4825
Crysis Warhead
  • BIZ0906
    Nálam is volt ilyen xD
  • w77d
    ez meg hogy? XD
  • RAZOR27
    jah xD mekkora poén már
  • Hellsing47
    a gond ezzel csak az hogy ez igaz :-o
    nemrég volt is itt róla egy videó
  • w77d
    a jóember picit beszívott játék alatt XD
  • janika15
    sziasztok! a játék fasza de azért miért van h ahol most járok(első pálya) ott kurva sok ideig tom használni a láthatatlanságot meg gyorsaságot stb.? :S ugye ez a továbbiakban fog változni mert ha nem elég uncsi lesz így a gém:D :S véleményt írjatok h mit várhatok! kössze
  • Zoliz
    Életem legviccesebb hozzászólását láttam a Cryis.hu-n. :) :) :) Ennél már csak az írója lehet viccesebb. :)

"Sziasztok!
    én most kezdtem el a játékot! nagyon jó!! lenne ha...
    sajnos kb 5 perc játék után, mikor odaérek az üdülőtelephez, egyszercsak átvált olyan módba,hogy nem golyókat lő hanem csirkéket! és nem tudok megölni senkit és engem sem,mert engem is csirkével lőnek! mi a franc miatt csinálja ezt?He? nem értem!
    tudnátok segíteni???

előre is köszönöm!"
  • Zoliz
    A magyar szinkron meg kellően "bazd meg a herédet geci" stílusú, igénytelen és élethű, leírja hogy a szuperhősök taplók. :)
  • Zoliz
    2 Giga Ram kevés a játékhoz Vista alatt mert komplexebb a grafika mint az anyán. Én XP alatt játszok 1280*800 Csúcs minőségen 2x antialassal. Csak nagyon ritkán szagatt be. Ami tetszett a játékban, hogy ilyen jó pörgös zenét még talán sose hallottam. Elimerésem, végre a zene is ad hangulatot egy játékhoz. :)
  • Dante73
    Kérdés.
    A mostani konfigomon, nem muzsikál valami fényesen. Míg az itt linkelt konfig fájlt bele nem tettem addig med-high, azóta tökmid1, szaggat. Töröltem is, mégis. Nem ez a kérdés. A jelenlegi konfigom; C2D E6550, 2 Giga Kingston, 800-as ram, Gainward GF8800GTS/320 Golden Sample. És ez egy Gigabite Ga P-35 DS3-as deszkán csücsül. Ha a videókártyát egy Gainward 4870-es Golden Sample-re cserélem, (Azt hiszem 770/4000-en működik) Akkor vajon milyen beállításig húzhatnám fel? AA, AF nem érdekel, 1280x1024 a monitorom, oprendszerem Vista Home Premium 32 bites.
    Előre is köszi!
  • w77d
    hihetetlenek a robbanások a játékban..
    pár kissebb:)

• w77d
    én a sima Crysist nem próbáltam még ezzel a configgal, de a kíváncsiság miatt sztem holnap ráveszem magam...
  • grebber
    Nálam a sima Crysis nem játszható sebességű very highon!
  • Soad999
    habár épp a havas pályán néztem nemtom h az számított e...
  • Soad999
    a sima crysis meg ment fullon... no comment
  • grebber
    Nemtudom neked több a ramod is 2GB-al procink kb egyszinten van.
    Nálam is olyan átlag 25-29 fps között van de nagyonsokszor 30 fps felett is van.
  • Soad999
    maxon 20 fps... de mé?:S semmi AA eh..
  • Soad999
    Sorry csak nemakartam visszaolvasni az elmúlt 3500 kommentet de Thx
  • grebber
    Már le lett írva nem 1x hogy kell dx9-re tenni és ugy fog menni maxon nekem is csúcson van minden persze szűrök nélkül.

Parancsikonnál a cél mezőbe ez legyen:

Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -dx9
  • Soad999
    látjátok a configom de nekem nem megy maxon :O
    vhol nem lehet állítani manuálisan a DX 9et meg a 10et?
  • KILLER2
    Végül is csak a mostani legerősebb kártya és a proci miatt sem kell szégyenkezned :)
  • Hellsing47
    azért majd ha tudod próbáld ki magasabb felbontásokon is :)
  • Hellsing47
    annyi, kivéve ha wide monitorod van mert ott 1440x900
  • Neoncsoves
    19"es monitoron mennyi a max felbontás? mert nekem csak 1280x1024ig engedi... pedig 8800GT-m van ami elvileg 2048Xxxx -ig tud
  • w77d
    1280X1024 mivel most csak 17"-es monitoron tolom....

amúgy azért lepődtem meg mert a Mass Effect néhány helyen 8x-os élsimítással minden maxon 20fps-t produkál..
  • Hellsing47
    pedig szerintem az lett volna a meglepő ha nem fut jól, amugy milyen felbontás mellett van stabil 34fpsed?
  • Neoncsoves
    nem baszogattalak de ilyen géppel ne csodálkozz ezen h igy megy :p
  • w77d
    jóvan nem kell itt baszogatni csak megörültem neki :)
  • Hellsing47
    fúúú, nanemá'
  • Szasza20
    De leírta nekünk és ez a lényeg benne :D
  • Neoncsoves
    jó bazmeg ilyen géppel...
  • w77d
    beszarás. most tettem föl a játékot, mondom poénból mindent maxra teszek azt majd kikísérletezem milyen kompromisszumokat kell kötnöm. NEM KELL. 8x-os élsimítás 16xAF és minden max mellett stabil 34fps-em van....
  • elitehun
    megelőztek :P
  • elitehun
    Elvileg csak kábító
  • Neoncsoves
    az kábító hatású
  • 16gaborm
    Hali olyan kérdésem lenne hogy ha a gépfegyverrel lövők,de átálítom hogy ne golyót,hanem olyan darc dobó féle dolgot,az csak kábító,vagy halálos?Mert én távolról "lelőttem" vele az ellent,de után meg felkelt,közelről meg úgytünik halálos.....
  • elitehun
    én is így vagyok vele. nehogy már karcolódjon a lemez
  • KILLER2
    Ezt mondom én, jó látni, hogy te is így gondolod.
  • Dante73
    Igazság szerint, ami lemezt kér, alapból krekkelem. Megveszem 8-12 ezer forintért, és akkor kopjon, karcosodjon a lemez? Dvd írónak sem használ, ha folyamatosan pörgeti....
    Netem van, nem érint a dolog, de akkor is tahóság a netes aktiválás offline játéknál. Hatalmas a warez hisztéria. Hiszen úgy is feltörik, napokon belül, azok pedig, akik megveszik esetleg, szívhatják a hosszú cicit... (Mass Effectnél is előjött a puska túlhevülés bug, sokaknál, kivéve akik törtel játszottak.... szánalom....)
  • Neoncsoves
    igazából EA Games nem látja, hogy ő kényszeriti az embereket arra, hogy crackeljék a játékokat, még ha eredeti, akkor is. mondjuk én a Warheadet nem crackeltem meg a Wars-t se