4825
Crysis Warhead
  • elitehun
    ne a dobozt hanem amire a doboz van kötve. (még nincs meg csak én így értelmeztem)
  • Imperat
    - hehh.. :/ megpróbáltam nem leeht a dobozt elpsuztítani, az emberek halottak, valamiért kijelzi a térkép...
  • Neoncsoves
  • Snexi
    lol

• DarkSector
    Pont a képen van a földön egy fehér doboz, ami egy jeladóra van kötve, asszem azt pusztítsd el!
  • Cat 02 #3458
    A térképen a maradék pirosat nem ölöd meg ? :P
  • KILLER2
    Asszem itt az embereket is ki kell nyírni.
  • inter94
    tankot vagy mit kell kilőni
  • Imperat

Itt járok. Mindent felrobbantottam. A tankot az úton, és ezt a villogó jeladószerkezetet is. A katonákat is leöltem és mégsem ugrik tovább a játék. Nem tudom mit csináljak...
  • Neoncsoves
    ventrit nem szeretem... van TS szerónk szal oda lehet mehetnénk ha gondoljátok vagy nem tom.. :D
    amúgy igen az a nuke vicces volt :D azt hittem annak is olyan a ballisztikája mint a TAC Gunnak :D
  • Jaffa 2843
    jaja zsir volt :D csak a nuke-ot nemkellett volna felé puffantatni MESA-n XD
    de határozottan jo játék volt :)
    ha kell tok ventri szobát biztositani
  • Neoncsoves
    Jaffa-val kurva jót játszottunk! Majd még máskor is mehetünk ha gondolod, de jöhetnétek többen ha gondoljátok! :D

X-Firem: realee
  • Jaffa 2843
    akinek van kedve néha egy-egy multi mókához neten (origi wars) az vegyen fel xfire-n: jaffa2843
  • bertino
    van egy páncélozott jármű a parti uton, azt kell kicsinálni.
    nem nehéz.
  • Imperat
    Hello! Az első pályán van egy problémám konkrétan a végén. Az utolsó feladatban amikor biztosítani kéne azt a knh bázist ott mindenkit kinyírok, felrobbantom a tankot felrobbantom azt az adótornyot... és nem történik semmi. Nem tudom mit csináljak... valamit esetleg kihagytam?
  • BIZ0906
    kb 2szer lehetett az első végig játszásomnál ami volt vagy 3-4 nap játékidő 1:30 óra(kb)
  • DarkSector
    nekem 2x volt, azóta meg semmi, pedig húztam procin.
  • Prince of Máté
    Most nincs időm visszaolvasni, de ígérem megteszem.
    Nektek is kilépeget néha a játék? Többször volt már olyan, hogy fél óra után egyszerűen kilép :/
  • DarkSector
    jah valszeg, mert most még semmi reklám block-ja nincs.
    megasztán ráérnek.
  • bulba
    Ha jól értelmezem hétfőtől tölthető le a kliens.
  • DarkSector
    állítólag regisztálsz, és utána le lehet tölteni a klienst, amit még én sem találok az oldalon...
    lehet nem most, hanem valamikor 10.-e előtt.
  • mikiking
    jo és a Wars-t honnan szerezzem be ?
  • DarkSector
    BOCSESZ ez OKTOBER 10-12-ig lesz !!!!!!!!
  • DarkSector
    Vasárnapig ingyen WARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INGYEN MULTI!!!!!!!!!
  • Hellsing47
    nekem lenne kedvem :)
  • elitehun
    Nekem azért jött be jobban a warhead mert nomáddal nem tudtam nagyon azonosulni. na de psycho-val...
  • Jaffa 2843
    akinek tetszik a warhead multi (wars) azoknak nincs kedvük néha összejönni egy-egy multi mókára? (origi wars-zal)
  • rcsaby
    Olyan Problémám lenne hogy a játék kidob Crysis.exe hibával.Úgy husz perc játék után mindig.4 magos gépem van,be kell állitani az a cpu controlt.Ez lehet a baj.Mert igy elég érdekes játszani.
  • grebber
    Német összesített játékeladási toplista

A két európai ország toplistáin főként a PC-re, továbbá a Nintendo és a Sony konzoljaira megjelent játékok domináltak.

Azért a múlt idő, mert még a szeptember 21-ével zárult hét eseményeiről van szó, s azóta bizonyára történt némi változás is. Az egyértelmű győztes a Mythic nagyszabású MMORPG-je, a Warhammer Online: Age of Reckoning. A németeknél szép eredményt mondhat magáénak a Crysis: Warhead, a Civilization IV: Colonization, no meg az elmaradhatatlan Spore.

Német lista:

1. Warhammer Online: Age of Reckoning (PC)
    2. Crysis: Warhead (PC)
    3. Civilisation IV: Colonisation (PC)
    4. Star Wars: The Force Unleashed (PS3)
    5. Mario Kart Wii (Wii)
    6. Wii Fit (Wii)
    7. Spore (PC)
    8. Star Wars: The Force Unleashed (Wii)
    9. Star Wars: The Force Unleashed (PS2)
    10. Star Wars: The Force Unleashed (Xbox 360)

info: Gamestar
  • zomgzerg
    mert ez olyan sok játékban előfordult
    ráadásul ez nem is népszerű, senki se foglalkozik vele szvsz, majd ha 990ft lesz talán lesznek a szervereken magyarok :>
  • Freddycom
    A nyakamat rá, h a hackerek/crackerek majd rácuppannak, és megtalálnak egy kiskaput, amivel aztán crackelt Wars-sal is lehet játszani nem tört szerveren.
  • bordy
    gondolom majd lehet azzal is ha kapsz kulcsot.

" After registration, those who sign up will be emailed a unique activation key that will allow them to immediately play Crysis Wars on LAN for the entire week and will allow them to play on Gamespy servers from October 10th at 11:00 AM PT to October 12th at 11:59 PM."
  • Peetboy
    Az mit jelent,hogy ingyenes hétvége? A Crakelt Warsal is lehet multizni?
  • Neoncsoves
  • bordy
    ingyenes wars hétvége jövőhét hétvégén
  • Ability
    Pár napja.
  • Peetboy
    Ability mióta vagy házigazda ebben a topikban is?
  • Cat 02 #3426
    Crysis fosch volt.
  • Ability
    Kaphatsz az admin oldalon egy saját csoportot, és akkor el tudod helyezni a saját topikodban, illetve korlátlan jogosultságod lenne a saját csoportod felett. De PM-ben folytassuk.
  • Prince23
    A szavazó scriptet ide adnád? :D