4825
Crysis Warhead
  • Prince23
    Talán nézz szét a config fileban, és ott mentsd el a kivánt beállítást.
    nekem is ien, hasonló gond volt a medieval 2-nél, mindig átállítódott, s megkerestem a cfg textet és ott beállítottam, és mentettem, és jó lett
  • Mr Bishop
    Már nagyon vártam, mikor fogja grebber barátunk kétségbeesésében szarrá nyilvánítani ezt a játékot, de higgye el, hogy mindent full-ra húzva, ha kikapcsoljuk az antialiasingot, akkor viszonylag rezzenéstelenül fut a játék.
  • strebacom
    Nem tudom miért indul a játék ablakmódban, hiába állítom be a teljes képernyöt, beX-elem mentés, de a köv. indításnál megint ablakmód....
  • Prince23
    Hoppá! ez igaz...
    grebber neked melyik van fennt? 175.09? tehát a hivatalos nvidiás?
  • grebber
    Az nem baj hogy ez a driver nem 8800-akhoz készült?
  • wesker24
    Én eddig akárhány beta drivert raktam fel egysem fagyott ki eddig !

KOPP-KOPP !
  • kovecses
    sosem volt még ilyen! 9800 gtxel ilyet még soha nem tapasztaltam.
  • bordy
    én meg gyűlölök bármilyen installálást ezért nem :)
  • Prince23
    Na oké felteszem akkor, de mihelyst ki jön az nvidiára akármelyik driver felteszem azt :D
    pedig a bétadriverek fagyogatni szoktak nem?
  • wesker24
    Én is igy vagyok vele alig hogy kijön a beta máris töltöm és már rakom is fel egyből !
  • kovecses
    na ugye megmondtam
  • kovecses
    szereted vagy nem idáig nálam minden beta 5-10 fps-el jobb volt mint a whql

mindenki maga döntse el hogy felrakja e vagy nem

majd lesz whql is csak ki tudja mikor, addig meg szarakodsz a lassú driverrel?
    ez is egy lehetőség!
    én ahogy kijön egy beta rögtön cserélem le
    és ha kijön a whql akkor azt teszem fel majd ha megint kijön egy bet megint azt...
  • wesker24
    A 177.98-as nvidia driver az nem beta hanem hivatalos azt szedd le !
  • Shep
    Nekem az alap Cry akkor indult mindig ablakban mikor XP-re telepítettem és Vista alatt meg az xp-set indítottam. Gondolom nálad nem ez a helyzet.
  • bordy
    na akkor nálad kb ugyan az lehet mint nálam a texturás dolgot leszámítva.
  • kovecses
    nálam is hasonló volt új nvidia driver megoldotta
  • Prince23
    Hát igen, már le is szedtem, de az nvidia.com szerint a 17* driverek BÉTA változatok!
    Nvidia

na mit tegyek... bétákat nem szeretem...
  • wesker24
    Egyáltalán nem ! Nálam még az a pici akadozás is megszünt ami volt !

Hála az Nvidia legújabb driverének ! RESPECT Nvidia !
  • grebber
    Nemtudom mitől van de nyomsz alt+entert az jólesz!
  • Shep
    Másnak is volt ilyen gondja, de egyedi eset volt állítólag. Nekem most települ, majd nyilatkozok ha megnéztem.
  • kovecses
    érdekes hiba

nézd meg hogy nincs e valahol ablakra állítva

nem tapasztaltam még soha ilyet ezt látnom kéne személyesen akkor tutira megoldanám
  • grebber
    Igen csak meg akartam nézni hogyan fut!De hát elment a kedvem.
    Ez a textúra kirajzolódás nektek is ilyen szar hogy kb 4 méterre teszi rá a dolgokra a textúrákat??
    Fordulásoknál meg maximum speednél nincs nektek gond?

Crysis nem akadt HIGh-on semmi ilyennél.Itt meg ninc sszinte 1 perc amikor rendesen futna.
  • kovecses
    legujabb nvidia
  • bordy
    jaaa, jaaaa. tudom már hol vagy akkor. azokat én se. sztem azokat nem lehet. próbálj életben maradni és gyilkold a kicsiket meg azt az 1-2 nagyobbat amíg nem robbantják be a bányát mögötted aztán futás befelé.
  • strebacom
    EBBEN tudzs valamit mondani, vagy valaki más már kértem egyszer de le se szartok, egy válasszal megdobni.....
  • kovecses
    nem annak a hibája

mert ez nem crack hanem securom megkerülés

nem exe hanem dll

és nincs köze ajáték teljesitményéhez ami havastájon nem rossz az előző verzióhoz képest nálam tökéletesen fut meg vagyok vele elégedve
    high-end játékhoz high-end gép kell
    ennyi
  • Prince23
    177.98? ez van... most akkor meliyk is?
  • Shep
    Képes voltál letölteni, mikor holnap meg megveszed?
  • kovecses
    igen a 177.99 az még nem hivatalos

guru3d-ről nyugodtan tölthettek drivert

csak figyeljetek oda hogy az oprenszernek megfelelőt és 32 vagy 64est szedjetek
  • grebber
    Na ennyi volt ez nálam játszhatatlan annyira akad :(
    Lehet a "crack" hibája majd holnap megyek eredetiért azt remélem azzal nem lesz gond mert ez így elég gáz.
    Cserélem a fegyvert azt 4 másodperc kb mire kirajzolodik a fegyver textúrája.

• kovecses
    köszönöm a tippet

azokkal van bajom amik előre jönnek majd megfordulnak de közben egy csomó apró lényt szornak a földre, na azokat nem tudom lelöni
  • bordy
    hmm, aztem ez a 177. 200-asokhoz jó. akkor lecserélem én is.
  • Prince23
    Emberek!
    az nvidia.com-on miért nincs fennt a legfrissebb driver??
    mert még nem hivatalos a legújabb, 177.98???
  • 0blueman
    az alap crysisban a prófétától kapott idegen fegyverrel lehetett lelőni azokat
  • wesker24
    Hzát nem tudom lehet hogy nálad van valami baj !

Mert én felraktam a legújabb Nvidia drivert (177.98) és sokkal jobban megy a játék mint azelött ! eddig max csak 25-30 FPS volt viszont az uj driver után már 35-40 FPS is volt !
  • bordy
    a nagy dögöknek meg 3 gauss kellet.
  • Sgtfathi
    Na most újra inditottam a játékot,most simán 1440x900-ba high-en 35-40-Fps a jeges pályán.Valszinű a memória bezabált!
  • Hellsing47
    jee...végre nekem is meghozta a futár -.-
    ajándékként meg kiküldtek egy "gémer" egérpadot, ami szerintem inkább valami kisebb méretű terítő (elég nagy), és köze annyi van a crysishoz hogy rajta van a logója, nem lett valami eredeti :)
    de a szándék a fontos
  • bordy
    hmm, ahány gép annyi féleképpen megy eddig kb. bányában én spec shotival lőtem őket le meg gaussal is.
  • kovecses
    azért m,ent jobban mert ott a játék kis részét játszottad havon. itt meg majdnem az egészet. vegyél normális gépet nálam maxon (csúcs) megy 1280x1024 és egy pálya alatt csak 2-3x akad meg kicsit tölteni! ha lejebb veszem eggyel (játékos) akkor már egyáltalán nem akad!