90
-
Gregie11 #7 Én azt hiszem elfogult vagyok, szóval nálam ez 10-es. Ha nagyon szigorúan veszem, akkor 9. Ez a már-már sci-fi vonal nekem sem jött be. De őszintén, a hajdani trilógiában szétolvadó/elporladó nácik, a szívkitépés és a 700 éves lovag mennyivel különbek? Ne a realizmust keressétek, mert az az előzőkben sem volt, talán annyi, hogy a sztori közel állhat a valósághoz, de mindenképp fikció. Ráadásul léteznek kristálykoponyák is, melyekről hasonló eméletek születtek. (idegen civilizációkkal meg egyetemes tudással kapcsolatosan) Ez is csak egy lehetséges a sok közül, csak megfilmesítve. -
Andrews2007 #6 Mosz leszóltad magad? Megnézted a szar kamerás feliratos Indy4 et? Szép mondhatom. :)("WC-re se tudtam úgy kimenni a film közben" moziban nem volt szünet tehát elszoltad magad otthoni kis 'mozizásod' volt :))
Én majd dvd-n megfogom elég volt a mozis élmény így is nagyon ütött a szinkron néhai gyengélkedésétől függetlenül. (Blanchett)
10/8 nálam. -
#5 azért, nekem tetszett ez az új, de 10-es skálán olyan 7-es nálam (moziban még 8 volt a végén), de ez SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez ritka gyenge, és megjegyezném, Indi nem ilyen! ez nemaz UFO-s dologSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!X-akták
Tényleg gyenge volt azért.
Látvány: 9 (nagyon sok helyen lehet érzékelni a számítógépet, de szép lett azért)
Story: 6 (jó történetnek indult, a vége valami szánalmas lett)
Hang: 9 (ez szubjektív, Ford hangja a régi, az jó, de angolban a fiatal gyereknek ezerszer jobb a hangja, meg ahogy beszél, az nagyon jó (pl transformers))
Pergősség: 10 (azért eléggé peregtek az események. WC-re se tudtam úgy kimenni a film közben, hogy ne mulasszak el valamit.)
Humor: 8 (szerintem ez is szubjektív, tekintve, hogy a régi Indi filmekben normálisan voltak a poénok, itt voltak olyanok ami egy B kategóriás filmbe valók, meg eléggé sok helyen próbálták elpoénkodni, pedig szerintem felesleges egy jó kalandfilmből gagyi vígjátékot csinálni!)
Ez persze az én véleményem a filmről, sorrendben nálam:
Végzet temploma
Utolsó keresztes lovag
Kristály kopony királysága
Elveszett frigy láda fosztogatói (tekintve, hogy szerintem ez elég lassú a mai szemmel nézve) -
#4 "az előzményeket nem ismerő ifjabbak is hasonlóképpen fognak-e vélekedni a filmről"
Nem hiszem hogy aki bemegy egy Indy 4-re a moziba az ne látta volna az előző részeket... -
CaptainRumi #3 -régi filmek (szóismétlés ) -
CaptainRumi #2 megint leszarom mit írsz Viktor bár ebben a cikkben valamelyest egyet értek veled.......
egy mondat csak és ezzel szerintem le lehet zárni minden vitát: Akinek a régi Indy filmek tetszettek, annak ez a 4. is tetszeni fog......akinek ez nem tetszik de a régi filmeket szerette az hazudik.
egyedül a technika ami a más mint a régi filmekben. A régi filmek hangulata teljesen megvolt ebben is.
Csak attól félek én is, hogy többet nem látom Jonest a vásznon :)
(mikor Shia fel akarta húzni Indy kalapját a végén hangosan mondtam meg ne próbáld te kis szaros :D ) egyébként Shia is nagyon jól alakított (de nem kell neki külön film ) -
sirpalee #1 "Azonban az effektmágusoknak sem kell aggódnia, hiszen akadtak olyan momentumok a Kristálykoponyában, ahol a programozóknak jó párszor meg kellett nyomniuk az Enter billentyűt."
Szakértelem topon :) . Grat