Jó játékot ide!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simaji
Cewa.

Nem nagyon hallotta még róluk. Azok milyen stílusúak?
Biztos nem lehetnek rosszak. 😄 😛

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

fanka93
nekem a besztek:
Stronghold
NFS:U 1,2,Most Wanted
Heroes 4
FIFA 2003,2005
Indiana Jones emperorsz vmi,(már nem emlékszem a nevére,régen volt)

ForzaInter
nfs underground2-

Yo, Bitch!

Terep 2, iszonyat élvezetes gamma.
"Komoly" graffal, és puritán belsõ nézettel.<#idiota>

Jaj nemis a Pcguruból van, hanem a Gamer 2003/07-es számából! 😄
Igen nekem is Pcguruból van meg 😄
Elolvastam a leírást meg a tesztet is és ezek alapján jónak tûnik! A képek is szépek! Ha metudom szerezni akkor biztos kipróbálom. Legfeljebb torrent 😄 Bár nekem azért jobban tetszenek a point & click játékok, de játszottam már hasonlóval úgyhogy ez nemlesz gond.

Most 2 játékot várok nagyon amik lassan megis jelennek! Az egyik a So Blonde a másik meg The Abbey. Nemtom hallottál e róluk, de jónak tûnnek.
Mafia, ennél jobb nincs.

Nekem megvan eredetiben 😊

Még nem jött ki. 😛

Drkp szerint......

simcity4,coduo,tranporttycon,rise of nations,haegemonia...
illetve a call of duty 1 részétõl az uo-n átt a 2 ig
JAjj meg a heagemonis😄+rise of nations és az age of empires 1 része😄
bocsi
Elfeljtettem egy nagyon régi kedvenvem:
Dark Colony imseri valaki?vagy tud segiteni valaki beszerezni?
saxicola
Hellósztok!

Az én tizes listám:

1. BioShock
2. Return The Castle Wolfenstein
3. NFS: Underground
4. GTA 3: Vice City
5. CoD 4
6. Prey
7. Half Life: Episodes
8. Sim City 4
9. MoHAA
10. FiFa 2005

További nekem nagyon tetszõ játékok:
Halo, TDU, Doom 3

Várható játékok melyek felkerülnek: Mass Effect, GRID, GTA 4
Szeerncsére azért lesz egy két jó játék az évben.

www.gportal.hu/bioshock

Simaji
Hát pontosan nem tudom de valahol 2000 után készülhetett a Dreamfall.

Fõoldal

Egyébként kalandjáték és szerintem hasonlít a Broken Sword-höz bár ez nem point and click stílusú. Inkább a BS 3. részéhez hasonlít de mégse. 😄 Majd próbáld ki szerintem nagyon jó a történet és a játék is nagyon szép!

A Broken Sword 2 nekem is megvan eredetibe. Gondolom neked is PC GURU mellékletként. 😄

Leírás
Teszt

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

sziasztok😄
Hy my master!!!!!!
Szerintem e régi nagy vissza térõk:
Stronghold Crusader
C&C sorozat régi részei
Traqnsport Tycon (ujjaban)
Cossacks
Sudden Srtike
Mortál sorozatt😄
Worms sorozat😄
Amire már nem jutna idõ:
Commandos 1,2,3

Mass Effect

Mindent visz,Pécére ráadásul magyar is.

setuh
diablo2. a napokba fogom megvenni megjott a kedvem hozza es kiprobalom bneten😉.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Hajaj, mi anno a Worms Armageddonnal csináltunk éjszakákból nappalokat. 😊
A rekord az volt, hogy 4 napon át nem volt alvás. 😄

worms world party-t nyomtuk hétvégén házibuliban, 6-an ( 30 éves õsgémerek) 😄 jól beb---moderálva--tunk meg társai, aztán lõttük a tömeget, azt se tudtuk a végén melyik csapat kié, de szétröhögtük magunkat 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

n3whous3
Már 2001 óta csinálták, meg van is egy ideje. Nem vagy akkor valami tájékozott 😄

púúúúú

Balintrial
csak a cs 😄
Kicsikiraly
van call of cthulhu nevû játék? 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

n3whous3
Nem arra gondolok, hogy leírás mint: "Ez kurvajó", hanem amiket írtak, hogy mit lehet benne csinálni, mik jöttek elõ játék közben, stb. Ingame videókat is nézegettem bõven.

púúúúú

Super Saiyan
Cabal Online FTW

>:C

A Dreamfall-t nem próbáltam, de Broken Sword-ot igen! A 2. rész megis van eredetiben! Az is nagyon jó kis játék! A Dreamfall milyen stílusú játék? Meg mikori? Úgytûnik tényleg hasonló játékokat szeretünk úgyhogy nem lehet akkor rossz! Majd megpróbálom valahonnan beszerezni.
[HUN]FaTaL
Test Drive Unlimited, Counter-Strike 1.6. Mással nem is játszom😄

Régiek: Simcity 3000 (esetleg a 4), Settlers 2 Gold, Theme Hospital, HOMM3+Kiegek, AOE2+kieg, Ut'99 😊 Need For Speed 1-5😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Sadist
Hah, megszólalt egy jófajta 93-as évjáratú 😊

Ilyen témájú topik meg szinte havonta nyílik legalább egy. Meg én valahogy nem érzem, hogy mostanában a grafika a játékélmény vagy a történet rovására menne. Bioschock, CoD4, Assassin's Creed, Tomb Raider: Anniversary, Stalker, de ezeken túl még bõven lehetne sorolni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Simaji
Nos hát az ilyenre azt szoktam mondani, hogy ha nem tetszik akkor ne figyeld meg azt, hogy én ilyen vagyok és ha nem tetszik akkor sajnálom.

fanka93
te meg még 14 se vagy,szal üjjél le

mama2
Õõõ...Én nem kukacoskodni akarok, de ez a "Cewa" nagyon gáz szerintem.
Nem vagy te egy 15 éves kis pics, hogy így beszélj:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Simaji
Cewa.

Akkor mi nagyon hasonlóak vagyunk ezek szerint. 😄 Én is az ilyesmiket szeretem. A Dreamfall-t próbáltad már? Nagyon jó játék az is. Vagy a Broken Sword sorozatot?

Bye!

Csirke4
Transport Tycoon
Enemy Engaged
Operation Flashpoint

MMO: WWII Online. 😄
misterkrisz
Kamionos gém? Mond már meg lécci a nevét 😄 köszi!<#ravasz1>

iPhone 3G

Palinko
évtized... majd ha kijön a mafia akkor azt már talán biztosabban kikiállthatod. leírásokba meg videókban én nem hiszek, nekem az nem játék amit nem adnak ki pcre rendesen. valszeg valami átiratra is ennyit kell várni....
Prince of Máté
80k.

Atkamon
Én most a Prince of Persia-kat nyomom, nagyon jó a történet és a grafika sem rossz, és most csak 3000Ft-ért meg leeht venni az egész trilógiát saturnban.

Ami engem nagyonnagyon lekötött az a The Matrix Online volt, azzal másfél évig elvoltam😄 De azért ugye havonta fizetni kell, és szeretni kell hozzá a Mátrixot.

n3whous3
Engem MÁS véleménye nem érdekel a GTA-val kapcsban. Elég volt látni egy tonna videót meg elolvasni az elõzeteseket/leírásokat, nekem legalábbis az évtized játéka. A napokban azt hiszem lesz élõben is megismerkedni vele, ha csak egy rövid idõre is 😊

púúúúú

fanka93
hát jó,te könnyen beszélsz,olyan vassal...

fanka93
SUPERMARIO POWAAAAAA

aaasdd
A GTA4 nem annyira nagy durranás mint azt mindenhol mondják
tigeroo
indiana jones and the emperor's tomb

hangulatos akció-kalandjáték
asysoft
Deus Ex. Pár éve játszottam végig, s nagyon tetszett.

/*WTF?!*/

A Settlers 4 nekem is nagy kedvencem volt anno, éjjel nappal azzal játszottam.
Nekem a kalandjátékok (Runaway 1-2, Myst 4, Monkey Island 3 stb.)és az ilyen gazdasági stratégiák jönnek be, ahol nem feltétlenül a harc a legfontosabb pl. Tropico 1-2, Indrustry Giant 2, Port Royale 2, Settlers részek....
De nagy kedvenceim még a Kotor 1-2, Far Cry, SW Republic Commando
kemszi2
age of mythology,stronghold crusader,rise of nations,nfs 5,street legal redline😊 ezek egyrésze mindig fent van a gépemen
n3whous3
Kedvencek: GTA4, TDU, Fahrenheit, Mafia, ES4: Oblivion, ... van még, de most nem jut eszembe.

GTA4-hez meg sajnos nem volt szerencsém, de már most fav. TDU az nem is tom... megunhatatlan. És cukormázas finom a grafika. Ahogy a GTA4 is. Fahrenheitnek a története nagyon eltalált, a hangulat. Az a király. Mafia a történet miatt ugyancsak, meg a grafika annak idején odabaszott (sztem most is elmegy). ES4 Oblivion... Ez meg grafika/történet/interakció/szabadság. Mint ahogy a GTA is, de ez mégis más.

púúúúú

n3whous3
pontossan

púúúúú

mama2
Van még: Heroesof might and magic összes,Harry Potter 5.,Civilization 4.,Age of empires 3.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Simaji
FPS:

Unreal 1?
Vagy Unreal Tournament esetleg Red Faction?

Vagy stratégiák közül a régiek: Outlive, Total Annihilation.

Silver, Nox, Desperados, Majesty, Gothic 1-2.
régi, örök.