4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
#852 köcce. de nem egy extra, mert 120x20 pixelben nem nagyon lehet műalkotást csinálni, de azért igyekeztem :P -
at16 #851 nem lehet célozni??? -
#850 Jo az uj mod ahogy eszre vettem elso nap mindenki azt a modot nyomta mas nem is ment... -
#849 Klassz a logód!
Csendben megjegyzem, hogy már jeleztem a bannerben szereplő linkeket! HA nem volt érthető, akkor nem sok reményt fűzök hozzá, hogy egy értelmes taggal bővül a magyar szféra... -
#848 igen. de mielőtt még az amerikai klienst szednéd le, megadom az európai linkeket:
REG
letöltés -
at16 #847 szal ami fentvan hivatalos oldalon, azt letöltöm, és még updatelni fog? -
#846 a mai update-el lett benne ilyen. -
at16 #845 ebbe van olyan hogy 1-4 haveroddal összeültök és végig mentek egy pályán a gép ellen? -
#844 itt van a fejlécben a link, miért a gamershellről akarod letölteni?
f2d: majd leírom, h mit kell, mert egyszer már végigmentünk normalon és kétszer majdnem extreme-en :D
a tanknál van az a kis generátor, vagy mi a halál, azt kell szétlőni felülről. -
#843 Ja amúgy tetszik az új játékmód, csak ésszel kell csinálni. -
#842 Eljutottam a tankig (BMP-3), ezzel mi a tökömet kell csinálni, hogy felrobbanjon? Ha lövöm mint állat, akkor velem együtt robban fel. -
#841 hagyd a nod32-etot a francba minden ami normalis az neki virus ami meg virus az neki normalis... -
at16 #840 http://download25.gamershell.com:8080/cgi-bin/fhx.pl?auth=d8Vcp66wJTUwE&id=44044&ts=1244123323&cat=demo&filename=Combatarms_eu.zip
***a variant of Win32/Packed.Themida potentially unwanted application***
vírusnak észleli a Nod32 :S -
#839 Jah! De lehetőséged van másik szervert (szobát) váltanod vagy ép reportolhatod is ha teljesen biztos vagy benne! pl. Unbelive+ csak headshottal, vagy nagyon gyorsan szalad....
Ez a játék se különbözik a többi fps-től amit multiban lehet játszani... -
at16 #838 vannak csiterek ? :S -
#837 Ingyenes! Nincsenek tört szerverek! Fent bannarben regizz és töltsd le! -
at16 #836 sziasztok.
kipróbálnám a játékot.
ingyenes?
vannak tört szerverek?
-
#835 tudom mi is klanos tarsasaggal nyomtuk emigy lehetetlen minden barom rohan elottem semmi team osszejatszas nincs -
#834 két kliensből össze tudtam ollózni egyet, szóval no para.
az új mód elég érdekes, normalon is elég nehéz, csak összeszokott csapattal érdemes belevágni, mert különben teljesen reménytelen, hogy végigtoljátok.
vigyázni kell arra, hogyha lelőttök egy enemy-t, akkor vagy ammot, vagy gránátot dob, ami nem feltétlenül a legszerencsésebb ajándék :D -
#833 fasza. a winxpről megmaradt kliensem updatelés után folyamatosan update-el egy nfo fájlt és nem hagyja abba, amíg le nem lövöm, a win7re felrakott kliens meg el sem indul.
gratulálok ismét. -
#832 nem azért kell megtanulni ugrálni, mert azonnal lelő, hanem azért, mert ha nem mákolod be a fejest, akkor bizony minimum két lövés kell a sütiből ahhoz, hogy eredményes legyél. egyébként a süti és az ilyen kis sorozatfegyvereket, mint az uzi, rém láma dolognak tartom, mert beállsz a szűk folyosóra, és effektív célzás nélkül végigdarálhatsz mindenkit.
snipernek az l96a1-et javaslom, 98%-ban one-hit-kill, néha nem, vagy pedig az m24-et, mert az a legpontosabb. ha fejre célzol, az mindig fejes lesz. ugyanakkor ennél is, mint az l96a1-en kívül mindegyik sniper esetében, ennél is két lövés kell egy fullhp-s arc leterítéséhez, de ezek közül még így is ez a legjobb, mert mondom, 100%-os pontossággal lehet vele lőni. -
-
#830 Én azt hiszem rush típus vagyok.
AK-val tolom, igaz nem pontos, de ha betalál nagyot üt. Inkább olyan pályán játszok ahol közel vannak a célpontok. Jók még erre a célra sörétes fegyverek, de ezekhez meg kell tanulni ugrálni, mert amúgy esélyed sincs egy sorozatlövővel szemben. Sajna én nem tudok ügyesen pattogni hent közben, ezért inkább viszek még magammal valami sznájp fegyvert, néha jól jön. Ezeknek az a bajuk, hogy célozni kell velük és ha elsőre elvéted, akkor majdnem biztos, hogy Te húzod a rövidebbet. -
#829 elvileg akkor megkapod, csak nem jut el odaáig.
eminem: a fegyver teljesen mindegy. az a lényeg, hogy melyiket tudod jól használni. -
eminemtheking #828 egy rush stílusú játékosnak milyen fegyókra vannak szükségei hogy jól tolja szerintetek? volt már ak-m, m4 , g36+shoti és most p90 + spas-12-m van de általában én halok a legtöbbet:D miközben 2-5. helyen végzek a 16-ból arányom 1 fölött van de első még sose tudtam lenni -
#827 Én most kicsit erőlködtem, de az ilyenkor szokásos végig játszom a meccset és mikor kapnám az XP-t és GP-t kifagyok. -
#826 megint csak xp event van...
xp kell a faszomnak, úgyse nagyon esélyes már a szintlépés ettől a szinttől, mert ahhoz annyit kell játszani, mint eddig összesen :D
na mindegy... -
#825 Ilyen szokott lenni a deszrumban, én 3-szor haltam meg egymásután úgy, hogy moccani sem volt időm. Ez valami bug, vagy a lagg okozhatja. -
#824 14 -
#823 16 -
#822 Ki mien eros sensitiven hasznalja az eger beallitast? -
eminemtheking #821 na és most hát ............ lerak még a fegyvert ki se biztosítom már megölnek ez most volt először de ezt hogy nevezzem?:D -
eminemtheking #820 hát pedig mondom az volt hogy lerakott ott járt valaki és egyből lelőtt nem mindig volt de az a kevés is idegesítő volt -
#819 olyan nincs, hogy nem. -
eminemtheking #818 nemtudom de egyfolytába ezt írogatta hogy jaker szóval nem egyszeri eset volt, biztos így rögzült benne amúgy mindig az utolsó volt
ja tudom hogy aki lespawnol sérthetetlen kis ideig de akkor is úgy látszik rám ez nem vonatkozott -
#817 3 másodpercig mindenki sérthetetlen. ha bejön a bug, akkor utána is :D
jaker meg gondolom a hacker, csak félregépelt. -
eminemtheking #816 mondjátok meg mi az hogy jaker? csak mert láttam pár emberre mondták ezt köztük rám is..
és hogy lehet az hogyha lespawnolok és akkor arra jár valaki ő letud lőni de viszont ha előttem spawnolnak le akkor lőhetek bele 1 tárat is mégse hal meg hanem ő lő le engem? -
#815 Nekem a Death room, akkor jön be igazán, ha minden van: gránát, akna, sniper és 8-an 8-an ultrahentelnek észnélkül. -
#814 egyébként meg death room azért nem pálya, mert ennyi erővel mehetek serious samezni is, ott is csak az a lényeg, hogy leragaszd a bal egérgombodat. ott lehetetlen értelmesen játszani 8 ember ellen. -
#813 ha pörgős hentet akarok, akkor megyek q3a-zni, bár ott is az 1v1-et preferáltam inkább.
engem az boldogít, amikor a hülyegyereket hatodszorra lövöm le ugyanott, és beírja, hogy f*ck you, aimbotter, cheater, wallhacker d1rtdiver.
ctfet is szeretem amúgy, de ott is általában én viszem be a legtöbb zászlót és nem azért, mert automatikusan rohanok a zászlóért 5 ember közé, hanem mert igyekszem figyelni arra, hogy mikor a legalkalmasabb.