4825
Crysis Warhead
-
#3983 és lesz következő "kiegészítő"? -
Cat 02 #3982 Legtöbb ember 5 papírdarabért dolgozik 1 hónapot keményen. Ua :) -
#3981 vagy a 2.-ben,ezzel a mozdulattal ki is törölhetnék a sokak által szidott alieneket amik elk.rják a játékot -
#3980 Visszaemlékezés! Remélem a következő "kiegészítőben" már játszhatjuk is :D -
#3979 srácok mi ez a kék kód incidens állandóan? ezt érti valaki hogy annak mi a pontos története?
-
#3978 Hát igen de az aszörnyű te is irtad a kulcs miatt vetted meg. Hát itt van ez a tök jó játék azt te is csak 1 hülye kódot veszel meg amit még meg sem lehet jegyezni fejben XD -
#3977 Crysis.hu forumon Crybog nick-el probalkozott es keregetett kulcsot egy agyament a napokban, olyan indokkal hogy elhagyta fuzetet amire a kulcs volt irva, meg ilyenek...
Amugy meg hogyan lehet "eletbevago" egy jatek kulcsa...fejbelo egy arab terrorista ha nem adsz neki egy Wars kulcsot azonnal vagy mi? -
#3976 ezt néhány perce kaptam:
Feladó: *censored*
Elküldve: 2008. 11. 14. 19:08
Tárgy: Crysis warhead CD Kulcs
Hello
Eltudnád küldeni a Crysis Warhead CD kulcsodat?? Életbevágó lenne!
THX!!
nemtudtam hogy ezt komolyan irhatta-e valaki...(mármint valaki biztos irta) XD
de hogy fordulhatott meg a fejébe hogy csak ugy elkérhet egy közel 7ezer ft-os játék cd kulcsát (amit mellesleg a cd kulcs miatt vettem meg)
egyesek milyen hülyének nézik a másik embert... bár sztem inkább az a hülye aki ilyet ir :D -
#3975 milyen durva lesz má akkor a dual socom? igyis a leghalálosabb közeli fegyver XD -
#3974 1.2 patch (még nincs)
Fixes
* Fixed:Several client and server crashes
* Fixed: Several memory leaks
* Fixed: "\" in level names in levelrotation.xml will now work
* Fixed: Incorrect weapon recoil after zooming
* Fixed: Claymore mines sometimes did not detect enemy players
* Fixed: Potential exploits using client cvars
* Fixed: Players not able to skip intro movies
* Fixed: Reloading and shooting with the AY-69 will not cause a second reload animation anymore
* Fixed: Saving of Favourite Servers and Last Played Server list
Improvements
* Balance: Reduced prices of AY and SMG
* Balance: Increased price of Shotgun
* Balance: Reduced price of the PS-Radar Kit
* Balance: Adjusted weapon recoil by any SMG and Assault Rifle type weapons.
* Balance: Reduced Kill radius of any Explosive Weapons
* Balance: Adjusted splash radius of any Explosive Weapons
* Balance: Reduced rate of fire of the Grenade Launcher
* Balance: Adjusted C4 vehicle damage
* Balance: Increased LAW rocket Speed
* Balance: Increased AAA Rocket speed
* Balance: Increased AAA Rocket turn speed
* Balance: Adjusted AAA Gun damage
* Balance: Reduced splash damage of VTOL rockets against infantry
* Balance: Increased damage of Helicopter rockets
* Balance: Increased SOCOM damage
* Balance: Increased AY69 damage
* Balance: Adjusted Stand to Prone modifier for weapons
* Balance: Adjusted Stand to crouch modifier for weapons
Updates
* Added shortcut keys for Nanosuit modes
-
#3973 Legjobb grafika Fallout3? Hát nem rossz a grafika de a legjobbtól messze áll. -
Cat 02 #3972 FPS között meg a gow2 :D -
#3971 hülye egy lista. mp-ben is ott a cod. most jelent meg basszus, időm se volt még megnézni sem. ennyi erővel betehették volna a pc-k közé a gta4-et is. az is 2008-as lesz... -
#3970 Hát most nem azért de nem olyan uncsi mint a Far Cry 2 ,Left 4 Dead az meg tömeghent semmi tartalommal,Gers of War 2 meg lol mivel az tps. Stal én tuti jelöltem volna de ők tudják nálam az évben a 2. legjobb game ez a Dead Space után. -
#3969 Még grafikánál akát ott lehetne, de legjobb FPS kategoriában...???? Ugyan mitől ? -
#3968 Odabaszos Total Conversion mod: Lightspire
-
#3967 Se a legjobb fps sem a legjobb grafikánál nincs ott :( -
#3966 Crysis Wars 1.2-es Patch készülőben -
#3965 SP3-as XP. De egyébként megoldódott a problémám. Valamiért nem ment fel normálisan a driver a gépre, úgyhogy le kellett törölni újra kellett rakni a VGA drivert. Utána működött rendsen. Azért köszi a segítséget. :D -
#3964 oprendszer XP SP3 vagy vista? -
#3963 Bocsi, a screenshotokat lefelejtettem:
Itt már egy ponton látszik, hogy egy ponton átlátszik a a hegy és hogy nem látszik a fegyverem. (Nem, nem vagyok láthatatlan módban.)
Itt is látszik, hogy az embereknek csak az alakjuk van meg és átlátszanak.
Valakinek valami 5lete, hogy miért van ez és hogy hogyan csináljam meg? Közben egyébként már feltettem az új DX-et is, még mindig szar... -
BIZ0906 #3962 Nem hát mert eleve megjelent magyarúl. -
Bence12233 #3961 nem tudja valaki honnan tok letölteni magyaritást hozzá mert a magyaritások.hu rol nem lehet -
#3960 Heló! Va negy olyan problémám, hogy amikor elindul a játék, akkor ilyen érdekes módon jelennek meg a tárgyak, meg minden. Olyan, mintha minden láthatatlan módban, lenne, mindennek csak a körvonala látszik. Tettem már fel új drivert is, de így is ezt csinálja. Megnéztem min. grafikán is, úgy is azt csinálja. Nem értem miért van ez... A sima Crysis pedig normálsian ment Magas grafikán is. Szerintetek mi lehet a baj?
Konfig.:
ASUS P5N32E-SLI Plus
Core2Duo E6750 @2,66GHz
2GB Kingmax RAM
ASUS EN-8600GT 256MB DDR3
160GB HDD -
#3959 Köszi, ez életmentően jött most. Hát igen, elfelejtettem a My Gamesből kiszedni a Wars PB fájljait. Csak tudnám, hogy miért nem képes erre a PB magától? Miért kell ezzel külön szarakodni? -
#3958 link -
#3957 Ez a faszom PB már az őrületbe kerget, egyszerűen képtelen működni. Az imént tettem fel ötödszörre, de nem. csináltam már telepítőjéből, nem ment, akkor utána bemásoltam a frissen letöltött két .htm-et, de akkor sem. Jó, akkor le az egész, ismét ez, de még mindig nem, az egyetlen amit tud mondani, az ez:
$5PunkBuster Client: Corrupt or Mismatched PB Client files (8BC6)
Ezt viszont töménytelen mennyiségben és ennek hála az összes normális szerver ledob.
Nagyon pozitív benyomás ez a patchnek, mert amíg nem tettem fel, addig semmi baja nem volt. -
#3956 PBt újratettem, de a probléma továbbra is fennáll. Meg aztán az is idegesít, hogy pofátlanul lassú. Amikor feltettem még highon is csak néha szaggatott be, de mediumon tökéletes volt, most meg low-on van átlag 46 FPSem, de néha megakad picit. -
#3955 Köszi, akkor csak a PBt kell ezek szerint leszedni. A game.log-ot én is ismerem, rögtön meg is néztem, de szokás szerint számomra semmi használhatót nem mondott: [net 18:40:35.767] $5PunkBuster Client: Corrupt or Mismatched PB Client files (8BC6)
Akkor majd újrapakolom a PBt, aztán meglátjuk mi lesz. -
#3954 A "Game.log"-ba rakja az utolso jatek logjait, ott a legaljan irja miert vagott ki az utolso szerverrol, a regebbi logok a "Log Backups" konyvtarba tarolodnak.
Crysis Wars-ban amugy siman nevezd at vagy torold a "PB" konyvtarat es installald ujra, vagy manualisan a "PB-htm" dirbe masold be az utolso ket legfrissebb pb fajlt az honlaprol.
(PB Client v2.115 for Win32 Filename: wc002115.htm, PB ClientA v1393 for Win32 Filename: wa001393.htm) -
#3953 Crysis Wars-hoz van valami program, amivel meg tudom kerestetni azokat a fájlokat, mai miatt kirak a PunkBuster? Amióta feltettem a patchet, azóta minden PBs szerverről kitesz, pedig a PBt is frissítettem. -
#3952 Elvileg működnek ugyanazok a CFGk. -
bcrics #3951 hell...Tudja e vki hogy a warhead-hez van e vmi buherált cfg.fájl??..mint az alapjáték estében??... -
#3950 "The first patch includes only a limited number of fixes because the main focus for the development team was on the missing features like the Linux server or the 64bit Binaries.
We already mentioned several times that this won´t be the last patch. We have a dedicated development team that is only working on supporting Crysis Wars with new content and regular patches. So install the patch and enjoy the things that were introduced with this patch.
I also want to tell you that we read really carefully through all the community feedback. We don´t want to release new things when we are unsure about the quality level we reached with it. So it takes time till features are in a state where they can be released."
Akinek nincs kedve forditani roviden a lenyeg kb: Ez az elso patch csak par dolgot tartalmazott (linux,64bit), de kulon csapat dolgozik a Crysis Wars-on, csak akkor adjak ki a tobbi ujitast ha biztosak benne, hogy szinvonalas es minosegi dolog kerul ki a kezukbol, de ez idobe telik.
Azert remelem nem tokolnek majd annyit a javitasokkal mint a Crysis-nal. -
#3949 kb nem hozott semmit sem amúgy. egy szintre emelte a linux, 32 és 64 bites verziót, csak a köv. lesz valszeg a normális patch...
64 bit meg hasztalan mert az a pöcs evenbalance nem képes a szaros pb-jét 64-re megcsinálni. -
#3948 Köszi az infót LINK
UI: bár mostanában a FC2 multitival nyomulok -
#3947 -
#3946 elérhető a patch... -
#3945 nem. -
Neoncsoves #3944 Kiváncsi vagyok a PEPSI mikor fog befizetni a Crytek-nek egy ilyen nanoruha opcióra: MAXIMUM ÍZ!
Most iszogatom a PEPSI MAX-ot és feltünt nekem ez a "MAXIMUM ÍZ" felirat