Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobban fog menni az tuti.

The Protector
Vki írna h egy 4850-en h fut a game?Olyan karit tervezek venni.Ha számít a GAINWARD gyártótól.
Mellesleg nekem a 8600GT-nmindent a 2.ra állítva 15-50fps-ig produkált.Sok helyen nagyon jól ment de még így is volt hszaggatott.Nagyon elbaltázták.Mellesleg a shader de fõleg az árnyék lassítja a játékot mint malackát a szembeszél.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BiG G
igen... és még másik párezer emberét is átadhatja, haha 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

gduck
Hali! Régen jártál erre <#wave> Add át a csapatnak a gratulációmat, nagyon jól sikerült a game!!! <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Kalmant nem találtam, vagy nem tudom. de a felirat az elindult

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Jaffa 2843
göncölröl lemaradt 1 csillag 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

bordy
kicsit jobban megfigyeltem az eget.

balra a Göncölszekér és jobbra a fényesebb pont pedig a Vénusz ha minden igaz.

Timber
es mond... Kalmant megtalaltad? 😊 Mert ha nem akkor bizony meg nem jatszottad vegig! 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

grebber
Nem lehet tudni mikor lesz újabb rész.2010 elõtt nemigen hacsak nem lesznek jók a bevételek és gondolnak egyet és kiadnak majd ilyen rövidke részeket mint ez a Warhead.

Next PC upgrade: 2022

Végig játszottam. elég rövid lett. nemtudni mikor lesz folytatása? Addig is végig tolom nehéz, meg max fokozaton is.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Sarapetike
sziasztok elindul a játék mikor uj játékot inditok lemegy a bevezetö video utána fekete képernyö és semmi valami megoldás ?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Freddycom
Én Freddy_HUN néven játszom, nemes egyszerûséggel. <#fogmosas>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Quki
hát érdekes ez a játék...nagyobb harcban megzabál 1,5 giga memóriát is...meg is látszik a játékmeneten :S ráadásul az exe hibát észlelve kilép egy ilyen nagyobb háború után...amúgy meg mindaddig míg ilyen kisebb nagyobb harcok vannak koreaikkal az vajsimán megy...

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

<#eljen>

KILLER2
Mostantól játszok a Crysis Warsal is, szóval ha lát valaki...az mittomén mit csináljon, lényeg, hogy tudja, hogy ki vagyok. Most (meglepõ módon) KILLER2 néven játszok, de lehet, hogy majd elécsapok valami jelzõt, hogy megismerjenek honfitársaim.

Töltsük le az internetet!

DarkSector
Ez jogos.
De eddig más fps-nél nekem volt maxon fps elég.

Bár itt nem lesz soha 80 meg 100 fps, de annak sem örülnék, ha visszabutítanák csak ez miatt. <#szomoru1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
teljesen egyetértek

dronkZero
Na látod, ez egy jó kérdés. A laggtól vibráló emberek, meg a rángatózó jármûvek már eleve beletesznek egy olyan gikszert a látványba, hogy onnantól már nemigen érdekel, hogy milyen textúra van a hegyen...

Egyébként majdnem alapszabály, hogy multis FPSnél kötelezõ a minimum grafika. Kivéve, ha anélkül is megvan a 60-100 fps...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

DarkSector
És olyan szép is?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

KILLER2
Ja igen, még1 kérdés. A Warsban miért nincs motion fblur? Levettem közepesre, de nincs semmi, pedig azért csak nem dísznek van ott az a gomb.
Meg ez a pályaalól indulás nagyon idegesítõ, elég gyenge egy hiba.
Viszont nagyon jó lett az összes többi része, amit módosítottak a fegyvereken, azt jól tették. Csak én az oldalra dõlést hiányolom a játékból, de így legalább közelebb került az ütés gombja a WASD-hoz.

KILLER2
Igen, mások a Warheadbean a nevek, de akkor is a Wars egyel magasabbra tette a grafot, mint a warhead. De mindegy, én is a pályák méretére gondoltam. Bár azért Itt is vannak rendesen robbanások, meg az ellenfél sem kevés, de kis állítgatással elég szépen fut (átnyékot lehúztam, annyi és 30FPS alá nem megy)

Jaffa 2843
játékrol*

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
bármilyen játékonrol is beszéljünk a multi mindig jobban megy mint a single.. (kisebb mapok, kevesebb fizika, no AI..) ez egyértelmü

dronkZero
Nyilván, csak kevesebbet, mint 15 AI meg a világ fizikája.

Nekem konkrétan most volt olyan a Warheaddel, hogy meg kellett várnom, mire kiirtották egymást a koreaiak meg az élienek, hogy játszható frémrétet kapjak.
Nyilván az is belejátszott, hogy lõttek-robbantottak, figuráztak, és az grafikailag is terhel, de úgy érzem, alapvetõen nem az volt a gond.

Aztán visszavettem az árnyékokat (szintén processzor feladata), és megjavult.

Emellett a Wars alapból vagy 2x annyi fpst tol ugyanazokkal a beállításokkal, mint a Warhead.

DarkSector
nem nem akartalak piszkálni.
ez szerintem alapba logikus, hogy ha multizol, akkor a gép komunikál a kiszolgáló szerverrel, ami erõforrást igényel.

dronkZero
Ha meg tudsz cáfolni, tedd meg, ha meg csak beszólni akartál, akkor nyasgem!

DarkSector
Viszont az az érdekes, hogy itt pont fordítva teszi a gép....???

Warhead átlag
War magas

DarkSector
errõl van szó, nem maga a játék eszik többet, hanem közben le van foglalva a gép kapacitásának 1 része.

DarkSector
jah szerinted.

dronkZero
Grafikailag megjelenik, ée ez természetesen a kliens feladata, de az AI-t* a szerver számolja. Nyilván, mert bárki is látja a mobot, ugyanazt csinálja, ugyanott van, stb. Tehát nem lehet kliens oldali. Az az "idõzítés" az maga az AI.

*(mondjuk MMO-nál ez annyit jelent, hogy ha közel mész, akkor egyenes úton elindul feléd, és megesz. Nem egy nagy bonyolultság, de persze azért, mert a szerver egyidejûleg 10millió ilyet számol)

Szakadjunk el az MMOktól egyébként, teljesen más világ. Azoknál úgyis mindig a mennyiség a minõség rovására megy.

Single FPSnél meg minden kliens oldali, meg az AI is elvan, meglát, megtámad, fedezékbe vonul, táraz, gránátozik, stb. Sokkal számolásigényesebb, és ilyen multiban nincs.

mondom mindent a szerver csinál pl wowban. volt szerencsém szervertcsinálni. játék magában vagy 30%ot vitt a prociból a szerver meg 70%ot 😄

Seithennin
gondolkodj, a te gépednek ki kell számolni az a töménytelen mennyiségû mobot és csak az idõzítést végzi a server...

fontos h a Wars miatt nem a Crytek Budapestet kell szidni, hanem Crytek Frankfurtot!!! 😄

gduck
1. Két külön progi!
2. (Wars) Megmaradtak a HIGH/VERYHIGH beállítás nevek
3. (Wars) (és a lényeg) Ugyanaz maradt a "beállító" szövegfájl, mint a Crysisban volt 😊

Ennyire egyszerû a magyarázat 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

dronkZero
" csak azzal a külömbséggel hogy ami alapvetõen online játékra van kitalála az jobban izzasztja a gépet mint 1 olyan ami alapvetõen offline játékra van és csak multija is van"

Pont ez az, amivel nem értek egyet. 😛

"mert ami alapvetõen online, ott kell világot fenntartani "

Azt hittem FPSrõl beszélünk, ahol csak pálya van, meg rajta a játékosok...
De tökmindegy, mert egy MMOnál is pont nem a te géped vezérli a mobokat, hanem a szerver, úgyhogy megintcsak ott tartunk, hogy az online cucc kevésbé terhel.

Mindegy, egyébként...

Seithennin
mert ami alapvetõen online, ott kell világot fenntartani stb stb tehát több a dolog a világban bla bla, viszont 1 alapvetõen offra kitalált game mint ez olyan online módban hogy lebutitják a sárga földig😄

Seithennin
ugyan azt mondom amit te, csak azzal a külömbséggel hogy ami alapvetõen online játékra van kitalála az jobban izzasztja a gépet mint 1 olyan ami alapvetõen offline játékra van és csak multija is van

Piszok rovid jatek!!<#szomoru1>

MSI K9N-neoF,SAPPHIRE HD 4850 Dual Slot Fansink,AMD64 X2 6000+,Transcend 2GbDDR2,HDD WD 250Gb, Trust 520 watt,Win 7

dronkZero
" hogy online játék komolyabban dolgoztatja a gépet"

Ez általában nem igaz.
Azért tûnik lassabbnak, mert ha szaggat a géped, akkor az adatforgalom is lassul-kihagyogat, és így hatványozottan szar lesz a teljesítmény.

De alapvetõen egy multis játékban nincs AI, a fizika is rendesen be van korlátozva, így elég sok processzoridõ szabadul fel.

Harmadik része a dolognak, hogy singlehez elég a ~30 fps, mert ha te szaggatsz, akkor az ellenségek is, globál lesz lassabb a játék.
Multiban meg ez egyéni szoc. probléma, attól még szétrúgják a segged.
Multihoz szerintem szükséges az átlag 60fps, hogy az extrém sûrû csatákban se legyen lassulás.

Szerintem.

Nekem kétszer lépett ki össz-vissz, de akkor is épp nagy forgatag volt, szal lehet csöppet megterhelte a gépet. 😄
Viszont a hiba a te rendszeredben is lehet.

Hy! Patch-et tud már vki a játékhoz, vagy h mikor jön ki? Mert nekem ugyanúgy g***zik mint a Crysis, az is csak akkor volt hajlandó nem lefagyni pályatöltés 99%ánál, amikor már meg volt peccselve... <#boxer>
Seithennin
azért mert adott esetben komoly eltérés lehet 1 online és 1 offline játéknál, ez általában úgy valósul meg hogy online játék komolyabban dolgoztatja a gépet, de alapvetõen offline játéknál ez azért fordulhat meg mert az onlien világ nem olyan összetett nincs annyi enemy stb stb stb remélem érthetõ voltam😊

KILLER2
Hogy van az, hogy a Warhead átlagosra, a Wars meg magasra tette a grafikát az optimális beállításoknál?

Jaffa 2843
semmi gyorsulás... XP biztos alapbol jobb 😛

Freddycom
+u, na. <#vigyor2>

qadcore proci ? Az biztos jó 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Freddycom
Hát azt nem tom, h kezeli a Warhead a 2 magot, de nálam teljesen észrevehetõ volt az FPS-beli gyorsulás a CPU controllal.

kifli
akk majd kikapcsolom élsimítást...
cpu controllt ismerem de feladatkezelõben látszik hány magot használ és crysis szerintem képes több magot használni de majd azért megnézem
Freddycom
Nana, ne bízd el magad. A sima Crysis nekem is f*szán ment XP-n DX10-es effectekkel. Ez viszont nagyon gané volt. Az elsõ havas pálya egy rohadt diavetítés volt <#mf1> Most már Vistám van.

Aztán utánanéztem és megvoltak a megoldások, h hogyan is lehet normális körülmények közt játszani vele.

Többek közt, az a program, amivel el lehet érni h még DX10-es módban is 30-35 FPS-t produkáljon. (Ez nálam volt, az alámban látható gépen)

A program a CPU-control
Letöltés: http://www.koma-code.de/ProgsZip/CPU_Control.zip

Sõt a sokak által emlegetett "-dx9" is sok FPS-t hoz.

Hali!
Segítenétek. Elakadtam a frozen paradise pálya után, amikor bementem a bányába. Beomlott utánam, és nem tudok kijutni. 2 helyen van rés a plafonon, de olyan magasan, hogy erõmódban sem ugrik akkorát.

Én is találtam érdekességet a játékban. Amikor felvettem egy fegyvert és eldobta a másikat az közém és a láda közé esett, és megölt. A másik, hogy ugyan itt újra próbálkozásnál felvettem a fenyvert elkezdtem süllyedni a talajba, majd kiastem a pályáról, és alulról néztem ahogy a társaim harcolnak a lépegetõvel.