Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Én is, az tuti :D

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

lac coo
Akkor csak simán akármilyen PC megjelenés :)))) Ritka mint a fehér hollo ...Sorra vonulnak ki a kiadók, fejlesztõk a pc platformról .... Ha csak negyed annyi jó és ötletes játék jönne ki pc-re mint konzolokra, örülnék ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

KILLER2
Ez a nagy név dolog kicsit hülyeség szerintem. Persze, ismert játékokat sokan veszik, de nem tök mindegy, hogy mi a neve? Csak legyen jó.

Töltsük le az internetet!

RAZOR27
Ez eggyátalán nem ígyvan.Ezt azért szajkózza a nép, mert olyannal akar játszani ami konzolon van, de nekünk is megvannnak a nagy neveink, csak természetesnek vesszük õket.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

grebber
Hát ha brutál védelem lesz rajta akkor nemtom :D
Csacsogtak valami hogy hasonló lesz mint az AITD 5-ön.De szerintem nem lesz!Én megveszem az tuti.

Next PC upgrade: 2022

Vajon a gyér eladási mutatók is megismétlõdnek?<#hehe>

lac coo
Háromból :))))
Manapság nem nehéz PC platformon valamit elhozni, a nagy nevek már mind csak konzolra jelennek meg ...

KILLER2
Nekem 2 konzolom is van, de valahogy a PC jobban vonz. A konzolnak, meg a PCnek is megvan a maga "szépsége". Meg aztán kinek melyik tetszik, mire van pénze, mi kell neki, stb.

Prince23
Minden plaformnak van jövõje... ha nem lenne, pl a capcom nem adna ki minden platformra játékot... elõbb utóbb max 2009 Q1-ig még a gta4 is ki fog jönni pc-re, ha nem, akkor kövezettek meg :D

bertino
van hát, csak a konzolos majmok szerint nincs.
folyton a PC kihalós dumával jön mindegyik, mert van egy konzolja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Ja, az PCn elég erõs. Bár a konzolok sem panaszkodhatnak ilyen téren, a PS3on kívül minden konzolon van warez.
Ár/teljesítmény arányban a konzol valóban jobb. Viszont a PCn meg talán nagyobb a szabadság a játékok terén. De hát kinek mi tetszik. Szerintem azért még bõven van jövõje a PCnek játék téren és nem fog az csak úgy eltûnni.

Prince23
Na épp ezaz... már minden 2.-ik háztartásban van internet... jó statisztika a pc fejlesztõknke, ill jó ok... csak ott a wrz[/b]

KILLER2
Szerintem meg van. Hidd el, mindig is lesznek játékok PCre.

Engem már nem érdekel a gépigénye sem. Nem gondoltam hogy egyszer a PC ellen fogok beszélni, de ha nem azon kell izgulni hogy fut-e rendesen valami játék pc-n, akkor azon hogy megjelenik-é PC-re. Ez biztosan megjelenik de csak emiatt nem fogok negyedszerre is százezreket költeni számítógépre. Veszek konzolt és ámen. Nincs jövõjük a PC-játékoknak. Évente 2-3 nagy név jelenik meg, ezt pedig bírja az ember pénztárcája eredeti konzol verzióban is.
KILLER2
Ebbõl is lesz special edition?

Prince23
Unatkoztam:D és pont kéznél volt... más topikokba is bigyesztettem diszdobozos megjelenést

Snexi
Akkor mégis mért raktad be?

Prince23
Biztos vagyok benne, h már mindenki tudja, h fog kinézni a tokja, mikor megjelenik:

grebber
Normálisan de kompromisszumokkal azt tegyed hozzá.
Majd 1,5 év múlva megnézem az akkori VGA-k hogy bírják majd futtatni a Crysist very highon esetleg szûrõkkel :D

gduck
A különbség annyi lesz, hogy most már sokkal több embernek van olyan VGA-ja (fõleg hogy kijött a 4850) ami normálisan bírja futtatni a játékot :D Esetleg annyi "optimalizálás" lesz, hogy átszerkesztik a CVAR-okat ;)

Prince23
Razor vagy reloadedék úgy is megoldják :D

Dante73
Eszemben sincsen magyarázkodni!
Mindössze nem hiszek abban, hogy LEHETSÉGES olyan védelmet csinálni, amit max 2 hét alatt ne törne fel egy profi csapat, ha egyáltalán nekilát. A GT Legendsnek pl sokáig tartott a feltörése, de gyanítom azért, mert rétegjáték. A nagy neveknél, volt már olyan, hogy feltörhetetlennek nyilvánították a védelmét -elõzetesen- de percek alatt törték fel. Aminek sokáig tartott a feltörése, az mind rétegjáték volt.
Persze, mondhatod, hogy ez magyarázkodás, és nyilván akad ellenpélda. De ez mindössze az én véleményem, ami a saját tapasztalataimon alapul.
És nekem pl megért annyit a Crysis, hogy megvegyem, sok más játékkal ellentétben. Tehát nem a warezt védem. Sajnos, (vagy hál'Istennek? -nézõpont kérdése-) nincsen rá szüksége...

http://www.freetvmaci.info/

grebber
Az hogy van-e törés egy játékhoz nem attól függ hogy mennyire jó ismert stb.Nemkell magyarázkodni.Ez a fejlesztõk érdemes hogy baszottjó védelmet hoztak létre.Ennyi és semmi több.
Én nagyon remélem hogy a Warheadon is ilyen lesz!

Prince23
"A magas gépigény tavaly nem csak azt eredményezte, hogy kevesen vették meg a játékot, hanem azt is, hogy sokan inkább letöltötték, a játékra szánt 50 dolcsit pedig memóriára vagy egyéb kiegészítõre költötték. Állítólag húsz Crysisbõl egy volt csak eredeti tavaly, ezért is dolgoznak ki egy új másolás elleni védelmet, mely állítólag a rendes felhasználókat is szívató kõkemény védelmeknél sokkal barátságosabb lesz, viszont legalább olyan hasznosan látja majd el feladatát. A számítógépen való erõs warez ráadásul azt is eredményezte, hogy a Warhead lesz az utolsó PC exkluzív Crysis, a második és harmadik rész, valamint azok kiegészítõi újgenerációs konzolra is meg fognak majd jelenni.
Reméljük jó munkát végeznek a magyar programozók, és egy igazán élvezetes, friss és jó Crysis epizódot kapunk tõlük. Sokan egyébként nagy RTS fejlesztõ veteránok, úgyhogy biztosan számíthatunk majd pár FPS-tõl eltérõ, viszont igen érdekes megoldásra. Egyelõre ennyit tudtunk összeszedni a Warheadrõl, a budapesti stúdióban olyannyira hatalmas a titoktartás, hogy míg a Crysis elsõ részérõl szinte mindent tudni lehetett már a premier elõtt, a kiegészítõ fontosabb eseményeinek felfedezése ezúttal már a felhasználóra vár. A játék megjelenése idén év végére várható, cikkünk az IGN magazin elõzetesének nyomán készült."

Dante73
Ne becsüld alá a kiadók leleményességét!
Hidd el, hogy találnak hibást, magukon kívül, persze. És azért a warez csapatokat sem kell félteni. Az AitD valamilyen szinten rétegjáték, gondolom, ezért nincs törés. Ha egy igazán jelentõs névrõl van szó, felkötik a gatyeszt. Ott van pl a Bioshock, vagy a Mass Effect... Megoldják... AitD is meg lesz törve, csak egyenlõre nem az a népszerû stuff, hogy megérje foglalkozni vele.

lac coo
50 -szer is beveszed ezt az optimaplizálás dumát :))))
Amúgy meg a hónap simán meg volt már, meg patch-ek, lehetett volna optimalizálni .
De nem is ez a nagy baja .... Most már sok olyan gép van ami bírja...
Maga a játék egy rakás unalom :(
Eddig sokan ráharaptak az újdonság miatt, hogy hûûûûû de jól nézki ... ez most már nem lesz .

grebber
Az lesz a másik ha azt fogják csinálni amit mondtak.Alone in the Dark 5 féle védelmet teszik rá.Mert szó volt róla.
Akkor ha nem fogják venni mire fogják majd vajon ha a warez kilöve?

Dante73
Hiába fiók csapat, azért gondolom, csak belenyúlnak a motorba, hisz állítólag már a Warhead is jobban fog futni.
Óriási baklövés lenne, ha nem tennék. Mert ugyan jó duma, hogy a warez miatt nem hozta a várakozásokat, de azért mindannyian tudjuk, hogy a "bukás" elsõdleges oka az optimalizálatlanság volt. (Ha EA nem sietteti annyira a csapatot, kétlem, hogy így adják ki, de ismét bebizonyította az EA, mennyire nem ért hozzá. Még 3 hónap optimalizálással simán megduplázhatták volna az eladott példányszámot, de nem... Õk túl okosak ehhez...) Nem tagadom, természetesen, hogy többen veszik meg,ha nincsen warez, (már a "kipróbálás" miatt is, így azért könnyebb ráfogni, hogy nem veszem meg, mert "szar" -mellékesen én ennek tudom be, hogy ennyien leszarozzák-) de azért a FÕ okot, nem lehet nem észrevenni...

lac coo
Kis fiókcsapat készíti -ha jól tudom-, ne gondold, hogy belenyúlhatnak a motorba ....
Gyakorlatilag a pályaszerkeztõvel összedobnak néhány új mapot, belekerül néhány új moddell azt ennyi ....
Semmmivel sem fog jobban futni mint az eredeti.... Ez már így döglik meg :)))

azonban az még odébb is van :)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

grebber
Nem is célja.Más szemszögbõl kell végigtolni az 1-et magyarán.
Optimalizálásban jobb lesz,más fegyverek jármûvek.
Ami überelni fogja a Crysist az a Crysis 2 lesz :D

Prince23
Mindenestre én semmi extrát nem fogok várni ettõl a gémtõl, ugyanazok a mapok lesznek a kampányban szal, mi lesz itt újitás? Egynek elfog menni, de mint alapjátékot überelni sztem nem fogja.

Snexi
Fény effektek még jobban lelettek butítva... :(

gduck
LOL! Tipikus "végigviszemajátékotfélóraalatt" játékmenetet láthatunk a videókban :D Na de hova ez a nagy rohanás <#idiota>

grebber

Prince of Máté
<#eljen>

JaSoN HuNTeR
fasza rakjátok ki!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Bannernak? (Hellsing47 alkotása)

Énvagyokazapád
nah a videok alapján itt is 5001 töltény kell egy ellenbe, hogy megpusztuljon :(

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Snexi
Ha már egyszer magyar fejlesztés <#wink>Egyébként nem tudna valaki csinálni bannert? (én nem tudok)

a cdgalaxis oldalán kb 8000ft lessz a játék.Én már tuti ,hogy megveszem.

gduck

" Crysis Warhead nem az eredeti játék történetét fogja továbbvinni, arra ott lesz majd a Crysis 2. Ez sokkal inkább egy mellékszálat dolgoz majd fel, melynek elsõ számú szereplõje az elõzõ részben megismert Psycho lesz.....
A sztori kezdetét a Crysisben már láttuk, ott Psycho az idegen fegyvert szállító repülõn tûnik fel elõször, ám azt nem tudtuk meg, hogy mi lett vele az ottani események után. Mi történt a katonával, és hogyan jutott végül haza a kicsit túlméretezett trófeával? Ezekre a kérdésekre a Warheadben találjuk majd meg a választ, mely a fejlesztõk ígérete szerint legalább olyan hosszú és kalandos lesz, mint az alapjáték....."

megy tovább a harc az idegenekkel vagy mi?

na most akkor ez a kiegészitõ játék hol kezdõdik és hol ér majd véget??

gduck
Az 1. videó akad rendesen :) Méghogy optimalizálás <#falbav>

UI: A kép viszont jó lenne bannernek <#wink>

nah végre vannak videok!!!! máááá naon kelletek!!!!

grebber

KILLER2
Igen, de ha lesz megint sok videó, akkor annyi újat sem fog jelenteni a játék, amennyit így a történettel meg a fegyverekkel, bár azok már ismertek. Szerintem elférne még vagy 5 fegyver a Crysisban, nem túl nagy a kínálat.