Combat Arms

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké sikerült de mikor el akarom indítani akkor kiírja hogy cannot connect to server.
Smithwarden
Az europai honlapon ott irja nagy betukkel jobb alsosarokban hogy .."GET YOUR CLOSED BETA KEY NOW"..arra kellene kattintani. <#buck>

Amugy ott ket oldalra is iranyit ahol osztogatjak a kulcsokat.
gamers.eurogamer.net
Ez az egyik honlap, erre is regisztralsz es kapod a keyt, 3 napja 8000 kulcs volt, most 3500-nal tartanak.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

mármint honna mert én a nexon europai oldaláról nem tudtam mert valami key-t kell hozzá kérni de azt meg nem tudtam pedig már reggeltem rá
Smithwarden
Nem, mar tobb napja lehet tolteni es intallalni a klienst regisztracio utan.
A szervereket inditjak majd el holnaptol Europaban.

most akkor holnap már le lehet tölteni az eu-s verziót?
Ill. 28-a, de azért lehet regelni....

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Irány a honlap! Europa GO!GO!GO!

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mikóóó lesz már itt is elérhetõ?
Scylexan
Lennie kéne.De még nincs,legalább is nem tudok róla<#rinya>

van már EU-s verzió is?
*játszani

Nekem ez kínai,ezért nem is próbálkozom vele!<#circling> Viszont nem azt ígérték,hogy szeptember elejétõl már lehet eu-s ipével játsazni?

Leírom hogy is mûködik ez a cuccos.Ugye leszeded a progit a Proxifier-t elinditott a bal sarokban fenn lesz egy kalapács arra rámész ott add.
Ott kérni fogja a kiszolgálót és a portot.Valamit hogy sock4 vagy sock5 vagy hogy hhtp-e.Na már most ott azon a honlapon minden levan írva a kiszolgáló mellet.Általában Socks5 ugy hogy azt nyomd be.Majd kérni fogja a nevet meg a pass-t az is oda van írva de inkább leírom:
Name:lyh
Pass:123
Ezután ok.
Most kilesz neked rakva a keretve az add mellé ez a proxy kiszolgáló katt rá és chech.Ha egyszer lement akkor utána megint start checking.Ha semmi hibát nem észlelt akkor azt a tesztelõ ablakot becsugod rá kattintasz megint a számsorra és Ok.Most bezárod a progit leugrik az óra mellé.Ok.Most jobb klikk a combat amrs parancsikonára utána pedig kilesz írva a menü sorban a proxifier azzal inditsd el.
Megjegyzés:mielõtt elinditanád proxyn keresztül patcheld fel!A sima ip címeddel.És mikor kész lépj ki és ugy inditsd el a proxyval.
Remélem tudtam segíteni.HA bármi kérdés van itt az email címem:[email protected]
Nekem sikerült megcsinálnom ezt a cuccot már 3 éve használom tudtam hogy mi kell meg minden.... csak!Csak mikor beenged hamar ledob te hát van mikor 2 perc múva van mikor egybõl van mikor 5 perc múlva mindig beenged csak hamar ledob:=( Ez miért van? Ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
Thantos vmi részletesebb magyarázatot vagy mittomén valami kéne amivel tudnánk jáccani.. nekemis az volt egyszer majdnem felengedett akkor meg disconnect to the server vagy mi volt :S
Én is szenvedtem vele, de nem jött össze. Vagy nem is tudott csatizni a játék, vagy tudott, de nem volt jó az IP. Checkingnél ok volt minden, szerintem nem amcsi ip volt, sõt biztos... Ha valaki tud valami jó proxi szerót, vagy tud adni valami tippet, azt megköszönném.

valakinek sikerült ? vagy csak én vagyok béna ? 😊
innen kiválasztasz egy proxy-t:
http://ipfree.cn/en/

lecheckolod proxifierben hogy megy-e, ha megy akkor katt jobb gombal a game iconjára és proxifi
és elvileg megy is a dolog

painkillers írta, 2008. 09. 12. 18:11
Hello !

Tudnál segíteni ebben a proxis dologban? hogy hogy kell használni stb ?
pls help me

thx

bb

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nah ezt én is tudnám értékelni, szóval hajrá, ne szégyenlõsködjetek.<#vigyor>

Rendben,köszönjük.Akkor akinek ment a privi,ne legyen lusta bedobni a közösbe!😄

elküldtem priviben, copyzátok ki ide pls, lsuta vagyok újra visszakeresni (elöbb olvastam a privit mint a topicot 😄)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Engem is érdekelne, hogy hogy mûxik ez a progi. Tegnap este szenvedtem vele egy kicsit, de még nem jutottam semmire...

de nem válaszol 😞 pls hwelp nekünk Thanatos !!! 😄
oks gstup ha íron küldöm a másolatot 😉
Bocsánat *Thanatos

És melyiket kell leszedni innen: http://www.proxifier.com/download.htm a standard az jó?

Üdv

ui.:painkillers: Ha ír Neked priviben Thantos a használatról,kérlek küldd el nekem is.Köszönöm

letudnád írni mégis hogy kell ezt a progit használni ??? thx
google 😊, léyneg a léyneg brámiylen proxyn keresztül megy a game, én spec a proxifier nevü progit hazsnáltam hozzá, de biztos megy más hasonloval is

Szia!

Proxifier-el?Az meg micsoda?És hogyan mûködik?

Üdv

proxifier-el már msot is megy 😊

HI all jaja énis voltam a Nexon oldalán,remélem már Szept. elején már tudunk vele játszani😄

Smithwarden
"For those of you outside Nexon America’s service area (North America, South America and Oceania) who have been waiting to jump into combat, we’ve got good news: Combat Arms is coming to Europe!

Launching a service for a new continent is no small task, so we appreciate the patience of our would-be combatants across the pond. Stay dialed in to combatarms.nexon.net and we'll let you know as soon as we have more details!"

2008-08-08-as hir.

Tehat nemsokara Europaban is tolhatjuk.

Megy valakinek a játék?
Norbi507
Egyébként jelenleg a hivatalos oldalon nem is megy a szerveridõ(ott jobb oldalt)<#wow3>

\"Itt tavaszi-tekercs, hallasz?..\"

Norbi507
Hm szerintem felesleges Amerikát beírni reggel, az IP-d nem amcsi úgyhogy.. nekem már akkor error amikor még be sem írtam a dolgokat XD azon kívül ez a manual patch dolog el van cse$zve, nincs link a hivatalos oldalon.. ok leszedtem máshonnan, de mit kezdjek vele hova másoljam be?XD
Valami leírást adhatott volna a kedves fejlesztõcsapat<#fejvakaras><#help>

Norbi507
Szerintem lehet majd játszani ezzel EU-ban is, ez olyan mint a Dekaron egy ideig csak Kínában vagy Japánban lehetett vagy hol, de aztán már itt is lehet. Remélem ha vége ennek a bétás dolognak lehet majd vele mindenhol játszani, nem kell várni rá..<#whatever><#wink>

Bally
Sziasztok én ma töltöttem le nem ismerem a játékot és ezzel a hibaüzenettel is dobot ki ami ott van lejjebb kép akkor mi magyarok nem is tudunk játszani ezzel?

Viktor99
Ez oké de... Valahogyan csak lehet játszani... x-firén is látam több magyar emberkét is :'(
Vagy nem lehet? ÁÁÁ Már teljesen összezavart ez a hülyeség...
Solid Snake
#7 <#nezze>
Viktor99
Ja bocsi mindenkinek csak most néztem vissza 😊
Akkor a problámát megoldja egy új reg?
Viktor99
Szevasztok
Nagyon megtetszett a game le is szedtem, regisztráltam de amikor belépnék
ezt írja ki...
pls help<#szomoru1><#rinya>
Én amikor elinditottam a játékot akkor letöltött egy patch-t de akkor se megy.Kivel volt még igy?
*ausztri helyet ausztrália

Hi,neekemis és a haveromnak is ez a hiba hogy nemtudnk bejeltkezni maga a játékban,tök sz**as hogy csak AMerika és Ausztria tud csak játszani,pedig nekem tetszik a game,de egyépként is jófejek hogy nincs kirva seholsem ahol látná az ember mikor letölti,csak utána szembesül vele az ember mikor kidobja a hibaüzenetet

Snexi pls írj ha sikerült Amerikával<#idiota>
bejelentkeznék erre disconnected
ötlet?

mikor jelenik meg a teljes verzio?
MINIMUM RECOMMENDED
OS Windows 2000 Windows XP or better
CPU Pentium 3 - 1GHz+ Pentium 4 - 2.4GHz+
MEMORY 256Mb RAM 512Mb RAM
VIDEO CARD GeForce 2 MX GeForce FX 5600 or better
DIRECT X Version 9.0C or later Version 9.0C or later
HARD DISK SPACE 2.0 Gb
INTERNET CONNECTION Cable/DSL Cable/DSL