4825
Crysis Warhead
-
#3823 A játék hogy megy? Mert a videók - az első résztől eltérően nem valós időben renderelt, hanem - sima videók! Szal az valamilyen codec gond lehet! De játék közben, mondjuk medium beállításnál mit csinál? -
Neoncsoves #3822 haveromnak ez a konfigja van:
Q6600
9800GX2
2Gb RAM
de még neki is néha töltöget a játék, úgy tünik 4giga nem árt neki -
#3821 Főleg ha még a ram se valami emberi... -
Neoncsoves #3820 Jó hát Dual Core P4 :S
Esetleg Core 2 Duo-nak kéne lennie -
#3819 nem marketing.
de az biztos, hogy nagy áltozás nem történt, szal ne erre alapozz, hogy "jobban optimalizálták"
a géped kevés, tény. -
#3818 Nálam jobban fut a Warhead mint a Crysis de csak dx9 modban úgy meg 15 percenként kidobál hibával.DX10 modba sokkal lasabb mint a Crysis.
Ezek az én észrevételeim 2 végigjátszás után. -
#3817 Hat Crysis 2 minimum kb legalabb meg 3 ev.
Fel / 1 even belul kijon par normalisabb mod sztem. -
#3816 Miért? Az optimalizálós cucc kamu volt? Marketing fogás,mi? -
#3815 -.- -
#3814 "És ráadásul ezt még jobban is optimalizálták!"
aha :) -
#3813 Az lehetelen. Az alap Crysis is szépen ment mediumon! És ráadásul ezt még jobban is optimalizálták! Lehet,h inkább az a baj,h magyar gyártmány. -
#3812 Lehet, hogy az a baj, hogy a konfigod mégsem felel meg annyira... -
#3811 Plz segítsetek!
Tegnap megvettem a Crysis Warheadet,de baj van vele. Amikor beindítom a játékot,bejön az EA logó,de iszonyatosan szaggat és akadozik a hang is a kép is!!! Mit csináljak?? Egyszerűen nem találok rá értelmes magyarázatot! A configom simán megfelel a játék elvárásainak! Dual Core P4 meg HD2600 XT VGA kari. Mi lehet a megoldás???
Konfigom:
3GHz-es P4
Sapphire HD2600XT
1 GB RAM
ATI kártyához való Omega driver van fenn. Lehet,h az a baja,hogy nem ismeri fel ezt a drivert? -
#3810 Talán mer vezetés közben nem éri el a nehézgéppuskát a tetőn? -
#3809 Delta fokozaton így működik -
#3808 szerintem a crysis 2 is kijönn mire lesz valami normális mod akármelyik modból :D -
simonl #3807 Sziasztok
Mitől lehet az, hogy játék közben a könnyű páncélos használatakor, menet közben nem tudok tüzelni?
Csak ha átülök a "2 -es" ülésbe, álló helyzetben tudom használni a gépfegyvert.
Eredeti játék, pár cfg. módoítással....
Köszönöm -
#3806 Na talan lesz egy mod amit mindig is szerettem volna Crysishoz!
"Casus Belli"
Crysis engine + realisztikus jatek (bf2/cod4/cs -szeru) + uj jatek mod (egyszerubb mint a PS) + uj mapok.
40%-on all a mod, de aranylag osszeszedettnek tunik a csapat es a terveik, szerintem ebbol lesz valami...majd meglatjuk.
(Masik hasonlo mod az Obsidian Edge 2 mod, de ez talan igeretesebb.)
Pixs
Casus Belli info -
raider27 #3805 Angol hang magyar felirat? Használd a winrart! Én is úgy csináltam! Nyisd meg az angol és a magyar fájlt winrarral és a magyarból húzd át a fájlokat amik nincsenek mappába rakva. -
Hellsing47 #3804 nekem viszont annyira nem szimpi hogy ingyen van,mert igy kurva sokan lesznek :DD
de azért valószínű én is ott leszek -
#3803 azért ők se god modba nyomják.. le lehet ölni öket :P
nem fatality szint :) -
#3802 egyéb díjak: crysis poszterek...
warheadhez kaptam kettöt ingyé xD -
#3801 Meglássuk :) Telefonos felvételek lesznek max :)
Erre a Crysis sejeljtezőre viszont be kéne jutni. Nem vagyok egy profi játékos, de hátha. Remélem, hogy a CrC (Crysis Core) nem lesz ott, mert akkor asszem semmi esélye nincs a jónépnek. -
#3800 Várjuk a kamerás felvételeket!! -
#3799 Ja :) Én megyek, az biztos. Eddi gmég egyetlen ilyen rendezvényen sem voltam, ez meg most itt van, rá is érek, ingyé is van, hülye leszek kihagyni. -
Curtis #3798 Nyilván arra gondoltak, hogy ezen is fut a Wars :) -
#3797 Akkor már HD4870X2. Csak az nem nvidia. De ez tényleg nem túl kedves, akkor már adnák a legjobb kártyájukat. -
#3796 Hát elég sovány nyeremény az a 9800GT.GTX 260nak jobban örülne mindenki! -
Curtis #3795 Gyertek el a szombati Gameshow-ra! Nem feltétlenül a Crysis miatt, de azért is megéri. :)
-
#3794 Meg van oldva:angol hang, magyar felirat.
Feltöltöm a Rapidshare-ra.
Hamarosan jelentkezem. -
Juraviel #3793 Sziasztok!
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy angol hang legyen, de magyar felirat? Ha magyar nyelven telepítem, a játkon belül sehol nem lehet átállítani a szinkron nyelvét!
Előre is köszönöm! :) -
#3792 Ezt az infót várom én is! -
#3791 Arra lennék kíváncsi ,hogy mennyit adtak már el a Warheadből meg a Crysisból. -
#3790 Szeptemberi PC-s játékeladások az USA-ban.
A Spore tarol az USA-ban, és a TOP20-ban a Sims-ek között más játékokra is bukkanhatunk.
Az első helyet tekintve mit sem változott a felállás, mivel ismét a Spore nyerte a USA szeptemberi PC-s eladásainak versenyét, közvetlenül a Warhammer Online: Age of Reckoning és a The Sims 2: The Apartment Life előtt. Összehasonlításképp itt van a korábbi ranglista. Szomorú, hogy hazánk fiainak Crysis Warhead-je visszaesőben van, nem is beszélve a szintén sokak kedvencének számító S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky-ról. Egy két sims mellett olyan különlegességekre is bukkanhatunk, mint a Diablo és a Starcraft összes részeit és kiegészítőjét tartalmazó Battle Chest. Öreg játék, nem vén játék, és a Dio3-SC2 hype is hajta őket fölfelé. Íme!
1. Spore
2. Warhammer Online: Age of Reckoning
3. The Sims 2 Apartment Life
4. Warhammer Online: Age of Reckoning Collector's Edition
5. Spore Galactic Edition
6. World Of Warcraft: Battle Chest
7. Crysis Warhead
8. The Sims 2 Double Deluxe
9. World Of Warcraft
10. Spore Creature Creator
11. World Of Warcraft: Burning Crusade
12. Civilization IV: Colonization