Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy haver mindjárt csinál videot 6400+ 8800GT zalmannal 700/980-on.
azt felrakom

KILLER2
Mintha olvastam volna olyat, hogy ha 30 FPS alá ment a gépen, akkor rögtön nekiláttak optimizálni.

Töltsük le az internetet!

NeBby
Nem azt írták , hogy nem megy 30fps alá , hanem hogy 30fps lesz az átlag <#szomoru1>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Shep
Még jó, hogy mire én oda jutok ,hogy megvegyem addigra lesz itt egy csomó vélemény.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

NeBby
"a fegyvereket nem kell felvenni, egyszerûen átmész rajta és nálad van, de se le nem hajol érte, se egy hang, se semmi..."
Ez hülyeség , láttam pár napos videóba , ahogy szedegeti fel a fegyvereket ugyanúgy , mint a sima crysisbe!
És amit a grafikáról írtál azis hülyeség , szerintem szebb mint a sima krizis. (HD videó volt)
Nézd meg maximumon. Nálad van a hiba!

KILLER2
Kíváncsi vagyok, hogy a híres Warhead PCn valóban nem fog-e highon 30 FPS alá menni a játék.

Eisenhower
majd azért meg kell nézni különbözõ konfigon illetve másik erõsebb vga-val. mert lehet nálad ugy rajzolja de erõsebb vga-n meg nem elõtted rajzolja.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

KILLER2
Úgy látszik akkor, hogy az optimizáció valahogy elmaradt és ami eddig jó volt, azt is elcseszték? Mert ez a fegyveres dolog elég nagy baromság és bár még élõben nem láttam, nem túl szimpatikus ez az új grafbeállítási rendszer.

NeBby
Nem az övé , NFOHumpon szórakoznak vele , hogy egy gyerek betette a képet feketével áthúzta a serialját és azt mondták neki , hogy ps el simán láthatóvá lehet tenni <#nevetes1> (ami persze hülyeség)
Már abból is látszik , hogy amit a õ áthúzott , abból kilóg az 1. szám , ami egy 5 ös , ez meg nem azzal kezdõdik.

honnan tudod ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Eisenhower
remélem elhiszed hogy nem érdekel. mivel ez nem az enyém. én steamen vettem meg...

sajna beleélésrõl szó sincs...
szóval, tapasztalatok VOL.2.
egyszóval: csalódás
bõvebben: állíthatod akár VH-ra is, a bokrok kövek, stb. a szemed elõtt rajzolónak ki, olyan mintha a "distance"-t lehúznád minimumra. a texturák is késõn kerülnek fel, látsz egy csónakot (ami egy paca) közelebb mész már kezd körvonalazódni, ha még közelebb méz rárakja a rozsdát,stb. stb.
a fegyvereket nem kell felvenni, egyszerûen átmész rajta és nálad van, de se le nem hajol érte, se egy hang, se semmi...

5000+ , inno 8800gt 512 2giga ram: gamer beállítások(tehát régi rendszer szerint high) 18-28fps

kirol
Na pont ez az. Ebbõl egy kis tudással bármit le lehet olvasni. :D

remélem tudod hogy kb kétpercig tart felnagyitani olvashatora photoshopba

kirol
Ez a tiéd?

:)

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Eisenhower
tessék serial <#idiota><#idiota><#mf2><#vigyor1><#nyes><#vigyor><#banplz>

Eisenhower
ill. már megvettem mult héten steam-en csak még nem jelent meg:\ na képeket videjot

Eisenhower
apropo vki tolja 64biten? me megveszem és nem fog menni tökönszurom magam :D

Eisenhower
pedig de.... majd figyeld meg.

bordy
hehe, én már leírtam.
nemtom miért, valamiért megint leállt a mûködése. nem lesz ez így jó nálam. képet meg most... ugyan az mint a crysis.

hülyeség, Valve-t nem lehet lefizetni, google elmehet a picsába<#mf2>

Eisenhower
lehet éppen a google-val kötik a szerzõdést, állítolag google megveszi steam-et és szarnak ránk....

télleg, a nanosuitban vannak új cuccoK? vagy minden a régi?

grebber
Max délbe látom meg mert akkor kelek :(

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
a nano sutty ruha alatt vannak a képek azon meg seki-sebe :D

Mr Bishop
Majd hazajössz te reggel és fogol lesni, meglátod, fogol lesni, hogy milyen fajin képekkel lesz tele a topik

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

grebber
Ennyire azért bele ne éljétek már magatokat hogy nem vagytok képesek írni róla meg képeket betenni!!<#idiota>

Eisenhower
steam-eseket se értem. ha már elkezdték árulni, miért nem nyitják meg õk is. mert aki régóta várja és ugy volt hogy steamen veszi meg tuti nem fog várni arra inkább elmegy a boltba és megveszi....

Mr Bishop
Jah, nem hát, ezúton üzenem a Steam-es fiúknak, hogy kapják be<#law>

artschiatwork
nem teljesen, mert a steam-en vásárlók (mint én) sem tudnak még nyomulni vele... :)

Prince of Máté
Mi az, hogy aki fizetett érte elõbb játszhat mint a warezolók?<#ejnye1><#idiota>

kakaoskalacs
Vki akinek megvan (nemszamit milyen utonmodon)

leirná milyen konfiggal jatszik és mennyi fps-t produkal a cucc?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Remélem ha sokan megveszik, akkor Crytek rájön hogy nagyobb a bevétel mint a Crysissal, és a magyar fiúkra bízzák a 2. részt :)

Mr Bishop
Hellótok !

Direct2Drive-on már szabaddá tették a letöltést.
Crysis Warhead Game File : 7.2 GB
Crysis Wars Game File : 6.6 GB

Ez nagyjából azt jelent, hogy ha valaki IGN elõfizetõ és így vette meg, akkor szabad utat kapott.
Ez 19:45 -ös hír az NForce fórumán a 25.oldalon megnézheti mindenki.

Shep
hát szedjél valami fullos torrentrõl, vagy ehhez valami cracket, hagy halljuk a szinkront.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na mindegy holnap reggel azzal indítok, hogy felhívogatom a boltokat, hátha lesz már valamelyikben és akkor indulás :)

az van, és sztereora van álítva alapból is.
a frapsban viszont nincs ilyen opció. lehet mert sw?

eddig még engem sem :(

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dronkZero
Ohh, benéztem, tizenhetedike nulla óra nullát 17:00-nak láttam, bocs.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mila69en
hangkártya? nem realtek hd integrált? vagy hasonlo okosság, állítsd át stereora

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

KILLER2
Hát akkor tuti nem fogja venni, mert akkor a mikrofont veszi. Jól mondta Bence94, sztereó keverõre kell tenni és akkor elvileg jó lesz.

dronkZero
Az idõnél a "CDT" mond valamit?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

CroftManor
Valszeg át kell állítani a hangnál pl ha van mikrofonod, akkor arra és hátha akkor fogja venni.

Nothing is True, Everything is Permitted

grebber
Nem!És ma már tuti nem is fognak.

Bence94
állítsd át sztereó keverõre felvételi opciónál.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

bordy
hát erre felkészülhettél volna a crysis után már. :)

<#szomoru1>

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

bertino
<#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gduck
Bótba vette :D

UI: Baxa meg EAStore! Most nézem a levelet amit aug 4.-én kaptam (akkor vettem meg :D ):
pre-ordered release date: Wed Sep 17 00:00:00 CDT 2008
azaz ma reggel 7 óra!

Reggel meg is jött a levél hogy lehet tölteni! ÉS NEM LEHET!

MOST AKKOR NE ÜSSÖN MEG A GUTA <#gun>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN