4825
Crysis Warhead
-
#2052 Ez is kilép? file -
#2051 Hát akkor így járás van, de van egy másik is, ami még több fps-t hoz, azzal nem volt gondom eddig. -
#2050 vonat utáni pályabetöltésnél crysis.exe hibát észlelt :| -
#2049 Akinek szarul megy csúcson annak itt van egy autoexec file
eredeti csúcs beállításokkal (fps látható a képeken)
autoexeccel
-
#2048 Tényéeg " múkodott " :D -
#2047 köszi :) -
S8DJ #2046 közben találtam rakétavetőt felrobbantottam de azért köszi :) -
#2045 pont ott vagyok, kipróbálom :D -
fixpont #2044 A vonatos resznel teljesen veletlen beestem 2 vagon koze, es ott el sem talalnak, aki tul neheznek talalja azt a reszt setaljon a mozdony es az elso kocsi koze, gugoljon le, es idonkent tegye fel a cloackot, ennyi, el sem talal senki. -
fixpont #2043 aknat kell alatenni, rahajt es felrobban :-) -
fixpont #2042 Megvan, tenyleg el kell kezdeni rohanni, ha ottmaradok vegtelen szamu szar jon, amikor odarohantam a C19-hes 3-4 repulo szar jott es a kis fold kozielobol meg 5 osszesen .... nem ertem en ezt, nah jo volt. Deltaban sem tul nehez igazabol, sot, inkabb konnyu, leszamitva ezt a legvege szopast minden ment elsore. :) -
S8DJ #2041 Hellósztok!
Elakadtam az elején, biztosítani kell egy területet és van egy tank amit nem tudok felrobbantani. Ott mit kell csinálni? -
olyan mintha egy koponya lenne lehet,hogy easter egg -
#2039 Folyamatban van... -
#2038 link -
#2037 megoldottam. -
#2036 Aki steam-en vette meg, árulja már el legyenszíves, hogy ezt hogy a francba lehet szinkronossá tenni? Nálam angolul indul el, angol felirattal... -
#2035 Igeeen -
#2034 a már a vége, fuss el a repcsihez középre a stukkerélt aztán már csak a nagy dög van hátra. én spec beszálltam a kocsiba ami a torony mellet van balra aztán el viharoztam oda. -
Neoncsoves #2033 Este kéne egy nagy magyar-multi party nem? :) -
#2032 csak rohanj át az egészen -
domy75 #2031 Köszi a segítséget de semmilyen ALT+ dologra nem reagál már mindent megpróbáltam. Továbbra is csak ablakban hajlandó futni. -
Neoncsoves #2030 speed mode > armor mode... váltogasd :) elsprintelsz egy nagyobb fedezékbe, armorban feltöltöd az enerdzsit aztán megint sprint, közben persze QUICK SAVE-k sorozata -
fixpont #2029 Deltan tolom egy repteren vagyok es egy toronyhoz kell mennem....ezutan megjelennek az idegenek, de vagy _VEGTELEN_ szamban, ki sem tudok jonni a toronybol, a nagy repkedo szarbol lelottem vagy 50-et, de meg mindig jon, szamolatlanul a kicsi szarbol vagy 200-at, de nem marad abba, jonnek, vegig, atlonek a falon es....... fel ora utan elfogy minden toltenyem es meghalok, ennyi, nem tudom mit kene csinalni, eddig soha nem jottek vegtelenszamban ellenfelek..... -
#2028 Jeah! Végre volt időm kipróbálni a WARS-t :D Nagyon jóra sikeredett az is. Van már magyar szerver? -
#2027 ALT Gr+Enter és átvált teljes képernyőre. -
#2026 mert az EA vagy megint csak nvidia-val van zerződésben vagy többet fizetett az nvidia EAnak... üzletpolitika az egész. -
#2025 külömbség nincs, de különbség van, de az is csak a configolás miatt, majd kijön külön warhead-hez a CCC és akkor nem lesz (legalábbis látványban) -
#2024 nálam láthatod a képeken hogy 30 körül mozog a csúcs vista 32 bit-alatt. dx10 -10 fps a dx9-hez képest. legalábbis az első pályán, csak ott néztem meg. -
domy75 #2023 Vistán mindenkinek ablakban indul a játék vagy csak nállam van valami gebasz? Ha a beállításokban átrakom teljes képernyőre akkor meg kifagy!ATI 4870-em van, 8.9 Catalyst. Az Ati kártya miatt csinálja ezt? -
#2022 Ja és hozzá teszem, h a Chaos Theoryval utoljára 3 éve játszottam full beállításokon!!!!!!! -
mikiking #2021 megkérdem még egyszer......
Egyébként van külömbség szépségben,hogyha xp-n jáccok max beálltiásokkal,és ha vistán jáccok max beállitásokkal ? Fps ben azt tudom hogy van jócskán,főleg nekem lenne mert csak 2 giga ramom van,de látvánbyeli külömbség van ? ?????? -
#2020 #2017 -
mikiking #2019 most mondtál egy jo nagy hüjeséget -
#2018 Engem cseppet sem érdekel...
LÁSD #2017 hsz! (SPLINTER CELL 3) -
#2017 Ja és nem tudom, h ki emléxik a splinter cell chaos theoryra, de még most is sok játékot ver tökéletes grafjával. és kiválóan lett optimalizálva. Vegyenek példát róluk a mai fejlesztők, h h kell játékot optimalizálni.
De hát mint tudjuk: gazdaságpolitika az egész, h a hülye magyar fejleszze a gépét NASA tipusú gépekre, meg amit a cia használ
Én hülye meg fejlesztettem -idén- nyáron :( -
#2016 h te mekkora egy sügér vagy... minden képen 2.21 van, ez a "hivatalos" fórum topic-juk és akkor szerinted csak 1.31-es linket raknak ki, mi? nézzél körül elöbb :D (igen, ott van 1.31-es link felett a 2.21 is) -
Neoncsoves #2015 mercenaries 2 meg se közelíti ennek a játéknak a környezetét, fizikáját, grafikáját... omg -
#2014 Minden játék tutkón megy rajta (pl. mercenaries 2)... nehogy már ez ne menjen. -
Neoncsoves #2013 Egyébként lehet h a Crysis 2t, vagy ilyen Warhead féle epizódot is a magyar srácokra bízzák, mivel ha jól tudom alap Crysisból nem volt ilyen h 2 nap alatt elfogyott az összes a CDGalaxisból :) Szerintem kb 2-3x annyian veszik meg mint a sima crysist... Grafika néhol rosszabb (a növényzet szerintem sokkal jobban néz ki, nekem nagyon baszta a szememet a Crysisos gagyi növénytextúrák, itt javították.) de nem mindenkit a graf érdekel... felőlem lehetne egy 2006os játék grafjával is, ha hangulatos lenne akkor már megvenném. Nálam másodlagos a grafika. Elsőként igazából a "fizika" érdekel egy játékban, meg a story, meg a játékélmény. haverom meg grafbuzi, és minden évben highend pc-t vesz nyárimunkából... azt mondta ha nem jó egy játék grafja ő meg se veszi, illetve nem játszik vele...