4825
Crysis Warhead
  • wowrepassy
    egy rohatjó mod(leírással):
    http://s2.trabinevelde.hu/latog.php?id=1129291
  • CalebJoe
    Nagyon állatok ezek a keréknyomok.
  • bertino
    már írtam is nekik.
  • Viktor9202
    A hülyeséget IDE ird!!!!! KÖNYÖRGÖM
  • Prince23
    Az első képed lehet PS-el van... kissé szemcsés vagy milyen.
  • A Kaszas
    tölti már valaki?
  • grebber
    Nemtudom basszus annyiféle más képek jönnek van amelyik raklap okádék fos Crysisnál is csunyább most meg itt ezek.

• Prince23
    Már mióta nem jött ki nvidiához vga frissités. Van egy elméletem, h miért :DD
    Azért mert megvárták a Warheadet, h tudjanak drivert bütykölni rá
  • CalebJoe
    A képeket elnézve mintha élsítettek volna a játékon.
    De azért erre figyelhettek volna.

• Newfronter
    Tuti hogy nem a te kocsid keréknyoma. Azért ott még nem tartunk. :(
  • zzeN
    az utolsó kép nagyon szép, de ha mész egy kocsival akkor az hagy keréknyomot a földben, vagy csak oda van rakva azt kész?
  • grebber
    Azta nforce-on 23.-oldalon párat kell alulról visszagörgetni és ott olyan képek vannak hogy bödületes szerintem nagyon fasza mind!!!!!Nemtudom láttátok-e már nézzétek meg.Spoilerben van a többi!
  • Viktor9202
    A termék kapható :D
  • zzeN
    megrendelve:D az a jó benne, h néha hamarabb jön meg hozzájuk a termék mint írják
  • Eisenhower
    majd timber megmondja hogy kell honosítani majd az angolt :D amugy steam-en igazán lehetne már pre-load :\ nem megjelenéskor kéne lenyalni azt a pár gigát :\
  • bordy
    cd galaxies-ben kapni. most jött levél :)
  • kakaoskalacs
    van pár ronda kép de a 80% nagyon jo :)
  • NeBby
    Képek
  • Prince23
    Akkor az angol verzió tartalmazni fogja a magyar felirati file-okat?
    lentebb ezt olvastam, remélem igaz a hír!
  • strebacom
    Hát bakker nekem tényleg új....
  • dronkZero
    Egy újszülöttnek... Kb 15 éves a dolog, ha nem régebbi.

Ellenben mekkora ték...
  • strebacom
    Gyerekek, ez kurvajó hát én ezen beszarok...
    Bocsánat, de én tegnap tudtam meg hogy ilyen is van,szétröhögöm az agyam miket irkáltok ti....
  • Shep
    ÁÁ most válaszoltak az 576-tól, azt írták csak akkor lesz játék itt vidéken péntekre, ha még holnapig megkapják az árut, na mindegy.
  • bordy
    jaja, nagyon nagyok voltak. remélem több kisebb van. shore mérettű.
  • NeBby
    Szerintem pedig az volt a baj , hogy túl nagyok voltak!
    Ezen is javítottak most , elég jó kis mapok vannak! (Ezzel nagyon sokat nőtt az akció a mp ben !)
  • Neoncsoves
    és ha valaki szeret TDMezni? nekem spec tetszett a Crysis multija, csak kevsé map volt
  • dronkZero
    "peccset? nem adják pénzért.. :) akinek az patch, hogy lényegében ugyanannyi játékidőt kap, optimalizáltabban, külön multi játékkal... "

Ja, nem peccs, tényleg. Annál is inkább nem peccs, mert az eredetit hagyják úgy, ahogy van, ami hatványozottan geciség.
    Meg egyébként is, minek peccselni, ha évente új rész jön? Ez az a hozzáállás, amiért annyira szeretjük az EA-t...

A "külön multi játék"-dolgot ugye csak viccnek szántad? TDM kutyának se kell, a DM és PS pályák nagy része meg benne van az alapjátékban is, csak épp nem kompatibilisak egymással.

Egyébként meg két külön telepíthető játék-darabról beszélünk a kiegészítő kapcsán, és a multis DVD nagy része megegyezik az eredeti játékkal. Gyakorlatilag döntés kérdése, hogy 4G-nyi megvásárolandó új játék, vagy 4-500M letölthető peccs. Navajon miért nem peccs?

És akit tényleg nem érdekel a single? Az is bújjon el?

Mindegy, ha tényleg lesznek szerverek is, játékosok is, akkor megveszem, mert akarok vele multizni, de ezek miatt a problémák miatt kétlem, hogy rendes játékosbázis fog kialakulni...
  • Neoncsoves
    peccset? nem adják pénzért.. :) akinek az patch, hogy lényegében ugyanannyi játékidőt kap, optimalizáltabban, külön multi játékkal... az sztem elbujhat
  • dronkZero
    Aha, vagy épp nem.

Nem egy olyan véleményt hallottam, hogy bassza meg a krájtek, hogy pénzért adják a peccset. (Gondolom leszarják a single részét)

DM, TDM szerintem olyan tíz éve ment ki a divatból, azzal engem aztán nem fognak meg, és szerintem ezzel sokan vannak így.

Legyen igazad, de én úgy látom, hogy sajnos nem ez az általános tapasztalat... Inkább várok egy picit, nehogy ablakon kiszórt pénz legyen...
  • dronkZero
    Szar az SG, nekem kb 50-50%, hogy egy topic linkje végül bejön-e, vagy nem. Nem újdonság, évek óta ilyen. A kereső is ilyen csuda profi...
  • Prince23
    Biztos mert magyar fejlesztés :D
  • Neoncsoves
    a gamespy egy rakás f*s. sokszor instabil a rendszerük meg minden... gagyi az egész.
  • Mr Bishop
    A gamespy viszont mocskosul lehúzta.
  • Neoncsoves
    nem igaz. pont hogy a Crysis WARS miatt lesz fellendült a WARHEAD vásárlás. Rendes multi, vannak nagy pályák, olyan mint kb a BF, van kicsi TDMre, stb... Kurva jó lett, szal. 1 helyre fogja tömöríteni az egész internetes közösséget, mivel az alap crysishoz elég bika gép kell, főleg multiban... Ez optimalizáltabb ezért azok körében akiknek szarul ment a játék, valószinü h népszerű lesz a játék
  • Mr Bishop
    Pozitívum : Kábulatbaejtő grafika, még több részlet, mint azelőtt, több hangsúly az ellenség elleni akcióban, olcsó..
    Negatívum : Néhány szinttől több linearitást remáltünk a Crysis után, nem kielégítő történet, néhány bug, multiplayer kompatibilitási gondok.
    Ennyi.
  • fittyfene
    Árulja már el nekem valaki, hogy mé' nem tölt be semmit, ha az OFF/SPAM/WAREZ topic linkre kattintok?
    THX!
  • dronkZero
    Na, ettől eléggé tartok... Asszem megvárom, mi lesz ezzel, úgyis csak a multija miatt venném meg.

Ellenben akkor lesz _négy_ féle szerver? Alapjáték, Warhead, mindkettőnek DX9 és DX10 változata, és nincs köztük átjárás? Elég halálosnak tartom multi szempontjából, szétforgácsolja a közösséget...
    BF2-ből is hetek alatt haltak ki a SpecForces, EuroForce, ArmoredFury szerverek... (Jó, van néhány, de elnyésző. Játékosok száma is.)
  • grebber
    IGN: 94%
    1UP: 85%
    Gamespy: 70% (3,5/5)
    Eurogamer: 90%
    PC Zone UK: 92%
    Gamepro: 90%

Avarage: 87%

Gamepsy:

Pozitívum:
    Stunning graphics with even more detail than before; emphasis on action with more enemies; inexpensive.

Negatívum:

Several levels are more linear than we'd hope out of a Crysis game; unsatisfying story; some bugs; multiplayer compatibility issues.

• artschiatwork
    helyes, jó bulit
  • Prince23