4825
Crysis Warhead
-
Kozben kiraktak kulon hirbe is a musorbol kivagott Crysis-os reszt:
Crytek Budapest interju -
Petike954 #4262 AZ mér van, hogy kb. a 4-5.küldetés után bejön egy demó, mintha jönne a következő küldetés, de aztán bejön a stáblista, végigmegy és kilép a főmenübe. -
Mindegy, az a lényeg hogy dolgoztok :D Persze hogy nem fogjátok elmondani konkrétan min. Szal dolgozzatok ezerrel :D -
En leirom amit "hallottam", de persze ez nem 100%os info:
Crysis 2 keszul, cryengine 2.5 szeruseggel, nem lesz ala komolyabb uj motor, hanem a regi felturbozasaval csinaljak.
(Logikus is, mert ha uj motor lenne, megint nem birna a gamerek 90%-anak a gepe amikor kiadnak - ugyanabba a hibaba csak nem esnek mint az elso Crysisnal.)
Nem kell eveket varni ra, aranylag hamar ki fogjak adni.
A jatek urban, tehat varosi kornyezetben fog jatszodni.
-
Vagy ha a gazdasági válság nem 'engedi'. -
Neoncsoves #4258 2012ben jön, és azért lesz világvége mert fel fog robbanni egy gép ami cryengine3-t akar majd futtatni. nukleáris robbanás!:4!14!!4 -
Az nem a következő konzol generációnál esedékes(CryEngine3)? Az meg olyan 2010-2012 környékén lesz állítólag. -
Nem újdonság már a Crysis megjelenése ota pletykáznak hogy már régóta gyúrnak a Crysis 2-re.Jobb szebb grafenginehez sok idő kell! -
"UI: és... azt mondják benne: már dolgoznak a következő részen"
Nem mondtak :) -
Kosz.
En is pont igy kerestem tegnap ezen a helyen, de akkor meg nem raktak fel az oldalra.
De akkor jol gondoltam, hogy "kulturhaz" volt a musor.
-
juhuuuuu -
http://www.mtv.hu/videotar/
Tag-keresés: Kultúrház
(tegnapi adás) 9 percnél kezdődik ;)
artschi: köszi az infót
UI: és... azt mondják benne: már dolgoznak a következő részen
-
Melyik musorban es mi volt benne?
(Es kik azok a "sracok"?)
-
m1-en most van a riport a srácokkal :) -
warhead. -
Crysis-hoz vagy a Crysis warheadhoz adják. -
A crysis wars-t honnan lehet beszerezni? -
Tocika #4246 az is fent van
Még vga driverre gondolok mert abból frisset raktam fel.
még azt lecserélem.
-
Patch? -
Tocika #4244 Kössz a tippet de ezen már túl vagyok csak hát hiába kezdem előröl mert ha eljutok a shore leave-ig akkor azt már megint nem tudja betölteni meg áll ugyan úgy a töltés.Ami érdekes hogy zene az folyamatosan megy és mégse tölti be a játékot.
kicsit bosszant.
-
Kezd elölről. Nem egy hosszú játék -
Tocika #4242 Hi!
Valaki tudja miért van az , hogy win vista 64 ujratelepítés után a nem tudom betölteni az elmentéseimet?
meg egyátalán a játék se indul el mert 80-97% között megáll és nem csinál semmit.
előre is köszi -
mikor lesz a warheadhez editor? :S
már igérték jobbra-balra demég semmit nem látok belöle :S
-
dead space-nak is konzolos grafja van szal már eleve halott ötlet volt :D -
-
Lezajlott a Visual Effects Society által immáron hetedik alkalommal megrendezett díjátadó, melyen számos kategóriában díjazzák a kiemelkedő vizuális megoldásokkal operáló csapatokat. A hazai Crytek stúdió által fejlesztett Crysis Warhead a Dead Space és NFS: Undercover c. játékokkal együtt indult az Outstanding Real Time Visuals in a Video Game kategóriában. A Pócza Zoltán, Mogyorósi Gábor és Sclagl Tamás (no és a többiek) által tupírozott játék végül maga alá gyűrte vetélytársait és győzedelmeskedett.
info:Hadrwired
NFS hogy mit keresett ott a grafikai dolgok környékén azt nem értem. -
Na, végigvittem :) Szerintem jó volt, nekem tetszett
-
Crysis Warhead 1.1 Patch! -
Az ebédlő túl oldalán jobbra van egy táska kupac asszem. Ott próbálj fölugorni -
bonyoc #4234 Hello! Segitség kéne.Mikor felmegyek az anyahajóra leugrom egy ebédlőbe,ahonnan nem tudok tovább menni,az összes ajtó zárva. köszi -
A tok elején is ott van, hogy BEST OF E3 2008 Winner -
far cry 2 egy dögunalom, BIA-t viszont nem próbáltam -
Nemrég volt egy szavazás minden évben van amiben az internetezők 33 %-a Crysis Warheadet tartotta a legjobb Akció FPS-nek ! 2 helyen végzett a Far Cry 2 29 % 3 helyen pedig a BIA: Hells Highway 17 % -
hun olvastad? -
magyarok által összerakott holmi... 
-
A 2008-as év legjobb Akció FPS játéka Crysis Warhead lett ! 

-
Én egy újság élőfizetéshez kaptam/választottam mint írtam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gamestar, ha valakit érdekel :) -
én nem pedig elő voltam rendelve... -
gratula a saját warheadedhez :)
én anno mikor megvettem kaptam hozzá posztert is :D -
most hozta meg a Posta a Crysis Warheadet :) [muszáj volt elmondanom][újság előfizetéshez:)]