Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
lac coo
Mondtam én hogy több :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Timber
es megis melyik kiegeszito lemez volt tobb ennel?:)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

lac coo
Hát.. inkább editorban összepakolgatott új mapok, stb .
Ugyanaz mint Crysis, kapott néhány új modellt stb azt jól van ....

DarkSector
Bocs commentben aszittem elsõ részrõl van szó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Timber
Crysis Warhead (azaz a Single Player) az magyar fejlesztes. Teljesen :)

DarkSector
Nem a crysis egy részét kapták meg a magyar fejlesztõk, asszem a jármûveket.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
#244-ben volt már!

Next PC upgrade: 2022

Timber
A Crysis Warhead es a Crysis Wars az ket kulon jatek lenyegeben de nem tudod kulon megvenni oket. Olyan ez mint pl. a CoD4. Ott is a SP es az MP az ket kulon jatek szinte (kulon menu, kulon exe stb)...

Prince23
No akkor ez a játék teljesen magyar fejlesztésû, ugye?
A Crysis az nem volt, de részt vettek pár jelenetekben a magyarok is, ugye?
ez nekem kissé nem világos...

Prince23
Warheadben lesz benne

bordy
hát ezt én sem vágom ám hogy ez most a warheadben lesz benne vagy külön le kell emelni a polcról.

KILLER2
Van benne valami :D

Videóról:
Hát ha ez a valóságban is így nézne ki... Kíváncsi vagyok erre a Crysis Wars-ra. Ez a warheaddal együtt jön, nem, és ez csak multi lesz, igaz? Nem lenne rossz, ha ezt a korlát felett átugrásos izét tényleg beletennék, ha jól emlékszem, ilyen a FEARban is van és nem rossz az. Néhány mozdulattal megpakolva sokkal jobb lenne a Crysis. Én elviselnék benne valami fejlettebb közelharcot, esetleg védés, rúgás, meg ilyenek. Meg ezek a mozdulatok, hogy ugrásnál kezével támaszkodik, meg ilyenek. Beleférne valami vetõdés meg csúszás is. Faszántos lenne. És még pár fegyver.

Töltsük le az internetet!

lac coo
Van aki nem tudja ? ;)

KILLER2
Nem konkrétan tõled kérdeztem. Viszont, ha azt kérdezném, hogy ér-e valamit a DX10 a Crysisban vagy hogy mennyire hülyék benne az emberek, esetleg, hogy milyen optimizálatlan, akkor azt tudnád, mi? xD

lac coo
Jótól kérdezed :))))

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
És ez szerintem baromság. De tényleg, most nem mindegy, hogy ha tudod dobálni a hullákat, szétlõni õket, káromkodik a fõszereplõ meg minden, akkor most nem mindegy, hogy tudod-e mozgatni azt a szerencsétlen hullát vagy sem? Pláne így, hogy ha nekimész valamivel, akkor attól mozog, tehát így most attól lett 18+ helyett 16+, mert te közvetlenül vagy lõfegyverrel nem tudod mozgatni? Tényleg, robbanásra reagálnak a hullák?

lac coo
Sok országban csak cenzúrázva hajlandók kiadni ...

ez egy jo ötlett lett vona....mért nem tették be a játékba??
akinek kell a játék az ugyis valami uton modon hozzájt akár +16 akár +18!!

gman906
Kár, mert akkor el lehetne rejteni a hullákat. <#eplus2>

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

lac coo
Ha a hullának fizikája lenne, rögtön rá kellene rakn ia 18-as piros karikát .Azt meg nem akarták ....

Timber
ez nem 2. resz :D

jah igen és kb 3-4topicba még berakta:D

:D
Álltalában ,tapasztalataimból, akkor írják,ezt be valahova,ha piszokul nem látogajták azt a servert.Vagy kevés a tag és ha valaki fellép akkor megkérdezik belépne e.Ráadásul az oldaluk címét is megírta:hogy látogasság sokan.(mlap.hu-meg rohadtul gagyi.)

Azért mert a szerkesztõ oldal neve az ,hogy mindenkilapja.hu
:DNem kell mindenkinek tudni róla:D

Nah oFF nak vége:D

DarkSector
Ahhogy néztem már intézkedtek...nemtuom, hogy mit hisznek, hogy ez miatt elmegyek CS-ezni.
Háát bakker ha saját magamtól nem jut eszembe vele játszani, akkor egy IP miatt, nem fogok ....<#wow3>

DarkSector
Háát nemsok.

nem azért ,de semmiköze ennek a topichoz.

DarkSector
jah csútkagrafon.

Peetboy
Azt is írják, hogy nem lesz olyan nagy a gépigénye. Hát ezt jó hallani.
Akkor talán az én gépemen is eljátszok vele. <#idiota>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bertino
add be írásban Yerli-éknek.

Peetboy
Most olvasom 1 hónap múlva jön az új Crysis. De miért ilyen hamar?
Nem fogyott a Crysis és gyorsan kiadták a kiegészítõt?
Én úgy tudtam, csak jövõre adják ki a következõt.
Szerintem így nem fogják nagyon venni az elsõ részt. Mindenki inkább a 2.-ra hajt. Pedig biztos vannak akik még nem szerezték be és a multi kedvéért megveszik az elsõt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

nekem nem gond , az alapból hiányoltam,hogy lelövök valakit azt beáll,mint a Pízai ferdetorony.

Timber
de most az a gond, hogy a hullakra is hat a fizika?

akkor nem biztos ,hogy a warheadben benne lessz?

Bár mondjuk azt nem tudtam ,hogy direkt lett kivéve.

Timber
nem hallottal meg a hullamerevsegrol? :D

bertino
ez nem "orvoslás", hanem direkt vették ki a gamebol, ha jol rémlik.

azt nem tudjátok srácok,hogy a hulla fizikáját is megcsinálják?vagyis arra gondolok,ha lelõsz valakit akkor nem merevedik meg mint a beton.
Ez orvosolva lessz?

DarkSector
jah asszonnyák szebb...én remélem is, mert elsõ rész, az nem egy szint, amit minimum hozni kéne, hanem egy bugos sz.r, amit ki kéne javítani.

Lesz olyan szép grafikája a warheadnak minmt a normál crysisnek ?????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DarkSector
Jah az kb 9is megvolt asszem.
Lehet hogy nem jól nézted...?<#fejvakaras>

Prince of Máté
Nálam volt a hiba, hogy a rendes DVD9-es Crysis csak 2-3 gigát foglalt?

DarkSector
Igen errõl a képrõl igen...15GB-os kép.

DarkSector
De foglal ez hivatalos.

Bence94
én hiszek neked<#nezze>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Timber
fogadunk? :) (bar uriember nem fogad tutira... de en nem vagyok uriember :P)

Prince23
Persze h nem, de elvileg ez egy kiegészítõ játék, s nem tartalmazhat többet, mint a Crysis. Maximum ugyanannyit foglalhat.

Snexi
ja a képekrõl meglehet állapítani hogy mennyit foglal...

Prince23
Szerintem is!