Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Sztem a Spore "kiesik", mert az már elõbb megjelent 😉
1. Warhammer
2. Crysis Warhead
...
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
szerintem király!
a 4-5. játéknál már középszinten végeztem.
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Amúgy él a játék multija? Mármint eredetiben, hány szerver/játékos van kb? Lesz jövõje a multijának?
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Ebben is ugyan úgy lehet multizni nem eredeti játékkal.
A Warhammer Online tarol, a Spore ezüstérmes, a Warhead pedig a megtisztelõ negyedik helyen tanyázik.
Nagyot robbantott az USA-ban a Warhammer Online, mert pontosan két héttel a megjelenése után már két helyet foglal el a képzeletbeli dobogón. Nekünk, magyaroknak is van mire büszkének lennünk, na de nem azért, mert Európai Uniós forrásokból iskolát építünk -erre is lehet persze-, hanem mert a Crytek Budapest elsõ mûve, a Crysis Warhead a megtisztelõ negyedik helyen áll. Az Electronic Arts-nál is jól megy a szekér, hiszen a tíz játékból hetet õk készítettek vagy adnak ki. A felmérés a szeptember 14-20-ig tartó idõszak eladásai alapján készült.
1. Warhammer Online
2. Spore
3. Warhammer Online Collector's Edition
4. Crysis Warhead
5. The Sims 2 Apartment Life
6. WoW: Battle Chest
7. Spore Galactic Edition
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. Stalker: Clear Sky
10. World Of Warcraft
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Itt van. Nézz körül, találsz még egy-két hasznos tweaket hozzá.
Nothing is True, Everything is Permitted
www.gamekapocs.hu
Kivácsi lennék, hogy milyen net kell ahhoz, hogy ilyen folyamatos legyen a játék?
BattleTag: zydar#2910
www.gportal.hu/bioshock
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A segítségeteket szeretném kérni. Már a fagyasztás után vagyok, amikor egy állást kell megvédenünk addig még társunk elhelyezi a tölteteket a bánya bejáratához. Rengeteg idegen lény jön és csak jön. Szerintem soha nem fogynak el. Már volt, hogy 15 percig is kibírtam élve, de még akkor is jöttek. Ez normális vagy valami más a gond?
www.gportal.hu/bioshock
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Crysis warhead
Az aláírásomban lévõ konfigon milyen beállításokat javasoltok grafikailag.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A zene meg egyszerûen tökéletes. Gratula.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu