Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem sok..

nekem a magyar készitmények közül ezek vannak meg origiben:
Crysis Warhead (ma lesz)
Codename Panzers Phase One-Two...

Swine-t nem tudtam beszerezni ugyhogy mind1 😞

Frank99
Végre elértünk odáig, hogy egyes kiadók, pl. az EA már számít arra, hogy megveszünk jobb játékokat, és végre lefordítják magyarra is.
Ezért érdemes néha, ha nem is mindent megvenni, és nem azért, mert ezzel támogatjuk a fejlesztõket és hasonló duma, de ha látja a kiadó, hogy vásárolunk is, nemcsak lopunk, akkor talán egyre több csocsó lesz magyarul is.
Nem mintha egy FPS-t nem lehetne megérteni angolul :-) de mennyivel jobb itt is, hogy magyarul anyáznak nem?

És megért ennyit, azt hiszem. Egy fél év múlva még egy 4e pénzért el is tudom adni, akkor jó pár hétig elszórakozom 4000 Ft-ból, ez sok?
Szerintem nem.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lol

0blueman
mekkora TÉK!

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

ja. felmászol a ládikóra aztán MAXIMUM... ERÕ! és felugrasz... elfoglalod a légpárnást aztán dzsalsz... elõtte jó ha nanogránátot dobsz nekik, mert legyengülnek és simán lekaszálod õket...

wesker24
Ott ugyse tudsz sokfele menni csak egy irányba tudsz menni !

Méghozzá felfele ! A lényeg az hogy ki kell jutni a konténerbõl !

Még hozzá erõ módban ugrással ki ugrálsz a konténerbõl !

Mert alapból nem képes akkorát ugrani !
te minden játékban elakadsz bazze?

Srácok, biztos lesz "teljesítmény illetve textúra" patch... hogy ne bizonyos távolságon belül töltse be a textúrákat, stb... lesz patch BIZTOS ugyhogy nem kell parázni. Szerintem már most a patchen dolgoznak a srácok BP-én...

Elakadtam az elsõ havas pályán. Merre kell menni? Mert amerre szerintem kell, ott van egy jég fal, amit nem lehet betörni:S.

MerlinW
Látom még mindig a gépigény a téma, így a puszta információ kedvéért:

Az alábbi konfigon XP SP3 alatt:
1280x960
Beállítások: Csúcs
AA: 4x
Vsynch: kikapcs
Elmosódás: 1/3

FPS-t nem tudok mondani, mert nem szoktam nézni, de teljesen játszható (30+ lehet)
"Játékos" beállításokkal meg mint a vihar. Az elõzõ vitákba beszállva, én is úgy tapasztalom, hogy sokkal gyorsabb lett mint az elõzõ része, az olykor még high beállítások mellett is be-beröccent pár kínosabb játékrésznél.

PS: A proci 3,6-on megy per pill, a videókártya pedig 650/1050-re van húzva (+25/+60Mhz)

[merlinw.org]

Nekem is ilyen kártyám van + P4 3Ghz proci nem fullon,de elég jól fut.

nincs erõs gépem, de a sima crysis lowon 1024-ben játszható volt

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Én nem olvastam h nem támogatná. Bár nem is lenne túl erõs hozzá. Persze ez függ milyen gépben van (pl. ha Core2 mellett, akkor jobb a helyzet).

rátettem futtatás modot winxp sp2-re... de uyganugy dx10...

Heló! Nekem a sima crysis elment low-on meg mittudomén, de ha nagyon akartam jáccani vele akkor lehetett nem volt olyan borzasztó csak csúnya. 7600GS-el 256mb. A warhead gépigényét olvastam és azt írták h nem támogatja az én típusomat. Akkor el sem indul vagy hogy értik? Valaki próbálta már ilyen kártyán? Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

kiválasztottam 😊....

Egyébként van külömbség szépségben,hogyha xp-n jáccok max beálltiásokkal,és ha vistán jáccok max beállitásokkal ? Fps ben azt tudom hogy van jócskán,fõleg nekem lenne mert csak 2 giga ramom van,de látvánbyeli külömbség van ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

áááá... azért egy hd 4850 en jo ,hogy nem fogok ilyenbeállitások mellett jáccani

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

halljátok, éns eholse találom hogy vistába hol tudnám dx9-be futtatni, vki irja már le potnosan mit állitsak át, mert élvezhetlen sebességel jáccok.... a fullscren nekemsem mûködik... mindig ujidnitáskor simába teszib be

davidka003
Leírtam már, hogy nálam hogy megy:

link

Nem az a baj, hogy Vistán futott, hanem hogy totál Nvidiás játék és ATI-ra nem optimizálták.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Alwares
És még ez nem szép egyeseknek.... OMG. Farokméretetekkel elégedettek vagytok? <#idiota>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Na valaki aki vistán jáccik,légyszi irja le,hogy hogymegy

gduck
Jah! Most jut eszembe! Nem tudom emlékeztek-e rá, mikor kijöttek az elsõ képek akkor írtam: a warez kínai/angol verzió és a magyar nem ugyanaz a verzió!!! Különbözik a verziószám (már csak a hibakeresés miatt 😄 )

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

gduck
Mindkettõ 😄 Bár az is igaz, a 8800GTS tulajok inkább panaszkodnak... Viszont nálam sokkal szebben muzsikál. A crysis FULLON 1280x1024 2xAA 5FPS volt a minimum és állandóan 20 FPS alatt volt, itt 15FPS a minimum és stabilan 20-25FPS körül van. Éppen ezért csak a SHADER-t vettem játékosra, így 20FPS alá nem megy és stabilan 25-40FPS! EZ NEKEM ÓRIÁSI JAVULÁS! <#wave>

Tatyla
amúgy van benne jó pár ilyen tipikus magyar káromkodás (mint pl. rézfaszubagoly),de Vass Gábor hangja mint Pszicho jó választás lett.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gduck
Az én karimon sokkal jobban fut, sztem a 4850-el nagyon szépen fog menni 😉

poppe
az új gépeden olyan lesz mint az enyémen 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

lac coo
De a játék lett gyorsabb ennyivel vagy a kártyák lettek olcsóbbak ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

norbi56
Hello.Gépigénye mennyiben tér el Crysis-tõl?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

gduck
Komolyan mondom berosálok tõletek <#wow3> NÉZTETEK VALAHA CRYSIS TESZTEKET??? Kis felbontásokban pl. 1280x1024 kártya generációk között 5-10 FPS különbség van csak! Ennél a grafikus motornál ne számítsatok FPS duplázásra!!! Itt már 5FPS javulás is komoly eredmény!

1 éve 130.000Ft-os kártyán nem futott úgy a Crysis, mint most egy 30.000Ft-os karin! Szal végképp nem értem ezt az "FPS panaszkodást" <#shakehead>

poppe
nahh volt szerencsém kipróbálni a játékot😊
szerintem szebb mint az elõzõ, és jobban is van optimalizálva
1920x1080-ban minden enthaustedre vagy mire állítva, 4xaa és fut simán, igaz, még csak 2 pályát néztem meg 😊
a nanoruci új nõi hangja (angol) viszont nem tetszik, az elõzõ jobb volt... távoli elmosódásokat nem tapasztaltam, de a csak közelrõl kirajzolódó dolgok se zavarók (azt a homokládát megfigyeltem én is ami volt itt, de magamtól nem biztos h észre vettem volna 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Snexi
én olyat is hallottam hogy "alakulnál fossá"<#idiota>

gduck
Akkor úgy látszik te is readonly vagy <#beka3> Írtak itt már többen a játékról, többek között én is <#wave> Sokkal jobb, pörgõsebb a játékmenet. Jók az új fegyverek, több hiba javítva! Magyar szinkronos, hangulatos! Sok benne a "bassza meg" és "kurva életbe" <#idiota> Kell ennél több? <#circling>

UI: amúgy meg végképp nem értelek! A Crysis tobicban a hozzászólásaid 99.9999999999999999%-a csak a grafika és gépigény fikázásáról szólt <#wave>

BaLeeX
Toltam én is 1-2 órát tegnap. A szinkron szerintem kurva jó, nagyon feldobja az egészet. Nem is értem miért fikázták sokan. Akinek ennyire nem jön be igazán kiköltözhetne usába mondjuk. 😄

A gépigény nem lett barátibb, vistán kötelezõ neki a 3-4gb ram különben (mint az elsõ rész) szétszaggatja magát.
Átlagos beállításnál 35-50fps a játék így az elején, kár, hogy játékos beállítás mellett inkább 20 körül van mint 30, különben még bevállalnám.
Viszont, hogy ilyen fps mellett még a tárgyak részletességét 5m-rel elõtted rajzolja ki hát az nálam leverte a biztosítékot. Nagyon lehúzza az egészet. Mész az úton aztán 5m-rel elõtted nõ ki a fû. Elég gáz.

Hirtelen ennyi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

dronkZero
Ezt láttam én is...

De ha már itt tartunk, olyan is volt, hogy lézerirányzékos fegyver volt a kezemben átvezetõvideó elõtt, és így végig a videó alatt ott volt a képernyõ közepén a lézerpötty. 😊 Az emberekre nem mászott rá sajnos, pedig az vicces lett volna, Pszihó nagyonkeményen osztja az észt, közben a homloka közepén egy piros pont... 😛

Meg ha valami optikába bambulás közben kap el egy autosave (vagy bármilyen), és visszatöltöm, akkor onnantól egy darabig nem látszik a kezemben a fegyver, és bezoomolva is csak a szálkereszt, maga a távcsõ nem. Asszem fegyverváltással elmúlik...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

zzeN
én nem vettem észre nálam ilyen homályos sziklákat meg hasonlókat, de majd megnézem

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tatyla

érdekes bugok ezek...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok,

Eredeti játék, ATI kártya: másnál nem produkált a játék pixeles fákat növényzetet ??
Van erre vmi megoldás?
Az alap Crysis simán és szépen futott mediumon.

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Én úgy vettem észre tényleg jobban optimalizálták.Vagy csak máshogy állítottam be mint a simát.De nekem szebbnek tûnik.Persze a configom azóta nem változott.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Snexi
erre valaki?

Nálam is szép lenne a graf ha futna rendesen, de csak átlagos beállításokkal tudok játszani sajna.<#szomoru1>

Olvasgattam amit irtatok panaszkodtatok a grafikára,nemtudom nálam minden rendbe ugyan olyan szép mint a sima,és nincs textura töltögetés mikor közelebb megyek vagy fordulok,nálam minden ok!! Amugy tényleg nagyon hangulatos magyarul..<#eljen>

3Error
hááát, nemtudom kinek hogy, de 7 ropit éppen hogy megért...
(a vége lehetett volna komolyabb is, bár kiegészítõrõl beszélünk) 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

bertino
game ujraindítás után megoldódott.
kösz az észrevételt, de halleluja nincs benne ékezet.

csak amikor game-n belül nem akarta visszatölteni, akkor hát hm... kicsit felment a pumpa <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Balumann
õõ, ez #1961 -re ment

Balumann
Nemlehet, hogy azért, mert ékezet van a felhasználónevedben (mármint a windows felhasználónévben)? (csak tipp, más játéknál volt ez hibalehetõség).

nekem nincs ilyen gondom, már nem 1x kapcsoltam be az utolsó mentést, igaz mikor számol vissza hiába nyomok meg bármit, nem adja be azonnal, de amint lejár a számláló betölti

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

CRYSIS WARHEAD GPU TESZ! hamég érdekel valakit

Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"