4825
Crysis Warhead
  • Shep
    Ez is kilép? file
  • Shep
    Hát akkor így járás van, de van egy másik is, ami még több fps-t hoz, azzal nem volt gondom eddig.
  • bertino
    vonat utáni pályabetöltésnél crysis.exe hibát észlelt :|
  • Shep
    Akinek szarul megy csúcson annak itt van egy autoexec file

eredeti csúcs beállításokkal (fps látható a képeken)

autoexeccel
  • zeus89
    Tényéeg " múkodott " :D
  • artschi
    köszi :)
  • S8DJ
    közben találtam rakétavetőt felrobbantottam de azért köszi :)
  • zeus89
    pont ott vagyok, kipróbálom :D
  • fixpont
    A vonatos resznel teljesen veletlen beestem 2 vagon koze, es ott el sem talalnak, aki tul neheznek talalja azt a reszt setaljon a mozdony es az elso kocsi koze, gugoljon le, es idonkent tegye fel a cloackot, ennyi, el sem talal senki.
  • fixpont
    aknat kell alatenni, rahajt es felrobban :-)
  • fixpont
    Megvan, tenyleg el kell kezdeni rohanni, ha ottmaradok vegtelen szamu szar jon, amikor odarohantam a C19-hes 3-4 repulo szar jott es a kis fold kozielobol meg 5 osszesen .... nem ertem en ezt, nah jo volt. Deltaban sem tul nehez igazabol, sot, inkabb konnyu, leszamitva ezt a legvege szopast minden ment elsore. :)
  • S8DJ
    Hellósztok!
    Elakadtam az elején, biztosítani kell egy területet és van egy tank amit nem tudok felrobbantani. Ott mit kell csinálni?
  • woy

olyan mintha egy koponya lenne lehet,hogy easter egg
  • Ability
    Folyamatban van...
  • davidka003
    link
  • artschi
    megoldottam.
  • artschi
    Aki steam-en vette meg, árulja már el legyenszíves, hogy ezt hogy a francba lehet szinkronossá tenni? Nálam angolul indul el, angol felirattal...
  • gduck
    Igeeen
  • bordy
    a már a vége, fuss el a repcsihez középre a stukkerélt aztán már csak a nagy dög van hátra. én spec beszálltam a kocsiba ami a torony mellet van balra aztán el viharoztam oda.
  • Neoncsoves
    Este kéne egy nagy magyar-multi party nem? :)
  • Snexi
    csak rohanj át az egészen
  • domy75
    Köszi a segítséget de semmilyen ALT+ dologra nem reagál már mindent megpróbáltam. Továbbra is csak ablakban hajlandó futni.
  • Neoncsoves
    speed mode > armor mode... váltogasd :) elsprintelsz egy nagyobb fedezékbe, armorban feltöltöd az enerdzsit aztán megint sprint, közben persze QUICK SAVE-k sorozata
  • fixpont
    Deltan tolom egy repteren vagyok es egy toronyhoz kell mennem....ezutan megjelennek az idegenek, de vagy _VEGTELEN_ szamban, ki sem tudok jonni a toronybol, a nagy repkedo szarbol lelottem vagy 50-et, de meg mindig jon, szamolatlanul a kicsi szarbol vagy 200-at, de nem marad abba, jonnek, vegig, atlonek a falon es....... fel ora utan elfogy minden toltenyem es meghalok, ennyi, nem tudom mit kene csinalni, eddig soha nem jottek vegtelenszamban ellenfelek.....
  • gduck
    Jeah! Végre volt időm kipróbálni a WARS-t :D Nagyon jóra sikeredett az is. Van már magyar szerver?
  • davidka003
    ALT Gr+Enter és átvált teljes képernyőre.
  • bertino
    mert az EA vagy megint csak nvidia-val van zerződésben vagy többet fizetett az nvidia EAnak... üzletpolitika az egész.
  • Gunner
    külömbség nincs, de különbség van, de az is csak a configolás miatt, majd kijön külön warhead-hez a CCC és akkor nem lesz (legalábbis látványban)
  • bordy
    nálam láthatod a képeken hogy 30 körül mozog a csúcs vista 32 bit-alatt. dx10 -10 fps a dx9-hez képest. legalábbis az első pályán, csak ott néztem meg.
  • domy75
    Vistán mindenkinek ablakban indul a játék vagy csak nállam van valami gebasz? Ha a beállításokban átrakom teljes képernyőre akkor meg kifagy!ATI 4870-em van, 8.9 Catalyst. Az Ati kártya miatt csinálja ezt?
  • Prince23
    Ja és hozzá teszem, h a Chaos Theoryval utoljára 3 éve játszottam full beállításokon!!!!!!!
  • mikiking
    megkérdem még egyszer......
    Egyébként van külömbség szépségben,hogyha xp-n jáccok max beálltiásokkal,és ha vistán jáccok max beállitásokkal ? Fps ben azt tudom hogy van jócskán,főleg nekem lenne mert csak 2 giga ramom van,de látvánbyeli külömbség van ? ??????
  • Prince23
  • mikiking
    most mondtál egy jo nagy hüjeséget
  • Prince23
    Engem cseppet sem érdekel...
    LÁSD #2017 hsz! (SPLINTER CELL 3)
  • Prince23
    Ja és nem tudom, h ki emléxik a splinter cell chaos theoryra, de még most is sok játékot ver tökéletes grafjával. és kiválóan lett optimalizálva. Vegyenek példát róluk a mai fejlesztők, h h kell játékot optimalizálni.
    De hát mint tudjuk: gazdaságpolitika az egész, h a hülye magyar fejleszze a gépét NASA tipusú gépekre, meg amit a cia használ
    Én hülye meg fejlesztettem -idén- nyáron :(
  • Gunner
    h te mekkora egy sügér vagy... minden képen 2.21 van, ez a "hivatalos" fórum topic-juk és akkor szerinted csak 1.31-es linket raknak ki, mi? nézzél körül elöbb :D (igen, ott van 1.31-es link felett a 2.21 is)
  • Neoncsoves
    mercenaries 2 meg se közelíti ennek a játéknak a környezetét, fizikáját, grafikáját... omg
  • Prince23
    Minden játék tutkón megy rajta (pl. mercenaries 2)... nehogy már ez ne menjen.
  • Neoncsoves
    Egyébként lehet h a Crysis 2t, vagy ilyen Warhead féle epizódot is a magyar srácokra bízzák, mivel ha jól tudom alap Crysisból nem volt ilyen h 2 nap alatt elfogyott az összes a CDGalaxisból :) Szerintem kb 2-3x annyian veszik meg mint a sima crysist... Grafika néhol rosszabb (a növényzet szerintem sokkal jobban néz ki, nekem nagyon baszta a szememet a Crysisos gagyi növénytextúrák, itt javították.) de nem mindenkit a graf érdekel... felőlem lehetne egy 2006os játék grafjával is, ha hangulatos lenne akkor már megvenném. Nálam másodlagos a grafika. Elsőként igazából a "fizika" érdekel egy játékban, meg a story, meg a játékélmény. haverom meg grafbuzi, és minden évben highend pc-t vesz nyárimunkából... azt mondta ha nem jó egy játék grafja ő meg se veszi, illetve nem játszik vele...