4825
Crysis Warhead
-
Neoncsoves #3703 nincs mit;) -
#3702 ah. megvan, köszi :) -
Neoncsoves #3701 valahol a hajó oldalán asszem fel lehet ugrálni, és akkor beugrasz a hajóba.. -
#3700 "már meglévő fegyverhez nem kell külön felvenni elég csak közelről ráirányitani "
Kivéve, ha deltán játszol :D
Klon: át kell jutni a hajó másik oldalára ;) -
#3699 üdv!
segítsetek légyszi, elakadtam...
a Frozen Paradise szinten vagyok, ahol egy nagy hajó van befagyva a vízbe. kilőttem mindenkit, de nem tudom hogyan tovább. ha a távcsőbe nézek egy pontot mutat a hajón. mit kell csinálni ? -
#3698 Ízé! Xfire-vel nem lehet belőni a servereket? :S Tudjátok... ingyé 7vége van :) -
#3697 hát, valakinek bejön valakinek nem. próbáld ki. -
saca79 #3696 Nagyon tetszik a játék,külön örülök a sok ujitásnak pl a municiót a már meglévő fegyverhez nem kell külön felvenni elég csak közelről ráirányitani a célkeresztet.Sokkal pörgősebbek a harcok,a szinkront szerintem nagyon eltalálták, mondjuk van egy két feketebárány a szövegben (AZBESZTMEGBASSZA STB).Egyenlőre nem tudok semmi negatívumot sem felhozni,az én nem túl überfasza MSI K9 NeO V2 AMD 64 X2 2.2Ghz,4000+ RADEON HD 2600XT 512Mb Memory,Kingmax2x1Gb-ram 800Mhzátlagos beálításokon simán fut.kipróbáltam a multit de kevés hozzá a netem 3 főnél már inkább hasonlít egy képregényre a játék. -
#3695 Hy.Jó ez a crysis wars?Mert most töltöm,kódom már van.Megéri kiprószálni? -
#3694 FAQ-t nemlátok, ezért megkérdem.
Átlagoson játszok, és a játék a szemem előtt pakolja ki az objekteket. Van rá mód, hogy ezt megváltoztassam valamilyen fájl átírásával? (nem kell hogy 100 méterre előre megcsinálja, de így most 2 méterrel a szemem előtti objektekkel munkálkodi -.-') -
#3693 huáo! komoly volt a devesekkel nyomni. nagyon jót lehetett velük játszani. -
#3692 azt nemmondták hogy egbyöl ezen a hétvégén... gondolom majd késöbb nehogy a trialosok is élvezzék :) -
Neoncsoves #3691 bazzeg... nagy azt igérték h akiknek már eredeti a játék, nagy újítást kapnak... a angy lófaszt -
#3690 olyan jól esik hogy a stáblistában annyi magyar név van tudunk mi ha akarunk :) -
#3689 Ha meg nincs meg az install, ez egy eleg jo link, gyorsan jon rola egyben az install file. (5gb)
http://news.bigdownload.com/2008/10/06/download-crysis-wars-trial/ -
#3688 Akinek nem tiszta, kb ennyi kell az ingyenes WARS kulcshoz:
www.mycrysis.com -on regisztralnod kell.
Ez utan nem kapsz kulcsot, hanem be kell jelentkezni es ezen a linken kell genereralnod magadnak kulcsot:
www.mycrysis.com/portal_module.php?module=51 -
#3687 hétfö reggel 9ig -
#3686 meddig lesz jó?csak hétvégéig? -
#3685 akinek kell trial kulcs irjon
van egy felesleges -
#3684 Nah elindult a játék fasza eddig!:)
(csak birja el azt a sok játékost:D:D:) -
#3683 my account menu alatt kiirja a keyt -
#3682 hippi-hurrá XD -
#3681 De mentsétek is el mert nekem többször nem adta meg,még jó h megvan mindjárt próbálom. -
Neoncsoves #3680 Akinek kell a Wars Trial Key-em az küldjön PM-et és megkapja. -
Neoncsoves #3679 nekem is GMAILom van, de nem kaptam semmit... hanem a képből bányásztam ki a linket -
#3678 ezcsak ugy jött mailbe? nemkellett oldalon vlamit csinálni?
-
Neoncsoves #3677 klikk -
#3676 gmail -
#3675 milyen mélcímre jött meg?
se freemail, se citromailre nemjött még
bár valoszinü az mindegy mivel az aktivácios ímélek mind megjöttek -
#3674 bizonyiték, nem ígéret -
#3673 nem is gondoltam hogy választ kapok rá :) majd csak 1 év múla (talán) -
#3672 nem hazudom e. -
Neoncsoves #3671 én még nem kaptam semmit :\ -
#3670 hazudol-e? -
#3669 megjött a kulcsom :)
nem kell 18-ig várni még se... -
saca79 #3668 Kinek? Nekem biztos nem!! -
#3667 Este 10 után leszek, majd írjátok be melyik szerón vagytok -
Neoncsoves #3666 igen magyar idő szerint -
Neoncsoves #3665 valaki lökne nekem egy jó kis háttérképet? Aminek a mérete 1280x1024 és WARHEADes :D előre is thx ^^ -
Cat 02 #3664 Magyar idő szerint ? :S