4825
Crysis Warhead
  • kovecses
    guru3d.com
  • Shep
    Na Shep hazahozta kegyelmeséktől Warheadjét :) az időjárás kegyes volt és adott egy kis esőmentes időszakot. Kiváncsi leszek a játékra.
  • kovecses
    177.99 most szedtem le és jó
  • Shodan
    szintén ugyanez, ki is léptem most félóra után , mert élvezhetetlen. sima tényleg jobban ment. kéne valami fasza cfg.
  • kovecses
    kööszi, majd ha elértél oda várom a megoldást

még1x kösz
  • Prince23
    nvidiához még mindig a july 9-i 175.19-es driver a legfrissebb alpha?
  • kovecses
    te kisd ópöcs ne nézz hülyének azért mert te egy bunkó vagy és nem vagy képes válaszolni egy kérdésre. ha meg nem tudod a választ akkor emg egy nem tudommal kell válaszolni. hülyegyerek.

képzeld valahoyg eljutottam idáig ajátékban.

és nerm lehet lelöni ezeket a szarokat. a kicsi aprokat lelehet, egy lövésre eldölének

de angy dögök nem akarnak leesni

köszönöm mindenkinek az építő jellegű segitséget

elmehettek a fenébe
  • Sgtfathi
    Helo Mindenki!
    Nálam is furcsán megy a game,pedig legújabb driver vista alatt!
    Az elején 1440x900-ba Highen jól megy 25-40-Fps, Aztám az esős részen (Huh az de jól néz ki) ott Very Highen 25-35-Fps,utána a jeges rész hát az szőrnyú, stabil 8-10fps highen :(
  • gduck
    Még csak 5 órát játszottam vele, a harmadik pálya elején vagyok, ott még nincs bánya
  • GazCamp3r
    telepitéshez nem kell, csak az aktiváláshoz
  • GazCamp3r
    nincs mit rá válaszolni te kis pöcs...

megtanulsz célozni, és lövöd amig meg nem pusztul... ennyi

low
  • barany
    Sziasztok !
    Kell a játék feltelepítéséhez internet kapcsolat ? / mint az AITD - hoz /
  • Prince23
    Esteleg rakétavető...
    ha olyan lény ami a crysisnél volt az anyahajón, akkor raksivetőt keress.
  • kovecses
    mival b*sztok rá válaszolni bmeg
  • GazCamp3r
    én meg fél 5 xD
  • gduck
    3-kor feküdtem
  • gduck
    Érdekes, én semmi ilyet nem tapasztalok... 1280x1024 2xAA minden cúcs, kivéve shader:játékos 20FPS alá soha nem megy (általában 25-40) :) Sokkal gyorsabban és simábban megy mint a Crysis :)
  • GazCamp3r
    bazeg, 5kor kelek, szal akkor má én nem :S

holnap airsoft :P
  • gduck
    Éjszaka leszek csak "gép" előtt :(
  • GazCamp3r
    nah emberek van szeró, lehet ÖZÖNLENI :D

a neve (nagyon találó) : MAGYAROK IDE
  • Dave0092
    fpst hogy lehet kiiratni?
  • grebber
    Hát eddig sajnos csalódás a game :(

Nem érzem át az az optimalizálást amiről beszéltek.Nagyon sokszor forgásoknál olyan szinten belassul hogy eszméletlen,maximum speed közben is oltárira belassul.Textúrák 3 méterre változnak low-ról HIGH-ra amire be van állítva.Lassabban fut mint a Crysis.
    Eddig jót nem nagyon tudok ezek miatt mondani róla.
  • 0blueman
    ilyen nekem volt az alapban. Valószinűleg kevés a memóriád, az a megoldás hogy vedd le az élsimítást
  • strebacom
    Ja 8-10fps-el többet kaptam....
  • strebacom
    Sziasztok, az miért lehet, hogy minden inditáskor ablakmódban indul a game és mindig be kell állítani a teljesképernyöt???
    Azt nézte már valaki, hogy hány magon fut a game, én nem, de a cpucontrolt elindítottam és beállítottam a 4 magot fps-el többet kaptam....
  • dronkZero
    Ha nem 24/7ben menne, úgysem járna rá senki. Kb itt a fórumon is vagy 5ember van, akit egyáltalán érdekel a multija... Másrészt így is van egy rakat állandó szerver, ami töküres folyton...

Nem olcsó, és nem kis meló ám _népszerű_ játékszervert üzemeltetni, még ha minden meg is van hozzá...

Szerintem egyelőre csak szimplán verődjünk esténként bandába, aztán alázzunk fricceket meg csigazabálókat... Még csak két napja jelent meg...
  • GazCamp3r
    az lesz a szeró neve, hogy MAGYAROK IDE :D
  • GazCamp3r
    de ha én csinálnám,és jönnének magyarok, akor ott nem lenne lagg :) külföldieket meg kiraknám a geccbe xD
  • GazCamp3r
    Na embörök ITT egy video arrol, h nálam hogy megy. A pici akadások miat egyszerüen nem lehet gamelni. Szar a minőség, de a lényeg látszik :S
  • dronkZero
    Egyébként vannak szerverek, ha csak úgy játszani akarsz, tegnap toltam vagy 2-3 órát.
    Bár nekem az Euroserver nevűek játszhatatlanul szarok voltak, 1:1 volt a játék és a laggban álló képernyő bámulásának aránya... De lehet találni jókat is.
  • GazCamp3r
    ird má be még 15-ször
  • kovecses
    bányás résznél hogyan öltétek az alieneket, emrt van amelyiknek még a gaus puska sem árt?
  • Prince23
    Ha két hónap múlva is lesz multiplyaer forgalom, akkor megveszem...
    de van egy tippem, h már decemberre kifullad a multija, mivel jön a a WaW is.
  • GazCamp3r
    de ketten az kevés :D

tod mit ,megcsinálom mingyá, csak még egy vidit töltök fel, h lássátok, h single-be mekkora hulladék, és nemtom miért :(
  • dronkZero
    Az más! Úgy érdekel is, meg a géped sem szarja magát össze. :D
  • bertino
    ja...
    hát tulajdonképpen az is bérelt vonal már :D
  • GazCamp3r
    nem :S digikábel 30mbit le, 20 fel... ami gyakorlatban 34 mbit fel :D
  • kovecses
    a bányás résznél hogyan öltétek az alieneket, emrt van amelyiknek még a gaus puska sem árt?
  • bertino
    csak nem bérelt vonal van nálatok is ?
  • GazCamp3r
    eredeti dedicalt szeróra gondoltam :S