4825
Crysis Warhead
-
#3743 valakit udja hogy lehet pályára szavazni multiba? -
#3742 XD, azt én is tudom, de hol kell kimenni? -
#3741 Bizonyára azért, mert az alagútrendszer a felszín alatt van, és most történetesen víz van felette. -
#3740 Sziasztok!
Singlében, bent vagyok a beomlott alagútban...Mindnekit kinyírtam csak nem tom hol kell tovább menni...Vlki tudja??? PLS HELP!!! -
#3739 50 16 40.36 N, 10 59 07.88 W
Nem látok semmit csak vizet :( -
#3738 Google Earthbe valaki beirta mar a GPS kordinatakat a tavcsorol? :) -
#3737 Na megvolt a 2. végigjátszás is.
Most befejezem majd a Crysist 5-ödszörre! -
#3736 Ja! A Kálmán dinasztia! Heten vannak + az óriás béka :D -
#3735 Ha felveszem és eldobom, akkor robban :DD -
#3734 Vele találkozott valaki? Álcázott béka egy könyvön a bánya egyik szellőzőjében :DDD
-
#3733 nem ment yasu.
szted mé értetlenkedtem ?! -
#3732 Valami tényleg nem stimmel, mer nyomom az OK-t nem csinál semmit. -
#3731 Nem kell reboot.
Yasu-t kapcsold ki.... -
#3730 nah reboot után már elindult... -
naésilyenkormiafaszvan ?
tegnap még toltam vígan ezerrel, egyszer volt telepítve, azota fennvan. -
saca79 #3728 Az elsőre gondoltam!!! -
#3727 Biztos a Warheadban már nem szeretik a szárazföldet XD -
saca79 #3726 Nekem bazzeg sehol nem jönnek ki a cápalika vízből!? -
#3725 Crysis Wars mappack! -
#3724 nem tom mi lenne, ha nem vennék a cápáról tudomást, és mennék a következő feladathoz...Aztán amikor sunyiba le akarok szedni vkit sniperrel a hegytetőn, rámugrik egy kúva cápa.
Meg felvetődik bennem a kérdés, h vajon ez az ellenfelekre is támad? Mert akkor beviszem egy ellenséges bázisra, és ott szabadonengedem.(Én felugrok egy konténerre, az meg végzi a dolgát) -
#3723 Bazd mekkora ász.
Már a szárazföldön sem lehet az ember biztonságban a mutáns cápák végett. -
#3722 Még életemben nem regeltem, azt most faxom még új e-mail-t is csinálni.
Na THX az infókat, de itt nekem betelt a pohár, megy a kukába...
Az egész EA bagázs benyalhat tövig.....
Azért thx a válaszokért. -
#3721 LOL! Még szerencse hogy nem autógyárban dolgozol Azért ez picit durva volt! Khmmm... Szal picit nem tatrom helyénvalónak az észre nem vett bugokkal poénkodni -
Cat 02 #3720 Van már olyan account azzal a mail címmel (gondolom regiztél máskor is, epic fail) ésa jelszó se jó. -
#3719 Mi a geci van má.
ezt írja ki basszameg már rég játszhatna a kurva istenit az ember, basszameg azt mire beenged a kurva listához, már rég lemegy a hétvége...!!!!
Kurva annyát a büdös geciknek!
regelésnek ezt írja hibaként:
"An account already exists with that E-mail address, and the password does not match" -
#3718 THX de megvan bonyolítva basszameg. -
Cat 02 #3717 Regizz gamespy accountot, lehet ingame is. -
#3716 Basszameg milyen azonosítót kér a cd-key után.
mi a faxomat kell beírni oda????? -
#3715 Oh, igen... a jo oreg capa hiba :)
Nekem is az egyik kedvenc bugom ;) -
#3714 Less QQ more PEW PEW! :) -
#3713 Szia, ket dolog :)
Egyelore es nem egyenlore (Egyenlore a sorozatgyilkos darabol mielott kivisz az erdobe... a'la bash.hu :D)
A magyar szovegben direkt kerult bele egy ket 'ungarikum' is, hiszen a magyar sracoknak keszult akik kozul sok embernek tetszik egy-egy ilyen 'poen'... eleg csak a nefurgye'le kultuszra gondolni :)
Meg aztan vannak ahol a 'tukorforditas' helyett egy kis pluszt adtak a sracok a szinkronhoz. Peldaul a masodik palya vegen levo parbeszed...
Eredeti angol:
Psycho: I am british, you muppet!
Lee: Muppet?
Psycho: Idiot.
Ez pl. magyarul nem jott volna ki olyan jol... Ehelyett a magyar szinkron (kinek tetszik kinek nem):
P: Angol vagyok te takony!
L: Flakon?
P: Barom.
Persze nem akarom hasonlitani a Fredi es Benihez, de peldaul ott is sokat dobott a dolgon a magyar szinkron... Vagy esetleg a Gyaloggaloppot is emlithetnem ahol egy egy jelenet forditasa helyett inkabb 'atirtak' a szoveget a magyar humorerzeknek dedikalva :)
Persze elfogadom, hogy vannak olyanok is akiknek ezek fekete baranykent jonnek le :) -
#3712 iszonyat a logod.
mármint a képernyőn ami lóg-ó.....:P -
#3711 Pedig ezt nagyon nem akartam lekésni, de mostmár mindegy :( -
#3710 Azt nem tom, ez a warheadben volt. -
Neoncsoves #3709 multiban is vannak cápák? akkor haveromat megszivatom vele :P -
#3708 most éjjel 20-tól 02-ig. -
#3707 "nem tom lelőni hiába tunkolom a buzi fejét"
öregem ne tudd meg h röhögök!!!! Mindjárt bevizelek!
Én is sok csíterrel találkotzam, míg játszottam a multival
Próbáljátko ki a cápavadászatot!
Akármennyire is csak egy játék, én fostam... Meg amikor kitátotta a száját, és láttam a geci revolverfogsorát, majd beszartam, sőt amikor alámjön, és felborítja a csónakot...Na az se semmi.
Viszont van benne egy sharkbug. Kicsalogattam a part közelébe a cápát, kiugrok a szárazföldre, na mondom, most már safe. Aha, asszed? Ott avelt bazzeg a homokban, és rámugrott a dög! -
#3706 Az mikor volt? Én is akartam menni, csak jellemzően pont akkor szart be a winfosom. -
Neoncsoves #3705 Az mé van h egyes fasszopók 2 golyóból ölnek (SCAR) én meg 2 tárból (SCAR) nem tom lelőni hiába tunkolom a buzi fejét -
#3704 Az alapjátékban sokkal nehezebb volt az űrhajóból kijutni. Bevallom nagyon frusztrált az a rész, s mikor újra játszom a Crysist azt a részt egy mentéssel mindig átugrom.