Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ability
Nyílt fél éve egy topik, amit arra találtak ki, hogy ott rendeznek az SG-n szavazásokat. Csakhogy az SG fórumain nem lehet szavazást elhelyezni, ezért egy külsõs munkát kellett betenni. Gondoltam kicsit tevékeny leszek, és írtam egy saját szavazóscriptet. Mostanra elég sok topik használja.
Prince23
A szavazást h készítetted el?

Ability
Új szavazás. Ha van valami jó ötletetek, hogy mit lehetne még megszavaztatni, akkor mondjátok nyugodtan.
elitehun
gduck
Mert azt már 14-tõl lehetett vásárolni 😄 Majd a következõ "teljes" hét lesz a mérvadó 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

elitehun
Király vidi 😊
CroftManor
Igen Láttam, köszi 😉

Nothing is True, Everything is Permitted

Prince23
Fasza lett amúgy, tegnap írtam is oda 😄

Timber
miert esne ki? Ha meg mindig eladjak akkor bizony ott a helye. Szerintem abszolut nem rossz eredmeny egy Spore es egy WH😮 moge kerulni 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

gduck
" A felmérés a szeptember 14-20-ig tartó idõszak eladásai alapján készült."

Sztem a Spore "kiesik", mert az már elõbb megjelent 😉

1. Warhammer
2. Crysis Warhead
...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Timber
A 2 Warhammer-t vonjuk mar ossze pls. Az 1 jatek csak ket kiadasban... (Nekem a CE van meg 😄)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Frank99
most toltam elõször a Wars-al.
szerintem király!

a 4-5. játéknál már középszinten végeztem.
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

HI! Ha még mindig nem tudnál Lee után menni, akkor menj oda ahol a térképen a legközelebb vagy a zöld ponthoz. Ki kell szálnod a légpárnásbol és fel kell ugrálni a sziklákon. Ott már várnak.
Seth
Kiugrassz a dobozokról

PSN ID.: Beegabor

HI!! azt szeretném kérdezni a tengeralatjárobol hogy kell jönni
Kongy
lol. xD Normál grafikán (1 pár cucc Játékoson) 25 FPS-t sikerül kicsalogatni a Warhead-bõl DX9 alatt a HD2600 XT kártyámmal. 😊 Crysis alacsonyon nem ment ilyen jól!!! <#vigyor3>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Freddycom
Azt olvastam, h már a Wars kiadása utáni 2. nap tömve voltak a szerverek(Dedikált szerverek, tehát nem törtek)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Encore
Gyalog kell menni, ahol kijön az alien és lõnek rá a koreaiak, ott egyszerûen felmész a lépcsõn.

Amúgy él a játék multija? Mármint eredetiben, hány szerver/játékos van kb? Lesz jövõje a multijának?
mNzJean
Köszönöm. <#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Balazs15
császtok elakadtam miko má' beüt a jégkorszak és egy légpárnással kell köüvetnem li-t meg a konténert..csak marha jo mikor átugratom azt a hajot mág ügye látom a konténert aztán sehol sincs....aztán a földböl elöjön egy monstrum azt megölik aztán...mondja a csaj hogy kövessem let meg a konténert ügye...na de merre???? mutatja a térképen a pontot hova kéne menni....de egyszerüen nem találok oda sehogy ....elkezdek menni egy uton azt vissza jutok ahonnan indultam....meg ahol votl a mondstrum ott voltak házak felette van egy ut de oda az isenért se tuok feljutni...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

AHHA!! Akkor most már értem köszi

grebber
Igen külön DVD-n van fent a Crysis Wars!

Next PC upgrade: 2022

Oké ezt értem de a Crysis wars egy külön álló program vagy micsoda mert ezt nem értem igazán. kössz a türelmet és a segítséget

Freddycom
A Warhead az csak single player. A multiplayer részét Crysis Warsnak hívják. Ezzel tudsz multizni.
Ebben is ugyan úgy lehet multizni nem eredeti játékkal.

grebber
USA Top 10 - PC-s játékeladások Amerikában

A Warhammer Online tarol, a Spore ezüstérmes, a Warhead pedig a megtisztelõ negyedik helyen tanyázik.

Nagyot robbantott az USA-ban a Warhammer Online, mert pontosan két héttel a megjelenése után már két helyet foglal el a képzeletbeli dobogón. Nekünk, magyaroknak is van mire büszkének lennünk, na de nem azért, mert Európai Uniós forrásokból iskolát építünk -erre is lehet persze-, hanem mert a Crytek Budapest elsõ mûve, a Crysis Warhead a megtisztelõ negyedik helyen áll. Az Electronic Arts-nál is jól megy a szekér, hiszen a tíz játékból hetet õk készítettek vagy adnak ki. A felmérés a szeptember 14-20-ig tartó idõszak eladásai alapján készült.

1. Warhammer Online
2. Spore
3. Warhammer Online Collector's Edition
4. Crysis Warhead
5. The Sims 2 Apartment Life
6. WoW: Battle Chest
7. Spore Galactic Edition
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. Stalker: Clear Sky
10. World Of Warcraft

info: Gamestar

Freddycom
http://crysiseu.com/content/view/280/2/

Itt van. Nézz körül, találsz még egy-két hasznos tweaket hozzá.

CroftManor
Köszi, már kaptam hideget, meleget is, de már emgszoktam, ez ezzel jár. Azt hiszik itt egyesek, ha vki videót csinál és felrakja ide, akkor már elvan szállva magától, mert megmeri mutatni a többieknek, akik szintén szeretik ezt a játékot...

üdv..az alap crysishoz volt egy módosított autoexec.cfg csokor..amit bemásolva a játék mappájába korrekt grafikai bheállításokkal lehetett hentelni,ugy hogy nem szagattott a gém..ehhez van vmi iesmi vagy lesz e??addig nem kezdem el a gamét.

http://www.gamekapocs.hu/cikk/3482/1004/1/Crysis+Warhead

www.gamekapocs.hu

Nagyon jó lett!
Kivácsi lennék, hogy milyen net kell ahhoz, hogy ilyen folyamatos legyen a játék?

BattleTag: zydar#2910

saxicola
Jó teszt! Kissé lehúzták a játékot a gametrailers-szes srácok szerintem. Én 90 százalékot adok rá (igaz még nem játszottam végig).

www.gportal.hu/bioshock

tep
tetszik

\"SLICE of LIFE\"

zomgzerg

CroftManor
Köszi!

Egész jó 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kandurex
Evanescence! Abszolult kedvenc!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
teljesen normális, de 15 perc után tul sokáig már nem jöhetnek, hát el kell tölteni egy kis idõt a társaságukban...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

saxicola
Helló!

A segítségeteket szeretném kérni. Már a fagyasztás után vagyok, amikor egy állást kell megvédenünk addig még társunk elhelyezi a tölteteket a bánya bejáratához. Rengeteg idegen lény jön és csak jön. Szerintem soha nem fogynak el. Már volt, hogy 15 percig is kibírtam élve, de még akkor is jöttek. Ez normális vagy valami más a gond?

www.gportal.hu/bioshock

Jaffa 2843
eredeti vagy tört a játék?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

CroftManor
Elkészült új videóm:
Crysis warhead

Valaki megirhatná mi lehet a baj,most kezdtem el játszani vele.Legelején mikor a part felé kell menni,és atávcsövet elöször kell használni.Elöször elszinesedett a kép,és a fömenüben is alig lehetett elolvasni valamit.De még legalább ki tudtam lépni a játékbol.Másodszorra ugyanitt megállt a kép,és már a windowsba sem tudtam kilépni.Harmadszor megprobáltam a beállitásokon változtatni,és közben kikapcsot a gép.Ilyen a komfigom.P5KC INTEL CORE 2 QUAD Q9550 2,83GHZ 3Gb DDR3 ENGTX260 896MEGA XILENCE 480W.A táp kevés,valaki megirhatná hogyha nagyobbra kell cserélni.Most vettem és jo leene ha futna rendesen.Elöre Is kösz.
Az mitõl lehet hogy nekem ma kék volt a vér, és ha meghaltam akkor is kék képernyõt kaptam, a menü elõtt? Eredeti a játék.
Az aláírásomban lévõ konfigon milyen beállításokat javasoltok grafikailag.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Freddycom
Hát öregem, nagyon jó lett. <#pias><#eljen>
A zene meg egyszerûen tökéletes. Gratula.

Grat, nekem tetszik😊

bordy
csináltam egy kis wars szösszenetet 😊

CroftManor
Azért, mert a gyári intel szar, csapágyas volt és visított, mint a kismalac... másrészt nemrég vettem és nem értem még rá foglalkozni tuningal, sok a dolgom mostanában, meghát készül az új videóm is.

Peetboy
Micsoda? Béka gyüjtögetés is van a gameben? Lsüllyedtek ilyen gagyi szintre?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

neked minek a proci hütõ,ha nem huzol kicsit sem a procin ?? nem kötekedésnek mondom.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Kicsit gáz :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

grebber
Szerintem amiket említenek hibák azok nem jelentéktelenek fõleg ez a 2méterre jelenik meg elõttem a textúra szindróma.