Jó játékot ide!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battle for the Pacific
Call of Duty 3 Platinum
Assasin's Creed
God of War - Chains of Olympus
Need for Speed Carbon
Turok
Spongebob Atlantis Squarepants
Resident Evil - The umbrella chronicles
Vagy nézz be a http://www.newwave.hu
Ennyit tudtam.
Remélem jók lesznek és, ha tudnál nekem is segíteni az jó lenne.
Kösz!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Meg, ha tudsz akkor küldenél még pár ilyen játékot képpel együtt, ha lehet? Mert meg akarom nézni melyik a legjobb játék.
Várd meg a GTA 4-et vagy Saints Row 2-öt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Amiket ajánlottatok játékot nem igazán tetszettek nekem. Meg nem is igazán arról szóltak. És, ha valaki tudna nekem segíteni az jó lenne. Olyan játékot szeretnék amin pont az a lényeg, hogy pontokat kell gyûjteni és azokat kell elkölteni pl: arra, hogy növeljük az izmát az embernek és akkor minnél több pontot szerzünk és pontot teszünk arra annál izmosabb lesz az egyén annál nagyobbat tudjon ütni. Tehát pl:egy normál ember lenne aztán minnél több pontot szezünk annál izmosabb lenne aztán már nagyon kigyúrt lenne az ember és tök nagyot üt. Ilyen játékot szeretnék.
És nagyon segítsetek már létszi.
Kösz!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
ok Akkor megvárom és nyomjunk egyet. 😄 Egyébként nálam is hasonló a helyzet. A szigeteken elég jó vagyok de szárazföldön már elég könnyen elvernek. 😊
Amint kész vagy és van kedved szólj! 😊
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Szerintem nagyon jó játék bár hallottam már róla rossz kritikákat is de nekem nagyon tetszik. Szerettem vele nagyon játszani régen. Senki nem akar velem multizni mert azt mondják, hogy elverem õket pedig már nem is tudok játszani vele. :S Ha neked tetszik és van kedved akkor játszhatnánk egy multit ha gondolod. 😄 Annyira tényleg nem vagyok benne jó csak többet játszottam vele mint a többiek. 😊
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Na itt se jártam már jó régen. 😛
A Dark Colony-t nem ismerem de biztosan jó játék. Utána is nézek... 😄
Na vissza is jöttem. 😄 Elég érdekes játék ha uygan arról beszélünk de nem egy mai darab szegény. 😛
Én mondjuk szeretem a régi játékokat. Lehet, hogy kipróbálom. 😊
Bye!
RPG-k közül az Arx Fatalis tényleg nagyon jó! Hasonló a Morrowind is! Nekem ami a legjobban bejött RPG-k közül az a Star Wars Knights of the Old Republic volt! De említették már a NeverWinter Nights-ot ami szintén egy BioWara játék a Kotorhoz hasonlóan 😄
Illetve most jön nemsokára a Mass Effect, azis jónak ígérkezik és szintén BioWare!!!
Az Arx Fatalis az egy nagyon tuti játék. Ahhoz képest, hogy mikor készült nagyon jó játékélménye van. (Vagy pont azért? 😛) Nagyon sok dolgot lehet benne csinálni. Egyébként ahogy olvasgattam amit keresel © 0246886420 a Tony Hawk's Pro Skater jutott eszembe. Bár szerintem ez nem egészen az amire te gondoltál szerintem de ebbe is pontokat kell költeni a karaktered fejlesztésére.
Bye!
Esetleg Majesty. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Elõre is elnézést kérek, nem irritálni szeretnélek, csak segíteni akarok. Az összes ilyen pontot teszek a karakteremre, és erõsebb, pontosabb, gyorsabb lesz játék gyûjtõneve RPG (azaz szerepjáték) - nagyon nagyon nagyvonalakban. Az üsd-vág verzió tán' legnagyobb képviselõje Diablo, a történetalapú RPG pedig mondjuk Baldur's Gate, NeverWinter Nights, Oblivion, Witcher, stb.
Ha a neten rákeresel az RPG szóra, rettentõ sok játékra akadhatsz rá.
Pl. nézz be ide
(mégegyszer elnézést, ha ezt már tudtad, de nem tudom hány éves vagy, mióta játszol, mennyire vagy otthon ezekben a dolgokban)
Jó szórakozást!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ha valaki tud ilyet és elküldene pár képet a játékból az ilyen részekre az jó lenne. Az e-mail címem:
[email protected]
Kösz!
1.:Assassin's Creed
2.:Rainbow Six: Vegas
3.:Rainbow Six: Vegas 2
4.:Crysis
5.:Rainbow Six: Lockdown
6.:GTA San Andreas
7.:GTA 3
8.:GTA Vice City
9.:Heroes Of Might And Magic V
10.:CoD 4
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Nem tudtok valami olyan játékot ami karakterépítõs. Tehát mit tudom van 20 pontod és azt pl: az izmot növelitek vele és akkor a az ember izmosabb lesz és nagyobbat tud vele ütni vagy ilyesmi játékot ami valami ilyesmi mondhatnátok. ÉS ha lehet képet is linkelhetnétek be.
Kösz!
Ismeri itt valaki közületek a Robot Arena 2 nevû játékot?
Régebben sokat játszottunk vele. Lehetne szervezni egy multit akár ezzel akár más játékkal ha van ötletetek. 😄
Bye!
Kights and Merchants 2-ben, hogy kell aranybányát építeni? Mert nem akarják oda hordani a jobbágyok az építõanyagot.
Én nagy stratégia fan vagyok, tehát ilyen kategóriában ezeket szeretem:
Hearts of Iron II, Sudden Strike II(az új gépen már nem megy), Red Alert 2
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2. Max payne 2
3. Jedi Knight 2-3
4. GTA Vice City
5. COD 4
6. COD 2
7. Postal 2
8. MOHAA
9. COD 1
10. SWINE
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
meg az oblivion-t is elkezdem most megint a kiegeket is feltezsem,régebben sokat toltam azt is,de még csak a simát.
meg elõveszem a PoP Trilógiát és végigtolom õket az új megjelenése elõtt még majd 😊
Gta sorozat,Mafia,Vampire The Bloodlines,NFS UG 1-2 Carbon,Max Payne,Bolilng Point<#beka2>#beka2>
1.GTR2
2.rFactor
3.GTR
4.F1 CH 99-02+modok
5.TDU
6.Toca3
7.GTA San Andreas
8.GTA Vice City
9.COD 2
10.C-strike
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A So Blonde sztoriját Steve Ince írta aki a Broken Sword írója és dizájnõre is volt.
The Abbey
[url=http://www.pcguru.hu/pcguru/letoltes.php?letoltid=2259&nev=So_Blonde_demo_
A So Blonde-hoz már demo is van itt, ha gondolod. Illetve nézd meg a képeket! Szépek 😄