4825
Crysis Warhead
  • Viktor9202
    Biztos Nem értem mit akarsz mondani :S:S De ha arra célzol h az alapjáték kell a kiegnek, akkor megnyugtatlak, mert nem
  • Hellsing47
    k, ez nem nyelvtan topik és szerintem nem nagy helyesírási hibák -.-
  • rumkola
    "Aztmonták, nemtudják, eredetibe, egymagába"
  • Shep
    Mondjuk azért annyit megtehettek volna, hogy akció játék mellé ne Született feleséget, meg strippokert ajánlanak, hanem más akciójátékot.
  • Snexi
    az random hogy mit ajánl hozzá
  • Shep
    Mondjuk online én még csak a galaxistól rendeltem, velük eddig nem volt gondom, de mióta itt is árulnak 2-3 helyen is játékokat és ráadásul van, hogy olcsóbban is mint a CDG-ben, nyilván nem tőlük rendelem, pl. mind a COD4 mind, pedig a Crysis egy-egy ezressel olcsóbbak voltak, hátha most is lesz valami meglepetés :)
  • grebber
    Mindig mást ajánlanak.

Én is előrendeltem náluk.Aztmonták hogy náluk csak egy magyar zászló van ott nemtudják hogy feliratos vagy szinkronos :D

7500ft nem pénz érte.Ha már sima Crysis is megvan eredetibe ne legyen már egymagába
  • Neoncsoves
    576nál vicces 1-2 dolog. Most nézem, ajánlják a Warhead mellé a sztriptízpókert... (WTF? xD)
  • Shep
    Hát szerintem egyértelmű, hogy magyarul beszélő verzió lesz az is, bár az ár nekem, gyanús, de hátha tényleg olcsóbb lesz mikor a boltba besétálok, bár lehet itt a vidéki boltban még nem is lesz pénteken, na majd elválik.
  • bertino
    lehet, hogy nem
  • grebber
    Lehet hülye kérdés de az 576.hu-n amit lehet rendelni Crysis Warhead az is szinkronos verzió?? Mert ott nemlátom feltüntetve.És 500Ft-al olcsobb is mint cd galaxisban :D
  • zzeN
    Már kapható, mármint már ki is szállítják
  • Shep
    Rendeld meg az Amazonról :)
  • artschiatwork
    Inkább csak hétvégére, mert akkor tudom kiprószálni :P
  • Devergo05
    Krájzisz Wörhedet most azonnal
  • bertino
    ma reggel én is elkezdtem azt már

nah szal reméljük warhead nem késik semennyit.
  • Mr Bishop
    Én meg megvettem a Clear Sky-al együtt. Azt írja most, hogy csütörtökön má lesz.
    Vagy nem.
  • bertino
    ááá, ezt a cdgalaxisnál rendeltem elő :D
    remélem fognak írni 19én vagy előtte.
  • Mr Bishop
    Szasz !
    Nem tudom, megvetted-e ezt is Steam-en, de lehet, hogy ezzel is megvezetnek, mármint a megjelenésre gondolok.
  • Mr Bishop
    Ok, köszi !
    Akkor még se vagyok annyira lüke hozzá.
  • artschiatwork
    igen, backup-olni kell. De csak akkor, ha lejött a steam-ről :)
  • bertino
    nem jön csak 300al :D
  • Neoncsoves
    azzal nem is lenne gond, de... EA mért csinál ilyen "területfelosztást" ???
  • Mr Bishop
    De hogy, mondjátok el légyszíves, mert pont azt nézem és nem bírok rájönni .
    Backup ?
  • Rage47
    Steamről ki lehet írni a játékot.
  • kirol
    Mert Made in Hungary a termék.
  • Neoncsoves
    najó meg akartam venni, de így, hogy 5000 a köcsög amcsiknak nekünk meg 8500Ft (postaköltséggel) egy nagy lóf*szt a seggükbe azttt
  • gduck
    OFF: Ott nem volt is különbség!!! AZ NEM AZ EA
  • Neoncsoves
    nem emlékszek az árra, akkor annyi...
  • bertino
    6 ezret ?
    4k-ba került... :DD
  • Neoncsoves
    Test Drive Unlimited MegaPackot is trükközéssel vettem meg, és mégis "csak" 6ezret vont le vagy mennyit.
  • Shep
    Hát akkor szerintem vedd a boltban, vagy a mindenáron net akkor EA store trükközés nélkül-.
  • Neoncsoves
    EURO-s bankkártyáról van szó
  • Shep
    Veheted a steam-en is akkor $42- de azzal is ugyanott vagy mint a boltival, persze ha így megtrükközöd akkor lehet bejön $30-ért, csak éépen azt ne felejtsd, hogy ha nincs dolláros deviza számlád akkor az átváltási költségek miatt leszel ugyanott mintha bárhol máshol vennéd, ráadásul nagy valószínűséggel tényleg nem lesz benne magyar. ú

Jó nekem a bolti, legalább lesz doboza is :)
  • bertino
    jobb esetben... :)
  • zeus89
    pénteken lesz szinkronos warhead?
  • Frank99
    persze hogy ki lehet.
    van a steam-en belül egy archiválás, simán ír dvd-t, többet is egymás után, ha nem fár rá egyre.

több játékot vettem így, és ki is vannak archiválva.
  • gduck
    Sajnos ez így van az EAStore oldalon! Minden ugyanannyiba kerül mint americában, csak ott dollárban itt meg euróban :(
  • Viktor9202
    Mert amerika, nem Gyurcsány Ferenc
  • Neoncsoves
    de amerikában mért ilyen kurva olcsó???