4825
Crysis Warhead
  • HoReSz1975
    GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L ebbe a lapba rakhatok ATI 4870X2 -öt, 9800GX2 helyett, mert akkor cserélek, mert az ATI veri a 9800GX2 -öt, ha jól tudom
  • GazCamp3r
    asszem ugyanabban a cipőben járunk.... a megoldás sokak szerint a 2gb ram, mivel a játék gondolom nálad sem akad, hanem megállogat töltögetni, az pedig ram probléma, estére többet tok mondani, me lesz lot of ramom xD
  • GazCamp3r
    nah, akármilyen kártyát rakhatok, és intel chipsetes a mostani lapom, az szereti az nvidiát. amiről ti beszéltek az a crossfire, vagy az SLI, ha 2-t akarnék, akkor nemtudnám belerakni... illetve belerakhatnám, de nem menne együtt.. mármin a 2 nvidia, ha a mostani mellé még egy 4870,az menne de fölösleges, mikor van X2, ami meg szintén fölösleges :D

estére lesz 4 gb ramom, majd kiderül, ha ugyse megy, akkor kukába a radeonnal xD
  • AMD Norbee
    Van már megoldás arra hogy némelyik "csúcs" konfigon miért akadja szét magát sima játékos beállítás alatt?

Nekem a lenti configgal vista64-el és 8.9 catalystal játszhatatlan!
  • Shep
    Persze lehet én tévedek, de ez amúgy sem a hardware topic :)
  • Shep
    Na akkor jól sejtettem én, hogy erről beszélsz. Akármilyen kártyát rakhatsz bele, tök mindegy, hogy Nvidia, Ati a lényeg a foglalat, az meg ugyebár PCI-E. Javíts ki ha tévednék ,de ezek azok a kártyák amikor egy kártyára van építve kettő.
  • banjaman
    yoyoyoyo
  • HoReSz1975
    Csak arról, mert most ATI 4870 -es karija van, akkor nem rakhat abba az alaplapba nvidia chipsetes GTX 280- at, vagy nem jól tudom, nekem GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L -m van ez nvidia chipsetes, ebbe is rakhatnék 0 9800GX2 helyett szerinted ATI 4870X2

úgy tudom nem
  • ChuckyHUN
    óra múlva itt a game, már nasgyon várom:)
  • gduck
    Izé... Kettőre (Bocs ezt nem tudtam kihagyni, ismerve a régi konfigurációidat )

Komolyra fordítva: még mindig nem fut rendesen a játék? Pedig azzal a kártyával illő lenne Biztos jön majd vmi ATI HOTFIX
  • Shep
    Kezdjük, ott mit jelent a kótvány? :)
  • Peetboy
    Kótvány? Vegyél már videókártyát az új gépedbe, aztán játszál vele maxon, akkor majd más lesz a véleményed.
    Nekem ha minden új alkatrész meg lenne a géphez, nem várnék, már vettem volna VGA-t és Crysisoznék.
  • Shep
    Te miről beszélsz?
  • HoReSz1975
    ati kártyád van, abba nem lehet nvidia -s karit rakni asszem
  • GazCamp3r
    +t -.-
  • GazCamp3r
    probálam :)
  • Neoncsoves
    GazCamp3r:
    Próbáld ki a CPU Control progit... sztem az kell neked
  • GazCamp3r
    warheadben 1366-os felbontáson jászhatatlan, pedig mindent játékosra tettem :S és vistám van
  • GazCamp3r
    vízzel? :)

alaplapom tökéletes, minek cseréljem?
  • CroftManor
    Mért cserélnéd le? A 4870 nem jó? Ő az Etalon jelenleg
  • HoReSz1975
    akkor alaplapot is cserélsz

hogyan húztad fel a Q6600 -at 3800MHz -re, mivel hűtöd
    stabilan megy annyin
  • GazCamp3r
    Szted lecseréljem a kártyámat egy gtx280-ra? :S
  • Prince23
    Akkor azért!
  • CroftManor
    Asszem én is deltán játszok
  • gduck
    Azt hiszem a nehézségi szinttől függ! Én deltán játszottam: nem lehetett vezetés közben lőni, nem vette fel automatikusan a fegyvert ...
  • Jocex
    Őőő... én is tudok. De például tegnap nekem se lőtt, csak ha átváltottam a kettessel. Dr mondom ma meg ugyan úgy lő, és én meg közbe vezetek.
    Lehet hogy valami bug.
  • CroftManor
    Az hogy lehet hogy ez a srác tud a harmadik pályán a tankból is lőni?
    Nekem scak úgy engedte hogy átváltottam a 2essel a fegyverhez de a kocsi megállt
  • Prince23
    És a karakteren is sokat dobott az a "hosszújelenet". Karakterarc. Jellemfejlődéssel. Nehéz e szavakat írnom játékra, holott filmekre szokásos :D
  • Rage47
    Én a jó zenét hiányoltam az átvezetőkből:/ Az ilyen "drámai" jeleneteknél azért nem ártana...
  • CroftManor
    Ja, az a jelenet már szinte drámai, de sztem ez sokat dob a játék hangulatán, jól meglett csinálva, látni h magyarok csinálták
  • barmi
    Az egyetlen nagy baja a játéknak szeréntem hogy nem lehet kikapcsolni ezt a qrva autosavet :( Nélküle tök folyamatos lenne a gém... Faszért kell ez bele?
  • Prince23
    A genfi egyezményt nagyon betartja Pszihó xD
  • Jocex
    Azon a részen én bögtem!
  • 0blueman
    "hadifogoly vagyok, Krump Li!"
  • Prince23
    Jaja, beszéd nélkül is lehetett érezni Pszichó hazafiasságát. Azt ugyebár, jó tudni, h angol vagy angol származású xD De hogy hogyan lett tagja az amerikai Raptor egységnek... el kéne egy magyarázat rá...
  • grebber
    Amúgy az a rész fasza volt amikor a hídon a konténernél jött a Koreai főcsóka aztán meghalt a társunk most nem tudom a nevét nagyhirtelen és az a fájdalom düh átjött (megasztáros duma) és onnantól dühből írtottam a parasztokat
  • Prince23
    Timber, Carlos!

Amúgy ezt a 4 évvel ezelőtti visszaemlékezéseket -Psycho, Nomad, O'Neill- miért raktátok bele? :)
    Terveztek netán egy alienmentes Crysist? Az nagyon zsír lenne!

• grebber
    A Crysis végén szerintem a hajón nagyobb volt a harc mint itt a végén bár ha a bázisba épést veszszük alapnak akkor itt is volt csomo lény + katona.
  • bertino
    jaja, bár mikor megláttam azt a sok dögöt az égben a toronynál, kicsit elgondolkodtam, hogy ez mind rám vár, vagy csak animácio ott fent ?
    aztán beültem a páncélosba és visszamentem a hangárhoz nagy nehezen, de télleg nem volt hosszu a dolog és szerintem is sokkal feelingesebb volt, mint a sima crysis.
  • Kandurex
    hm, na igen, szerintem is halál unalmas volt az első rész, mész és hent, semmi nem történik :/ én is 1 óra után leraktam... mondasz valamit, lehet akkor ki kellene próbálni ezt a warhead -et :/