Crysis Warhead
← ElőzőOldal 97 / 97
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szerintem is.Túl korai még.
Igazából még azt se tudjuk biztosan mi sül ki ebbõl.
Képek se igazán érkeztek...bár ebbõl az egybõl is lehetne bannert készíteni.
Igazából még azt se tudjuk biztosan mi sül ki ebbõl.
Képek se igazán érkeztek...bár ebbõl az egybõl is lehetne bannert készíteni.
Qwerty4
Vegyél vissza az arcodból. Ha akar csinálhat bannert. Miért lenne felesleges?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
teljesen felesleges banner gondolkozz 1 kicsit aztán írj
Hát nem is tudom. Most akkor változtatnak a motoron? Mert az lehet, hogy nem ártana.
Összedobjak egy bannert?
Összedobjak egy bannert?
Töltsük le az internetet!
Én ugy halottam hogy ez kieg lesz és nem folytatás de majd meglátjuk.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
remélem összekapják magukat és izgalmasabb lesz mint ez elõzõ.
várom
várom
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Crysis Warhead - immáron hivatalosan is.
A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.
A hivatalos CrysisTheGame.com weboldalon jelent meg a fentebb is látható kép, mely azt sejteti mindannyiunkkal, hogy közeleg a Crysis 2 bejelentése. Konzolosoknak jó hír, hogy a készítõk felhagynak a játék kizárólag PC-re való fejlesztésével, így a folytatás Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A döntés egyik oka, hogy az elõzõ rész megjelenése elõtti, brutális gépigényrõl szóló hírek tömegpánikot váltottak ki, és a vártnál kevesebb példány fogyott a játékból, a másik ok pedig, hogy az FPS stílusú játékok konzolon 4-szer, 5-ször jobb eladásokat csinálnak, mint PC-n.
Crysis Warhead - Gamekapocs
A CryTek idén márciusban védette le a Crysis Warhead nevet, most pedig hivatalosan is felfedték: igen, stúdiójukban valóban készül egy játék ilyen címmel.
A hivatalos CrysisTheGame.com weboldalon jelent meg a fentebb is látható kép, mely azt sejteti mindannyiunkkal, hogy közeleg a Crysis 2 bejelentése. Konzolosoknak jó hír, hogy a készítõk felhagynak a játék kizárólag PC-re való fejlesztésével, így a folytatás Playstation 3-ra és Xbox 360-ra is meg fog jelenni. A döntés egyik oka, hogy az elõzõ rész megjelenése elõtti, brutális gépigényrõl szóló hírek tömegpánikot váltottak ki, és a vártnál kevesebb példány fogyott a játékból, a másik ok pedig, hogy az FPS stílusú játékok konzolon 4-szer, 5-ször jobb eladásokat csinálnak, mint PC-n.
Crysis Warhead - Gamekapocs
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
← ElőzőOldal 97 / 97