4825
Crysis Warhead
-
karammba #3783 sziasztok ezt a hibaüzenetet kaptam a játék telepitésekor tudja valaki hogy mi lehet a baj?[IMG][/IMG] -
#3782 Azt már próbálta, de nem tud.
Szabó Péter: A nanoruha gyorsmenüből válaszd ki az erőmódot (maximum strength) és a láda tetejéről rugaszkodj el. Már kint is vagy a hajóból.
-
#3781 Hát igazad van, de azt tudnod kell, hogy amikor a VGA kártyák teljesítményéről beszélünk, akkor a mondat vége az kell hogy legyen: "kivéve a Crysisban"
Szal sajnos az "ami simán jó kell hogy legyen neki" az a 4850 felett kezdődik
-
SovereignX #3780 Lehet nem tartozik szorosan a témához de... ATI Radeon HD 3650es kártyám van ami simán jó kell, hogy legyen neki de ha felemelem a minőséget 3. szintre akkor úgy szaggat, hogy... Megnéztem a systemrequirementslab.com-on hogy mi is a követelménye. Minden megfelel kivéve a kártyára írja azt, hogy a játéknak 4.0-s Shader kell de nekem csak 3.0ás van. Pedig a 3600 széria leírása szerint 4es kellene, hogy legyen. Igaz csak DirectX 9 van fenn.
Lehet az kavarna be? -
#3779 A ládákon kell felugrálni. -
#3778 A másik irányba ajtó van amit nem lehet nyitni, illetve ládák, amiről nem tudok kiugrani!
-
#3777 Amikor megfagy a levegő, illetve 2 ember, a konténerbe vagyok előttem jégbe fagyva minden, hogyan tudok tovább jutni?
Kösz a segítséget elölre is!
-
#3776 Pedig a 80-90 ezer forintos VGA kártyáknak nagy haverja a Crysis. -
#3775 Nem tudom mit vársz, anno a Far Cry megjelenése után is várni kellett évekig, mire totál maxon lehetett futtatni -
#3774 Hát, ezt és tuás felé hajló sejtésemet igazolja majd az este néhány perce, ha az a + 2 GB RAM nem köt békét a DX 10-es móddal, csak felesleges, sőt elég pénz híján nehéz elhinnem látványcentrikus létemre, hogy 80 - 90 ezer forintos VGA-t kell vennem, ha a következő néhány hónapban nem akarok kétségbeesni. :-(
Azt vettem észre, hogy Direct X 9-ből bármelyik játék / program levizsgáztatja ezt a HD 4850-est, a Direct X 10 viszont nem kegyes, bár a sima Crysis (most lehet gúnyolódni, hogy "Miért, van rücskös is?" :D) és a S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky nem akart megijeszteni, de ez... A Brothers in Arms: Hells Highway viszont tökéletesen futott, de nem vagyok biztos a DX 10-es mivoltában..., pedig az? :-) -
#3773 Megsúgom, hogy a legtöbb fps-t VGA hitelkártyával vásárolhatod. -
#3772 A holnapi, pontosabban mai IT ZH előtt kézbe kapok 2 GB 800 MHz-es DDR II memóriát két modul formájában szombatig, nem sokkal utána pedig megnézem, mit művel 4 GB RAM társaságában ez a játék... Bár szerintem sajnos többe fog nekem kerülni az az elég FPS DX 10 alatt, mint 2 GB RAM. :-( -
#3771 Tényleg, most akkor nem mindegy, hogy 32 biten 2 vagy 4 GB RAM van a gépben? -
#3770 Az aláírásomban részletezett konfiguráció az elődöt csak akkor nem futtatta a játék bármely jelenetéhez / ben megfelelő sebességgel 1280 x 1024-es felbontásban, maximális beállításokkal és AA / AF nélkül, ha egy erőforrás igényes feladat után játszottam, ez a Warhead ugyanilyen minőségben viszont tereptárgyaktól és / vagy ellenfelektől zsúfolt pályarészleteken egyszerűen idegesítő sebességet produkál, pedig nekem nem tűnik annyival szebbnek a grafikája, hogy ezt teljesítmény beli különbséget megértesse velem.
Olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy a 2 GB RAM + Windows Vista kombó jó ellenszere az elég átlag FPS-nek, míg az XP ugyanennyi memória mellett vígan elfuttatja kielégítő sebességgel a játékot.
Ehhez csak annyit akarok hozzáfűzni, hogy nekem 2 GB RAM-om van, és a Direct X 10 segédletével gyönyörködtető látványvilág valóban sok FPS-embe kerül, ha a DX 9-eshez viszonyítok, azonban nem hiszem, hogy egy x GB-al való memóriabővítést meghálálna a DX 10-es mód annyira, hogy végigjátszhatnám benne a játékot. Pontosabban abban nem hiszek, hogy a DX 10 a RAM-ot jobban fogyasztja, mint amennyire a VGA-t megkínozza. :-(
Quki :D, dehát neked 4870-esed van, DX 10-zel hány FPS-ed van átlagosan? Nagyon érdekelne. :-) -
#3769 a 13fps-t arra értem mikor kb 4 autó jön utánam...persze én is autóval megyek :D és kb 10 ember lő rám...meg 2 bazinagy robbanás is van eközben XD -
#3768 de amúgy 1024x768 ban játszok legtöbbször...bőven elég ott...1280x1024ben is elfut de nagyobb harcoknál lemegy 13 fpsre is :S -
#3767 1280x1024 , dx9 , minden max..kivéve a mozgás elmosódás és a hangok...azok játékos szinten vannak :) -
#3766 Mert ez szögletes kulcstartó! :D
Amúgy minden kör ilyen, kerék, minden. -
#3765 Ez milyen beállításon megy? -
#3764 Monnyuk a kulcstartót miért nem tudják megcsinálni szép kör alakúra? -
#3763 -
#3762 csak hogy színesítsem egy kicsit a fórumot... :)
-
#3761 1x-2x nálam is előfordult. akkor inkább alt+d4-ezem és újból indítom és akkor már tudom ugratni. egyébként meg helyezd át vagy nevezd át vagy akár törölheted is a localized könyvtárból az introkat és nem kell semmit sem megnézni többé. -
Sponnyabob #3760 Az nekem is megvolt először aztán 5-6 alkalommal átugrotta de most nem akarja de már megőrít -
BIZ0906 #3759 Hát nálam úgy volt mikor feltelepítettem akkor kellett végig nézni 1x utánna beállítottam a profilt meg az egyebeket és már space esc és átugrotta ezeket. -
Sponnyabob #3758 Hali! Nem tudjátok hogy miért nem tudom átugrani a bemutató videót meg a reklámokat? Régebben mikor feltelepítettem át tudtam lépni őket és nem kellett végig néznem. JA és az egész a Crysis Wars-al van ugyhogy nem tudom le lehet valahogy tiltani az intró-t vagy végig kell nézni mindíg? Köszi a segítséget -
#3757 üdv én is megvettem csak sajnos nem tudok elvileg vele játszani a vga-m hibás pár játék nem megy pl:crysis és gondolom akkor ez sem fog... -
#3756 Az más Sorry Nm -
Sponnyabob #3755 Oda írtam volna de nem akar megjelenni kiírja hogy kész de semmit nem csinál csak egy fehér képernyő van. lehet hogy ez az én hibám mindenesetre köszi -
#3754 Legközelebb nagyon halkan ide ird és ott kérdezd meg. Szerver Lista -
Sponnyabob #3753 Sziasztok! Nagyon halkan megkérdem hogy valaki tud tört szervereket ip címeket lécci köszi!! -
#3752 Legújabb driver fenn van? Tegyél fel XP-t és próbáld ki azzal hogy megy. -
#3751 Srácok! Nvidia 8800GT-vel tolom Vista alatt, de egy ideje "beszínesednek" a tárgyak, fegyverek a játékban, mostanában pedig a betöltés után egyszerűen kifagy a game. Találtam egy hotfixet a Microsoftnál erre, de nem engedi telepíteni, azt írja ki, hogy "not for your system". Másnak is előjön a probléma Vista+NV8800 mellett? Van rá megoldás? -
Neoncsoves #3750 nem hiszem. elrabolják, onnantól lesz kb. és akkor ő elég sok harcot vívott az idegenekkel és ugye ő csinálta meg azt a MOAR fegyvert -
#3749 Az az akit rögtön el is kap a fagyott hajóból kitörő tripod még az első részben? -
#3748 nem a bohócot hanem a prófétát irányítjuk.ami kb 2 óra lesz átvezetőkkel :) -
#3747 Lesz, abba majd Bohócot kell irányítani. -
Neoncsoves #3746 biztos lesz:) -
#3745 Lesz ennek még valami normális befejezése? Harmadik kieg? Ilyesmi? -
#3744 De a szigetet se látom :D