Magyar vonatkozású filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már látja a szerencsétlen fordító, hogy filmekrõl van szó, legalább utánna nézne, ha már nem ismeri
egyébként a Paramount Pictures alapítója, Adolf Cukor is magyar számazású volt
Iron Man elején a barlangban,amikor megpróbálják rájuktörni a labor ajtaját,az afgán terrorista<#wink>#wink>
ékes magyarsággal buzditja társait.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Mi a gond Hollywood-dal?
Hogy szart gyártanak.
Színtelen-szagtalan mûanyagot.
Nem bírom
azt a fajta filmest...
...aki a lét értelmét kutatja
a vízipipa füstjén át.
Könnyû a vacak rendezõt és
a rossz színészeket szidni...
...és azt a sok badarságot, amit
forgatókönyvnek neveznek.
Én a realizmus hiányát fájlalom.
Nem nagyon jellemzõ
a mai amerikai filmekre.
Vegyük a Kánikulai délután-t.
Pacino legjobb filmje.
Eltekintve a Sebhelyes-tõl
Meg a keresztapa egytõl.
Rendezés mesterfokon,
Lumet itt a legjobb.
A fényképezés, a színészek,
a forgatókönyv, mind remek.
Mégsem léptek túl a korlátaikon.
Mi lett volna, ha Sonny
megússza? És sikerrel jár.
Kínos.
És ha legyilkolja a túszokat?
Nincs irgalom.
"Ide a lével vagy fejbe lövöm
azt a szõkét. " Bumm, puff.
Még mindig nincs busz?
Hány ártatlan áldozatnak kell
meghalnia...
...míg odafigyelnek
a túszokra?
1976-ban. Nincs CNN.
Nincs CNBC. Nincs Internet.
Tekerjünk elõre.
Hasonló helyzet, napjainkban.
A mai média
órák alatt lecsapna rá.
A nagy szenzáció
Bostontól Budapestig.
<#idiota>#idiota>
"Steven Spielberg egyik legjobb filmjének, de mindenképpen a idegenekkel való találkozást feldolgozó filmek krémjének tartják sokat a Harmadik típusú találkozásokat, amelyet nyolc kategóriában jelöltek Oscar-díjra, a legjobb operatõri munkáért pedig Zsigmond Vilmos meg is kapta az arany szobrocskát. A film hang-vágója, Frank E. Warner kategórián kívüli Oscar-t kapott a filmben végzett munkájáért. Zsigmond Vilmoson kívül más magyar vonatkozása is van a filmnek. Az idegenek ugyanis Kodály pentaton hangsorát használva veszik fel a kapcsolatot az emberiséggel és a Kodály-féle kézjelekkel kommunikálnak!"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
plusz ez filmes topik. játékba van egy pont ugyanilyne, tessék rákeresni!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szerepeltek 1-2 filmben szerintem
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tarzan – az eredeti magyar származású volt Johnny Weissmüller de ezt soha nem hagnoztatta.
A 20th Century Fox egyik alapítója is magyar volt (Fox Vilmos)
Kedvenc filmvígjátékom egyike Van aki forrón szereti Tony Curtis szintén zenész
Görög Zita Underworld , 8 mm 2
Szinte az összes II. világháborús filmben benne vagyunk ha más nem a térkép jelöli 😄
Kb ennyi így hirtelen.
Egy pici OFF
Csak megjegyzem Hitmen elsõ részében a Gellért hotelben kellett akciózni ott teljes magyar feliratok és magyar szinkron volt 😊, ha még emlékszik rá valaki.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Rém Rendes Családban Steve a kutyáját Bélának nevezte el (Lugosi Béla után).
Oszt.társam azt mondta h a Vasember-ben a terroristák magyarul beszélnek.
Meg valami Relytõzködõk 2 vagy mi nemrég volt az RTL-en (kb télen),de nem biztos.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
meg régen láttam egy elveszett ereklyék fosztogatói (de jó rövid cím...) részt, amiben a Tihanyi apátságban kerestek valamit
REAL MADRID
Blade Runnerben van, hogy egy ürge halandzsául beszél, természetesen magyarul, valami ilyesmit: "Lóf*t, nehogy már te vagy a Blade Runner."
McGyver egyik epizódja Budapesten játszódott.
Star Trek First Contactben van egy USS Budapest nevû csillaghajó (Norway osztály). Mellesleg Sisko kapitány szokott magyaros kajákat fõzni és a fia nem tudja kimondani, hogy "csirkepaprikás".
Tarantino a Freedom's Fury címû filmben az 1956-os híres magyar-szovjet olimpiai vizilabdadöntõt jeleníti meg.
Harry Potterben van magyar mannydörgõ sárkány.
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Schwarzis film.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
még több kép +Kyle XY-os képek
Már megint bérgyilkos a szomszédom 😊 a mamika magyarul kínálgatja a ... ( azt hiszem bejglit 😊)... 😊
Hellboy 2 egyrészét is Mo-n forgatták,ha jól tudom... (tavaly nyáron...)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

csak ott Berlinnek volt mondva <#szomoru1>#szomoru1>
Az angol beteg
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
amúgy +fav
a nõ egy magyar étteremben dolgozik😊
Gagyi lovag (Martin Lawrence) : az egyik jelenetben, amikor a vár belsejét mutatják ott van egy magyar zászló a falon (igaz 270°-al elforgatva)
Amcsi horror Magyarországon, és magyarok a gyilkosok 😄 és még magyar beszéd is elhangzik benne. Poénos amikor a buszvezetõ ordibál magyarul az amerikai meg nem ért semmit 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
meglepõ hírt közölt a feleségével:
– Képzeld, Leo Amery (Churchill államminisztere és a birodalmi eszme büszke képviselõje) anyja
magyar volt! Ez áll a nekrológban! – mire Mikes felesége felnézett a könyvbõl, amelyet éppen olvasott,
és szárazon visszakérdezett:
– Na és?
– Hogyhogy na és? – Mikest láthatólag zavarba hozta, hogy szenzációs közlése nem ére el a várt hatást.
– Hát mért ne lenne magyar? – kérdezte tovább a felesége. – Mindenki magyar.” Paul Lendvai
(Lendvai, 1999)
😊
Szinte 90% acsi filmeknek van Magyar kapcsolata. Ha nem is itt forgatták, vagy szerepel benne Hazánk, de ha megnézed a stáblistát, tuti találsz bennük Magyar származásút. 😄
Én akkor kezdem ezt figyelni, mikor a közkedvelt Nehéz napok egy Föld nevû bolygón címû sorozatban, egy bolt pultján megláttam a Magyar címert.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,