4825
Crysis Warhead
  • Silex
    Szóval ram probléma... Nem kell aggódni nem csak e miatt bővitenék. Ha azonban ez megoldja a warhead problémáját, akkor hamarosan bővítenék. THX, azért erősítsetek meg pls!
  • Timber
    akkor ne tedd :)
  • bertino
    én emiatt a játék miatt nem bővítenék.
  • Silex
    Köszi! Azért kötöm az ebet a karóhoz jobb lenne dx10-ben... Szóval ez ram probléma lehet vagy más? Konfigomat beírom mindjárt! Mert most éppen még van kes rambővítésre, amúgy is gondolkoztam rajta, vagy ebben az esetben ez nem segít? Vagy mi...
  • grebber
    Tedd át DX9 modba és jó lesz!
  • Silex
    Helló emberek! Lehetséges az hogy a 2 GB ramom vista alatt a kevés? Egyfolytában swappol játék közben ; vagy valami más gond lesz? Előre is köszi, Silex!
  • Snexi
    látod,még 2 map is lesz ami kint van és nem fagyott
  • Kongy
    Lenne 1 hülye kérdésem. A Below The Thunder küldetésen vagyok,a bányában rekedve. szóval,látom-e még valaha a napvilágot? Mert jók a jeges pályák is,de a Crysis-t mindig is a verőfényes napsütés miatt szerettem.
  • Doom 4
    há igy be tudtam irni
  • Doom 4
    Van 1 kis gonom de sjana nem tudom feltölteni mert nagyobb 20 kilóbitenél és a képfeltöltésről meg nem tudok linkelni talán ig yjó lessz irjátok be képfel.../081028/n_vtelen44_www.kepfel******.hu_.jpg
  • bertino
  • Smithwarden
    Szep lassan beindulnak azok a modok amikrol van kep es video tehat ugy tunik kesz lesznek valamikor..

Deathrace (kb 1nsane + Carmageddon szeru keverek)
  • Snexi
    bazeg jöhetne má ehez az editor,csak azért van még fönn mert várom hogy jöjjön
    1hónapja volt egy hír hogy készül hozzá de azóta semmi,legalább kompatibilis lenne a sima editorjával
  • artschiatwork
  • The Protector
    Megjelent dc-n és kazettán.
  • fixpont
    eleinte ott a lezercelzo kesobb a rohamtavcso, nem ertem a problemat
  • simonl #3887
    Sziasztok,

A játék zenéje letölthető valahonnan mp3 -ban?
    Eredeti a játékom, szóval ha a lemezen van csak szóljatok:)

Köszi a linket....
  • Ability
    Szerintem aki egy kicsit is otthonosan mozog az FPS-ben, annak semmiféle hátrányt nem jelent a célkereszt hiánya. Amúgy is érdemes mindig rázoom-olni.
  • Rusy
    Helló pont erre akartam célozni, hogy a legnehezebb módban sem az a lényeg hogy okosabbak az emberek, vagy jobban taktikáznak, hanem kivették a célkeresztet, egy teljesen hülye nehezítés, ez olyan mintha kivették volna az erősebb fegyvereket, és csak kis pisztollyal mehetsz a gépágyúk ellen, mert tényleg annyi a lényeg ugyanúgy nem tudnak lelőni, csak én tovább ölöm őket, mert össze vissza mellé lövök, mert nincs célkereszt LOL
    Azért a COD4-be kicsit jobb az intelligencia
  • Neoncsoves
    nem...
    de szerintem kicsit sok a "nagyon árkád FPS" jelző. egyezzünk meg sima FPS-ben.
  • Snexi
    akkor mi ez?szimulátor fps?
  • Neoncsoves
    elmondjam mi az árkád?
    W+Mouse01+talán az ugrás és te vagy a király (aka cod4)

itt azért legalább lehet variálni
  • Snexi
    már hogy ne lenne árkád fps?

tudod mi nem árkád?ofp,arma
  • Smithwarden
    Konnyu a jatek de nem veszed fel legnehezebb fozokzatra mert ott mar tul nehez a celzas jobb gombbal.

nc
  • Neoncsoves
    Állj, stop. Ha valami árkád FPS az: CoD4,CoD5(lesz). Warhead az NEM EGÉSZEN!
  • Rusy
    hát jaja, engem is csak azért idegesít, mert az alap játék nekem is tetszett ennek meg nagyon semmi köze sincs hozzá szerintem, csak a grafika ugyanaz
  • KILLER2
    Hát kinek mi jön be. Nekem tetszett, neked nem.
  • Rusy
    nem, egyébként nem szoktam fikázni játékot,de ez valami szörnyedelem, nem csak ez a probléma, hogy túl könnyű hanem olyan hülyék az ellenfelek hogy az már fáj, egyébként visszavettem a nehézségi fokozatot deltáról nehézre, mert delta módban nincs célkereszt és elég röhejes mikor lőttek rám 10-en én me lőttem melléjük és nem bírtam őket eltalálni, amúgy a nehézség a szörnyes pályáktól kezdve majd kicsit beáll, mert azok már jobban nyírnak, de az egséz játék során max 5x haltam meg talán véletlenül, így is a játékóra szerintem 3-4, nagyon gyorsan vége lett, egy két szinkronszöveg halál beszartam a röhögéstől...

Mindent összevetve így hogy végigvittem, egyszer végigjátszható, de rengeteg a szkriptelt jelenet, általában ki kell nyírni mindenkit ha az a küldi, ha nem akkor csak egyszerűen speed mód oszt elpucolsz mint egy vadászgép, nagyon árkád fps, egyébként a történet nem lenne rossz csak a játék gyenge, talán az egyetlen jó ötlet a vonatos pálya ami elég jól lett kivitelezve, a többi az felejtőd
  • bertino
    arra igazán figyelhettek volna viszont, hogy ne a legnagyobb eksönök közepén mentsen a játék, mert néha egész kellemetlen tud lenni. :(
  • SötétBarom
    Az a vonatos pálya eléggé overkill.. Én Very High-on toltam, de az az egy olyan rész volt ahol masszívan belassult több alkalommal is.. :(
  • Jaffa 2843
    egy alt+tab majd visszalépés a játékba megoldja a problémát általába
  • Jaffa 2843
    ez az egyre jobban szaggatás valoszinü nvidia hiba és ugylátszik hogy még a G92-nél se sikerült kijavitani ezt a hibát? :D
  • bertino
    van ez így.
    én is ma kiprobáltam fatális very high-re felpakoltam mindent, nekem is azt csinálta, hogy bár kicsit nehézkesen, de elindult (vonatos map) aztán kb. a pálya 1/3nál mert egyre jobban szaggatott, aztán egyszercsak kilépett :D
  • Bokafix2
    Szaggass neki vissza.
  • hori19
    hátja, optimalizálták... :D configom: q6600@ 3.0, 6giga geil ultra, 8800gts g92, vista 64bit, és very highon egy idő után irtozatosan elkezd szaggaatni :D
  • BIZ0906
    jol de nem csúcson, beállítás kérdése.
  • w77d
    elég gyengén...
  • Snexi
    elsem indulna
  • bertino
    telepítsd fel és meglátod.
  • Hedic
    Helo all!
    ilyen gépen h futna a game?
    2 gb DDR2 800 mhz