4825
Crysis Warhead
  • Peetboy
    Gyönyörű színes képek. Ez Mod?
  • grebber
    Nem tudom!
  • Jaffa 2843
    mikor jön?
  • grebber
    Crysis Wars v1.1 patch Changelog

Fixes:

* Fixed: Stand/Prone firing exploit by exaggerating spread of all weapons when transitioning
    * from standing position to prone position
    * Fixed: Inconsistency between the HUD score and the score shown in the scoreboard
    * Fixed: Disconnection caused by cheat protection for levels saved by the map downloader

Improvements:

* Improved: Player icon, cross hair and round start messages visibility against bright backgrounds

Updates:

* Removal of online activation (ReleaseControl)
    * Support of Linux server
    * 64bit version
    * Vista Parental Control file
  • Prince of Máté
    6800GT-vel te ne is akarjál AA-t Crysisen :D
  • M@TriX
    ahova fel akarom rakni jah, 6800GT, tudom hogy a HDR+FSAA együtt nem megy azokon az ok, HDR nem is kellene oda.

de az FSAA-t nem tudom beröffenteni...
  • Prince of Máté
    Nvidiád van?
  • M@TriX
    hali, valahogy nem lehet rábírni a játékot, hogy HDR ne csak FSAA legyen?

mert cfg-ben hiába állítom be, nem megy. Legújabb driver most fönt de korábbival sem mennt. Ha játékon belül a beállításokban adom meg hogy legyen FSAA, akkor az Advancedbe látom, hogy "Gamer"-re ugrik és a játékban HDR lesz, de FSAA nincs. Ha játék közben próbálom akkor is.

Ha driverből próbálom beállítani, hogy mindig legyen FSAA, azt nem veszi figyelembe. Egy gyenge gépre szeretném feldobni, közepes beálítással elszambázik, FSAA ráférne :), de a HDR-től már kifekszik <15fps
  • SZilaJMaGGoT
    Ááááh azért ez hülyeség... A szerződés csak arról szól, hogy az adott hardverre optimalizálnak inkább... A problem azzal van, hogy nemölnek túlsok munkát a gamekbe a cél az, hogy minél előbb kint legyen... A másik meg, hogy ez az unigine nem játék csak egy grafikai engine, fizikai számítások, scriptek meg minden egyéb hiányzik belőle ami a játékokból... Persze ezzel nem állítom, hogy a játékok jól optimalizáltak mert közel sem... Itt, hogy egy fejlsztő/kiadó versenyben tudjon maradni, akkor csakis az idő a mérvadó, hogy minél gyorsabban... Mert vannak kisebb fejlesztők/kiadók akiknek nincsenek szerződéseik, de a játékaik mégsincsenek jobban optimalizálva, és nem is szebbek... Vélemény szerint az epic csinálja a legstabilabb game-engineket, meg az id tech3 is nagyon jó volt a maga idejében...
  • bertino
    senkit nem érdekel mit kértél.
    ez egy fórum.

nézz körül és talán megtalálod a helyet, ahol segítenek.
    bár én kétlem.
  • Hedic
    nem kioktatást kértem hanem segitséget...!
  • bertino
    akkor mit csodálkozol ? :\
  • Hedic
    nem eredeti!
  • Jaffa 2843
    eredeti játékot tetszett vásárolni? ha eredeti akkor daemon tool, stb progik off
  • Hedic
    Helo mindenkinek!
    feltettem a játékot meg minden.ment is meg minden,de most amikor akarok játszani akkor ezt irja ki: A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (5024).ez miért van?
  • Jaffa 2843
    delta jobb mer kevesebbtöl halnak a sárgák viszont pontosan lönek és durvát sebeznek ;) csak ajánlani tudom
  • Kongy
    Na,végigtoltam. Jobb volt mint az alap Crysis,mert nemlaggolt annyit,sőt nem is laggolt,csak az All the Fury küldin,ahol jött a 100 db alien plusz a lépegető. :S Tehát úgy összességében tetszett,de piszok rövid. Bámészkodással gyütt durván 4 és fél óra volt végigtolni normálon. Most kipróbálom magam deltán. :)
  • Shep
    Hát szerintem sokkal több kell hozzá, elég ha csak a Source-ból indulunk ki abból szerintem eladtak jó pár ezer db-ot. a WoW előfizetésről nem is beszélve.
  • grebber
    Nem tudom de ha minden héten ott van az nem rossz dolog.
    Majd csak bejelentik mikor lépte át az 1 milliós eladási számot,mert ezt mindig beszokták.
  • Snexi
    én arra lennék kiváncsi hogy mennyivel lehet bekerülni mo-n egy ilyen top10.es listába?100 eladott példánnyal?
  • grebber
    Magyar Top 10:

1 World of Warcraft prepaid card
    2 Fifa 09
    3 Sacred 2: Fallen Angel
    4 Euro Truck
    5 Crysis Warhead
    6 The Sims 2 Apertement Life
    7 Dead Space
    8 Warhammer: Age of Reckoning prepaid card
    9 Spore
    10 Counter-Strike: Source
  • gduck
    OFF:

Gyönyörű, de ez a microsoft marketing szöveg már az agyamra megy: "DX10 gyorsabb" Ezt eddig még egy programozó se bírta bebizonyítani

Mode: 1280x1024 2xAA fullscreen Shaders: high Textures: high Filter: trilinear Anisotropy: 4x Occlusion: enabled Reflection: enabled Refraction: enabled Volumetric: enabled

Render: direct3d10 FPS: 37.0 Scores: 932
    Render: direct3d9 FPS: 47.5 Scores: 1196

• Neoncsoves
    "This is the full changelist."

Basszameg, erre vártunk 1,5 hónapot? fuck crytek. soha többet nem veszek SEMMIT! ami Crytek. A cikknél megtekinthetitek amit írtam (realee a nevem)...
  • bertino
    jaja, detto.
  • Smithwarden
    Passzolok, tavol tartom magam a vistatol amig lehet. (Remelem kihuzom a Winfos 7-ig valahogy XPvel)
  • Neoncsoves
    1-2 dolgot azért leírtak belőle:

Changelog
    Fixes:

* Fixed: Stand/Prone firing exploit by exaggerating spread of all weapons when transitioning
    from standing position to prone position
    * Fixed: Inconsistency between the HUD score and the score shown in the scoreboard
    * Fixed: Disconnection caused by cheat protection for levels saved by the map downloader

Improvements:

* Improved: Player icon, cross hair and round start messages visibility against bright backgrounds

Updates:

* Removal of online activation (ReleaseControl)
    * Support of Linux server
    * 64bit version
    * Vista Parental Control file
  • bordy
    hát ja de mire jó ha pb nem megy 64 alatt, mert az nincs :)
    vagy rosszul tudom?
  • Smithwarden
    Crysis havi infok - Oktober

Crysis Wars Patch 1.1

"That's right Patch 1.1 is nearly here!
    This will be the first patch for Crysis Wars.
    We're giving you all the details exclusively in the CMU, before the patches release next week.
    In this patch you will find several updates including the addition of support for Linux Servers and a 64bit version of the game."

Tehat hamarosan kiadjak, teljes listat az uj dolgokrol es javitasokrol kesobb adjak ki, de a ami biztos hogy Linux szerver (vegre!) es 64bites support mar lesz benne.
  • bertino
    hát ez azért szerintem nem így van 100%ban, de kétségkívül van köze hozzá.
  • Neoncsoves
    Tudnak programozni, csak sajnos a pénzt beszél. Szerinted miért vannak több milliós/milliárdos szerződések NVIDIA, INTEL, AMD, ATI terén a játékfejlesztőkkel? Kiadják optimalizálatlanul a játékokat, cserébe mindenki veszi mint a cukrot a hardvereket és kapnak részesedést a játékfejlesztő cégek... Ennyi kb, akármennyire mondjuk, hogy nem tudnak programozni... Tudnak csak nem engedik nekik... ennyi
  • bertino
    off.

kiprobáltam, elég fasza kis demonstráció, persze én dx9ben probáltam, de így sem rossz.

4xAA16AF, XP-m van, szal dx10 nálam felejtős, legalábbis egyelőre.
    ha valaki kiproblja dx10ben esetleg ossza meg tapasztalatait, az FPSek látszanak a képeken.

• bertino
    soká lesz az, míg így programoznak :)

persze kíváncsi vagyok rá, ugyhogy töltöm.
  • grebber
    Na valahogy így kéne programozni a gameket is:

Frissült az Unigine grafikus tesztprogramja.

Letölthető az Unigine Tropical demó legfrissebb változata, ami egy jó kis tesztprogramocska.

Az Unigine által készített grafikus motor egyik főbb ismérve, hogy a programozóknak sikerült azt végrehajtani amit a nagyobb játékfejlesztőknek egyelőre nem. Nevezetesen, hogy a progi gyorsabban megy DirectX10-en mint DirectX9-en. Azt ugye tudjuk, hogy a két DirectX verzió közötti a legnagyobb különbség a sebesség - elméletileg. A DX10 elsősorban nem a látványvilágot turbózza - ez látszik is legtöbbször - hanem a teljesítményre van jó hatással. Természetesen ehhez programozni is tudni kell, hiszen elméletileg egy DX10-et hardveresen támogató cuccon, iszonyatos sebességekre lennének képesek a játékok. Addig is amíg a kedves játékfejlesztők megtanulnak kódolni, nézegessük ezt a kis demót, ahol legalább süt a nap, és kék a tenger. Csak a bikinis csajok hiányoznak a teljes boldogsághoz. A programhoz Pixel Shader Model 3.0 szükségeltetik tehát - ATI X1 széria, vagy NVIDIA 6-os széria - ennél gyengébb hardveren sajnos nem indul. Az új verzió már támogatja a DirectX 10-1-es élsimítást, valamint helyesen ismeri fel az újabb NVIDIA kártyákat.
    Innen lehet tölteni

info: Gamestar
  • grebber
    Parancsikonnál a cél mezőbe ez legyen "G:\Games\Crysis WARHEAD\Bin32\Crysis.exe" -dx9 persze nálad ahova telepítetted az a meghajtó és mappa.
  • Jaffa 2843
    szép gép... bár ha most vette nemrég akkor alaplapot vehetett volna jobbat, a proci meg felesleges pénzkidobás volt E8500 sokkal-sokkal jobb válsztás lett volna...
    /ON

eredeti a játék?
    op rendszer milyen?
    driver mikori?
  • JaSoN HuNTeR #3908
    haverom atom brutál gépe van.
    giga p35ds4
    hd 4870 x2
    core2doue8600
    ocz2*1gb 1066 ddr2 KIT
    és mediumba fölé veszi akkor kifagy a játék:S:S
  • mila69en
    ezt ki próbálom...hogyan tudom átkapcsolni dx9-re?
  • bertino
  • Bokafix2
    Pedig a kedvenced.
  • bertino
    de csakmert ezaz egyetlen, ami pocsékul fut(kivéve a közepes beállítást, alatta levőt meg életemben nem próbáltam), minden más szalad rendesen.

persze ez nem ilyen "lehordás", egyszerűen csak káááárrr