4825
Crysis Warhead
-
#3503 Jaffa névan játszok, szervert meg mindig ping meg játékosszám alapján választok (power struggle) -
#3502 "Bár a dobozra rá van írva, hogy a termékaktiváláshoz internetkapocsalt szükséges."
Ami egy MMORPG eseten normalis is... Szerintem egy Single Player jatek eseteben ez nagyon nem elfogadhato. Nem mindenkinek van internetkapcsolata... akkor az mar nem is jatszhat a jatekkal? Vagy fel kell torje az eredeti jatekot ahoz hogy jatszani tudjon? Szerintem ez egy picit elgondolkodtato... (es igen, ehez nekunk semmi kozunk :D) -
#3501 Ez a nagy geciség, sajna ez ilyen. És ez szerintem kifejezetten köcsögség. Szerintem egy védelem rég rossz, ha az azt is basztatja, aki megvette a játékot. Bár a dobozra rá van írva, hogy a termékaktiváláshoz internetkapocsalt szükséges. -
#3500 krekk -
#3499 Engem most már az sem érdekel ha törvénytelen, csak légyszi mond mert már játszani akarok vele! -
#3498 a fenejó védelem hátulütője :|
sajna csak törvénytelen megoldást tudok javasolni...
nemtom mi más lehetne a gyógyír, talán többiek tudnak valamit. -
#3497 Csá nép!
Nekem nincs otthon netem és valami megjelenési dátumot nem tud letölteni és nem indul a gém! Lehet valamit csinálni vele? -
Imperat #3496 Köszi szépen... XD -
#3495 ott én is szarakodtam,10 perc után viszont találtam még pár ellenséget és utána továbbment -
#3494 Akkor tess :D -
Imperat #3493 Azok halottak... csak valamiért kijelzi...
-
#3492 Még csomó ellenséges egység van a térképeden! -
#3491 A Wars a multiplayer verzió, ez külön DVD-n is jelenik meg.
A Warhead pedig a singleplayer része a dolgonak. -
Imperat #3490 Lentebb írtam: #3449 #3455 -es üzi.
Amúgy mikor már minden feladatot teljesítek, likvidálom az embereket a parton felrobbantom az úton járőröző tankot, és azt az átkozott adót is felrobbantom, nem megy tovább a játék. Simán ott rohangászhatok a parton... a rádión meg jönnek a beszólásai a repülősnek... hogy a part még hemzseg, a teherautós brigád a bárban van stb... De a bárban mindenki halott... a parton nem nyüzsög senki... hacsak valaki el nem bújt félelemében a dzsungelben. XD hiába durrogtatok hangtompító nélkül rohangálok a fél szigeten senki sem maradt. Egyszerűen nem ugrik tovább a következő scriptre. -
#3489 wars a multiplayere...ennyi... a warhead pedig a crysis kiegeszitoje -
#3488 Crysis Warhead single a wars meg a multis változat. -
#3487 A Crysis WARS meg a WARHEAD ez két különböző játék,vagy más országokban csak WARS néven jelent meg?
Köszi a válaszokat! -
#3486 Mit csinál? Eredeti a játék? -
Imperat #3485 Tudna valaki küldeni egy mentést? Az első pálya után??? :( Szégyen szemre nem tudok mit kezdeni ezzel az egész cuccal. Egyszereűn nem megy tovább...
[email protected] -
#3484 Jaja.Ez valamit sejtet!Lehet nem ez lesz az utolsó only pc-s Crysis -
Cat 02 #3483 Ep1 ? -
#3482 Milyen néven? Melyik szerón? Mert a #3472 voltam én is ;) -
#3481 Méghozzá nem is gyengén alázza...
Nagyon fasza scene-k vannak benne. -
#3480 fúúhh most jöttem le wars-rol XD 11 óta játszottunk haverral :D -
#3479 Játékeladási toplista - Magyarország - 2008. 39. hét
Megérkezett az immár második hazai játékeladási toplista, amelyen ezúttal a World of Warcraft ült fel a trón tetejére, míg mögötte a Warhammer Online, és a Crysis kiegészítője toporog.
1. Wow Prepaid Card
2. Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition
3. Crysis Warhead (Ep1)
4. Star Wars The Force Unleashed
5. Spore
6. The Sims 2 Apartment Life (Ep 8)
7. Wow Burning Crusade
8. Euro Truck
9. The Sims 2 Double Deluxe
10. Pokoli Szomszédok 3 - Az Ördög Nem Alszik
11. Gta 4
12. Need For Speed Prostreet
13. Counter-Strike: Source Dvd
14. Grand Theft Auto San Andreas L.E.
15. Warhammer Age Of Reckoning Pre-Pay Card
16. Assassin`S Creed
17. Gothic 3 Hun
18. Lego Indiana Jones
19. The Sims 2 Pets
20. Wow Battlechest
info: Pcdome -
#3478 hát ez alázza az eddigi hivatalosakat -
#3477 bár így futna :( -
#3476 new trailer -
#3475 "De hol van már a vége."
Nem így kell hozzá állni, és akkor még élvezed is a játékot. -
#3474 még van azért jócskán -
rcsaby #3473 Azt szeretném megkérdezni,hogy mennyi van még hátra.Most jövök ki az anyahajóbol.Mert Tiz percenként kifagy a játék exe hibával.Már probálkoztam mindennel,de végigszemvedem.De hol van már a vége. -
#3472 91.198.152.31:64100
gyertek -
Hellsing47 #3471 hellsing47 -
#3470 van xfired? -
Hellsing47 #3469 akkor már nekem is :)
nehogy kihagyjatok a jóból :D -
#3468 valaki wars? ventri vagy ts mehet -
#3467 De! Esténként vagyok, mondj szervert ;) -
#3466 Jah értem..
szívessen. -
Imperat #3465 Köszi szépen az eddigi tippeket, segítséget... igazából rákellet jönnöm, hogy amint a térképen is látszik nem szedi ki az ellenséget miután meghalt... valamiért úgy veszi mintha még élne... és ezért nem enged tovább... -
#3464 Én lerakétáztam a presszót, azt ennyi.