Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Next PC upgrade: 2022
Nem tudom, hogy a játékban is így lesz-e vagy csak PS az egész, de nagyon hasonlóak. Az ember feje alatt az ötödiken nincs kõ, hanem arrébb van egy kicsit. Viszont ugyanaz a hulla póz, ugyanaz a vértócsa, ugyanúgy áll a fegyver, ugyanaz a talaj, ugyanott vannak a kövek és a környezet is ugyanaz. A másodikon csak mások a fényviszonyok, több az ember, más a jármû és kicsit arrébb van a kamera.
Csak észrevettem én gondoltam, hogy megemlítem, mint érdekességet.
Töltsük le az internetet!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
De en nem azt irtam hogy a Crysis legyen ilyen. <#buck>#buck>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Crysis / Crysis Warhead engine. (Minden benne van egy jo multi alapjahoz: nagy terep, levego / fold / viz / fizika + jol nez ki)
Modern hadviseles, minden realis amennyire lehet, eredeti fegyverek, katonai felszereles, egyenruha, stb, tehat hasonlitana a BF2 / COD 4 / CS -hez csak Crysis grafika / fizika / terep / viz / jarmuvek. (Tehat semmi nanoruha, superman futas-ugras, vtol, stb)
Jarmuvek nem olyan fontosak, soxor csak elrontjak a jatekot ha valamelyik jarmu eros es majdnem kilohetetlen (Crysis Vtol / BF2 repcsik).
Inkabb infantry nagyon durva lenne dzsungelos, mindenfele novenyzettel es tereptarggyakkal telerakott mapokon, amik 2-3* nagyobbak legalabb mint a pl az eleg kicsi COD4-es palyak, viszont olyan jatek modok lennenek benne amik elegge oszpontositjak a harcokat maximum 1-2 helyre, frontra, tehat 20-30 ember nem kulon-kulon rohangalna vagy kempelne a map szelen.
A crysisban abszolut megvan a lehetoseg, csak a multi supportja eleg xar volt az alap jateknal, remeljuk Warhead-el ez meg fog valtozni...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
A kerdes csak az, hogy a Crysis Wars ki lesz-e adva kulon is vagy csak a Warheaddel?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A Crysis alkotói ezt nyomatékosították is...<#mf1>#mf1>
DX9=DX10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
7 perces gameplay
kérdés milyen masinán futott...