4825
Crysis Warhead
-
keepernext #2012 nem sok.. -
Neoncsoves #2011 nekem a magyar készitmények közül ezek vannak meg origiben:
Crysis Warhead (ma lesz)
Codename Panzers Phase One-Two...
Swine-t nem tudtam beszerezni ugyhogy mind1 :( -
#2010 Végre elértünk odáig, hogy egyes kiadók, pl. az EA már számít arra, hogy megveszünk jobb játékokat, és végre lefordítják magyarra is.
Ezért érdemes néha, ha nem is mindent megvenni, és nem azért, mert ezzel támogatjuk a fejlesztőket és hasonló duma, de ha látja a kiadó, hogy vásárolunk is, nemcsak lopunk, akkor talán egyre több csocsó lesz magyarul is.
Nem mintha egy FPS-t nem lehetne megérteni angolul :-) de mennyivel jobb itt is, hogy magyarul anyáznak nem?
És megért ennyit, azt hiszem. Egy fél év múlva még egy 4e pénzért el is tudom adni, akkor jó pár hétig elszórakozom 4000 Ft-ból, ez sok?
Szerintem nem. -
Neoncsoves #2009 lol -
#2008 mekkora TÉK! -
Neoncsoves #2007 ja. felmászol a ládikóra aztán MAXIMUM... ERŐ! és felugrasz... elfoglalod a légpárnást aztán dzsalsz... előtte jó ha nanogránátot dobsz nekik, mert legyengülnek és simán lekaszálod őket... -
#2006 Ott ugyse tudsz sokfele menni csak egy irányba tudsz menni !
Méghozzá felfele ! A lényeg az hogy ki kell jutni a konténerből !
Még hozzá erő módban ugrással ki ugrálsz a konténerből !
Mert alapból nem képes akkorát ugrani ! -
Neoncsoves #2005 te minden játékban elakadsz bazze? -
Neoncsoves #2004 Srácok, biztos lesz "teljesítmény illetve textúra" patch... hogy ne bizonyos távolságon belül töltse be a textúrákat, stb... lesz patch BIZTOS ugyhogy nem kell parázni. Szerintem már most a patchen dolgoznak a srácok BP-én... -
Jocex #2003 Elakadtam az első havas pályán. Merre kell menni? Mert amerre szerintem kell, ott van egy jég fal, amit nem lehet betörni:S. -
#2002 Látom még mindig a gépigény a téma, így a puszta információ kedvéért:
Az alábbi konfigon XP SP3 alatt:
1280x960
Beállítások: Csúcs
AA: 4x
Vsynch: kikapcs
Elmosódás: 1/3
FPS-t nem tudok mondani, mert nem szoktam nézni, de teljesen játszható (30+ lehet)
"Játékos" beállításokkal meg mint a vihar. Az előző vitákba beszállva, én is úgy tapasztalom, hogy sokkal gyorsabb lett mint az előző része, az olykor még high beállítások mellett is be-beröccent pár kínosabb játékrésznél.
PS: A proci 3,6-on megy per pill, a videókártya pedig 650/1050-re van húzva (+25/+60Mhz) -
babus #2001 Nekem is ilyen kártyám van + P4 3Ghz proci nem fullon,de elég jól fut. -
cumfu #2000 nincs erős gépem, de a sima crysis lowon 1024-ben játszható volt -
tmisi #1999 Én nem olvastam h nem támogatná. Bár nem is lenne túl erős hozzá. Persze ez függ milyen gépben van (pl. ha Core2 mellett, akkor jobb a helyzet). -
Dave0092 #1998 rátettem futtatás modot winxp sp2-re... de uyganugy dx10... -
cumfu #1997 Heló! Nekem a sima crysis elment low-on meg mittudomén, de ha nagyon akartam jáccani vele akkor lehetett nem volt olyan borzasztó csak csúnya. 7600GS-el 256mb. A warhead gépigényét olvastam és azt írták h nem támogatja az én típusomat. Akkor el sem indul vagy hogy értik? Valaki próbálta már ilyen kártyán? Előre is köszi -
Dave0092 #1996 kiválasztottam :).... -
mikiking #1995 Egyébként van külömbség szépségben,hogyha xp-n jáccok max beálltiásokkal,és ha vistán jáccok max beállitásokkal ? Fps ben azt tudom hogy van jócskán,főleg nekem lenne mert csak 2 giga ramom van,de látvánbyeli külömbség van ? -
#1994 Utoljára! -
mikiking #1993 áááá... azért egy hd 4850 en jo ,hogy nem fogok ilyenbeállitások mellett jáccani -
Dave0092 #1992 halljátok, éns eholse találom hogy vistába hol tudnám dx9-be futtatni, vki irja már le potnosan mit állitsak át, mert élvezhetlen sebességel jáccok.... a fullscren nekemsem működik... mindig ujidnitáskor simába teszib be -
#1991 Leírtam már, hogy nálam hogy megy:
link
Nem az a baj, hogy Vistán futott, hanem hogy totál Nvidiás játék és ATI-ra nem optimizálták. -
#1990 És még ez nem szép egyeseknek.... OMG. Farokméretetekkel elégedettek vagytok? -
mikiking #1989 Na valaki aki vistán jáccik,légyszi irja le,hogy hogymegy -
#1988 Jah! Most jut eszembe! Nem tudom emlékeztek-e rá, mikor kijöttek az első képek akkor írtam: a warez kínai/angol verzió és a magyar nem ugyanaz a verzió!!! Különbözik a verziószám (már csak a hibakeresés miatt :D ) -
#1987 Mindkettő :D Bár az is igaz, a 8800GTS tulajok inkább panaszkodnak... Viszont nálam sokkal szebben muzsikál. A crysis FULLON 1280x1024 2xAA 5FPS volt a minimum és állandóan 20 FPS alatt volt, itt 15FPS a minimum és stabilan 20-25FPS körül van. Éppen ezért csak a SHADER-t vettem játékosra, így 20FPS alá nem megy és stabilan 25-40FPS! EZ NEKEM ÓRIÁSI JAVULÁS! -
#1986 amúgy van benne jó pár ilyen tipikus magyar káromkodás (mint pl. rézfaszubagoly),de Vass Gábor hangja mint Pszicho jó választás lett. -
#1985 Az én karimon sokkal jobban fut, sztem a 4850-el nagyon szépen fog menni ;) -
#1984 az új gépeden olyan lesz mint az enyémen :) -
#1983 De a játék lett gyorsabb ennyivel vagy a kártyák lettek olcsóbbak ? :) -
#1982 Hello.Gépigénye mennyiben tér el Crysis-től? -
#1981 Komolyan mondom berosálok tőletek NÉZTETEK VALAHA CRYSIS TESZTEKET??? Kis felbontásokban pl. 1280x1024 kártya generációk között 5-10 FPS különbség van csak! Ennél a grafikus motornál ne számítsatok FPS duplázásra!!! Itt már 5FPS javulás is komoly eredmény!
1 éve 130.000Ft-os kártyán nem futott úgy a Crysis, mint most egy 30.000Ft-os karin! Szal végképp nem értem ezt az "FPS panaszkodást" -
#1980 nahh volt szerencsém kipróbálni a játékot:)
szerintem szebb mint az előző, és jobban is van optimalizálva
1920x1080-ban minden enthaustedre vagy mire állítva, 4xaa és fut simán, igaz, még csak 2 pályát néztem meg :)
a nanoruci új női hangja (angol) viszont nem tetszik, az előző jobb volt... távoli elmosódásokat nem tapasztaltam, de a csak közelről kirajzolódó dolgok se zavarók (azt a homokládát megfigyeltem én is ami volt itt, de magamtól nem biztos h észre vettem volna :) -
#1979 én olyat is hallottam hogy "alakulnál fossá" -
#1978 Akkor úgy látszik te is readonly vagy Írtak itt már többen a játékról, többek között én is Sokkal jobb, pörgősebb a játékmenet. Jók az új fegyverek, több hiba javítva! Magyar szinkronos, hangulatos! Sok benne a "bassza meg" és "kurva életbe" Kell ennél több?
UI: amúgy meg végképp nem értelek! A Crysis tobicban a hozzászólásaid 99.9999999999999999%-a csak a grafika és gépigény fikázásáról szólt -
#1977 Toltam én is 1-2 órát tegnap. A szinkron szerintem kurva jó, nagyon feldobja az egészet. Nem is értem miért fikázták sokan. Akinek ennyire nem jön be igazán kiköltözhetne usába mondjuk. :D
A gépigény nem lett barátibb, vistán kötelező neki a 3-4gb ram különben (mint az első rész) szétszaggatja magát.
Átlagos beállításnál 35-50fps a játék így az elején, kár, hogy játékos beállítás mellett inkább 20 körül van mint 30, különben még bevállalnám.
Viszont, hogy ilyen fps mellett még a tárgyak részletességét 5m-rel előtted rajzolja ki hát az nálam leverte a biztosítékot. Nagyon lehúzza az egészet. Mész az úton aztán 5m-rel előtted nő ki a fű. Elég gáz.
Hirtelen ennyi. -
#1976 Ezt láttam én is...
De ha már itt tartunk, olyan is volt, hogy lézerirányzékos fegyver volt a kezemben átvezetővideó előtt, és így végig a videó alatt ott volt a képernyő közepén a lézerpötty. :) Az emberekre nem mászott rá sajnos, pedig az vicces lett volna, Pszihó nagyonkeményen osztja az észt, közben a homloka közepén egy piros pont... :P
Meg ha valami optikába bambulás közben kap el egy autosave (vagy bármilyen), és visszatöltöm, akkor onnantól egy darabig nem látszik a kezemben a fegyver, és bezoomolva is csak a szálkereszt, maga a távcső nem. Asszem fegyverváltással elmúlik... -
#1975 én nem vettem észre nálam ilyen homályos sziklákat meg hasonlókat, de majd megnézem -
érdekes bugok ezek... -
simonl #1973 Sziasztok,
Eredeti játék, ATI kártya: másnál nem produkált a játék pixeles fákat növényzetet ??
Van erre vmi megoldás?
Az alap Crysis simán és szépen futott mediumon.
Köszi