Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
enyémmel sima crysis+dx10 unlocker+ natural mod nem akadt szal szerintem ennek is simán kell mennie...
Seithennin
hm, az fura akkor szimplán nem figyeltem oda xD

grebber
Sima Sátgán.

Next PC upgrade: 2022

Seithennin
mi az a fegyó a képen? nem emlékszem ilyenre😞

gduck
Ez kb így, a többi meg szuperül 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

DarkSector
többek között a játékok ez meg talán high-on akadva.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Gainward HD 4850et szeretnék venni:Nem vagyok pénzes csávó szóval ezzel már tûrhetõen mennek a játékok és többek közt ez?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Snexi
köszi,mondjuk már rájöttem

Freddycom
"con_restricted 0" majd "map pályanév"

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

DarkSector
Jah.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
konzolból hogy lehet mapot inditani?

lac coo
Kiváncsi leszek mit beszéltek róla ....?! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
akkor akár vissza is térhetünk a warheadhez.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nathan66
lényeg, hogy az alap GT nagyon szar.. Ennyit akartam volna mondani.<#wave>

Nathan66
bocs, rosszul néztem Golden Sample😊

DarkSector
háát most mégis rövidítik a linkben amit adtál, meg te is rövidítve írtad.

<#vigyor3>

Nathan66
A golden Sample-t ki szokták írni végig nem rövidítik.. ez gyárilag tuningolt verziója a sima GT nek...

DarkSector
Jah mosmá vágom...a golden sample rövidítése...

Nathan66
DarkSector
jah van már olyan hogy 9600GT GS???!!!<#confused>
bocs ezt nem tudtam.

Nathan66
van a Gainward-nak egy 9600GT és egy 9600GT GS kártyája. A GS 700/1000, az alap GT, (ami nekem van) meg 650/900. Én ezt a sima GT-t húztam 710/1000 ig.

DarkSector
<#pias>

Kiegészítésnek nem volt rossz, ennek is köszönhetõ a rövidsége. A Crysis 2 majd valamikor 2010-ben jelenik meg a fejlesztõk szerint moziszerû játékról lesz szó. Majd egy Geforce 20900 GTX-el végigtolom.
CoD23
Nah én is végigtoltam a gamet, nagyon jó, fõleg ezzel a szinkronnal, atom nagy élmény, csak ajánlani tom mindenknek!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

DarkSector
gs gyengébb mint gt!

DarkSector
Igen, de nem mindegy mit veszel le, és mennyivel lesz rondább.

Nathan66
nna, végigtoltam Csúcson újra a gammát no AA val ugyan, de végig tûrhetõen vitte<#eljen>. A 9600GT hez képest nem rossz teljesítmény. Mondjuk GS szintre tuningolva hozza csak ez a szintet. Alap órajalen szart sem ér az egész kártya...

bordy
hmm, akkor nálam történt valami. hajnalban még jó volt pedig.

Ja, mint valami munka lenne az irodában, hogy na végre kész van, befejeztem. 😊

gurubefree
Nekem van vagy 200 .....

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

bordy
másnál vannak serverek? mert nálam most jelenleg 1db-ot nem listáz ki.

Seithennin
Egyébként úgy tetszik mikor 1 nyomi beírja hogy na ezzel is végeztem. Könyörgöm nem azt jelenti 1 játék kijátszása hogy a legkönnyebb módban örökélet meg összes fegyó kóddal tolod. Hanem az amikor végig tolod a legnehezebb módot is mindent felfedezve kiélvezve, és kód csak akkor jöhet ha már legalább 1x végigtoltad... és ha már annyira ismered a pályákat a nehéz mód végigjátszása után hogy unod na akkor játszottad ki, mint én a CoD részeket hogy már azt is tudom hol jön a katona és hány darab stb

gduck
Mert nem ismeritek az ESC billentyût <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

KILLER2
Én így elsõre a Skyes mod feliratot hiányolom a HUDról.

Töltsük le az internetet!

Gunner
manapság azt sem lehet biztosra tudni...

példának okáért: crysis map + warhead motor 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

KILLER2
De ez nem a wareadból van.

Töltsük le az internetet!

Kipróbáltam a játékot.
A gépem AMD X2 5400+ BE 2.8Ghz (egyenlõre alapon)2*1GB RAM, HD 3850 512MB, 17" CRT, Vista 32bit.
1024*768 minden beállítás átlagos (medium), no AA, AF, DX10-ben épphogy elfutott, illetve akadozott azért közbe. És természetesen volt egy hibám, hogy csak 60Hz-en ment a monitor bármit is csináltam.
Aztán olvastam valahol, hogy a DX10 okozza a 60Hz-et. Ezért elindítottam DX9-es modba és minden rendbe volt. Ráadásul a játék erõre kapott. Átlagos beállítással nagyon jól futott. Úgyhogy adtam neki pár Játékos beállítást is. Így azért már néha néha megakad. De játszható a játék.
Szal DX9 alatt a medium-high jobban fut mint DX10nél a medium beállítás.
A játék meg tetszik. Nem is tolom olyan gyakran, hogy kitartson egy ideig. 😊

lac coo
Gondolom bele volt piszkálva az editorral ! Valószínüleg ....

ez most miért bug? egyszerûen megadták magukat 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

kirol
Nekem volt olyan,, hogy a parton felrobbantottam a házat, a lemezek belerepültek a vízbe, de csak pattogtak rajta, nem tudott belesüllyedni.

üdv!végig játszottam,nagyon tetszett,de én hoszabbra számítottam.én nem vagyok túlságosan jó játékos,de kb 4 óra alatt végig játszottam.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

HoReSz1975
irtozatos bugok a Crysisben:

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

VRSDM
röviden:
minél több mindent leveszel annál gyorsabb lesz és rondább.

u dont have to listen anybody else but me

DarkSector
Én ahhogy birizgáltam, annyit tudok, hogy élsimítást nem szabad bekapcsolni, mert az egyenlõrre megöli a gépeket.
Mint baloldalt látható, az árnyékok leszedése sokat jelentett, a fizika számítása is levett a proci váláról egy kis terhet.

Jobboldalt pedig az utófeldolgozás, illetve effectek minõsége is jelentõs teher a vga-nak, amibe természetessen beletartozik, hogy a látvány romlik, mégpedig jelentõssen.

jobb allul pedig a hang egy cseppet a procit hagyja lélegezni, valamint a mozgás elmosódás, ami szinte lelasítja szó szerint a játékot, ha valakinek nincs felsõ kategóriás vga-ja, ezt természetessen érdemes kikapcsolni, ami viszont nem jár minõségbeni romlással.

Többi viszont nem érdemel szót.

bertino
az a baj, nem látunk bele a programba, nem látjuk mögötte azt a hatmillio kódot és nem tudjuk min bukik a sebessége a játéknak.

majd ha mindezt ismerjük (soha napján <#banplz>) vagy legalábbis biztos forrásbol származo infokat kapunk rola, hogy konkrétan mi az oka annak, hogy így fut a crysis és Warhead, akkor lesz értelme szidni õket, vagy legalábbis mogorván nézni rájuk.

Sajnos addig csak találgathatunk, de lehet, hogy abszolut más miatt van ez a szenvedés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Még egy felspécizett AGP alapú gépen is elfut egész látványosan ha az árnyékolás funkciót minimálra vagy közepesre vesszük le (csakúgy mint az elsõ rész). Sok láma siránkozik hogy ez nem fut, az meg szaggat - kicsit meg kellene ismerkedni a videókártya driver beállítási lehetõségeivel, plusz a bios beállítási lehetõségével. A WarHead amúgy jó, csak az a baj hogy 4 óra alatt ki lehet játszani. Bár ez várható volt mert szinte a sima Crysis is még most jött ki.
DarkSector
Jó biztos minden motoron van mit csiszolni mindig, de most ez van ezt kell szeretni vagy utálni.
Viszont nekem az új Nvidia driver is nagyon sokat segített.

lac coo
Nem mondod .... <#vigyor><#idiota>

Viktor9202
Minden csak akarat kérdése<#szomoru1>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

grebber
Nem hiszem el, hogy nem tudnák megoldani úgy hogy ne legyenek ezek a zavaró dolgok + mellette rendesen fusson.

Next PC upgrade: 2022