4825
Crysis Warhead
-
#3623 De törvényszerű, mert ez egy beépített feature :) -
#3622 Warez verzió ide vagy oda, azért ez a jelenség nem törvényszerű. -
#3621 Hát ez azért van mert warez verziód van, tehát ... -
Neoncsoves #3620 Tessék -
janika15 #3619 hali játékközben az első pályánál egyszer csak miközben gyakok mindenkit a fegyvereimből csirkék repkedtek össsze-vissza mindenből!!! a gémet újraraktam semmi változás nem történt! pls vki adjon vmi ötletet mert így használhatatlan a játék! :@ -
#3618 TOP 10 PC játék eladás
Dixie Flatline, 15:48 - Játék: Eladások
Az USA-ban szeptember 21-27 között a Spóra átvette a vezetést. Will Wright újabb alkotása iránti figyelem egyelőre nem lankad, s ha minden igaz egy hónap elteltével már érkezik is az újabb alkatrészeket kínáló első kiegészítő. A Warhammer Online így a második helyre szorult és mondhatni már két hete tartja magát a trónuson, illetve annak közelében. A Crysis Warhead eladásai egyelőre megnyugtatóak, a WoW-t pedig szinte lehetetlen eltüntetni a 10-es listáról.
1. Spore
2. Warhammer Online: Age of Reckoning
3. Civilization IV: Colonization
4. Crysis Warhead / Crytek
5. The Sims 2 Apartment Life Expansion Pack
6. World Of Warcraft: Battle Chest
7. World Of Warcraft
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. LEGO Batman
10. World Of Warcraft: Burning Crusade
info: Hardwired
Kiváncsi vagyok mikor lesz olyan info hogy több fogyott már mint a sima Crysisból! -
#3617 Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy elindítom a játékot és a logós videók meg a menü is baromira szaggat. 2-3 másodpercre leáll majd 1 másodpercig megy aztán megint leáll 2-3 másodpercre. Kérdés hogy ez mitől lenne? Én a procira gyanakszom. Gépem: Intel Pentium 3 GHz, 3 Gb ram, Ati HD2600Pro 256mb. -
#3616 Nembiztos mert ha a serial végett van az a 3 aktiváció akkor baszhatód a cracket. -
#3615 Szerintem elég csak a cracket kiírni, nem? -
#3614 Amúgy ez a 3szori aktiváció mind a Warheadre mind pedig a Crysis Warsra érvényes??
Mert ha igen akkor kiírom mellé a Warez Warheadet is hogyha ellőném a 3 variációmat! -
#3613 LOL! :D -
nikopeti #3612 A terem jobb oldalában ahol vannak a kolaautomaták,van egy kirobbant rész a plafonon! Szoval irány fel! -
#3611 -
#3610 Ja, sőt még kísérleteket is végezhettek rajta ez idő alatt a földönkívüliek. -
#3609 Szerintem ott elveszted az eszméletedet nem egyből térsz magadhoz tehát akármi is történhetett az idő alatt! -
#3608 Nem nagyon étem a sztorit, nálam is van egy kis időrendi kavar :S -
#3607 Egyébként az nem tünt föl senkinek se, hogy mikor "beüt a jégkorszak", a videóban Psycho még fogságban a tengeralattjáróban...és ott van elötte az a E.T. konténer, mikor beüt a jégkorszak egyik pillanatról a másikra, már a konténer kint van a jégen Li ezredessel.
Hogy került az oda hirtelen, mikor előbb még a tengeralattjáróban volt? -
Hellsing47 #3606 ááá :D -
#3605 de most mé marad leeee
-
#3604 :D
-
#3603 Mi a lófittyfenét kell az anyahajós pályánál csinálni aminek a túloldalára kell eljutni? Felmegyek a hajóra, írtás bemenni jobbra hátra izzó panorámás kilátás a mennyezeten, be 1 folyosóra aminek a végén lyuk beesek szarrá írtás és se nyitott ajtó, se visszajutás!!! Valakinek 5let? -
Sponnyabob #3602 A 8600 gts teljesítményét nem ismerem de nekem 4200+-os CPU és Ati 3870 mellet 1280*1024-ben maxon vagy közepesen elmegy szaggatás nélkül. ugyhogy közepesen az elején aztán lentebb véve néhány dolgot elmegy simán. Szerintem de ebben inkább olyan nyilatkozzon aki ért is hozzá -
Hedic #3601 csa!
2 gb ram,amd Athlon 64 X2 Dual Core prosszor 4400+,8600 gts en hogy menne a game? 1280*1024 felbontásban? -
newc22 #3600 6600 Gt-nél jobb azért és azon nem nagyon mentek a mai gamek! :) -
#3599 Sziasztok
Nincs kedve valakinek jatszani??? Ha igen akkor johettek ... SGHUN . 10-15 perc mulva fent vagyok. A jelszo : 12345 :-)
-
newc22 #3598 13 ért anno a 6600 Gt helyett!!! Remélem azért a Crysist meg a Brother in Arms elzötyög vele! -
#3597 háát nem egy erős kártya de minimumon tuti viszed a mai gameket... -
Sponnyabob #3596 Háát nem vagyok benne biztos hogy jól jártál. Mennyiért vetted? Ja és erről az oldalról http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=3441 mind a négy-et le kell tölteni? -
newc22 #3595 Köszi srácok a gyors választ csak most vettem egy Inno3d videokarit 9500 GT 512 Rammal és kiváncsi vagyok hogy mennek a gamek! Szerintetek jó vásárlás volt?! :) Mennek rajta a mostani gamek?! -
Hellsing47 #3594 vagy beírod a konzolba hogy r_displayinfo 1 -
#3593 Felteszed a fraps programot! -
newc22 #3592 Hol tudom megnézni hogy hány FPS sel megy a game?! -
#3591 Hát egy éve egész jól elvagyok a multival És a hozzászólásoddal pont ellentétesek a tapasztalataim :D -
#3590 Nem az a baj, hogy nagy hanem, hogy 32 ember kevés rá. Mondjuk nálam ilyen járműves területfoglalós témában egyedül a Joint jött be, bár azzal se játszottam sokat.
Ja szerver meg alig van, azok is hót lagosak, szóval felejtős a multi. -
#3589 regizel a mycrysis.com-ra és pénteken kapsz egy kulcsot majd ímélben. wars-t meg több helyről is tudod már tölteni. mycrysis-on megtalálod a hírben a lehetőségeket. -
#3588 már most is lehet tölteni és majd hétvégén tudsz jűtdszadozni a kulcsoddal
http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=3441 -
#3587 főleg hogy a vtol-nak meg a helinek is kell mozgás tér :)
amúgy nálam is max tdm a ps-en kívül. sose láttam értelmet egyetlen multiban sem az agyatlan lövöldözésnek. lesz majd elvileg egy ctf mod is. hát kíváncsi leszek rá hogy sikerül megcsinálni a srácnak. -
Cat 02 #3586 Hülye kérdés, de ez az ingyen 7vége h lesz ? Nekem csak warhead van meg. Tehát le lehet majd tölteni free ért a crysis wars-t a hiv honlapról illetve kapok hozzá kulcsot is ami 2 napig jó ? -
#3585 Hatalmi harc 4ever -
#3584 nekem se jön be a sima gyilkolás, esetleg pár tdm map még ugy ahogy elmegy.. nekem a hatalmi harc az ász.. nagy a pálya (mi abban a baj?), vannak játművek.. nem ugy mint pl egy UT3-ban ahol kis pöcs mapok vannak és tesznek bele járműveket... kettőt fordulsz, fal.. nincs értelme a járgányoknak.. ebbe viszont van