4406
Regisztráció |
Letöltés |
Magyar nyelvű segítség |
Magyar nyelvű segítség a regisztrációhoz
Kláninformációk:
Angel Kings (hun)
Publikus ts címünk
Jeremiás CA blogja
Mielőtt kérdeznél, figyelmesen olvasd el ezeket a sorokat:
1., Ellenőrizd, hogy a kliensed, illetve a regisztrációd az efölött lévő linkekről származnak-e, mert ha nem, akkor nagy valószínűség szerint az amerikai verzióhoz jutottál hozzá (errorcode 30022).
2., Ha bármilyen szokatlan hibaüzenetet tapasztalsz, vagy hibát észlelsz, azt közvetlenül a nexon-nak küldd el, hogy minél hamarabb kijavíthassák. ezt bejelentkezés után a webes felületen teheted meg.
3. A játék ingyenes, csak az extra dolgokért kell fizetned, de ezek nélkül is remekül játszható. nincs törtszerver, és mi nem is foglalkozunk ilyesmivel.
4., A topic mindenki számára nyitott, de ha illegális eszközökre buzdítasz, vagy egyéb úton rongálod a közösséget, azonnal törlöm a kommentedet.
5., Ha mindezek nem jelentenek megoldást a problémádra, írj, és igyekszünk segíteni.
-
#932 géped spec? -
agrorocker #931 Sziasztok!
Felraktam az EU kliens-t, legújabb verzióra "patch-elte" magát. Indításnál "Az Engine.exe ibát észlelt, ezért leáll..."- Mi lehet a baja? -
Vér Istvánka #930 ump sztem egy rakás kakkanat lett
nagyon kicsi lett a sebzése
sokkal több lövés kell egy gyilokhoz ha nem jön össze a heccsát -
#929 ja, és mielőtt elfelejtem:
megint módosítottak a fegyvereken. a g36e most verhetetlen az assaultok között, a p90 egy hangtompítóval az ultimate fejes-osztó fegyver lett, az ump megint kicsit használhatóbbnak tűnik. az m4a1, meg valami hihetetlenül szar lett most, sokkal lassabban lő, mint a legtöbb fegyver. -
#928 há-há.
lol. keveselltem is egyébként az ott kapható xp-t :D
amúgy tegnap vettem észre, hogy nincs nutshot. mióta? valaki emlékszik valamire? talán a fireteam óta?
mondjuk egyszeri poénnak tényleg jó volt, de gyanítom, h azok, akik pl férfikaraktert vettek nx-ért, annyira nem örültek neki :D -
eminemtheking #927 akkor így nőtt nekem az xp-m -
Vér Istvánka #926 a fireteam menetekért kapott EXP-t kécceresen számolja ez a debil játék!
nyomsz egy menetet, megnézed mennyit kaptál, kilépsz, újrabelépsz, és ott lesz még 1X annyi pont.
Ez nemtom direkt van-e vagy bug. -
#925 De miniszteri kinevezéssel. -
Icemat #924 Öszintén idegel hogy nincs:S:S:S:S
XD -
Vér Istvánka #923 tábornok nem lehetsz -
#922 miért olyan fontos neked az az árnyék? -
Icemat #921 908as vagyok akko senki nem tud megoldást a problémára?
O.O -
#920 Ma bekerültem a felső tízezerbe. Az előkelő 9729. helyet foglalom el. -
#919 Grat! Nem rúgtak ki miatta?
Ma megint beleszaladtam valami faß főnökbe 5-6-szor kifingattam és már repültem is. -
#918 ma egy meccsben volt két unbelievable-m és egy fantasticom :D
és végre megvan a 2.50es kdr is :D -
#917 ott a pont. -
#916 Experience, lehet és xp is, vagy akár experience, exp is. -
#915 Akkor én nem játszok! -
#914 az nem XP hanem EXp ha jol tudom... -
#913 ma és holnap este hattól kilencig 30%-os gp és xp event lesz -
#912 Úgy látszik, hogy eddig tartott a nagy EXP eső, mert ma is ugyanannyin áll mint mikor tegnap abbahagytam a játékot. -
#911 Na a mai állást feljegyzem. (EXP EARNED: 88,627) Kíváncsi vagyok holnap mennyi lesz. -
#910 Jó, de így meg semmi értelme rendfokozatoknak. Ha türelmesen nem játszok a játékkal, akkor idővel tábornok is lehetek.
Inkább szaporodjon a GP-m. -
#909 a legutóbbi patch óta vannak furcsaságok, én sem tudok néhány dolgot beállítani, de nem foglalkoztam vele igazából. -
Icemat #908 hi all
1 olyan problémám lenne hogy a játékban miért nem tom állítani az árnyékot? -
#907 nem hogy örülnétek neki :D -
eminemtheking #906 érdekes mert nekem is mintha nőne(?) ma megnéztem és több volt 100 xp-vel mint tegnap ahogy abbahagytam, nemrég abbahagytam megnézem az előbb és megint 100xp-vel több wtf? meg a gp-is több(?) de a gp-s dologba nem vagyok biztos de érdekes 2000(ennyi volt)+3500(fejlődtem)=9000(ennyi lett) na mind1:D -
#905 Most már a tököm teli van. Valaki mondja már el, hogy mitől nő az EXP-em. Átlagosan kb 3 napja 1000-rel ugrik úgy, hogy nem játszok a játékkal. -
Vér Istvánka #904 mindenki szemében núb az aki nem olyan fegyverrel játszik mint ő
néha még az is aki mégis olyan fegyverrel tolja csak jobban
néha előfordul hogy tényleg olyat núboznak aki csak szerencsétlenkedik a pályán de ez a ritkább -
#903 ha hiszed, ha nem, minden fegyverrel lehet úgy játszani, hogy azzal halálra idegesíted a másikat. -
eminemtheking #902 beszarás már a snipert is noob fegyvernek nevezik...vettem egyet faszán tolom vele és noobnak neveznek ezek gyökerek -
#901 ha lesz igény rá, lefordítom, hogy mit ír, de felteszem, teljesen lényegtelen, amíg itt van nekünk a cae. -
Sir IvanHoe #900 Na zsír!Azert nemfigyeltem,mert ez a link a totalgamingrol mutatott ide.Gondoltam van annyi eszuk,hogy nem USA-t tesznek ki linkbe. -
#899 Habar nemforditom le de aki jatszani keszul az tanuljon meg angolul...
Tutorial How To play Combat arms Us in Europe
At first u download Combat Arms uS From The Site: Combat Arms - Online FPS Action
2. Register at The Combat Arms Site
3. Download Proxycap and Yourfreedom(Make Yourfreedom account after this)
Proxycap:PROXYCAP.COM
Yourfreedom: your-freedom.net (Is down at moment will come on later)
4. Install Yourfreedom + Proxycap
5.Open Proxycap: Click on Proxies than the first button right make 1 proxy with https and one with socksv5 Adress: 127.0.0.1
Port for socks v5:1080
Port for https: 8080
now install combat arms (u can install it before too)
Than open Proxycap again
open Rules:
click on the right site the first button :
application specify than search the combat arms.exe for us version
transport 1 time tcp and one time uDP
For the Engine.exe
for nmservice.exe and
for combatarms.exe
now start Yourfreedom (Currently down later up again)
click configure
adress:ems16.your-freedom.de
Port:443
Connection Mode:Https
reconnect after server shutdown [X]
Socks4/5 Dns Looks up on server [X]
enable encryption [X]
Enable re-keying [X]
account information put in ur account data
now save and exit
click on Ports
Than socks 4/5
than start connection =)
(proxycap must be open)
Start ca
after Login turn off Proxycap
NOW PLAY CA US
Video TUtorial comes soon -
#898 hat jolvan hiaba szedted le mert az az Amerikai szepen van a banner alatt link az europaihoz onnet szedd le szepen telepitsd es jolesz
-
Sir IvanHoe #897 innét : Combat A. -
#896 melyik site-ról szedted le a játékot? -
Sir IvanHoe #895 Visszaigazoltam emailbol is. -
Sir IvanHoe #894 Nemhiszem,mert most is eppen COD4-et tolom,es tuzfalon is engedelyezve van.Unable Connect. Try again Later. -
#893 te nalad van a gond szal megszakadhatott nalad az internet vagy az internet szolgaltatod szivat:D