Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Készülõben: Crysis warhead videóm <#vigyor0>

Nothing is True, Everything is Permitted

Freddycom
Amúgy a bannerben lévõ Scofield-szerû képzõdmény sztem rohadtul nem hasonlít a játékban szereplõ Psychora. 😄 Elõször nem is tudtam, h a DVD cover õt akarja ábrázolni.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Dante73
Ez ugyanaz a hiba.
Válts felbontást, mind1 mire, majd vissza arra, amivel játszol. Valószinû, nem egy helyen tárolja a felbontási beállításokat, és a kettõ közt ellentmondás van. 2-3 alkalom után a hiba megszûnik.

http://www.freetvmaci.info/

Sziasztok!
Lenne néhány problémám a játékkal.
1: a menübe nem lehet rámenni a egyjátékos mod se a beállitásokra semmire csak ugy hogy 10 cm rel arébb egerészek ez miért van?
2: elinditom a játékot betolti 82% ig kilép és kiirja A KÉPERNYÖ ILLESZTÖ NEM VALASZOLT ÉS UTÁNA ALLT HELYRE ez mitöl van?
A segitséget elöre is köszönöm!
bertino
állat a banner <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

még tudsz vele játszani😊

Seth
Mennyi van még hátra a játékból, ha a Paradise Lost(asszem ez a címe,de paradise van benne^^) pályán vagyok és már említették hogy vmi vonatot kéne elérnem?

PSN ID.: Beegabor

gduck
Ezt mondtam én is #3143 😉

Na mind1, a lényeg hogy nagyon élvezetes a játék 😉 Bár az is igaz, hogy most már a multi van terítéken 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Timber
Senki nem ketli, hogy vannak hibak. Nincs olyan jatek a piacon amibe ne lehetne hibat talalni 😊

Csak azert azt allitani, hogy a hibamentesebbsegre nem torekedtunk az mokas. Vannak dolgok amik annyira jelentektelen hibak, hogy nincs ertelme belemenni a pillango-hatas miatt...

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

gduck
Most komolyra fordítva a szót: nem sok játék után belefuttotam pár hibába (nem grafikai), grebber gondolom errõl beszélt 😉
Ettõl függetlenül nekem nagyon bejött a játék, csak miután régebben sokat teszteltem DVD firmwaret, meg pár béta játékot is, ilyeneket akaratlanul is észreveszek 😄

Timber
Sot direkt raktak bele uj hibakat! 😊

gduck
Nomámeg, aztapaszta! Fordított nap volt?

lac coo +
grebber -

vélemény <#vigyor2>

grebber
Ilyet persze tudnak bele rakni,de hogy a még hibamentesebbségre törekedtek volna azt nem!

Next PC upgrade: 2022

lac coo
Ez a békagyüjtögetõs dolog elég kreatív és ötletes !!!
Grat a készítõknek... !<#rinya><#rinya><#rinya>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Seth
SPOILER lehet ^^, EZT kapod

Timber
van ertelme... amolyan Pokemon feeling 😄 Gyujtsd ossze mind! 😊

De ezeknek a békáknak mi értelme kapok értük vmit vagy csak ugy keresgélem és kész?

gduck
<#taps><#banplz>

Akkor én nem félek <#wink>

Timber
a 3db 1 pontot ado IP cime lenyomozva nemsokara Jay es Csendes Bob megkeresi oket kifejezven koszonetunket az elfogulatlan oszintesegert. Annyit kernenk toluk, hogy mig lancfureszes... akarom mondani finom belga pralines koszono osztagunk odaer bucsuzzanak el a szeretteiktol :o)

Shep
Hát igen, ez felháborító 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gduck
Ez negatív diszkrimináció <#idiota> A warezesek többet kapnak! <#sir>

Seithennin
jaja nállam is négyes mert tuti végigtolom még párszor, de nem éltem át azt a katarzist mint a Crysis végén, ugyhogy 4 pont😊

bordy
hát erre is 4-est adok, itt most azért mert elõttem nõ ki a fû, hálósodig fel a homokzsák és ezek társai miatt. rövidséget nem nem rovom fel mert elvégre egy kiegészítõrõl van szó. más bajom nincs vele.

gondoltam hogy kalóz ficsör ez a csirke dolog 😄

Timber
ha megvetted a jatekot akkor sehogy 😄

Timber
szavazas? 😄 Nekem is szabad? 😄

gduck
Engem is érdekelne 😄

ÁÁÁ gyerekek...
Végigtoltam...és nagyon jó a magyar szinkron..

Fleischmann doktor, és Max Chery óvadékügynök a Jackie Brown-ból...
Kedvenceim..., bár Pszichó hangja kicsit, hogyismondjam, túl öreg a karakterhez képest...de nagyon nagy...meg a game is nagy..szebb is, jobb is...bár nem megy jobban mint az alap...de le kalappal...össze van rakva...nagyon jó részek vannak...
Shep
És, hogy lehet elõcsalni ezt a fícsört?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ez állat, na elindulok békákat keresni 😊

Timber
LOL
Azt hiszik bug 😄 pedig feature! 😊

Timber

gduck
LOL <#vigyor> Nem találtam meg, Delta fokozaton a régészkedés kimaradt 😉

Timber

Timber

Timber
Ti megtalaltatok mar? 😊

Seth
Na én még csak most próbáltam ki. Meglepetésemre a magyar szinkron nem olyan bõdületesen rossz, szokható.Ami viszont feltûnt az a grafika. Most az én memóriám rossz, vagy ez tényleg kicsit csúnyább? Nem olvastam róla semmit, szóval lehet említették vhol,hogy butítanak rajta, hogy gyengébb gépeken is fusson? Az alap mondjuk nálam medium-on fut jól, de sokkal szebb volt mint ez szintén médium beállítások mellett.

gduck
Ez a táp bõven elég lesz! Ment pü-ben is 😉

The Protector
Ide is beírom.Táp 4850hez Gaiward
ACP 115V
Voltage 230V

DC OP +3,3v +3v +12v1 +12v2
18A 28A 18A 18A
Peak 25A 30A 20A 20A

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
A Polgár Jenõ hivatalba.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Timber
Nagyon egyszeru. Tolass oda 1m kozelre es fordulj meg! 😊

Amugy az kizart dolog mert en nem tudom! De majd megkerdezem a Jenot a hivatalban! 😊

Shep
Hát igen ez egy jó táp, nekem is ilyen van.

Shep
Na ha visszatértél elárulhatnád, hogy lehet az 1m-el elõttünk feltûnõ apró tárgyak problémáját megoldani 😊

The Protector
AB Power switching supplie
Max 455W
Peak 505W

de ha géphez alapbol adtak a tápot,nem te vetted hozzá külön,akkor szar tápod van.ami egy hd 4850 eshez nem elég..tapasztalat..nekemis uj tápot kellett venni,bár nem drága

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

gduck
Leveszed a ház oldalát és elolvasod mi van a matricára írva 😉

The Protector
Everestben esetleg megtudom nézni?

The Protector
Vmi gagyi szar.

gduck
A tápod márkája? Mert egy "gagyi" 450-es táp már 350-nél elfüstöl! EZ hiába 400W, a ma létezõ összes single GPU-s rendszert elviszi, mert valóban bírj a 400W terhelést 😄

Timber
Szabin voltam 😊 Kisebbik lanyom szoktattam be a bolcsibe 😊

The Protector
😊Azt én is tudom.Csak nem akarok pofára esni mikor beszereljük haverokkal akik kivánsiak lesznek rá .Felnyommom maxra,talán még pár simítást és szaggat.Mellesleg csak 1024x769ban futtatnám.Így talán jobban menne.Mellesleg elég nagy reményt fûûzök egy 40+os karihoz.Szal nem akarok beégni.Mástól is kéérdezetm de egy 455-õs táp elég hozzá nem?