Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a szárazföldön sem lehet az ember biztonságban a mutáns cápák végett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na THX az infókat, de itt nekem betelt a pohár, megy a kukába...
Az egész EA bagázs benyalhat tövig.....<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Azért thx a válaszokért.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt írja ki basszameg már rég játszhatna a kurva istenit az ember, basszameg azt mire beenged a kurva listához, már rég lemegy a hétvége...!!!!
Kurva annyát a büdös geciknek!
regelésnek ezt írja hibaként:
"An account already exists with that E-mail address, and the password does not match"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mi a faxomat kell beírni oda?????
Nekem is az egyik kedvenc bugom 😉
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Egyelore es nem egyenlore (Egyenlore a sorozatgyilkos darabol mielott kivisz az erdobe... a'la bash.hu 😄)
A magyar szovegben direkt kerult bele egy ket 'ungarikum' is, hiszen a magyar sracoknak keszult akik kozul sok embernek tetszik egy-egy ilyen 'poen'... eleg csak a nefurgye'le kultuszra gondolni 😊
Meg aztan vannak ahol a 'tukorforditas' helyett egy kis pluszt adtak a sracok a szinkronhoz. Peldaul a masodik palya vegen levo parbeszed...
Eredeti angol:
Psycho: I am british, you muppet!
Lee: Muppet?
Psycho: Idiot.
Ez pl. magyarul nem jott volna ki olyan jol... Ehelyett a magyar szinkron (kinek tetszik kinek nem):
P: Angol vagyok te takony!
L: Flakon?
P: Barom.
Persze nem akarom hasonlitani a Fredi es Benihez, de peldaul ott is sokat dobott a dolgon a magyar szinkron... Vagy esetleg a Gyaloggaloppot is emlithetnem ahol egy egy jelenet forditasa helyett inkabb 'atirtak' a szoveget a magyar humorerzeknek dedikalva 😊
Persze elfogadom, hogy vannak olyanok is akiknek ezek fekete baranykent jonnek le 😊
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
mármint a képernyõn ami lóg-ó.....😛
öregem ne tudd meg h röhögök!!!! <#vigyor2>#vigyor2> Mindjárt bevizelek! <#nevetes1>#nevetes1>
Én is sok csíterrel találkotzam, míg játszottam a multival
Próbáljátko ki a cápavadászatot!
Akármennyire is csak egy játék, én fostam... Meg amikor kitátotta a száját, és láttam a geci revolverfogsorát, majd beszartam, sõt amikor alámjön, és felborítja a csónakot...Na az se semmi.
Viszont van benne egy sharkbug. Kicsalogattam a part közelébe a cápát, kiugrok a szárazföldre, na mondom, most már safe. Aha, asszed? Ott avelt bazzeg a homokban, és rámugrott a dög! <#mf2>#mf2><#vigyor2>#vigyor2>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Töltsük le az internetet!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Kivéve, ha deltán játszol 😄
Klon: át kell jutni a hajó másik oldalára 😉
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
segítsetek légyszi, elakadtam...
a Frozen Paradise szinten vagyok, ahol egy nagy hajó van befagyva a vízbe. kilõttem mindenkit, de nem tudom hogyan tovább. ha a távcsõbe nézek egy pontot mutat a hajón. mit kell csinálni ?
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Átlagoson játszok, és a játék a szemem elõtt pakolja ki az objekteket. Van rá mód, hogy ezt megváltoztassam valamilyen fájl átírásával? (nem kell hogy 100 méterre elõre megcsinálja, de így most 2 méterrel a szemem elõtti objektekkel munkálkodi -.-')
http://flickr.com/photos/zolika90/
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
http://news.bigdownload.com/2008/10/06/download-crysis-wars-trial/
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
www.mycrysis.com -on regisztralnod kell.
Ez utan nem kapsz kulcsot, hanem be kell jelentkezni es ezen a linken kell genereralnod magadnak kulcsot:
www.mycrysis.com/portal_module.php?module=51
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
van egy felesleges
(csak birja el azt a sok játékost😄😄😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
se freemail, se citromailre nemjött még
bár valoszinü az mindegy mivel az aktivácios ímélek mind megjöttek