96
-
dez #16 1A | 1B | 1A | 2A | 2B | 2A
2A | 2A | 2B | 1A | 1A | 1B
Talán meg tudod fejteni, mit jelent a fenti. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy. -
willcox #15 De míg a logikai áramköröket akár sorba is tudod kötni, addig a baktériumokat nem. -
willcox #14 Ez hogy jött ki neked? -
Myron #13 éhes lettem -
dez #12 Két palacsinta egymára helyezhetőségeinek variációs száma 6. -
dez #11 Ilyen alapon a logikai áramköröket sem volt értelme kifejleszteni, mert a legelső egyszerű logikai áramköröknél is előre látták a végeredményt. -
darkhill #10 Megyek is a boltba 1 kiló cukorért :S mielött tömeges felvásárlás lesz -
#9 A két palacsinta elég minimális szám ahhoz hogy ne lássuk, tényleg bevállt e a módszer.
Ahhoz hogy kiderüljön hogy egyik nagyobb mint a másik, nem kell túl sok ész :O Esetleg arra gondoltak, hogy így egy kétállapotú műveletek elvégezhetők? -
willcox #8 "párhuzamosan végigpróbálják a variációkat, és az marad életben, amelyiknek véletlenül éppen a helyes sorrendet sikerült összeállítania." - de ennek semmi értelme, hiszen eleve lehet tudni, hogy melyek maradnak életben. Vagyis a megoldás már előtte megvan, mielőtt hozzáfognának. -
dez #7 Végülis igazából nem megoldják a feladványt, hanem csak párhuzamosan végigpróbálják a variációkat, és az marad életben, amelyiknek véletlenül éppen a helyes sorrendet sikerült összeállítania.
Kicsit hasonlít a dolog a kvantumszámítógépekre, csak ott senki sem tudja, pontosan hogyan is zajlik a dolog, csak ott van az eredmény a qubitek határozott állapotában. -
willcox #6 Fel kellett kapcsolnom a villanyt, mert a hozzászólásodból áradt a sötétség. LOL!
Mit tudsz te az én értelmi színvonalamról? Még annyit sem, mint egy lepkefing. A tiedről viszont sikerült képet kapnunk. Személyeskedő kis -
kernerster #5 nagyon érdekes cikk! remélem lesz belőle valami! -
ilf667 #4 a te értelmi színvonalad na az a bulvár, az alja fajtából -
willcox #3 Ez még bulvárnak is gyenge volt. -
metaljesus #2 "Ha egy baktérium rossz megoldást ad, például nem a megfelelő sorrendbe fordítja a palacsintákat, az antibiotikum megöli."
hát ez a mondat valami csúcs :D komolyan mintha valami sci-fiből lenne :D -
#1 Palacsintaforgatóbaktériumok :), bár ha csak két eleműt sikerült rendezni, akkor az nem sok, azt hittem valami univerzális megoldásúak ezek.