4825
Crysis Warhead
  • Hellsing47
    szép az a sziklafal :|

• kovecses
    jól látod
  • inter94
    nekem csak 1024/768 medium/high beálitásokon viszi:S muszaj lessz karácsonyra beujitanom egy új procit
  • Snexi
    ok,thx megpróbálom

csak azért nem tudtam mert nem magyar nekem
  • kovecses
    száját kell lőni
  • kovecses
    nem azt mondtam hogy elromlott a hangkarid

ahnem hogy nem jó fajta, nincs benne megfelelő eax támogatás amit ajáték használ satöbbi

effekteket kapcsold ki alapból a hangkártyán teljesen
  • Snexi
    a nagy dögöt hogy lehet kinyirni?csak lőni kell sokáig vagy van valami speciális módja a kinyírásának (esetleg nem is kell/lehet megölni)?
  • Prince23
    Nekem jó hangkarim van... csak le kell altabozzam, h beállítsam normálra az effekteknél. Csak az a gond, h minden warhead indításnál rossz khzben jönnek a hangok. És úgy tűnik ezt meg kell ismételjem. ugyanez volt a heroes 5 játékoknál is. elállította a hangokat.
  • Shep
    Ja viszont érdekes grafikai bugok vannak, úgy tűnik nem jó a mostani betadriverem megnézem a lentebb ajánlott legújabbal.
  • Shep
    Na felraktam megnéztem, a szinkron eddig korrekt, a grafikát VH-ban néztem, mert lekapcsoltam Highra, de ég és föld a 2. Az alap Cryban nekem minden pályabetöltésnél 1x körbe kell fordulnom ,hogy utána folyamatos legyen a dolog, ezt betudom annak, hogy csak 800-as ramjaim vannak, na itt ilyen nem volt, simán körbefordult akadás nélkül, ez az előttem rajzolódik a táj dolgot sem tapasztaltam, viszont szerintem VH-ban kevesebb fps-t kapok mint az alapban, sőt Highban is, és szerintem korántsem olyan szép mint az alap játék. Na majd lesz ehhez is cfg aztán jó lesz ez is :)
  • kovecses
    a hangaj teljesen jó

5.1 geniust használok és creative x-fi elite pro hangkártsát

lehet szar a hangkártyád vagy ahangreendszered

ugye a játékokhoz kéne a megfelelő verziójú eax támogatás anélkül persze hogy gagyin visszhangzik

vegyétek már észre végre nem a játék a szar hanem kellenek hozzá a hardware elemek amin megy úgy ahogy kell ha nincs akkor nem megy akad visszhangzik
  • Prince23
    Mikor elíndítom a Warheadet, a hangrendszert (effekt) teljesen szétb@ssza, gagyi visszhangzik minden:(
    mit tegyek ez ellen?

amúgy meg a szinkron jó, nem értem mi a bajotok vele.
    viszont lehetne sokkal optimalizáltabb.
    1280*1024, csúcs graf beállítás all, AA és VSync oFF.
  • kovecses
    örülök hogy nem csak nekem tetszik
  • Spirit
    Na mostanra toltam ki a game-et. Összességében nagyot alkottak a fiúk, és igenis kicsit gyorsabban fut. Igaz ami igazán számított volna(nagyobb flbontás, magaabb shaderek) azt nem lehetett feljebb rakni az alapjátékhoz képest, de ugyanolyan grafikán éerzhetően több fps-em volt. Sajnos a gépem már nem mai darab, X2 5000+-ra húzott procim van, ezzel nem is volt gond, 8600gt húzva picit GTS szint fölé, ez mediumhoz volt elég 30<fps-el(átlag inkább 40) 1120*700-ban(wide), de a memóriahasználata sajnos nagyon gáz lett. 1gb ddr ramom van(azért nem is akarok venni, mert majd az új géphez ddr2-3-at), ezzel az alapjáték xp alatt tökéletesen ment mediumon, itt viszont szinte végig akadozott, az átvezető videóknál 10-15x akadt meg 2-3 mp-re, szinte vicc. 2gb ram alatt még xp-vel sem lehet akadás nélkül játszani közepes grafon. Max-on vista alatt szerintem még a 3gb is kevés lenne. Ez az egyetlen komolyabb negatívum, amit fel tudok hozni. Delta nehézségen olyan 5-6 óra alatt toltam ki, de volt 3 vagy 4 olyan helyzet, hogy akármit csináltam vagy 30x kellett visszatölteni, mert hiába tudtam honnan jön az ellen, elsőre adott olyan fejest,hogy lőni nem volt időm, pedig nem vagyok már kezdő. Összességében kiváló játék lett..
  • zzeN
    ja, utána le kell szállni,aztán vissza, van egy erős fegyver azzal még pár lövés mindenbe azt robban:)

gyárival eddig 2xer kaptam Crysis.exe hibát:S
  • bertino
    vonatról kell lőni ?
    az a rész eléggé kedvencem lesz
  • kovecses
    jók!
  • zzeN
    pár csodaszép tájkép:)

• Fehercsoki
    Értem köszi próbálkozok még akkor.
  • kovecses
    ha továbbra is kékhalál akkor hardverhiba

tesztelgetned kell hogy mi rosszz

kell csere alkatrészekt kölcsönkérned
  • Dave0092
    hát: nekem teccik eddig, szinkron is faja...
    vistárol tolom, amd x2 6000+, 9600gt 512, 2x1g ram, és 1280x1024 átlagos beálitássla 30-50 fps
  • Prince23
    Akkor menj fel az nvidiára, és ott szedd le a vga tipusodhoz mellékelt drivert... válaszd ki, h 7 serious
  • kovecses
    mi irja ezt ki? a windowsban én ilyet még életemben nem láttam

régi drivert uninstall, majd driver cleanerrel nvidás cucc letöröl
    gép újraindit

aztán új driver feltelpít gép újraindit és elvileg jó
  • Fehercsoki
    Hmm driver cleanerrel letöröltem a drivert és most amikor telepíteni akarom az új drivert 177.98-t akkor telepíti aztán a végén azt írja h a rendszer nem változott később telepítsem újra=/
  • kovecses
    kék halál hardver hibák esetén szokott előfordulni

99% hogy hardver hibád van

vagy a vinyóüd rossz, vagy a memóriád, vagy a vidókártyád

kezd el tedztelgetni a géped hogy rájöjj a hibára
  • Mr Bishop
  • kovecses
    igen mert neked is intel core2

itt emberek nem csak a vga kell

enek a játéknak normálsi proci is kell

ez van
  • Fehercsoki
    Eztis próbáltam kékhalál de eddig jó volt most újra felraktam az xpt és azóta van ez hogy kékhalál az új drivereknél.
  • kovecses
    ez a játék intel core2 cuccra lett optimalizálva ha tetszik ha nem amd-s gépek hátrányban

nekem is a crysis akadt mint álllat mert a régi gépem amd-s volt

most cseréltem intel core quad q9450-re és 4gb ddr2 meg nvidia 9800gtx és kláss csodát a játék maxon megy 1280x1024 és minden maxon élsimitás is
  • Mr Bishop
    Nagyon sokat xarakodtam vele, de mondom, kikapcsoltam az AA-t és simánszki futoot, mindent max-ra húzva.
    Steam---angol nyelvű game.
  • Martins15
    1.Remélem ittis lesznek belenyulások fps növelésére.
    2.Ha jól tudom azt igérték optimizálva lesz jobban mint crysis ehhez képest nekem is ugy szaggat mint faszom(jo nemtettem még fel friss drivert ez - nekem)
    3.Kinek mi a high end játék:O..
  • kovecses
    [DEV_0391] NVIDIA GeForce 7600 GT

ezt tedd fel

Ha ezzel a driverrel is kék-halál akkor ha garis a kari vidd vissza mert tipikus esete annak ha szar a vga

valami szerintem elromlott a karin amit a régi driverek nem használnak az újak meg igen

passz

uninstall régi driver de nem indit ujra gépe, először driver celanerrel si letöröl minden nvidia fájlt kivéve ha nforce-os az alaplap és utána restart eztz az új drivert meg feltelepit és örül
  • Mr Bishop
    177.98
  • zooleeh
    aaa
  • Fehercsoki
    Geforce 7600 GT-m van és ha 169.44nél újabb drivert rakok fel akkor ha elindítom a warheadet valami nvidiás dllre hivatkozva kék halál.Mi lehet a baja?Melyik drivert rakjam fel ami jó?Amúgy a többi játéknál is kékhalál.
  • kovecses
    This driver has a broad support for many GeForce graphics cards and definitely is the latest build available.

tölstétek már le és tegyétek már fel

nevetségesek vgaytok

mire vártok még?
  • kovecses
    akkor azt csináltok amit akartok
    nem hagyjátok az embert segiteni

leirtam:

nvidia 177.98
  • Prince23
    No látom neked 8800 van. Melyik vga drivert használod??? :D
  • kovecses
    [DEV_0191] NVIDIA GeForce 8800 GTX