254
Magyarországhoz kapcsolódó filmek
-
Mutek #172 Na jó, nekem nem megy a flas tag...
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=qLfKyIY_ICY -
Mutek #171 -
Mutek #170 Úgy vettem észre, a magyarok beszédét mindenki csak szitkozódáshoz, meg átokszóráshoz használja :)
-
Szabi1991 #169 RTL KLUB, most Eltűntnek nyilvánítva (1-800 Missing)- Műhiba (Cut)
Budapesten játszódik o.0 -
#168 A Hármasban szép az élet c filmben a főszereplő(akit Matthew Perry alakít) magyar származású Novak:)
és beszélnek is róla a filmben h ez Magyar név. -
Szabi1991 #167 -
#166 Egy ideig úgy is volt h itthon forgatják a Terminátor 4-et,de letettek erről:D -
#165 :)))) még a skynetet is a magyarok találták fel? :D
a végén még kiderül, hogy a jövőben a skynetes gépsereg magyarul beszél :) -
#164 A Terminator: Sarah Connor Krónikái tegnapi részében volt a Kempelen Farkas Törökjén alapuló sakkozógépből alakul ki a Skynet :D -
Garga Pitic #163 BAT-21
[IMG][/IMG]
A rádió típusa R-108 -
#162 Ezt muszaj lesz megneznem, mikor lesz az ismetlese? -
#161 Anyám, milyen film megy most a Hálozaton!
A film címe: Tactical Assault (Harc az öböl felett)
A filmben az Egri csillagok c. filmből ismert makettvárat támadja a NATO légierő (egy F-16os?), miközben MI-24 helikre lőnek lent AKval és egyebekkel. A Rendőrpalota a NATO HQ. Utánaolvastam: a végén Budapest felett a légicsata lesz és szétlövik a Teve utcai üvegszart. :D -
#160 Sztem az Escobar lesz az.... -
#159 ősszel itt forgat Oliver Stone :) Tudja valaki, mit, meg milyen színészekkel? -
#158 Vasemberben a magyar terroristák!!! Hmm szép gondolat amerikától :D -
#157 12 majomban:
-
Nuki #156 Éreztem hogy végre meg kéne néznem azt a filmet -
#155 A 80 nap a föld körül(amelyikben Jackie van:) amikor a főszereplő épp koldus a falon plakátok vannak és néhányra az van írva h Hunyadi János :D -
Nuki #154 magyar dj dolgozta fel. -
Szabi1991 #153 német BMW reklám :DD
-
Szabi1991 #152 Groove Coverage - Moonlight Shadow (videóklipp)
-
#151 A vírusbosszú c. film Budapesten játszódik.
ez nem tom mennyire külföldi,de a Sipsons család alkotóitól:Immigrants-Jóska menni Amerika. -
#150 nem film,de Penny-t (BigBang Theory) 2x03-ban valakik meghívták Budapestről a "fekete kastélyhoz vezető hadjáratra" :)
majd a következő párbeszéd hangzik el:
-Jól van, csak mondd meg, hogy túl korai-e a Fekete Kastélyhoz vezető hadjárathoz csatlakozni?
-Meghívtak a Fekete Kastélyhoz vezető hadjáratra?
-Igen, valakik meghívtak, Budapestről.
...
-Azok a magyarok csak sárkány csalinak használnak.
-Fiú, és még azt hiszed, hogy hihetsz egy csordányi barbár magyarnak.
-
#149 Ma volt a Smallville-ben (2. évad Ryen című rész),egy fickóról volt szó:
Pete:-Az a magyar aki rollerral jár?
Cloeth:-Osztrák,és....(tovább nem értettem mert tesóm pont beszélt :D)
Ma médiaórán néztünk régi felvételeket(az 19. századból)francia felvételek és van 1 amit Budapesten vettek fel az 1896-os felvonuláson(1000 éves évfordulónkon) -
#148 öngyilkos azaz öngyílkos.... :D -
#147 Ma volt a Discovery science-en egy műsor az átkokról és szó volt egy magyar öngyílkos dalról amit Seress Rezső írt ,a lapon magyarul volt írva a szöveg és a címe Vége a világnak,de a narrátor szomorú vasárnapnak hívta,és egy nő zongorán játszotta és magyarul énekelte :) -
Thibi #146 Hitchcock Londoni randevú című című filmjének az elején van egy kis párbeszéd: szóba kerül hogy lekéstek egy vonatot Budapesten, mert az egyik ember végig akarta hallgatni a magyar himnuszt, a magyar szinkronban poénként az hangzik el hogy "ki gondolta volna,hogy egy ilyen kis országnak ilyen hosszú a himnusza", az angol eredetiben pedig az hogy "én mindig mondtam,hogy a magyar rapszódia nem a himnuszuk"
kb öt percnél van a párbeszéd:
The Lady Vanishes -
#145 itt vannak azok az epizódok amelyekrl beszéltünk :)
tom&jerry
tapsiÉs a drakula halott és élvezi-ben is van. -
#144 A filmkatalóguson is bakinak tűntetik fel, de én nem figyeltem a betűket :D -
#143 jófajta magyar újság lehetett akkora ciril betűkkel... -
#142 :D -
#141 még volt, hogy Tapsi Hapsi adta elő.....abba volt egy rész, hogy telefonáltak neki előadás közbe....kérdi hogy ki? Liszt Ferenc? soha nem hallottam róla! téves szám....... :D és játszik tovább..... .D -
#140 Asszem régen a Mickey egér klubbjában is volt 1 hasonló csak Minnie(vagy hogy hívják a lányegeret :D) adta elő különböző hangszerekkel.
Lehet h csak a szinkronban volt és az eredetiben nem,de az Amerikai sárkány c. rajzfilben volt egy vicc a magyarokkal(de nem értettem XD)csak gondoltam a magyarok nem szoktak a magyarokkal viccelni
valahogy így volt: -Hogy hívják a magyar autószerelőt?
-Hát bekő tóni.
Tegnap a Terminál c. filmben volt egy magyar újságból egy kép. -
#139 A Tom és Jerryben amikor Tom zongora előadást ad, akkor Liszt Ferenc 2. Magyar Rapszódiáját adják elő Jerryvel...... :D -
#138 A Futurama The Beast with a Billion Backs-ben a végén mikor Bender a robot ördögtől kér szívességet aszongya, hogy kell egy szívesség neki.....Just an ici-pici thing.....bár nemtom ez mennyire számít magyarnak :D -
Nuki #137 Nem rémlik. Muldör és szkáli magyarul beszéltek viszont
(szóval szinkronos volt, valszeg ha volt magyar az oroszok között, azt is le-oroszosították) -
#136 Még nem láttam a filmet,csak olvastam hozzászólásokban,de asszem oroszok és magyarul beszéltek,páran ezt írták,de valaki meg tagadta... -
Nuki #135 A szervkereskedők nem ukránok vagy románok voltak? -
#134 Ha valaki angolul meg tudja nézni az x-akták-hinni akarok,az legyen szíves írja már le h a "szervkereskedők"-vagy mik tényleg magyarúl beszélnek benne? köszi
Am nemtom h volt-e már írva vagy kihagytuk,h a Tökalsóban egy 16.századi magyar nyílpuska is van. -
Szabi1991 #133 Most megy a Viasat Exploreren, egy jó kis összefoglaló a tavalyi Gumballról, 20 perce az mutatják, ahogy nálunk száguldoznak, a rendőrök mobilal fényképezik őket, meg a határon gumit égetnek xD