4825
Crysis Warhead
-
#3863 dobd aképeket pls kiváncsi vok rá -
#3862 Az más. Azt én is szeretem, amikor az okosgyerek benyomja a napos mező közepén a cloakot, aztán csodálkozik, hogy hogy vették észre. De ha árnyékban van, akkor már problémás. -
#3861 Akkor úgy látszik, hogy ez csak az én bajom. De a Crysisban sokkal jobban látszottak. Van pár képem cloakról, majd talán dobok néhányat. -
#3860 ja az árnyékot ki is felejtettem, sokszor a mozgó árnyékra lövök csak :D -
#3859 nemtom, én álatlában kiszúrom őket, leginkább ha egy helyben állnak vagy fekszenek, nem is tudom, ilyen szappan buborék szerű szín mozgás van elég halványan. egyébként meg füles, mióta meg van a pc 151-em, khmm :D
a snipereket meg távcsővel keresem meg a dombokon, mert az meg fel erősíti a hangokat ugye, csak át pásztázom a lövés irányát vele és meg szoktak lenni, aztán meg várom míg ledobja az álcát, én meg scarral vagy f71-el leszedem, persze ha sniper scop van rajta :D -
#3858 Remélem, hogy kezdenek valamit a cloak-al, mert ami most van, az szerintem borzalmas. Túlzottan eltünteti az embert. Futás közben én képtelen vagyok észrevenni, annyira meg nem vagyok vérprofi, hogy a lesből SCARal előjött Nomad nevü retardált GYPs barmot egy lövésből leterítsem az időközben találatok miatt bevörösödött képernyőmmel. -
#3857 Van valami ötletetek, hogy mi kerüljön ki fent szavazásba? Anno volt egy javaslat, hogy kedvenc pálya. Vélemény? Szerintetek emlékeznek még az emberek a pályanevekre? :P -
#3856 ideje... -
#3855 Crysis Wars patch készülőben -
#3854 Ezt a "csinálj jobbat" hagyjuk már, mert hülyeség. Hogyan csinálna már. A Crysist a Crytek csinálta x számú programozóval, modellezővel, grafikussal, stb, ő meg egyedül van hozzáértés nélkül. A fejlesztőknek az a dolga, hogy jó játékot csináljanak, neki meg szabad fikáznia. itt most csak az a baj, hogy folyamatosan egy olyan dolog miatt szidja, amivel eddig még nem nagyon volt baja senkinek. -
Neoncsoves #3853 haggyad ez a Rusy gyerek csak fikázódni tud, majd ha jobbat csinál akkor ugathat:) -
#3852 Talán GOD mode off kéne neked.. -.- Nehézgépuskával pl 2 golyót bírsz ki max, ha armor módban van a ruha.. Ha nem, akkor esélyed sincs.. -
#3851 Tudod hanyszor anyaznak a fejlesztok (es itt most nem csak a Crytekre gondolok), hogy legalabb a legnehezebb fokozatot hadd lojjek be ok es a kiado legalabb abba ne szoljon bele... Sokszor a Hard mode a kiadaskor megegyezik az Easy mode-al a fejlesztes soran... -
#3850 Szerintem csak te vagy túl profi, engem simán lelőttek :) -
#3849 bocs csak kifelejtettem vmit a demó a havernak kell nem nekem :P
de nemlehet valami trükköt alkalmazni hogy jobban fusson a játék??????
vmi config vagy ilyesmi -
#3848 valami demó nincs?? -
Rusy #3847 3837-es hozzászólásban leírtam, nagyon könnyűre sikeredett a játék még delta módban sem tudnak kinyírni, ott van mellettem közelről fejbe lő és semmi bajom, így szinte élvezhetetlen, mert 20 embert is ki tudok nyírni minden gond nélkül csak nyomkodni kell a bal egér gombot -
BIZ0906 #3846 Hát kb bár jó pár helyen alig van különbség. -
#3845 Mert mi a gond Delta módban? A koreaiak a szemükkel sebeznek, vagy mi? Vagy 1 milliárd HP-juk van? -
#3844 De miért is? -
Rusy #3843 Most hogy grebber felhívta a figyelmemet, felvettem a játékot delta módba, hát valami vicc, szerintem belekerülhet a rossz PC játékok sorozatba, egyedül a történet meg a szinkron ami talán jó lenne "Krump Lee" LOL, del fel kellene jelenteni a készítőket hogy ezért pénzt kérnek -
érdekesség, levegő kapcsolja egymáshoz a vagonokat :P -
#3841 patch lesz egyáltalán vagy ne is számítsunk rá ?
csak érdekel. -
Rusy #3840 Jaja pont ezt mondom, hogy az alap játékba normálon nyomtam és ott azért ledaráltak ha többen voltak, de itt? Elhiszem, hogy power ez a ruha, szerintem lehetett volna a játék neve vasember :D:D -
Neoncsoves #3839 -
#3838 Nem tudom én nem is toltam kicsi szinten csak legnehezebben a Crysisból kiindulva.De ott simán meghalok ha elbaszom a dolgokat szal nyilatkozni nemtudok alacsonyabb szintről,bár megkéne halnod tutira:D. -
Rusy #3837 Helló
Hát elég érdekesre sikeredett a kieg, az miért van, hogy ha maximum armorba vagyok 20 ember se tud kinyírni (normál nehézség), sőt a páncélomat is alig bírják leszedni, meg valami hihetetlenül hülyék, vagy valami bug és halhatatlan vagyok? Nem hiszem mer egy picit fogy a páncél de egyből visszatöltődik, nem tudom 5 éves gyerekeknek csinálták hogy végig tudják vinni, nagyon gáz annyira árkád hihetetlen stalker után, ahol 2 ember el tud intézni, ha nem figyelsz oda egyenesen gagyi, nem tudom mit gondoltak a készítők, csinálnak egy motort, bleraknak szép tájakat meg pár hulla jelöltet oszt jóvan, az előzővel játszottam az sem volt a világ csúcsa de ennyire nem volt gáz, a mesterséges intelligenciáról ne is beszéljünk, mert nincs is, e amúgy szép, sőt a történet is úgy izgalmasan indul, meg lezuhan a repcsi, látnak egy tengeralattjárót stb tetszett, de ez a gagyi "harcrendszer" nagyon elrontja -
#3836 Akkor meg tudnád tenni nekem, hogy megkeresed a crysis.hu-n Slater e-mail címét és elküldöd nekem pmbe? Mert nekem sehogy sem akarja behozni az oldalt, most viszont nagy szükségem lenne rá :S -
#3835 de, bejön. -
#3834 OFF:
Nálatok se töltődik be a crysis.hu? -
mikrofonhead #3833 Egy F.A.Q. jól jönne srácok, mert a warezos résznél üres ablakot dob ki :/
Köszi -
saca79 #3832 Nem tudtok valami jó modot a warhead-hez?A honlapján csak a Wars-hoz találtam.. -
ZÓÓÓcsi #3831 Hello!
Ezt az autosave-elést ki lehet kapcsolni valahogy? Nagyon zavaró..
Csúcs hang miben különbözik az átlagostól? Mert nem veszem észre a különbséget. -
#3830 -
BIZ0906 #3829 Azért még 1Gb RAm mehetne és mégjobban menne persze nem hű de nagyon jó de lenne honnan szednie ramot. -
#3828 Nahmti nagy szakértők. :P Az Omega driver volt a gondja,nem a gépem hibája. Felnyomtam a legújabb Catalysotot,és jó a játék. Normálon megy 25FPS-sel,1024x768-ban és nem szaggat,csak 1 kicsit a nagy aliennél. És még nekem kevés a gépem... -
#3827 Na, most hogy dá lett dugva a VGAmra az egyik átalakító is pluszba, mintha megnőtt volna az fps száma
Eddig átlagba 25-30 fps volt, most meg 35-40, kivéve a havas pályákat, ott 19-25. A videókba meg 45-60
Még így, negyedik végigjátszásra is tök hangulatos volt -
#3826 Angol hang, magyar felirat. NEM én készítettem.Mérete tömörítve 150MB.
Az NFO-t kéretik elolvasni.
http://rapidshare.com/files/155266094/Crysis_Warhead_EngDub_HunSub.part1.rar
http://rapidshare.com/files/155266765/Crysis_Warhead_EngDub_HunSub.part2.rar
http://rapidshare.com/files/155267357/Crysis_Warhead_EngDub_HunSub.part3.rar
-
#3825 tudom, azért írtam azt. -
#3824 Az az 1 gb ram elég kevés. Már csak emiatt simán szaggathat. Ha meg azt hiszed hogy a Warhead agyonra van optimalizálva, csak mert azt mondták, akkor tévedsz.
alig optimalizáltak rajta valamit. Simán kell neki ugyanannyi mint a Crysisnak sőt megkockáztatom, hogy még több is.