Jó játékot ide!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon hallotta még róluk. Azok milyen stílusúak?
Biztos nem lehetnek rosszak. 😄 😛
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Stronghold
NFS:U 1,2,Most Wanted
Heroes 4
FIFA 2003,2005
Indiana Jones emperorsz vmi,(már nem emlékszem a nevére,régen volt)
"Komoly" graffal, és puritán belsõ nézettel.<#idiota>#idiota>
Elolvastam a leírást meg a tesztet is és ezek alapján jónak tûnik! A képek is szépek! Ha metudom szerezni akkor biztos kipróbálom. Legfeljebb torrent 😄 Bár nekem azért jobban tetszenek a point & click játékok, de játszottam már hasonlóval úgyhogy ez nemlesz gond.
Most 2 játékot várok nagyon amik lassan megis jelennek! Az egyik a So Blonde a másik meg The Abbey. Nemtom hallottál e róluk, de jónak tûnnek.
simcity4,coduo,tranporttycon,rise of nations,haegemonia...
Elfeljtettem egy nagyon régi kedvenvem:
Dark Colony imseri valaki?vagy tud segiteni valaki beszerezni?
Az én tizes listám:
1. BioShock
2. Return The Castle Wolfenstein
3. NFS: Underground
4. GTA 3: Vice City
5. CoD 4
6. Prey
7. Half Life: Episodes
8. Sim City 4
9. MoHAA
10. FiFa 2005
További nekem nagyon tetszõ játékok:
Halo, TDU, Doom 3
Várható játékok melyek felkerülnek: Mass Effect, GRID, GTA 4
Szeerncsére azért lesz egy két jó játék az évben.
www.gportal.hu/bioshock
Fõoldal
Egyébként kalandjáték és szerintem hasonlít a Broken Sword-höz bár ez nem point and click stílusú. Inkább a BS 3. részéhez hasonlít de mégse. 😄 Majd próbáld ki szerintem nagyon jó a történet és a játék is nagyon szép!
A Broken Sword 2 nekem is megvan eredetibe. Gondolom neked is PC GURU mellékletként. 😄
Leírás
Teszt
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Hy my master!!!!!!
Szerintem e régi nagy vissza térõk:
Stronghold Crusader
C&C sorozat régi részei
Traqnsport Tycon (ujjaban)
Cossacks
Sudden Srtike
Mortál sorozatt😄
Worms sorozat😄
Amire már nem jutna idõ:
Commandos 1,2,3
Mindent visz,Pécére ráadásul magyar is.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
A rekord az volt, hogy 4 napon át nem volt alvás. 😄
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
púúúúú
Régiek: Simcity 3000 (esetleg a 4), Settlers 2 Gold, Theme Hospital, HOMM3+Kiegek, AOE2+kieg, Ut'99 😊 Need For Speed 1-5😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Ilyen témájú topik meg szinte havonta nyílik legalább egy. Meg én valahogy nem érzem, hogy mostanában a grafika a játékélmény vagy a történet rovására menne. Bioschock, CoD4, Assassin's Creed, Tomb Raider: Anniversary, Stalker, de ezeken túl még bõven lehetne sorolni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem vagy te egy 15 éves kis pics, hogy így beszélj:S.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Akkor mi nagyon hasonlóak vagyunk ezek szerint. 😄 Én is az ilyesmiket szeretem. A Dreamfall-t próbáltad már? Nagyon jó játék az is. Vagy a Broken Sword sorozatot?
Bye!
Ami engem nagyonnagyon lekötött az a The Matrix Online volt, azzal másfél évig elvoltam😄 De azért ugye havonta fizetni kell, és szeretni kell hozzá a Mátrixot.
púúúúú
Nekem a kalandjátékok (Runaway 1-2, Myst 4, Monkey Island 3 stb.)és az ilyen gazdasági stratégiák jönnek be, ahol nem feltétlenül a harc a legfontosabb pl. Tropico 1-2, Indrustry Giant 2, Port Royale 2, Settlers részek....
De nagy kedvenceim még a Kotor 1-2, Far Cry, SW Republic Commando
GTA4-hez meg sajnos nem volt szerencsém, de már most fav. TDU az nem is tom... megunhatatlan. És cukormázas finom a grafika. Ahogy a GTA4 is. Fahrenheitnek a története nagyon eltalált, a hangulat. Az a király. Mafia a történet miatt ugyancsak, meg a grafika annak idején odabaszott (sztem most is elmegy). ES4 Oblivion... Ez meg grafika/történet/interakció/szabadság. Mint ahogy a GTA is, de ez mégis más.
púúúúú
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Unreal 1?
Vagy Unreal Tournament esetleg Red Faction?
Vagy stratégiák közül a régiek: Outlive, Total Annihilation.
régi, örök.