Combat Arms
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ott ket oldalra is iranyit ahol osztogatjak a kulcsokat.
gamers.eurogamer.net
Ez az egyik honlap, erre is regisztralsz es kapod a keyt, 3 napja 8000 kulcs volt, most 3500-nal tartanak.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A szervereket inditjak majd el holnaptol Europaban.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Ott kérni fogja a kiszolgálót és a portot.Valamit hogy sock4 vagy sock5 vagy hogy hhtp-e.Na már most ott azon a honlapon minden levan írva a kiszolgáló mellet.Általában Socks5 ugy hogy azt nyomd be.Majd kérni fogja a nevet meg a pass-t az is oda van írva de inkább leírom:
Name:lyh
Pass:123
Ezután ok.
Most kilesz neked rakva a keretve az add mellé ez a proxy kiszolgáló katt rá és chech.Ha egyszer lement akkor utána megint start checking.Ha semmi hibát nem észlelt akkor azt a tesztelõ ablakot becsugod rá kattintasz megint a számsorra és Ok.Most bezárod a progit leugrik az óra mellé.Ok.Most jobb klikk a combat amrs parancsikonára utána pedig kilesz írva a menü sorban a proxifier azzal inditsd el.
Megjegyzés:mielõtt elinditanád proxyn keresztül patcheld fel!A sima ip címeddel.És mikor kész lépj ki és ugy inditsd el a proxyval.
Remélem tudtam segíteni.HA bármi kérdés van itt az email címem:[email protected]
http://ipfree.cn/en/
lecheckolod proxifierben hogy megy-e, ha megy akkor katt jobb gombal a game iconjára és proxifi
és elvileg megy is a dolog
painkillers írta, 2008. 09. 12. 18:11
Hello !
Tudnál segíteni ebben a proxis dologban? hogy hogy kell használni stb ?
pls help me
thx
bb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Üdv
ui.:painkillers: Ha ír Neked priviben Thantos a használatról,kérlek küldd el nekem is.Köszönöm
Proxifier-el?Az meg micsoda?És hogyan mûködik?
Üdv
Launching a service for a new continent is no small task, so we appreciate the patience of our would-be combatants across the pond. Stay dialed in to combatarms.nexon.net and we'll let you know as soon as we have more details!"
2008-08-08-as hir.
Tehat nemsokara Europaban is tolhatjuk.
\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"
Valami leírást adhatott volna a kedves fejlesztõcsapat<#fejvakaras>#fejvakaras><#help>#help>
Vagy nem lehet? ÁÁÁ Már teljesen összezavart ez a hülyeség...
Nagyon megtetszett a game le is szedtem, regisztráltam de amikor belépnék
ezt írja ki...
pls help<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
ötlet?
OS Windows 2000 Windows XP or better
CPU Pentium 3 - 1GHz+ Pentium 4 - 2.4GHz+
MEMORY 256Mb RAM 512Mb RAM
VIDEO CARD GeForce 2 MX GeForce FX 5600 or better
DIRECT X Version 9.0C or later Version 9.0C or later
HARD DISK SPACE 2.0 Gb
INTERNET CONNECTION Cable/DSL Cable/DSL
War rock vagy Combat Arms?