo3Dre :)