4825
Crysis Warhead
-
chooselee #1972 Én úgy vettem észre tényleg jobban optimalizálták.Vagy csak máshogy állítottam be mint a simát.De nekem szebbnek tűnik.Persze a configom azóta nem változott. -
#1971 erre valaki? -
vidu01 #1970 Nálam is szép lenne a graf ha futna rendesen, de csak átlagos beállításokkal tudok játszani sajna. -
priluki #1969 Olvasgattam amit irtatok panaszkodtatok a grafikára,nemtudom nálam minden rendbe ugyan olyan szép mint a sima,és nincs textura töltögetés mikor közelebb megyek vagy fordulok,nálam minden ok!! Amugy tényleg nagyon hangulatos magyarul.. -
#1968 hááát, nemtudom kinek hogy, de 7 ropit éppen hogy megért...
(a vége lehetett volna komolyabb is, bár kiegészítőről beszélünk) :) -
#1967 game ujraindítás után megoldódott.
kösz az észrevételt, de halleluja nincs benne ékezet.
csak amikor game-n belül nem akarta visszatölteni, akkor hát hm... kicsit felment a pumpa -
#1966 őő, ez #1961 -re ment -
#1965 Nemlehet, hogy azért, mert ékezet van a felhasználónevedben (mármint a windows felhasználónévben)? (csak tipp, más játéknál volt ez hibalehetőség). -
Nwis86 #1964 nekem nincs ilyen gondom, már nem 1x kapcsoltam be az utolsó mentést, igaz mikor számol vissza hiába nyomok meg bármit, nem adja be azonnal, de amint lejár a számláló betölti -
cseneles #1963 CRYSIS WARHEAD GPU TESZ! hamég érdekel valakit
-
#1962 inkább tolok egy kis metalicskát ideglevezetésként. -
#1961 GYEREKEK MICSODA BUG AZ, HOGY NEM LEHET ELŐZŐ MENTÉST BETÖLTENI ?!
azt hittem a hajam kitépem.
mikor meghaltam és megy vissza a számláló és nyomok egy lövést, akkor ujra elkezd számolni.
ha hagyom, hogy 10 mp lemenjne, akkor ujrakezdi detto... wáááááá
menüben hiába nyomom, hogy load, szarik rám, csak hagyja, hogy nyomkodjam -
mikiking #1960 hja ,én sem... géped mien ,és hogy megy vele ? -
#1959 Windows Vistán nálam csak "Window" módban hajlandó elindulni. Nem tudom kitenni sehogy Full Screen-re.
-
#1958 alap csúcs. -
#1957 jha, csak úgy mondom hátha nem tudjátok. a normál játék lemezzel is megy a wars, szal nem kell cserélgetni. egyszer véletlenül a wars-t indítottam el a warhead helyett. -
Nwis86 #1956 ezek módosított cfg-s képek vagy az alap? -
#1955 Vista-n akarsz játszani 4 giga az alap....
más
elkezdtem tolni ma ezt a játékot el jutottam hogy már idegenek is vannak és egy bányabejáratot kell biztosítani,nem tudom ez mennyire van a végétől de már el kezdtem unni úgy mint az első részt,jó hogy szinkronos de gépigény nem lett finomítva ugyan olyan fos igaz szebb az egész összkép de még mindig techdemo filingje van. -
#1954 és még 4
ez a két színes kép olyan ismerős nekem :D
-
#1953 csináltam 1280x1024-ben no aa-val pár képet.
előtte még kipróbáltam crysis 4 vh cfg-t, de kb 2 fps-t kaptam a játékban velük :D
szépel a cserepek meg a homokzsákok. persze ha közelebb megyek...
gyönyörű az a köd vonal ott
-
mikiking #1952 hat szerintem ez a 2 gb Ram vistán kevés neki.... mert 20 fps mellett is beakad sokat.... minden fullon 8 x AA , Vsync on , 8 fps -
#1951 feltettem és rengeteg grafikai hibát okozott a játékban -
Neoncsoves #1950 nem -
#1949 gondolom most magadra gondoltál x) -
#1948 2.21 -
#1947 Játékok, parancsikonjára jobb egérgomb, és kiválasztod a neked megfelelő módot... -
Neoncsoves #1946 bazzeg kéne már ide egy HG... -
#1945 ok de innen csak az 1.3as tölthető le nekünk meg a 2.21 kéne -
#1944 tényleg nem hosszabb de hosszabbnak tűnik mert azalatt a 3-4 óra alatt sokkal több dolog történik mint az alap 7 órájában -
#1943 had gratuláljak... -
#1942 1152*864 (tudom, nem támogatott, de én ezt szeretem :))2x FSAA 16x Anisotropic minden csúcson + custom cfg fps 30+
Hullák megmaradási idejének nem tudja valaki a cvarját? -
Neoncsoves #1941 kb ugyanannyi. delta-n majd megpróbálom de biztos nehéz lesz -
mikiking #1940 sziasztok...vistán hogy kell dx 9 ben futtatni ? és mi külömbség van ? mert dx 10 ben futtatom, még játékos grafikán sem tudom AA nélkül jáccani,mert szaggat... azért crysisnél még very high is jobb volt. maximum élsimiátssal xp-n -
#1939 Dehogy hosszabb mint az alap.... -
Dave0092 #1938 vki erre -
#1937 na, ha már végignyomtátok, akkor próbáljátok már ki rajta ezt:
link
vmi kis tesztet benchmarkal v vmi, thx :) -
#1936 na végignyomtam
hosszabb mint az alap.
a befejezés nem tetszik.
nagyon jó játék! -
BIZ0906 #1935 Anélkűl nem akarna elindúlni :) -
#1934 640*480,low -
strebacom #1933 Felbontás, beállítások,stb,stb..