4825
Crysis Warhead
-
BIZ0906 #3543 Nálam is volt ilyen xD -
#3542 ez meg hogy? XD -
#3541 jah xD mekkora poén már
-
Hellsing47 #3540 a gond ezzel csak az hogy ez igaz :-o
nemrég volt is itt róla egy videó -
#3539 a jóember picit beszívott játék alatt XD -
janika15 #3538 sziasztok! a játék fasza de azért miért van h ahol most járok(első pálya) ott kurva sok ideig tom használni a láthatatlanságot meg gyorsaságot stb.? :S ugye ez a továbbiakban fog változni mert ha nem elég uncsi lesz így a gém:D :S véleményt írjatok h mit várhatok! kössze -
Zoliz #3537 Életem legviccesebb hozzászólását láttam a Cryis.hu-n. :) :) :) Ennél már csak az írója lehet viccesebb. :)
"Sziasztok!
én most kezdtem el a játékot! nagyon jó!! lenne ha...
sajnos kb 5 perc játék után, mikor odaérek az üdülőtelephez, egyszercsak átvált olyan módba,hogy nem golyókat lő hanem csirkéket! és nem tudok megölni senkit és engem sem,mert engem is csirkével lőnek! mi a franc miatt csinálja ezt?He? nem értem!
tudnátok segíteni???
előre is köszönöm!" -
Zoliz #3536 A magyar szinkron meg kellően "bazd meg a herédet geci" stílusú, igénytelen és élethű, leírja hogy a szuperhősök taplók. :) -
Zoliz #3535 2 Giga Ram kevés a játékhoz Vista alatt mert komplexebb a grafika mint az anyán. Én XP alatt játszok 1280*800 Csúcs minőségen 2x antialassal. Csak nagyon ritkán szagatt be. Ami tetszett a játékban, hogy ilyen jó pörgös zenét még talán sose hallottam. Elimerésem, végre a zene is ad hangulatot egy játékhoz. :) -
#3534 Kérdés.
A mostani konfigomon, nem muzsikál valami fényesen. Míg az itt linkelt konfig fájlt bele nem tettem addig med-high, azóta tökmid1, szaggat. Töröltem is, mégis. Nem ez a kérdés. A jelenlegi konfigom; C2D E6550, 2 Giga Kingston, 800-as ram, Gainward GF8800GTS/320 Golden Sample. És ez egy Gigabite Ga P-35 DS3-as deszkán csücsül. Ha a videókártyát egy Gainward 4870-es Golden Sample-re cserélem, (Azt hiszem 770/4000-en működik) Akkor vajon milyen beállításig húzhatnám fel? AA, AF nem érdekel, 1280x1024 a monitorom, oprendszerem Vista Home Premium 32 bites.
Előre is köszi! -
#3533 hihetetlenek a robbanások a játékban..
pár kissebb:)
-
#3532 én a sima Crysist nem próbáltam még ezzel a configgal, de a kíváncsiság miatt sztem holnap ráveszem magam... -
#3531 Nálam a sima Crysis nem játszható sebességű very highon! -
Soad999 #3530 habár épp a havas pályán néztem nemtom h az számított e... -
Soad999 #3529 a sima crysis meg ment fullon... no comment -
#3528 Nemtudom neked több a ramod is 2GB-al procink kb egyszinten van.
Nálam is olyan átlag 25-29 fps között van de nagyonsokszor 30 fps felett is van. -
Soad999 #3527 maxon 20 fps... de mé?:S semmi AA eh.. -
Soad999 #3526 Sorry csak nemakartam visszaolvasni az elmúlt 3500 kommentet de Thx -
#3525 Már le lett írva nem 1x hogy kell dx9-re tenni és ugy fog menni maxon nekem is csúcson van minden persze szűrök nélkül.
Parancsikonnál a cél mezőbe ez legyen:
Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -dx9 -
Soad999 #3524 látjátok a configom de nekem nem megy maxon :O
vhol nem lehet állítani manuálisan a DX 9et meg a 10et? -
#3523 Végül is csak a mostani legerősebb kártya és a proci miatt sem kell szégyenkezned :) -
Hellsing47 #3522 azért majd ha tudod próbáld ki magasabb felbontásokon is :) -
Hellsing47 #3521 annyi, kivéve ha wide monitorod van mert ott 1440x900 -
Neoncsoves #3520 19"es monitoron mennyi a max felbontás? mert nekem csak 1280x1024ig engedi... pedig 8800GT-m van ami elvileg 2048Xxxx -ig tud -
#3519 1280X1024 mivel most csak 17"-es monitoron tolom....
amúgy azért lepődtem meg mert a Mass Effect néhány helyen 8x-os élsimítással minden maxon 20fps-t produkál.. -
Hellsing47 #3518 pedig szerintem az lett volna a meglepő ha nem fut jól, amugy milyen felbontás mellett van stabil 34fpsed? -
Neoncsoves #3517 nem baszogattalak de ilyen géppel ne csodálkozz ezen h igy megy :p -
#3516 jóvan nem kell itt baszogatni csak megörültem neki :) -
Hellsing47 #3515 fúúú, nanemá' -
#3514 De leírta nekünk és ez a lényeg benne :D -
Neoncsoves #3513 jó bazmeg ilyen géppel... -
#3512 beszarás. most tettem föl a játékot, mondom poénból mindent maxra teszek azt majd kikísérletezem milyen kompromisszumokat kell kötnöm. NEM KELL. 8x-os élsimítás 16xAF és minden max mellett stabil 34fps-em van.... -
#3511 megelőztek :P -
#3510 Elvileg csak kábító -
Neoncsoves #3509 az kábító hatású -
#3508 Hali olyan kérdésem lenne hogy ha a gépfegyverrel lövők,de átálítom hogy ne golyót,hanem olyan darc dobó féle dolgot,az csak kábító,vagy halálos?Mert én távolról "lelőttem" vele az ellent,de után meg felkelt,közelről meg úgytünik halálos..... -
#3507 én is így vagyok vele. nehogy már karcolódjon a lemez -
#3506 Ezt mondom én, jó látni, hogy te is így gondolod. -
#3505 Igazság szerint, ami lemezt kér, alapból krekkelem. Megveszem 8-12 ezer forintért, és akkor kopjon, karcosodjon a lemez? Dvd írónak sem használ, ha folyamatosan pörgeti....
Netem van, nem érint a dolog, de akkor is tahóság a netes aktiválás offline játéknál. Hatalmas a warez hisztéria. Hiszen úgy is feltörik, napokon belül, azok pedig, akik megveszik esetleg, szívhatják a hosszú cicit... (Mass Effectnél is előjött a puska túlhevülés bug, sokaknál, kivéve akik törtel játszottak.... szánalom....) -
Neoncsoves #3504 igazából EA Games nem látja, hogy ő kényszeriti az embereket arra, hogy crackeljék a játékokat, még ha eredeti, akkor is. mondjuk én a Warheadet nem crackeltem meg a Wars-t se