Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy azért lepõdtem meg mert a Mass Effect néhány helyen 8x-os élsimítással minden maxon 20fps-t produkál..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Netem van, nem érint a dolog, de akkor is tahóság a netes aktiválás offline játéknál. Hatalmas a warez hisztéria. Hiszen úgy is feltörik, napokon belül, azok pedig, akik megveszik esetleg, szívhatják a hosszú cicit... (Mass Effectnél is elõjött a puska túlhevülés bug, sokaknál, kivéve akik törtel játszottak.... szánalom....)
http://www.freetvmaci.info/
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ami egy MMORPG eseten normalis is... Szerintem egy Single Player jatek eseteben ez nagyon nem elfogadhato. Nem mindenkinek van internetkapcsolata... akkor az mar nem is jatszhat a jatekkal? Vagy fel kell torje az eredeti jatekot ahoz hogy jatszani tudjon? Szerintem ez egy picit elgondolkodtato... (es igen, ehez nekunk semmi kozunk 😄)
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Töltsük le az internetet!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
sajna csak törvénytelen megoldást tudok javasolni...
nemtom mi más lehetne a gyógyír, talán többiek tudnak valamit.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem nincs otthon netem és valami megjelenési dátumot nem tud letölteni és nem indul a gém! Lehet valamit csinálni vele?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A Warhead pedig a singleplayer része a dolgonak.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Amúgy mikor már minden feladatot teljesítek, likvidálom az embereket a parton felrobbantom az úton járõrözõ tankot, és azt az átkozott adót is felrobbantom, nem megy tovább a játék. Simán ott rohangászhatok a parton... a rádión meg jönnek a beszólásai a repülõsnek... hogy a part még hemzseg, a teherautós brigád a bárban van stb... De a bárban mindenki halott... a parton nem nyüzsög senki... hacsak valaki el nem bújt félelemében a dzsungelben. XD hiába durrogtatok hangtompító nélkül rohangálok a fél szigeten senki sem maradt. Egyszerûen nem ugrik tovább a következõ scriptre.
Köszi a válaszokat!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Next PC upgrade: 2022
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nagyon fasza scene-k vannak benne.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Megérkezett az immár második hazai játékeladási toplista, amelyen ezúttal a World of Warcraft ült fel a trón tetejére, míg mögötte a Warhammer Online, és a Crysis kiegészítõje toporog.
1. Wow Prepaid Card
2. Warhammer Online: Age Of Reckoning Standard Edition
3. Crysis Warhead (Ep1)
4. Star Wars The Force Unleashed
5. Spore
6. The Sims 2 Apartment Life (Ep 8)
7. Wow Burning Crusade
8. Euro Truck
9. The Sims 2 Double Deluxe
10. Pokoli Szomszédok 3 - Az Ördög Nem Alszik
11. Gta 4
12. Need For Speed Prostreet