Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Töltsük le az internetet!
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Csacsogtak valami hogy hasonló lesz mint az AITD 5-ön.De szerintem nem lesz!Én megveszem az tuti.
Next PC upgrade: 2022
Manapság nem nehéz PC platformon valamit elhozni, a nagy nevek már mind csak konzolra jelennek meg ...
folyton a PC kihalós dumával jön mindegyik, mert van egy konzolja.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ár/teljesítmény arányban a konzol valóban jobb. Viszont a PCn meg talán nagyobb a szabadság a játékok terén. De hát kinek mi tetszik. Szerintem azért még bõven van jövõje a PCnek játék téren és nem fog az csak úgy eltûnni.
Majd 1,5 év múlva megnézem az akkori VGA-k hogy bírják majd futtatni a Crysist very highon esetleg szûrõkkel :D
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mindössze nem hiszek abban, hogy LEHETSÉGES olyan védelmet csinálni, amit max 2 hét alatt ne törne fel egy profi csapat, ha egyáltalán nekilát. A GT Legendsnek pl sokáig tartott a feltörése, de gyanítom azért, mert rétegjáték. A nagy neveknél, volt már olyan, hogy feltörhetetlennek nyilvánították a védelmét -elõzetesen- de percek alatt törték fel. Aminek sokáig tartott a feltörése, az mind rétegjáték volt.
Persze, mondhatod, hogy ez magyarázkodás, és nyilván akad ellenpélda. De ez mindössze az én véleményem, ami a saját tapasztalataimon alapul.
És nekem pl megért annyit a Crysis, hogy megvegyem, sok más játékkal ellentétben. Tehát nem a warezt védem. Sajnos, (vagy hál'Istennek? -nézõpont kérdése-) nincsen rá szüksége...
http://www.freetvmaci.info/
Én nagyon remélem hogy a Warheadon is ilyen lesz!
Reméljük jó munkát végeznek a magyar programozók, és egy igazán élvezetes, friss és jó Crysis epizódot kapunk tõlük. Sokan egyébként nagy RTS fejlesztõ veteránok, úgyhogy biztosan számíthatunk majd pár FPS-tõl eltérõ, viszont igen érdekes megoldásra. Egyelõre ennyit tudtunk összeszedni a Warheadrõl, a budapesti stúdióban olyannyira hatalmas a titoktartás, hogy míg a Crysis elsõ részérõl szinte mindent tudni lehetett már a premier elõtt, a kiegészítõ fontosabb eseményeinek felfedezése ezúttal már a felhasználóra vár. A játék megjelenése idén év végére várható, cikkünk az IGN magazin elõzetesének nyomán készült."
Hidd el, hogy találnak hibást, magukon kívül, persze. És azért a warez csapatokat sem kell félteni. Az AitD valamilyen szinten rétegjáték, gondolom, ezért nincs törés. Ha egy igazán jelentõs névrõl van szó, felkötik a gatyeszt. Ott van pl a Bioshock, vagy a Mass Effect... Megoldják... AitD is meg lesz törve, csak egyenlõre nem az a népszerû stuff, hogy megérje foglalkozni vele.
Amúgy meg a hónap simán meg volt már, meg patch-ek, lehetett volna optimalizálni .
De nem is ez a nagy baja .... Most már sok olyan gép van ami bírja...
Maga a játék egy rakás unalom :(
Eddig sokan ráharaptak az újdonság miatt, hogy hûûûûû de jól nézki ... ez most már nem lesz .
Akkor ha nem fogják venni mire fogják majd vajon ha a warez kilöve?
Óriási baklövés lenne, ha nem tennék. Mert ugyan jó duma, hogy a warez miatt nem hozta a várakozásokat, de azért mindannyian tudjuk, hogy a "bukás" elsõdleges oka az optimalizálatlanság volt. (Ha EA nem sietteti annyira a csapatot, kétlem, hogy így adják ki, de ismét bebizonyította az EA, mennyire nem ért hozzá. Még 3 hónap optimalizálással simán megduplázhatták volna az eladott példányszámot, de nem... Õk túl okosak ehhez...) Nem tagadom, természetesen, hogy többen veszik meg,ha nincsen warez, (már a "kipróbálás" miatt is, így azért könnyebb ráfogni, hogy nem veszem meg, mert "szar" -mellékesen én ennek tudom be, hogy ennyien leszarozzák-) de azért a FÕ okot, nem lehet nem észrevenni...
Gyakorlatilag a pályaszerkeztõvel összedobnak néhány új mapot, belekerül néhány új moddell azt ennyi ....
Semmmivel sem fog jobban futni mint az eredeti.... Ez már így döglik meg :)))
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Optimalizálásban jobb lesz,más fegyverek jármûvek.
Ami überelni fogja a Crysist az a Crysis 2 lesz :D
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
" Crysis Warhead nem az eredeti játék történetét fogja továbbvinni, arra ott lesz majd a Crysis 2. Ez sokkal inkább egy mellékszálat dolgoz majd fel, melynek elsõ számú szereplõje az elõzõ részben megismert Psycho lesz.....
A sztori kezdetét a Crysisben már láttuk, ott Psycho az idegen fegyvert szállító repülõn tûnik fel elõször, ám azt nem tudtuk meg, hogy mi lett vele az ottani események után. Mi történt a katonával, és hogyan jutott végül haza a kicsit túlméretezett trófeával? Ezekre a kérdésekre a Warheadben találjuk majd meg a választ, mely a fejlesztõk ígérete szerint legalább olyan hosszú és kalandos lesz, mint az alapjáték....."
UI: A kép viszont jó lenne bannernek <#wink>#wink>