4825
Crysis Warhead
  • Shep
    Na feltettem ezt a csodálatos Wars-t hát mit ne mondjak jó szar az egész, mehet is az uninstall, hogy mit élveznek emberek abban ,hogy ész nélkül rohangálnak és tunkolnak? A hatalmi harcban meg dög nagy pálya 32 embernek, hát gratulálok (persze ez az alapban is így volt).
  • Doc Hooliday
    Szasztok! Kéne egy kis S.O.S a Warhead-hez :-)
    Az első pályán elérek a tengerpartos részhez ahol le kell rombolni az üdülőtelepet és a vadászgépek is bombáznak!...Na az van hogy mindenkit kinyírok...lelövök..agyonverek s.t.b még a gépjárművek sem ússzák meg az ámokfutásomat, és mégsem enged tovább a játék pedig senki nincs a pályarészen rajtam kívül, meg pár tengeri rákon és sirályon kívül! A vadászgépek időnként megjelennek, ledobnak pár bombát ide-oda, de lényegében ennyi! :-( Ez valami bug lenne vagy mi???
    SEGÍTSETEK!!!
  • poppe
    én azt nem csípem egyedül h nem lehet magunkkal vinni az összes fegyvert... így aztán mindig mentenem kell meg visszatölteni, ha lövöldözni támad kedvem csak úgy vaktában, pl h meghallgassam a különböző felületeken hogy szól a becsapódás, vagy pl csirkeállomány ritkítást végzek :)
  • Jaffa 2843
    ahha pontosan
  • KILLER2
    Akkor gondolom az elérési utat változtassam meg a Warséra. Köszi, majd holnap meglesem.
  • Jaffa 2843
    sima crysis-re állitod ugy is jo
  • KILLER2
    Mi a fenét kell művelni a PunkBusterrel,h ogy működjön rendesen? Eddig semmi baj nem volt vele, most meg fél óra alatt 4x baszott ki 3 szerverről. Mi folyik itt? Leszedtem a telepítős fost, de abban meg véletlenül sincs benne a Wars.
  • KILLER2
    Azt már tapasztaltam :) Közelre jó.
  • Timber
    a ketpityu multiban nagyon combos :) kozelre, belteruletre ubertunk :)
  • Ability
    Én abszolút el tudtam navigálni, minden elsőre ment, nem tévedtem el, és az egész pálya nem tartott túl sokáig. Olyan hamar letudtam, hogy nem vált monotonná. Illetve engem nem is kerülgetett a hányinger a gravitáció hiánya miatt. :P
  • KILLER2
    Fantázia volt, csak túl bonyolult és egyhangú. nagyon labirintusos volt az egész, amit még rosszabbá tett a gravitáció hiánya. Amúgy jó lehetett volna. Elsőre én is csak néztem, hogy aztaaaa, ez nagyon állat, de 10 perc után ez megváltozott :(
  • Ability
    Core senkinek sem tetszett, sőt, majdnem őrületbe kergetett mindenkit, de nekem meg rohadtul bejött. Volt benne egy kis fantázia, és hamar le lehetett tudni.
  • KILLER2
    Nem, de nagyon pontatlan, ezért túl használható. Meg mint mondtam, ha teli van a SCAR és az FY71is, meg van nálad 16 gránát és egy teli rakétavető, akkor miért pont géppityuval mennél? De jó kis fegyver, kedveltem, csak nem használtam :)
  • KILLER2
    Nekem inkább az uccsó pálya tetszett nagyon, a reptéren. De igazából minden pályája jó volt, egyszer sem unatkoztam benne, még másodszorra sem, nem úgy, mint az alapjáték Core pályáján, mert ott tényleg hajhullást kaptam.
  • mikiking
    annyira nem gyenge az
  • Hellsing47
    nem hiszem, mert a nevek nekem sem maradtak meg, de nekem talán a barlangos rész tetszett a legjobban :)
  • KILLER2
    Szart se ér az a 2 géppityu :) Nagyon pontatlan és nem is túl erős. Meg aztán amennyi töltény van a többibe, örülj, ha 2x használnod kell.
  • elitehun
    Tök jó valszeg meg fogom venni
    Végre 2 géppityuval is lehet majd nyomulni
  • Ability
    Lehet csak nálam van ez így, de bennem nem maradtak meg a pályák nevei, illetve nem is igazán tudom felidézni, hogy melyik tetszett a legjobban. Bennem van a hiba? :P
  • Timber
    kovetkezo szavazas lehetne az, hogy kinek melyik volt a kedvenc palyaja? Csak kivancsisagbol :) (es nem, ne ide irjatok mert nem fogom osszeszamolni :P)
  • bordy
    jha, ha nem kell a demo key hogy játssz mert megvan, akkor oda adhatod a haverodnak vagy akinek akarod.
  • zzeN
    meg még akiknek megvan eredetibe azok(vagy lehet h akik csak freebe játszanak ők is) játszhatnak a Crysis fejlesztőivel péntek este
  • Neoncsoves
    Mycrysis-on van olyan irva, hogy akinek már megvan eredetiben, az oda tudja adni másnak a demokeyt... vagy már van neki nem tudtam rendsen kivenni
  • grebber
    Crysis Wars klies letöltés 5,5GB
  • Frank99
    halihó!
    eladó eredeti Crysis warhead-em...
    előre utalással 4.000,-

utánvéttel 5.000,-

• Prince of Máté
    Most értem a játék végére, valaki spoilerbe leírná pontosan mi történt? nem nagyon értettem :/
  • Pokerface86
    Az mitől lehet hogy játszok a Warhead-el és amikor kiakarok lépni, egyszercsak piros képernyős és egy csomó szöveg, majd újra indul?

- 64 bites vista van a gépemen!
    - Saphire HD 4870
    -4 giga ram!
  • extra sensory
    lol... Milyen király volna, ha multiban lehetne választani ilyen nanocsirkés kasztot és azzal nyomulni.
    Biztos azt választanám, mert tök kicsi és senki nem találná el.
  • KILLER2
    Az már nem fog változni, de szerintem nincs azzal semmi gond. De ha túl könnyű, akkor próbáld deltán. De ha nagyon akarod, akkor valahogy meg lehet buherálni a ruhamódok energiafogyasztását.
  • janika15
    #3538???? vki???
  • bertino
    xD
  • Neoncsoves
  • Bokafix2
    Ehhez a Chicken mod-hoz van külön borító is.

• Synchronous
    Ez nem rossz verzió, hanem: Crysis Extreme Chicken Mod.
    Az a lényege, hogy minden fegyverrel csirkéket lősz ki, miközben te magad is egy nanoruhába öltözött csirke vagy.
  • gduck

De Vista alatt 2GB memóval gondjai voltak, +2GB után futott csak simán :D
  • RAZOR27
    warhead chicken bug első találat :D
  • Hellsing47
    elvileg, de én kiváncsi lennék hogy elő lehet-e hozni eredetinél is..eléggé fun lehet :)
  • KILLER2
    Ez nem a crack miatt van? Vagy valami egyéb warezos dolog miatt?
  • Snexi
    ezt már beraktma korábban :D
  • davidka003
    Biztos valami rossz verziót töltött le. :D