4825
Crysis Warhead
-
#2574 GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L ebbe a lapba rakhatok ATI 4870X2 -öt, 9800GX2 helyett, mert akkor cserélek, mert az ATI veri a 9800GX2 -öt, ha jól tudom -
GazCamp3r #2573 asszem ugyanabban a cipőben járunk.... a megoldás sokak szerint a 2gb ram, mivel a játék gondolom nálad sem akad, hanem megállogat töltögetni, az pedig ram probléma, estére többet tok mondani, me lesz lot of ramom xD -
GazCamp3r #2572 nah, akármilyen kártyát rakhatok, és intel chipsetes a mostani lapom, az szereti az nvidiát. amiről ti beszéltek az a crossfire, vagy az SLI, ha 2-t akarnék, akkor nemtudnám belerakni... illetve belerakhatnám, de nem menne együtt.. mármin a 2 nvidia, ha a mostani mellé még egy 4870,az menne de fölösleges, mikor van X2, ami meg szintén fölösleges :D
estére lesz 4 gb ramom, majd kiderül, ha ugyse megy, akkor kukába a radeonnal xD -
#2571 Van már megoldás arra hogy némelyik "csúcs" konfigon miért akadja szét magát sima játékos beállítás alatt?
Nekem a lenti configgal vista64-el és 8.9 catalystal játszhatatlan! -
#2570 Persze lehet én tévedek, de ez amúgy sem a hardware topic :) -
#2569 Na akkor jól sejtettem én, hogy erről beszélsz. Akármilyen kártyát rakhatsz bele, tök mindegy, hogy Nvidia, Ati a lényeg a foglalat, az meg ugyebár PCI-E. Javíts ki ha tévednék ,de ezek azok a kártyák amikor egy kártyára van építve kettő. -
banjaman #2568 yoyoyoyo -
#2567 Csak arról, mert most ATI 4870 -es karija van, akkor nem rakhat abba az alaplapba nvidia chipsetes GTX 280- at, vagy nem jól tudom, nekem GIGABYTE GA-N650SLI-DS4L -m van ez nvidia chipsetes, ebbe is rakhatnék 0 9800GX2 helyett szerinted ATI 4870X2
úgy tudom nem -
#2566 óra múlva itt a game, már nasgyon várom:) -
#2565 Izé... Kettőre (Bocs ezt nem tudtam kihagyni, ismerve a régi konfigurációidat )
Komolyra fordítva: még mindig nem fut rendesen a játék? Pedig azzal a kártyával illő lenne Biztos jön majd vmi ATI HOTFIX -
#2564 Kezdjük, ott mit jelent a kótvány? :) -
#2563 Kótvány? Vegyél már videókártyát az új gépedbe, aztán játszál vele maxon, akkor majd más lesz a véleményed.
Nekem ha minden új alkatrész meg lenne a géphez, nem várnék, már vettem volna VGA-t és Crysisoznék. -
#2562 Te miről beszélsz? -
#2561 ati kártyád van, abba nem lehet nvidia -s karit rakni asszem -
GazCamp3r #2560 +t -.- -
GazCamp3r #2559 probálam :) -
Neoncsoves #2558 GazCamp3r:
Próbáld ki a CPU Control progit... sztem az kell neked -
GazCamp3r #2557 warheadben 1366-os felbontáson jászhatatlan, pedig mindent játékosra tettem :S és vistám van -
GazCamp3r #2556 vízzel? :)
alaplapom tökéletes, minek cseréljem? -
#2555 Mért cserélnéd le? A 4870 nem jó? Ő az Etalon jelenleg
-
#2554 akkor alaplapot is cserélsz
hogyan húztad fel a Q6600 -at 3800MHz -re, mivel hűtöd
stabilan megy annyin -
GazCamp3r #2553 Szted lecseréljem a kártyámat egy gtx280-ra? :S -
#2552 Akkor azért! -
#2551 Asszem én is deltán játszok -
#2550 Azt hiszem a nehézségi szinttől függ! Én deltán játszottam: nem lehetett vezetés közben lőni, nem vette fel automatikusan a fegyvert ... -
Jocex #2549 Őőő... én is tudok. De például tegnap nekem se lőtt, csak ha átváltottam a kettessel. Dr mondom ma meg ugyan úgy lő, és én meg közbe vezetek.
Lehet hogy valami bug. -
#2548 Az hogy lehet hogy ez a srác tud a harmadik pályán a tankból is lőni?
Nekem scak úgy engedte hogy átváltottam a 2essel a fegyverhez de a kocsi megállt -
#2547 És a karakteren is sokat dobott az a "hosszújelenet". Karakterarc. Jellemfejlődéssel. Nehéz e szavakat írnom játékra, holott filmekre szokásos :D -
#2546 Én a jó zenét hiányoltam az átvezetőkből:/ Az ilyen "drámai" jeleneteknél azért nem ártana... -
#2545 Ja, az a jelenet már szinte drámai, de sztem ez sokat dob a játék hangulatán, jól meglett csinálva, látni h magyarok csinálták -
barmi #2544 Az egyetlen nagy baja a játéknak szeréntem hogy nem lehet kikapcsolni ezt a qrva autosavet :( Nélküle tök folyamatos lenne a gém... Faszért kell ez bele? -
#2543 A genfi egyezményt nagyon betartja Pszihó xD -
Jocex #2542 Azon a részen én bögtem! -
#2541 "hadifogoly vagyok, Krump Li!" -
#2540 Jaja, beszéd nélkül is lehetett érezni Pszichó hazafiasságát. Azt ugyebár, jó tudni, h angol vagy angol származású xD De hogy hogyan lett tagja az amerikai Raptor egységnek... el kéne egy magyarázat rá... -
#2539 Amúgy az a rész fasza volt amikor a hídon a konténernél jött a Koreai főcsóka aztán meghalt a társunk most nem tudom a nevét nagyhirtelen és az a fájdalom düh átjött (megasztáros duma) és onnantól dühből írtottam a parasztokat -
#2538 Timber, Carlos!
Amúgy ezt a 4 évvel ezelőtti visszaemlékezéseket -Psycho, Nomad, O'Neill- miért raktátok bele? :)
Terveztek netán egy alienmentes Crysist? Az nagyon zsír lenne!
-
#2537 A Crysis végén szerintem a hajón nagyobb volt a harc mint itt a végén bár ha a bázisba épést veszszük alapnak akkor itt is volt csomo lény + katona. -
#2536 jaja, bár mikor megláttam azt a sok dögöt az égben a toronynál, kicsit elgondolkodtam, hogy ez mind rám vár, vagy csak animácio ott fent ?
aztán beültem a páncélosba és visszamentem a hangárhoz nagy nehezen, de télleg nem volt hosszu a dolog és szerintem is sokkal feelingesebb volt, mint a sima crysis. -
#2535 hm, na igen, szerintem is halál unalmas volt az első rész, mész és hent, semmi nem történik :/ én is 1 óra után leraktam... mondasz valamit, lehet akkor ki kellene próbálni ezt a warhead -et :/