4825
Crysis Warhead
-
#972 Biztos Nem értem mit akarsz mondani :S:S De ha arra célzol h az alapjáték kell a kiegnek, akkor megnyugtatlak, mert nem -
Hellsing47 #971 k, ez nem nyelvtan topik és szerintem nem nagy helyesírási hibák -.- -
rumkola #970 "Aztmonták, nemtudják, eredetibe, egymagába"
-
#969 Mondjuk azért annyit megtehettek volna, hogy akció játék mellé ne Született feleséget, meg strippokert ajánlanak, hanem más akciójátékot. -
#968 az random hogy mit ajánl hozzá -
#967 Mondjuk online én még csak a galaxistól rendeltem, velük eddig nem volt gondom, de mióta itt is árulnak 2-3 helyen is játékokat és ráadásul van, hogy olcsóbban is mint a CDG-ben, nyilván nem tőlük rendelem, pl. mind a COD4 mind, pedig a Crysis egy-egy ezressel olcsóbbak voltak, hátha most is lesz valami meglepetés :) -
#966 Mindig mást ajánlanak.
Én is előrendeltem náluk.Aztmonták hogy náluk csak egy magyar zászló van ott nemtudják hogy feliratos vagy szinkronos :D
7500ft nem pénz érte.Ha már sima Crysis is megvan eredetibe ne legyen már egymagába -
Neoncsoves #965 576nál vicces 1-2 dolog. Most nézem, ajánlják a Warhead mellé a sztriptízpókert... (WTF? xD) -
#964 Hát szerintem egyértelmű, hogy magyarul beszélő verzió lesz az is, bár az ár nekem, gyanús, de hátha tényleg olcsóbb lesz mikor a boltba besétálok, bár lehet itt a vidéki boltban még nem is lesz pénteken, na majd elválik. -
#963 lehet, hogy nem -
#962 Lehet hülye kérdés de az 576.hu-n amit lehet rendelni Crysis Warhead az is szinkronos verzió?? Mert ott nemlátom feltüntetve.És 500Ft-al olcsobb is mint cd galaxisban :D
-
#961 Már kapható, mármint már ki is szállítják -
#960 Rendeld meg az Amazonról :) -
#959 Inkább csak hétvégére, mert akkor tudom kiprószálni :P -
Devergo05 #958 Krájzisz Wörhedet most azonnal -
#957 ma reggel én is elkezdtem azt már
nah szal reméljük warhead nem késik semennyit. -
#956 Én meg megvettem a Clear Sky-al együtt. Azt írja most, hogy csütörtökön má lesz.
Vagy nem. -
#955 ááá, ezt a cdgalaxisnál rendeltem elő :D
remélem fognak írni 19én vagy előtte. -
#954 Szasz !
Nem tudom, megvetted-e ezt is Steam-en, de lehet, hogy ezzel is megvezetnek, mármint a megjelenésre gondolok. -
#953 Ok, köszi !
Akkor még se vagyok annyira lüke hozzá.
-
#952 igen, backup-olni kell. De csak akkor, ha lejött a steam-ről :) -
#951 nem jön csak 300al :D -
Neoncsoves #950 azzal nem is lenne gond, de... EA mért csinál ilyen "területfelosztást" ??? -
#949 De hogy, mondjátok el légyszíves, mert pont azt nézem és nem bírok rájönni .
Backup ? -
#948 Steamről ki lehet írni a játékot. -
#947 Mert Made in Hungary a termék. -
Neoncsoves #946 najó meg akartam venni, de így, hogy 5000 a köcsög amcsiknak nekünk meg 8500Ft (postaköltséggel) egy nagy lóf*szt a seggükbe azttt -
#945 OFF: Ott nem volt is különbség!!! AZ NEM AZ EA -
Neoncsoves #944 nem emlékszek az árra, akkor annyi... -
#943 6 ezret ?
4k-ba került... :DD -
Neoncsoves #942 Test Drive Unlimited MegaPackot is trükközéssel vettem meg, és mégis "csak" 6ezret vont le vagy mennyit. -
#941 Hát akkor szerintem vedd a boltban, vagy a mindenáron net akkor EA store trükközés nélkül-. -
Neoncsoves #940 EURO-s bankkártyáról van szó -
#939 Veheted a steam-en is akkor $42- de azzal is ugyanott vagy mint a boltival, persze ha így megtrükközöd akkor lehet bejön $30-ért, csak éépen azt ne felejtsd, hogy ha nincs dolláros deviza számlád akkor az átváltási költségek miatt leszel ugyanott mintha bárhol máshol vennéd, ráadásul nagy valószínűséggel tényleg nem lesz benne magyar. ú
Jó nekem a bolti, legalább lesz doboza is :) -
#938 jobb esetben... :) -
#937 pénteken lesz szinkronos warhead? -
#936 persze hogy ki lehet.
van a steam-en belül egy archiválás, simán ír dvd-t, többet is egymás után, ha nem fár rá egyre.
több játékot vettem így, és ki is vannak archiválva.
-
#935 Sajnos ez így van az EAStore oldalon! Minden ugyanannyiba kerül mint americában, csak ott dollárban itt meg euróban :( -
#934 Mert amerika, nem Gyurcsány Ferenc -
Neoncsoves #933 de amerikában mért ilyen kurva olcsó???