Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de semmi ujjat nem látthattunk a videóba.esetleg csak azt a 4-5 másodperces jelenetet az aliennél!

Ebben igazad van, crysis-t is ezzel cseszték ,persze felllehet hozni azt is ,hogy nem vagyköteles megnézni semmit.Viszont fórumokon ugyis kibeszélik az egész játékot ,ha jönnek a videók.

KILLER2
Szerintem meg nem. Jó legyen, javítsanak az engine-en és ne csússzanak vele. Techdemo-k ideje már lejárt ezzel a motorral, én személy szerint meg nem vagyok kíváncsi a játékra. Minek kiadni, ha már láttuk az egészet videókban? Természetesen néhány azért jöhet, de én jobban örülnék, ha én látnám meg az új fegyvereket, jármûveket, stb és nem tudnám már fejbõl az egész játékot a videókból.

Töltsük le az internetet!

Gyerünk Crytek!!! kicsit több infót és videót akarunk a kiegészitörõl!!

Snexi
bertino
úúúristen ez full hihetetlen, hogy így fut... milyen gépet pakoltak alá ezek, mikor mindezt felvették ? 20 magos intelt meg 8es fogat SLI ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
ATI kártyákat és AMD procikat nem ismerem, de biztos. Szedd le a crysis demóját vagy szerezd meg a játékot, aztán ahogy fut, annál elvileg valamivel jobban fog menni ez.

2gb ram és egy x2 5600+ os amd elég lenne?
KILLER2
El sem fog indulni. (Természetesen igen. Ha valóban optimizálnak rajta, akkor megfelelõ processzor és memória mellett szerintem very high-on is teljesen jól fog futni. Crysist nem próbáltad még? Mert annál az jgéretek szerint jobban fog menni.)
#50: Ha jól tudom, akkor azon az oldalon nem Psycho, hanem Jester beszél. Nem tudom, hogy miért mindenhova õt teszik, nekem elég unszimpatikus karakter.

9600 GT GS 1024mb. ezen h fut majd a Warhead?
gduck
Jah, majd jön megint Psycho oszt analizálja a gépedet :D Oszt assszongya hogy nem rossz a GTX 280 ESELÁJ, de a MAXIMUM élményért TRÍESELÁJ legyen a gépedben <#wave><#wink>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bence94
Trailer érezhetõen jobban futott.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

KILLER2
Ja, sajnos ez elég kevés. De jó is lenne valami új játék 20-30 órás játékidõvel...

bertino
ja, mondjuk este 7kor nekikezd valaki játszani, reggelre kész is.

gduck
Ezt szerintem úgy kell érteni, hogy egy 2007 õsszén 40 eFt-ba kerülõ videókártyánál jobban fog futni egy 2008 õszén 40 eFt-ért vásárolt videókártyával <#fogmosas><#help><#wave>

gduck
8-10 óra játékidõt írnak :( Szal rövid lesz!

KILLER2
Az AI és a sebzések valóban szarok.

Bence94
olvastam egy olyat is hogy mint írták "Gyorsabban fog futni ugyanazon a gépen, mint az eredeti játék".az alapjátékhoz majd a warhead után adnak ki egy teljesítmény javító patchet.

tiburon26
crysis topic-ba kellet volna irnom tudom de hát épp erre jártam,és eszembe jutott.jó gém amugy reméljük ez is legalább ilyen jó lesz

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

tiburon26
hát nekem eben a játékban a legnagyobb csalódás a fegyerek!valahogy nem feküdtek nekem.egy mellény nélküli sárgába beleszórsz egy egész tárat és vígan futkorászott tovább mint a mérgezett egér!vagy így megszivósodtak volna 2ezer akárhányra?lehet.a mi nomádunk meg nanokütyüvel sem képes mozdulatlanul tartani a fegyvert legalább pár másodpercig!ak47-a menõ még 2000nemtomhánybanis.tény hogy jó fegyver de azért ennyíre nem!

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

KILLER2
Ennek a cikknek azon a részén, hogy "mely a fejlesztõk ígérete szerint legalább olyan hosszú és kalandos lesz, mint az alapjáték." néztem egy nagyot. Hát ajánlom is, hogy legalább olyan hosszú legyen, mint az elsõ, mert az is meglehetõsen rövid volt.

KILLER2
Én azon izgulok, hogy lesz-e ehez is sandbox és ha igen, akkor külön lesz-e vagy mûködni fog a réig ezzel vagy új lesz és hogy az támogatni fogja-e a régit vagy valami ilyesmi. Az lenne a jó, ha ugyanúgy használná a modelleket, meg mindent és az eddig elkészült/készülõben lévõ modok támogatnák ezt is, mert én nem bírnám ki, ha ezt nem lehetne moddolni. Jó játék ez a Crysis, de nálam azért van a kedvencek között, mert jól moddolható és "könnyen" ehet hozzá úgy pályát vagy egyéb kiegészítést csinálni.

elitehun
gduck

Smithwarden
Crysis Warhead PC gamer infók

(Tiscali) A PC Gamer magazin szellõztette meg az alábbiakat a Crytek Budapest büszkeségérõl (TnS Hírszolgálat):

- A játék ott kezdõdik, ahol Psycho elválik a Crysis fõszereplõjétõl Nomadtól és az anyahajón ér véget, ahol újra összetalálkoznak.
- Nagyrészben a sziget másik oldalán játszódik.
- Az eredeti játékhoz képest sokkal kevésbé lineáris, szabadabb játéktér.
- Nanosuit funkciói hasonlóak, de lesznek meglepetések ez ügyben.
- A szingli kampány kb 8-10 óra.
- Két új fegyver már biztos: gránátvetõ és dubla SMG.
- Fejlettebb AI várható.
- Új jármûvek: páncélozott felderítõ jármû (nagyjából akkora mint egy dzsip) és egy légpárnás jármû, mindkettõ használható multi mókákban is.
- Új team multi mod, nem olyan bonyolult, mint a korábbiak.
- Gyorsabban fog futni ugyanazon a gépen, mint az eredeti játék.
- A legnagyobb részletességû effektekhez már nem lesz szükség dx10-re (:DD).
- A dialogusokat a Bioshock írója Susanna O'Connor szállítja.
- Teljesen különálló termék, nem add-on, nincs szükség hozzá a Crysisre.
- A Crysis 2 akkor lesz, ha kedvezõek a Warhead eladások (:DD ismét)

hardwired.hu

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Bence94
gagyi minõségû képek
nagy a valószínûsége hogy videobol vannak.

bertino
de neki ez ujdonság.

Prince of Máté
A Crysis is magyar volt...

mama2
Wáó, magyar játék lesz zsír:o.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Smithwarden
Ha minden igaz kulonallo game lesz, nem kell hozza az alap jatek:

crysis.hu - crysis warhead - stand-alone

gduck
Ez biztos nem fog csúszni, mert õsszel jön az FC2-is :) Szerintem ez is közrejátszik az idõzítésben :D

Dante73
Nem igazán világos, hogy ez akkor most a trilogia 2. része, vagy csupán kieg? Nem mindegy! Mert ha ez kieg, akkor kell hozzá az alapjáték, aminek mondjuk lecseréli a motorját, és akkor elképzelhetõ, hogy csökken a gépigény. Ha külön játék, azaz folytatás, akkor a Crysis-t sosem látjuk már optimalizáltan futni, mert ha jól értem, emiatt hagyták abba az 1,3-as patch készitését. Vagy azért, mert ennek az optimalizgatása közben rájöttek, hogy valamit nagyon elszabtak az elsõnél, annyira, hogy nem is javítható?
Azt azért remélem, hogy ez végre valódi dx10-es "efektekkel" fog kijönni, és nem letiltott dx9-es cuccokkal szúrják ki a szemünk.
Viszont az egyértelmünek tûnik, hogy konzolokra nem jön, amin csodálkozni nem, csak röhögni tudok. Szerintem ez a játék vagy csúnya lenne konzolon, vagy el sem indulna. A gépigényébõl kiindulva. Bár ha tényleg optimalizálnak rajta, akkor ki tudja...

http://www.freetvmaci.info/

KILLER2
Most legalább nem kéne olyan messzire menni, mint anno az 1nél.

hûha

KILLER2
Ha késik a játék, megyünk hozzájuk tüntetni xD

RAZOR27
Most olvastam pgo-n, hogy a pesti Crytek kirendeltség csinálja a gamet!

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Prince of Máté
Reális következtetés :D

Ha feltúrbózott akkor nagyobb gépigény = magasabb a Crysis-énél >>> optimalizálják >>> crysis gépigény<#idiota>

grebber
"A CryEngine 2 felturbózott, és jobban optimalizát verziója által hajtott játék során Nomad társa, Sykes õrmester (ismertebb nevén Psycho)kalandját élthetjük át, amely az eredeti történettel párhuzamosan zajlott."

A történet fasza lesz,de erre a jobban optimalizált dumára kiváncsi leszek!

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Régire is ezt írták... Ezt majd csak megtapasztalni fogjuk. Attól félek, hogy nem így lesz, de bízzunk benne, hogy megcsinálja a Crytek.

reaper4
azt írják, h jobban lesz optimalizálva. persze ez majd kiderül...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

KILLER2
Most csak nem csúszik annyit. Ha nem nyúlnak a motorhoz, akkor gyakorlatilag csak néhány új modell és pálya kell, meg a történet. Ez egy hozzáértõ csapatnak nem hinném, hogy gondot okozna. Bár kis opcimalizáció beleférne. Meg nagyon rá kéne gyúrni helyenként a fizikára és én nem bánnám, ha a textúrák egységesen lennének nagyok vagy kicsik, mert érdekes, hogy pl highon a legtöbb jármû belülrõl mosott szar, ellenben az arcok mindig gyönyörûek. Meg a szintén fos, agyonnagyított textúrákat is le kéne cserélni, ami gyakran van kõnél, mert érdekes az is, hogy rohangálnak 20 FPS mellett highon a high poly karakterek csillogó cuccal és meglátsz emellett egy csúnya, homályos követ, pedig nem is nézed messzirõl (kõ alatt a kõnek festett felszínt értem)

KILLER2
Bocsánat, hogy megsértettem õméltóságát. (kicsit nagy az arcod, vegyél vissza)

Prince of Máté
Elvileg õsszel jön, a Crysis is sok halasztás után szeptember 4-re volt kiírva, aztán november lett belõle :(

Qwerty4
De, teljesen mindegy. :)

Qwerty4

Smithwarden
Igen tudom, irjak is a cikkben.
(csak a feeling miatt masoltam en is be)

Smithwarden

ezek a képek még az eredeti játékból vannak.

reaper4
nem mind1 nektek? lol.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Smithwarden