4825
Crysis Warhead
-
#3423 Nyílt fél éve egy topik, amit arra találtak ki, hogy ott rendeznek az SG-n szavazásokat. Csakhogy az SG fórumain nem lehet szavazást elhelyezni, ezért egy külsős munkát kellett betenni. Gondoltam kicsit tevékeny leszek, és írtam egy saját szavazóscriptet. Mostanra elég sok topik használja. -
#3422 A szavazást h készítetted el? -
#3421 Új szavazás. Ha van valami jó ötletetek, hogy mit lehetne még megszavaztatni, akkor mondjátok nyugodtan. -
#3420 Nem rossz :D -
#3419 Mert azt már 14-től lehetett vásárolni :D Majd a következő "teljes" hét lesz a mérvadó ;) -
#3418 Király vidi :) -
#3417 Igen Láttam, köszi ;) -
#3416 Fasza lett amúgy, tegnap írtam is oda :D -
#3415 miert esne ki? Ha meg mindig eladjak akkor bizony ott a helye. Szerintem abszolut nem rossz eredmeny egy Spore es egy WH:O moge kerulni :D -
#3414 " A felmérés a szeptember 14-20-ig tartó időszak eladásai alapján készült."
Sztem a Spore "kiesik", mert az már előbb megjelent ;)
1. Warhammer
2. Crysis Warhead
...
-
#3413 A 2 Warhammer-t vonjuk mar ossze pls. Az 1 jatek csak ket kiadasban... (Nekem a CE van meg :D) -
#3412 most toltam először a Wars-al.
szerintem király!
a 4-5. játéknál már középszinten végeztem.
:-))) -
ginya #3411 HI! Ha még mindig nem tudnál Lee után menni, akkor menj oda ahol a térképen a legközelebb vagy a zöld ponthoz. Ki kell szálnod a légpárnásbol és fel kell ugrálni a sziklákon. Ott már várnak. -
#3410 Kiugrassz a dobozokról -
Apaka #3409 HI!! azt szeretném kérdezni a tengeralatjárobol hogy kell jönni -
#3408 lol. xD Normál grafikán (1 pár cucc Játékoson) 25 FPS-t sikerül kicsalogatni a Warhead-ből DX9 alatt a HD2600 XT kártyámmal. :) Crysis alacsonyon nem ment ilyen jól!!! -
#3407 Azt olvastam, h már a Wars kiadása utáni 2. nap tömve voltak a szerverek(Dedikált szerverek, tehát nem törtek) -
#3406 Gyalog kell menni, ahol kijön az alien és lőnek rá a koreaiak, ott egyszerűen felmész a lépcsőn.
Amúgy él a játék multija? Mármint eredetiben, hány szerver/játékos van kb? Lesz jövője a multijának? -
#3405 Köszönöm. -
#3404 császtok elakadtam miko má' beüt a jégkorszak és egy légpárnással kell köüvetnem li-t meg a konténert..csak marha jo mikor átugratom azt a hajot mág ügye látom a konténert aztán sehol sincs....aztán a földböl elöjön egy monstrum azt megölik aztán...mondja a csaj hogy kövessem let meg a konténert ügye...na de merre???? mutatja a térképen a pontot hova kéne menni....de egyszerüen nem találok oda sehogy ....elkezdek menni egy uton azt vissza jutok ahonnan indultam....meg ahol votl a mondstrum ott voltak házak felette van egy ut de oda az isenért se tuok feljutni... -
Sponnyabob #3403 AHHA!! Akkor most már értem köszi -
#3402 Igen külön DVD-n van fent a Crysis Wars! -
Sponnyabob #3400 Oké ezt értem de a Crysis wars egy külön álló program vagy micsoda mert ezt nem értem igazán. kössz a türelmet és a segítséget -
#3399 A Warhead az csak single player. A multiplayer részét Crysis Warsnak hívják. Ezzel tudsz multizni.
Ebben is ugyan úgy lehet multizni nem eredeti játékkal. -
#3395 USA Top 10 - PC-s játékeladások Amerikában
A Warhammer Online tarol, a Spore ezüstérmes, a Warhead pedig a megtisztelő negyedik helyen tanyázik.
Nagyot robbantott az USA-ban a Warhammer Online, mert pontosan két héttel a megjelenése után már két helyet foglal el a képzeletbeli dobogón. Nekünk, magyaroknak is van mire büszkének lennünk, na de nem azért, mert Európai Uniós forrásokból iskolát építünk -erre is lehet persze-, hanem mert a Crytek Budapest első műve, a Crysis Warhead a megtisztelő negyedik helyen áll. Az Electronic Arts-nál is jól megy a szekér, hiszen a tíz játékból hetet ők készítettek vagy adnak ki. A felmérés a szeptember 14-20-ig tartó időszak eladásai alapján készült.
1. Warhammer Online
2. Spore
3. Warhammer Online Collector's Edition
4. Crysis Warhead
5. The Sims 2 Apartment Life
6. WoW: Battle Chest
7. Spore Galactic Edition
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. Stalker: Clear Sky
10. World Of Warcraft
info: Gamestar -
#3394 http://crysiseu.com/content/view/280/2/
Itt van. Nézz körül, találsz még egy-két hasznos tweaket hozzá. -
#3393 Köszi, már kaptam hideget, meleget is, de már emgszoktam, ez ezzel jár. Azt hiszik itt egyesek, ha vki videót csinál és felrakja ide, akkor már elvan szállva magától, mert megmeri mutatni a többieknek, akik szintén szeretik ezt a játékot... -
bcrics #3392 üdv..az alap crysishoz volt egy módosított autoexec.cfg csokor..amit bemásolva a játék mappájába korrekt grafikai bheállításokkal lehetett hentelni,ugy hogy nem szagattott a gém..ehhez van vmi iesmi vagy lesz e??addig nem kezdem el a gamét. -
zoenn #3391 http://www.gamekapocs.hu/cikk/3482/1004/1/Crysis+Warhead -
ZÓÓÓcsi #3390 Nagyon jó lett!
Kivácsi lennék, hogy milyen net kell ahhoz, hogy ilyen folyamatos legyen a játék? -
#3389 Jó teszt! Kissé lehúzták a játékot a gametrailers-szes srácok szerintem. Én 90 százalékot adok rá (igaz még nem játszottam végig). -
#3388 tetszik -
#3387 -
#3386 Köszi! -
BIZ0906 #3385 Egész jó :) -
#3384 Evanescence! Abszolult kedvenc! -
#3383 teljesen normális, de 15 perc után tul sokáig már nem jöhetnek, hát el kell tölteni egy kis időt a társaságukban... -
#3382 Helló!
A segítségeteket szeretném kérni. Már a fagyasztás után vagyok, amikor egy állást kell megvédenünk addig még társunk elhelyezi a tölteteket a bánya bejáratához. Rengeteg idegen lény jön és csak jön. Szerintem soha nem fogynak el. Már volt, hogy 15 percig is kibírtam élve, de még akkor is jöttek. Ez normális vagy valami más a gond? -
#3381 eredeti vagy tört a játék? -
#3380 Elkészült új videóm:
Crysis warhead