4825
Crysis Warhead
-
#3663 -
saca79 #3662 -
#3661 ejj csak délután 6kor lesz cukorkaosztás (kulcs) -
Neoncsoves #3660 szerinted min dolgoznak? végre egy patchen, egy sandboxon! :D -
saca79 #3659 -
#3658 mivammá a trial kulcsokkal? :D
nemigen engedik szabadjára őket :S
nekem mindegy mer megvan eredetibe, de havern ki akarja próbálni... -
#3657 Barbie Desktop Builder MMO verzion.
Ugye nem gondoltad egy pillanatig sem, hogy erre a kerdesre valaszt kapsz? :) -
#3656 ha már cégtitokról van szó akkor most min dolgoztok? gamestarban nagyon óvatosan úgy fogalmaztak hogy valamin dolgoztok (ami nem a warhead)
-
#3655 Cegtitok meg... hat egyet elarulhatok :D
Ma adtam Sárinak kekszet! :D Sot majdnem minden nap adok :D Ha ezt a gazdija megtudja... :P -
#3654 en a multkor 1 doboz Dreher 24-tol is berugtam... :D Szoval hidd el egy uveg utan egesz mas dolog csuszna ki a szamon :D Nem szeretned te azt!
A patch meg... haaat... ne uljetek fel mindenfele urbanus legendanak! :D -
Neoncsoves #3653 először 1 üveg... kicsuszik a száján, hogy JÖN A PATCH!!!
2. üveg... egy pár cégtitok
3. üveg: jutalom
4. üveg: csakhogy ne kenhessék rá hogy kiderültek a cég titkai :D -
Hellsing47 #3652 akkor asszem utána többet nem kel fel :D -
Neoncsoves #3651 ja xD -
Hellsing47 #3650 3-4 mi? üveg? :DDD -
#3649 TR Anniversary -
Neoncsoves #3648 hol laksz? 3-4 abszint után önteni fogod az infot a patchekről, és társairól a Warheadet illetően -
#3647 Csak lesz valami a Warheadhez is... nehogy má ne! :D Még nem készült olyan PCs játék amit ne patcheltek volna! :D -
#3646 ja. -
Rainbow15 #3645 Helló
még a héten letöltöttem a wars-ot(ingyenes), akkor el is indítottam, még nem engedte.
Most pedig elindult, de kéri a kódot a multihoz. Hogy jutok majd kódhoz? Küldenek a megadot mailra? -
Neoncsoves #3644 CTF modot igért eddig 1 ember, azon kivül biztos kapunk valami meglepit -
GazCamp3r #3643 ezt honnan veszed? -
#3642 hupsz elírtam tényleg desvír! :D -
#3641 Hát az elég sép zsereplés, nemde desvír? -
Neoncsoves #3640 Srácok, elvileg Wars-ból hétvégén kapunk új cuccot, talán patch formájában? Warheadhez nem lesz ilyesmi? -
#3639 Ez nem valami logikus következtetés Simán több lesz belőle eladva :P -
#3638 szerintem is többet adtak fognak eladni. szép 2. 3. helyeken zserepelt eddig. -
#3637 Pedig szerintem Crysisnál többet adnak el tuti! -
#3636 Erre szerintem egy keveset még várni kell. A másfél milliós eladás túlszárnyalása nem tűnik nekem reálisnak. -
#3635 csak simán regi az oldalra. -
Cat 02 #3634 Simán itt vagy van különleges hely ?
http://www.mycrysis.com/register.php -
#3633 na végére értem a játéknak. Nagyon angy volt! A vége egyszerűen hihetelen milyen hangulatos és a szinkron is egyszerűen tökéletes! nagyot alkottak a srácok! -
#3632 regizel a mycrysis.com-on és pénteken ímélben kapsz.
én meg majd közzé teszem a sajátom mert meg van oriba. -
Sponnyabob #3631 Hali! Leszedtem a Crysis Wars-t netről és a kérdésem hogy ezen az ingen hétvégén bármilyen kulcsal be lehet lépni vagy honnan szedjek CD kulcsot hozzá? -
#3630 link
link2 -
BIZ0906 #3629 Itt a példa. -
#3628 Ez vmi poénkodás?????Csirkék jönnek a fegyverből?Nem hiszem el!!Videót!!!! -
BIZ0906 #3627 Nekem ez teljesen jó de én sem sgítek warezben pláne nem itt. Arra ott az off topik -
#3626 Mert gondolom te jó verziót szedtél le (mert ugye van vagy 3 féle, legalábbis én ennyit láttam), de ebben én nem tudok segíteni, mert nekem eredeti van. -
BIZ0906 #3625 Nálam nem csinálja, akkor most mivan? -
#3624 üdv nem tudom eldönteni hogy megvegyem segítsetek ! mennyi az élet tartalma? érdemes?