Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt felrakom
Töltsük le az internetet!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez hülyeség , láttam pár napos videóba , ahogy szedegeti fel a fegyvereket ugyanúgy , mint a sima crysisbe!
És amit a grafikáról írtál azis hülyeség , szerintem szebb mint a sima krizis. (HD videó volt)
Nézd meg maximumon. Nálad van a hiba!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Már abból is látszik , hogy amit a õ áthúzott , abból kilóg az 1. szám , ami egy 5 ös , ez meg nem azzal kezdõdik.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
szóval, tapasztalatok VOL.2.
egyszóval: csalódás
bõvebben: állíthatod akár VH-ra is, a bokrok kövek, stb. a szemed elõtt rajzolónak ki, olyan mintha a "distance"-t lehúznád minimumra. a texturák is késõn kerülnek fel, látsz egy csónakot (ami egy paca) közelebb mész már kezd körvonalazódni, ha még közelebb méz rárakja a rozsdát,stb. stb.
a fegyvereket nem kell felvenni, egyszerûen átmész rajta és nálad van, de se le nem hajol érte, se egy hang, se semmi...
5000+ , inno 8800gt 512 2giga ram: gamer beállítások(tehát régi rendszer szerint high) 18-28fps
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
tessék serial <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#banplz>#banplz>Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nemtom miért, valamiért megint leállt a mûködése. nem lesz ez így jó nálam. képet meg most... ugyan az mint a crysis.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Next PC upgrade: 2022
leirná milyen konfiggal jatszik és mennyi fps-t produkal a cucc?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Direct2Drive-on már szabaddá tették a letöltést.
Crysis Warhead Game File : 7.2 GB
Crysis Wars Game File : 6.6 GB
Ez nagyjából azt jelent, hogy ha valaki IGN elõfizetõ és így vette meg, akkor szabad utat kapott.
Ez 19:45 -ös hír az NForce fórumán a 25.oldalon megnézheti mindenki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a frapsban viszont nincs ilyen opció. lehet mert sw?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Nothing is True, Everything is Permitted
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
UI: Baxa meg EAStore! Most nézem a levelet amit aug 4.-én kaptam (akkor vettem meg :D ):
pre-ordered release date: Wed Sep 17 00:00:00 CDT 2008
azaz ma reggel 7 óra!
Reggel meg is jött a levél hogy lehet tölteni! ÉS NEM LEHET!
MOST AKKOR NE ÜSSÖN MEG A GUTA <#gun>#gun>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN