Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
vagy ha lehetne másodpercenként 2 képkocka menne le <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Persze hogy photoshop ilyen képeket nem igazán lehetne csinálni játék közben.

Next PC upgrade: 2022

KILLER2
Úgy látszik, hogy nem jók a képek, de nem is baj, mert elég nagyok.

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Íme a negyedik és ötödik kép:

Nem tudom, hogy a játékban is így lesz-e vagy csak PS az egész, de nagyon hasonlóak. Az ember feje alatt az ötödiken nincs kõ, hanem arrébb van egy kicsit. Viszont ugyanaz a hulla póz, ugyanaz a vértócsa, ugyanúgy áll a fegyver, ugyanaz a talaj, ugyanott vannak a kövek és a környezet is ugyanaz. A másodikon csak mások a fényviszonyok, több az ember, más a jármû és kicsit arrébb van a kamera.
Csak észrevettem én gondoltam, hogy megemlítem, mint érdekességet.

grebber

Snexi
PC Dome-nál már elõ lehet rendelni és csak 7490FT

KILLER2
A VTOL elcseszi a multit. Nagyon egyenlõtlenné tudja tenni a küzdelmet és nem úgy, hogy azt élvezni lehessen. Betámad egy bunkert és nem lehet kijönni. Ez egy idõ múlva nagyon unalmas már, amikor vagyunk bent kb 5en, veszi mindenki a rakátét, kimegy, mellélõ egyet, mert a VTOLT persze nem könnyû eltalálni, aztán meghal.

gduck
Ja, VTOL-t nagyon elcseszte a patch 😞 Az alap verzióban még ki lehetett lõni, most meg csak nagyon-nagyon nehezen 😞 Nanoruci: ha nem lenne, unalmas lenne a játék 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Megint írtam egy regényt 😊

KILLER2
Ez jól hangzik, csak nekem nagyon tetszik a nanoruha. A fegyverek is rendben vannak kinézetet tekintve. Nekem az a bajom, hogy a sebzés elég érdekes. Nem szeretem, hogy pl az FY71 gecinagyot sebez és elég olykor 3-4 lövés is egy emberre, emellett pedig a SCARból van, hogy egy tárat rálövök az ellenre úgy, hogy azoknak 80-90%a talál lábra/testre és még mindig rohangál, ez nekem soknak tûnik. Valamint az érdekes fejlövések is, hogy van, amikor végig a fejére célzok valakinek, de nem találja fejen, viszont van, hogy testet lövök és egyszer csak headshot, de persze lehet, hogy én vagyok a béna. Viszont a rakéta és a gránát igazán szar lett szerintem. Igaz, hogy már csökkentettek a gránát hatótávolságán, de szerintem még mindig túl nagy, mert szerintem nem kéne megölnie akkor, ha elém dobják és én speed módban ugrok hátra egy nagyot, csak le kéne húznia rendesen az életemet, de nem megölnie. A rakéta meg túl gyenge lett. Hiába van az, hogy valóságban is ember mellé megy a rakéta és elrepül, de aztán rohan tovább, a Crysisban nem repül el az ember, így viszont igencsak szar, ha fél méterrel mellette robban a rakéta és semmi baja. Jut eszembe, valami ügyes modder tehetne bele valami ilyen repkedõs cuccot is, hogy gránát vagy rakéta melletted robban, akkor pl elesel vagy puskatussal csúnyán pofánvágnak és pl elfordul a fejed vagy esetleg picit megszédülsz vagy akár el is esel. Meg az is nagyon idegesítõ, hogy a hullák nem mozognak, ha belelõsz, csak ezt még tovább rontja, hogy ha autóval mész neki egy hullának, akkor meg reagál rá. Mondjuk erre már van mod, de akkor is idegesítõ egy ilyen fizikával rendelkezõ játéknál. Bár szerintem a fizika is ritkaszar. Sokat tud, szép meg jó, csak annyira nem reális, hogy nem igaz...

Smithwarden
Ok, no problem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince of Máté
<#worship> akkor szori

Smithwarden
"Lol"

De en nem azt irtam hogy a Crysis legyen ilyen. <#buck>

Prince of Máté
"Tehat semmi nanoruha, superman futas-ugras, vtol, stb"

Lol pont ettõl Crysis a Crysis 😄

Smithwarden
Az en multi alomjatekom / modom ilyesmi lenne kb:

Crysis / Crysis Warhead engine. (Minden benne van egy jo multi alapjahoz: nagy terep, levego / fold / viz / fizika + jol nez ki)

Modern hadviseles, minden realis amennyire lehet, eredeti fegyverek, katonai felszereles, egyenruha, stb, tehat hasonlitana a BF2 / COD 4 / CS -hez csak Crysis grafika / fizika / terep / viz / jarmuvek. (Tehat semmi nanoruha, superman futas-ugras, vtol, stb)
Jarmuvek nem olyan fontosak, soxor csak elrontjak a jatekot ha valamelyik jarmu eros es majdnem kilohetetlen (Crysis Vtol / BF2 repcsik).
Inkabb infantry nagyon durva lenne dzsungelos, mindenfele novenyzettel es tereptarggyakkal telerakott mapokon, amik 2-3* nagyobbak legalabb mint a pl az eleg kicsi COD4-es palyak, viszont olyan jatek modok lennenek benne amik elegge oszpontositjak a harcokat maximum 1-2 helyre, frontra, tehat 20-30 ember nem kulon-kulon rohangalna vagy kempelne a map szelen.

A crysisban abszolut megvan a lehetoseg, csak a multi supportja eleg xar volt az alap jateknal, remeljuk Warhead-el ez meg fog valtozni...

gduck
LOL! Nem lenne jó, hamar elszédülnék <#circling>

Timber
Szerintem ezt esetleg modban lehetne megcsinalni. Marmint a realisabb sebzest. En szivesen latnek olyan modot is ahol csak speed mode es csak gauss esetleg kifogyhatatlan loszerrel. 1 loves 1 ember. Masneven Instagib 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

gduck
Nem hiszem hogy külön is kiadnák !

KILLER2
Ez érdekes. Hát meglátjuk. Ha meg lesz optimizálva a cucc, akkor szerintem a multis résznek lehet jövõje, mert szerintem elég jó lett a Crysis mutlija. Ha rendesen fut a gépeken és kicsit rágyúrnak a sebzések realitására, akkor állat lesz!

Timber
A Crysis Warhead onmagaban csak Single player lesz de tartalmazni fogja a Crysis Wars-t ami meg csak Multiplayer. (EA Store infoi alapjan)

A kerdes csak az, hogy a Crysis Wars ki lesz-e adva kulon is vagy csak a Warheaddel?

Timber
Nem is vettem eszre, hogy van ilyen topik is itt 😄 gyorsan +fav

KILLER2
Abszolút kizárt. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Fõleg az, hogy viszi-e majd a Crysishoz írt modokat, bár mivel az enigne nem változik, ezért gondolom, hogy igen. Valamint arra is kíváncsi leszek, hogy benne lesznek-e a jó öreg multis mapok vagy csak újakat tesznek bele, meg hogy multiban ez vagy a sima Crysis lesz-e a népszerûbb. Bár errõl is gondolom, hogy inkább ez, mivel akinek tetszett a Crysis, akkor az gondolom, hogy ezt is megveszi és mivel ez újabb, ezért nyilván ezt fogja játszani.

RAZOR27
nemvalószínû, hogy ilyen nagylelkûek lesznek <#szomoru2>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

grebber
Kizárt!

bordy
én meg remélem jó lesz a crysis kulcs a warhead multihoz is <#vigyor1>

KILLER2
kinek mi tetszik. Én jobban szeretem, ha a hûn szeretett játék a polcon figyel. Meg aztán alig van hely a gépemen 😊

gduck
Nem biztos hogy elõbb kapom meg, nekem pont az a jó hogy nincs DVD, a kézikönyv meg ott lesz pdf-ben <#wink>

KILLER2
Én majd inkább boltban megveszem. Jobban szeretem, ha egyszer már fizettem valamiért, akkor az inkább a polcon figyel egy szép DVD tokban kézikönyvvel, meg minden szarral, mint a dokumentumok között pl Warhead setup.exe néven egy szaros parancsikonnal meg 8GBs mérettel díszelegve. Azt a pár napot meg ki tudom várni.

bordy
csak mint a krizist is, azt majd egy nappal késõbb ezt is sikerül elindítani.

gduck
Na igazi fanatikus révén kiperkáltam a 30 ejurót a gaméért <#idiota> Elméletileg szeptember 18-án éjfélkor lehet tõteni <#nyes>

Snexi
Eddig is látszott hogy vissza lett butítva,függetlenül attól hogy nincs benne dx10

KILLER2
Hát én szeretem a Crysist, de ez azért messze van a jó történettõl. Persze kinek mi tetszik.

Akkor lehet a többi folytatásra igaz,de ne legyen igazam.Amúgy a többit is kiadhatnák mert azért az hogynézki,hogy egy jó történetek a végére érnél azt ennyi.olyan mintha egy moziba nézed a várva várt filmet ,aztán a befejezõ résznél lekapcsolják a vetítõt😄

KILLER2
Én nem tudok olyanról, hogy valaha is kérdéses volt, hogy a Crysis 2 megjelenik-e PCre, én csak olyanról tudok, hogy nem csak PCre jelenik meg, hanem konzolra is kiadják.

amúgy sztm a crytek csak tanulhat a magyaroktól😄Remélem meggondolják magukat és a Crysis 2-õt kiadják pc-re a magyarok fejlesztésével postázva😄

a lényeg amit leírtak,hogy lehet futattni ugye a dx10-filinget már az xp-s gépeken is.De oda írták aztis ,hogy elérhetõvé válik és használja az akinek van olyan gépe hozzá.Szóval a lényeg ,hogy lehet elérhetõvé teszik ,de nem tudni hogy fog futni.Ezt majd akkor tudjuk meg ha kijött.

DarkSector
Jah értem nem baj akkor is jót röhögtem, mikor olvastam...<#vigyor>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ez le van írva a #119ben is, csak a link nevébõl nem derül ez ki.

DarkSector
Ez a játék érte el azt, amit soha nem hittem volna...ez egy szopatás a DX10 és Vista kapcsán, ahhogy sokan eddig is tudtuk.
A Crysis alkotói ezt nyomatékosították is...<#mf1>
DX9=DX10

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Végre valami okos, amit a Crysisal tettek. Csak így most ezzel elárulták, hogy mennyire hülyének voltunk nézve, amikor anno a DX10 híres képességeit mutogatták a Crysisban.

Bence94
na végre. ms+nvidia KO <#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bertino

bertino

grebber
Ha volt már sorry!
7 perces gameplay

KILLER2
Ez így van!

bertino
nekem is ez tûnt fel, fõleg a crysishez képest.

kérdés milyen masinán futott...

grebber
Na ez már eléggé szépen futott.

bordy
annyi változást véltem fel fedezni hogy nagyobb a fegyo menüje.

bertino
hát a játékos nem volt a helyzet magaslatán az biztos :-)

gduck
Azért abból a "szatyor" gránátból eldobhatott volna egyet 😄