4825
Crysis Warhead
-
#2534 Ez amúgy nekem sokkal könnyebbnek tűnt mint az alap Crysis.Ezt is deltán meg azt is deltán toltam.
Itt is voltak nehéz részek,de összeséében könnyebb volt pláne a vége.
-
#2533 Én is végeztem vele. Az alap crysist nem szerettem egy órát ha játszottam vele, nagyon üresnek éreztem és nem volt semmiféle hangulata. A Warhead viszont egész jól sikerült, volt hangulata és magával tudott ragadni. A gépigény szerintem nem sokat változott csak a pályarészek lettek kisebbek ezáltal valamivel gyorsabb mint az alapjáték. A grafikában nem vettem észre változást de az alappal nem sokat játszottam lehet hogy csak azért nem látok minőségbeli romlást. A játékmenet jó, a szinkron zseniális, az M.I. jól végzi a dolgát, szóval meglepő módon bejött, pedig az alapjátékra nagyon fújtam. A sokak által említett textura ráhúzást nem észleletem, egy valamit vettem észre, hogy a kisebb sziklákat a szemem előtt rakja ki.
Kár, hogy rövid. A sima Crysisnál sokkal jobb. -
#2532 Na végére értem én is bár nem ilyen végre számítottam.
-
#2531 Ja ezen dőltem én is, és még voltak ilyenek, jó arc ez O'Neill. :D És a magyar szinkron is jól passzolt hozzá. -
#2530 lol mekkora szöveg már:
-Azt a proteinnel hízlalt kurva annyát,ez is olyan Alien mint a többi?
-A fasz tudja zúzzuk le oszt jóvan! -
#2529 Ezt elismerem, csak én nem találkoztam ilyennel csak az első pálya elején 1x ;) Utánna nem, szal érdekes dolog... Valamivel biztos összefügg -
#2528 Éppen ez az hogy ezt az oltári fos hibát nem lehet figyelmen kivül hagyni mivel kurvára zavaró hogy mész ott egy bódé és csak az alap textúrázatlan része rajzolódik ki ,és csak ha közel mész akkor teszi rá a textúrát! -
#2527 Érdekes ez a textúra mizéria, egyszer láttam ilyet (akkor is csak azért mert felhívtátok rá a figyelmemet) utánna nem! Sztem ha betölti a textúrát utánna nincs gond, de valószínűleg VGA memória függő is lehet a dolog!
UI: érdekes hogy ilyennel foglalkoztok, én ilyet a játék hevében észre se veszek! Magával ragad a játék ,elveszek benne és ÉLVEZEM: azaz JÁTSZOK -
#2526 hát az eladásokról annyit hogy már most többen vannak a multiban is mint a sima crysisnál, és ez még csak nőni fog. pedig csak fél hetes a játék.
elvileg lesz sb is majd hozzá, csak még ülnek rajta ha jól értelmeztem.
egy idő után itt is rád szólnak, menj csak tovább :) -
#2525 eddigis ez volt... kiusztál messzebb és megzabáltak a cápák.
énis csináltam egy elhagyhatatlan szigetet Editor-ba.. lehetett uszni max 15-20 métert a szigetröl és jöttek a cápák..
apropo ehhez a részhez nincs editor? -
#2524 Gondoltam, átúszok a szemben levő szigetre, körülnézek.
Ajjaj, érzem, gond van....
Hoppá. halott ember vagyok...
Na, ezért nagyok a MAGYAR srácok! Első részben, a fülemre szóltak, hogy elhagyom a területet, térjek vissza. Most csinálok, amit akarok, maximum felzabálnak a cápák....
Hatalmas!!! Gratula Srácok! -
priluki #2523 Ja az igaz egyépként most végeztem ki kb fél orája.. Elbirtam volna még1* ennyit,bár az idegen lényes részekér annyira nem vagyok oda,jobb szeretek a koreaiak ellen commandozni :D -
#2522 Szerintem is. Csak sajnos nagyon rövid. -
priluki #2521 Mind 1 szerintem ez jobb lett minden tekintetben mint a sima.. -
#2520 Nyugi van bizony. -
#2519 Nyugi van .
Az én véleményem erről a kótványról és az eladások nem hiszem, hogy összefüggésben állnak ... -
#2518 Ez a tapasztalatom :) -
#2517 Ez a te gondolat meneted, de ok ...:)
Csupán az eladásokról volt szó .... -
#2516 Ő mindig el van szédülve és Crysisról vele nem érdemes beszélni, mert szerinte szar minden szempontból és akinek tetszik, az hülye. Kb ez van. Ő rendíthetetlenül ezt gondolja és ezen senki és semmi nem változtathat. Nála a Crysis mindig is szar lesz. -
#2515 Hát ezt kétlem, de mindegy :))))) -
#2514 LOL elvagy szédülve de nagyon.
Töredékét.Minimum 1,5x annyit az a tuti ha nem többet.
Hát csak magyarok mennyien vettük már meg a Crysishoz képest?Sokkal de sokkal többen.
-
#2513 de 4 óra alatt kitoltam :) -
#2512 nekem 1024x768 és 8x élsitmitás alatt minden Játékoson grafika beállításon volt és 4 vagy 5 dolog csúcson és tökéletesen 30-40 FPS-el ment ,de 50 ha csak a füvet néztem :D -
#2511 Kíváncsi leszek ebből mennyit adnak el !?
Én a Crysis töredékére tippelek .... -
#2510 De akkor mégis a gépem fos ha másnál a 8800GT-vel jól muzsikál "very highon" is.
No mindegy nem sírok tovább olyan amilyen 2 fps-el is végigtolom. -
#2509 Ne a géped okolt, hanem a Crysist:D
8800 GT igen is jó...jó lesz még 1 évig .D -
Hellsing47 #2508 vannak..ez szerintem mindenkinél van :/
azonban hatalmas lassúlások, akadozások nem voltak nekem..
kivéve egyszer amikor az msn bekavart és ha nem a földet néztem akkor ilyen 5-6 fps-em volt :| -
Cat 02 #2507 Gamespy 70 %, pff. -
#2506 És nálad is vannak ilyen 3 méterre megjelenő textúra dolgok?? -
#2505 Még második része sincs vaze.
Ez az elsőnek csak kiegészítője volt vaze.
Majd 1-2-3 éven belül jön a második része vaze.
Remélem, hogy lesz ilyen jó, mint ez vaze. xD -
#2504 Értékelések átlag 88% -
Hellsing47 #2503 érdekes..nálam semmi baja nincsen -
#2502 177.98-assal olyan akadások voltak azt hittem lefagyott a gépe mert 2 percig nem mozdult a kép aztán továbbment szal tettem vissza eredetileg is a 8800GT-hez való 175.19-et. -
#2501 Vannak ennél rövidebb gamek is!De az volt igen.
-
#2500 Kicsit rövid nem? -
Hellsing47 #2499 driver csere?
nálam a régebbi driverrel szarabbul ment a mostani 177.98-al -
Hellsing47 #2498 jah :|
én meg azthittem kell hozzá a dvd, ezért ki sem vettem a meghajtóból péntek óta :| -
#2497 nálam is akadt, még a hang is berecsegett a pálya betöltése alatt, még akkor is ha a betöltés menübe mentem be. de már nem csinálja. nem tudom mi változott. -
#2496 heh de jó, ezek mennek lemez nélkül is. el is pakolásztam a tokba őket szépen. -
#2495 Ne végre valaki másnak is azt hittem csak engem sújt a sors.