243
Ha már te is unod a gyönyörű grafikájú de lapos történetű játékokat akkor itt a helyed!
-
Byhisoft #83 illetve a call of duty 1 részétől az uo-n átt a 2 ig -
Byhisoft #82 JAjj meg a heagemonis:D+rise of nations és az age of empires 1 része:D -
Byhisoft #81 bocsi
Elfeljtettem egy nagyon régi kedvenvem:
Dark Colony imseri valaki?vagy tud segiteni valaki beszerezni? -
#80 Hellósztok!
Az én tizes listám:
1. BioShock
2. Return The Castle Wolfenstein
3. NFS: Underground
4. GTA 3: Vice City
5. CoD 4
6. Prey
7. Half Life: Episodes
8. Sim City 4
9. MoHAA
10. FiFa 2005
További nekem nagyon tetsző játékok:
Halo, TDU, Doom 3
Várható játékok melyek felkerülnek: Mass Effect, GRID, GTA 4
Szeerncsére azért lesz egy két jó játék az évben. -
#79 Hát pontosan nem tudom de valahol 2000 után készülhetett a Dreamfall.
Főoldal
Egyébként kalandjáték és szerintem hasonlít a Broken Sword-höz bár ez nem point and click stílusú. Inkább a BS 3. részéhez hasonlít de mégse. :D Majd próbáld ki szerintem nagyon jó a történet és a játék is nagyon szép!
A Broken Sword 2 nekem is megvan eredetibe. Gondolom neked is PC GURU mellékletként. :D
Leírás
Teszt -
Byhisoft #78 sziasztok:D
Hy my master!!!!!!
Szerintem e régi nagy vissza térők:
Stronghold Crusader
C&C sorozat régi részei
Traqnsport Tycon (ujjaban)
Cossacks
Sudden Srtike
Mortál sorozatt:D
Worms sorozat:D
Amire már nem jutna idő:
Commandos 1,2,3
-
gyuri12 #77 Mass Effect
Mindent visz,Pécére ráadásul magyar is. -
#76 diablo2. a napokba fogom megvenni megjott a kedvem hozza es kiprobalom bneten;). -
Daza500 #75 Hajaj, mi anno a Worms Armageddonnal csináltunk éjszakákból nappalokat. :)
A rekord az volt, hogy 4 napon át nem volt alvás. :D -
gettobuxa #74 worms world party-t nyomtuk hétvégén házibuliban, 6-an ( 30 éves ősgémerek) :D jól beb---moderálva--tunk meg társai, aztán lőttük a tömeget, azt se tudtuk a végén melyik csapat kié, de szétröhögtük magunkat :) -
n3whous3 #73 Már 2001 óta csinálták, meg van is egy ideje. Nem vagy akkor valami tájékozott :D -
#72 csak a cs :D -
#71 van call of cthulhu nevű játék? :O -
n3whous3 #70 Nem arra gondolok, hogy leírás mint: "Ez kurvajó", hanem amiket írtak, hogy mit lehet benne csinálni, mik jöttek elő játék közben, stb. Ingame videókat is nézegettem bőven. -
#69 Cabal Online FTW -
zbundy #68 A Dreamfall-t nem próbáltam, de Broken Sword-ot igen! A 2. rész megis van eredetiben! Az is nagyon jó kis játék! A Dreamfall milyen stílusú játék? Meg mikori? Úgytűnik tényleg hasonló játékokat szeretünk úgyhogy nem lehet akkor rossz! Majd megpróbálom valahonnan beszerezni. -
#67 Test Drive Unlimited, Counter-Strike 1.6. Mással nem is játszom:D
Régiek: Simcity 3000 (esetleg a 4), Settlers 2 Gold, Theme Hospital, HOMM3+Kiegek, AOE2+kieg, Ut'99 :) Need For Speed 1-5:D -
#66 Hah, megszólalt egy jófajta 93-as évjáratú :)
Ilyen témájú topik meg szinte havonta nyílik legalább egy. Meg én valahogy nem érzem, hogy mostanában a grafika a játékélmény vagy a történet rovására menne. Bioschock, CoD4, Assassin's Creed, Tomb Raider: Anniversary, Stalker, de ezeken túl még bőven lehetne sorolni. -
#65 Nos hát az ilyenre azt szoktam mondani, hogy ha nem tetszik akkor ne figyeld meg azt, hogy én ilyen vagyok és ha nem tetszik akkor sajnálom.
-
#64 te meg még 14 se vagy,szal üjjél le -
#63 Őőő...Én nem kukacoskodni akarok, de ez a "Cewa" nagyon gáz szerintem.
Nem vagy te egy 15 éves kis pics, hogy így beszélj:S. -
#62 Cewa.
Akkor mi nagyon hasonlóak vagyunk ezek szerint. :D Én is az ilyesmiket szeretem. A Dreamfall-t próbáltad már? Nagyon jó játék az is. Vagy a Broken Sword sorozatot?
Bye! -
#61 Transport Tycoon
Enemy Engaged
Operation Flashpoint
MMO: WWII Online. :D -
#60 Kamionos gém? Mond már meg lécci a nevét :D köszi! -
#59 évtized... majd ha kijön a mafia akkor azt már talán biztosabban kikiállthatod. leírásokba meg videókban én nem hiszek, nekem az nem játék amit nem adnak ki pcre rendesen. valszeg valami átiratra is ennyit kell várni.... -
#58 80k. -
#57 Én most a Prince of Persia-kat nyomom, nagyon jó a történet és a grafika sem rossz, és most csak 3000Ft-ért meg leeht venni az egész trilógiát saturnban.
Ami engem nagyonnagyon lekötött az a The Matrix Online volt, azzal másfél évig elvoltam:D De azért ugye havonta fizetni kell, és szeretni kell hozzá a Mátrixot. -
n3whous3 #56 Engem MÁS véleménye nem érdekel a GTA-val kapcsban. Elég volt látni egy tonna videót meg elolvasni az előzeteseket/leírásokat, nekem legalábbis az évtized játéka. A napokban azt hiszem lesz élőben is megismerkedni vele, ha csak egy rövid időre is :) -
#55 hát jó,te könnyen beszélsz,olyan vassal... -
#54 SUPERMARIO POWAAAAAA -
#53 A GTA4 nem annyira nagy durranás mint azt mindenhol mondják -
#52 indiana jones and the emperor's tomb
hangulatos akció-kalandjáték -
#51 Deus Ex. Pár éve játszottam végig, s nagyon tetszett. -
zbundy #50 A Settlers 4 nekem is nagy kedvencem volt anno, éjjel nappal azzal játszottam.
Nekem a kalandjátékok (Runaway 1-2, Myst 4, Monkey Island 3 stb.)és az ilyen gazdasági stratégiák jönnek be, ahol nem feltétlenül a harc a legfontosabb pl. Tropico 1-2, Indrustry Giant 2, Port Royale 2, Settlers részek....
De nagy kedvenceim még a Kotor 1-2, Far Cry, SW Republic Commando -
#49 age of mythology,stronghold crusader,rise of nations,nfs 5,street legal redline:) ezek egyrésze mindig fent van a gépemen -
n3whous3 #48 Kedvencek: GTA4, TDU, Fahrenheit, Mafia, ES4: Oblivion, ... van még, de most nem jut eszembe.
GTA4-hez meg sajnos nem volt szerencsém, de már most fav. TDU az nem is tom... megunhatatlan. És cukormázas finom a grafika. Ahogy a GTA4 is. Fahrenheitnek a története nagyon eltalált, a hangulat. Az a király. Mafia a történet miatt ugyancsak, meg a grafika annak idején odabaszott (sztem most is elmegy). ES4 Oblivion... Ez meg grafika/történet/interakció/szabadság. Mint ahogy a GTA is, de ez mégis más. -
n3whous3 #47 pontossan -
#46 Van még: Heroesof might and magic összes,Harry Potter 5.,Civilization 4.,Age of empires 3. -
#45 FPS:
Unreal 1?
Vagy Unreal Tournament esetleg Red Faction?
Vagy stratégiák közül a régiek: Outlive, Total Annihilation. -
Fbn Lx #44 Silver, Nox, Desperados, Majesty, Gothic 1-2.
régi, örök.