Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg nekem a 8600GT-nmindent a 2.ra állítva 15-50fps-ig produkált.Sok helyen nagyon jól ment de még így is volt hszaggatott.Nagyon elbaltázták.Mellesleg a shader de fõleg az árnyék lassítja a játékot mint malackát a szembeszél.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
balra a Göncölszekér és jobbra a fényesebb pont pedig a Vénusz ha minden igaz.

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Next PC upgrade: 2022
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Töltsük le az internetet!
De eddig más fps-nél nekem volt maxon fps elég.
Bár itt nem lesz soha 80 meg 100 fps, de annak sem örülnék, ha visszabutítanák csak ez miatt. <#szomoru1>#szomoru1>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egyébként majdnem alapszabály, hogy multis FPSnél kötelezõ a minimum grafika. Kivéve, ha anélkül is megvan a 60-100 fps...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg ez a pályaalól indulás nagyon idegesítõ, elég gyenge egy hiba.
Viszont nagyon jó lett az összes többi része, amit módosítottak a fegyvereken, azt jól tették. Csak én az oldalra dõlést hiányolom a játékból, de így legalább közelebb került az ütés gombja a WASD-hoz.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nekem konkrétan most volt olyan a Warheaddel, hogy meg kellett várnom, mire kiirtották egymást a koreaiak meg az élienek, hogy játszható frémrétet kapjak.
Nyilván az is belejátszott, hogy lõttek-robbantottak, figuráztak, és az grafikailag is terhel, de úgy érzem, alapvetõen nem az volt a gond.
Aztán visszavettem az árnyékokat (szintén processzor feladata), és megjavult.
Emellett a Wars alapból vagy 2x annyi fpst tol ugyanazokkal a beállításokkal, mint a Warhead.
ez szerintem alapba logikus, hogy ha multizol, akkor a gép komunikál a kiszolgáló szerverrel, ami erõforrást igényel.
Warhead átlag
War magas
*(mondjuk MMO-nál ez annyit jelent, hogy ha közel mész, akkor egyenes úton elindul feléd, és megesz. Nem egy nagy bonyolultság, de persze azért, mert a szerver egyidejûleg 10millió ilyet számol)
Szakadjunk el az MMOktól egyébként, teljesen más világ. Azoknál úgyis mindig a mennyiség a minõség rovására megy.
Single FPSnél meg minden kliens oldali, meg az AI is elvan, meglát, megtámad, fedezékbe vonul, táraz, gránátozik, stb. Sokkal számolásigényesebb, és ilyen multiban nincs.
2. (Wars) Megmaradtak a HIGH/VERYHIGH beállítás nevek
3. (Wars) (és a lényeg) Ugyanaz maradt a "beállító" szövegfájl, mint a Crysisban volt 😊
Ennyire egyszerû a magyarázat 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Pont ez az, amivel nem értek egyet. 😛
"mert ami alapvetõen online, ott kell világot fenntartani "
Azt hittem FPSrõl beszélünk, ahol csak pálya van, meg rajta a játékosok...
De tökmindegy, mert egy MMOnál is pont nem a te géped vezérli a mobokat, hanem a szerver, úgyhogy megintcsak ott tartunk, hogy az online cucc kevésbé terhel.
Mindegy, egyébként...
MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7
Ez általában nem igaz.
Azért tûnik lassabbnak, mert ha szaggat a géped, akkor az adatforgalom is lassul-kihagyogat, és így hatványozottan szar lesz a teljesítmény.
De alapvetõen egy multis játékban nincs AI, a fizika is rendesen be van korlátozva, így elég sok processzoridõ szabadul fel.
Harmadik része a dolognak, hogy singlehez elég a ~30 fps, mert ha te szaggatsz, akkor az ellenségek is, globál lesz lassabb a játék.
Multiban meg ez egyéni szoc. probléma, attól még szétrúgják a segged.
Multihoz szerintem szükséges az átlag 60fps, hogy az extrém sûrû csatákban se legyen lassulás.
Szerintem.
Viszont a hiba a te rendszeredben is lehet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
cpu controllt ismerem de feladatkezelõben látszik hány magot használ és crysis szerintem képes több magot használni de majd azért megnézem
Aztán utánanéztem és megvoltak a megoldások, h hogyan is lehet normális körülmények közt játszani vele.
Többek közt, az a program, amivel el lehet érni h még DX10-es módban is 30-35 FPS-t produkáljon. (Ez nálam volt, az alámban látható gépen)
A program a CPU-control
Letöltés: http://www.koma-code.de/ProgsZip/CPU_Control.zip
Sõt a sokak által emlegetett "-dx9" is sok FPS-t hoz.
Segítenétek. Elakadtam a frozen paradise pálya után, amikor bementem a bányába. Beomlott utánam, és nem tudok kijutni. 2 helyen van rés a plafonon, de olyan magasan, hogy erõmódban sem ugrik akkorát.
Én is találtam érdekességet a játékban. Amikor felvettem egy fegyvert és eldobta a másikat az közém és a láda közé esett, és megölt. A másik, hogy ugyan itt újra próbálkozásnál felvettem a fenyvert elkezdtem süllyedni a talajba, majd kiastem a pályáról, és alulról néztem ahogy a társaim harcolnak a lépegetõvel.