LEGO Indiana Jones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát...nálam be volt dugva a kontroller..rumblepad 2-es...nem is kellett semmit állítani,alapból ismerte és jó helyen van minden kiosztva
hogy oldható meg a gamepad kérdés? me nekem nincs 80 gombos gamepadom :D és muszáj mindent beállitani, de annyi gombom nincs.
Vogel
de már az elején, mikor egy teremben vagy ahol forognak körbe körbe a padló szeletei és krokodilok vannak alul. Ilyet szól, a fényes rács berobbantható, csak találd meg hogyan! Hát az kész volt -.- Minek szól be ha nem is lehet berobbantani story módban? :P

mama2
Engem is:D.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Vogel
Kicsit gondolkodósabb mint az SW. Fel is idegelt párszor :D

Az új rész nincs benne, a játék címe is ez: Indiana Jones The ORIGINAL Adventures

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Soldiers
kösszi

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

PrisonMan
Minimális gépigény:
CPU: Intel P3 1.0 GHz or AMD Athlon XP
RAM: 256MB with XP/ 512MB with Vista
VGA: 64MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) Capability
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device
DirectX: DirectX 9.0c
ODD: DVD Rom Drive (8X)

Ajánlott gépigény:
CPU: Intel P4 3.0 Ghz or AMD Athlon 64
RAM: 512MB with XP/ 1GB with Vista
VGA: 256MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) Capability
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device
DirectX: DirectX 9.0c
ODD: DVD Rom Drive (8X)

Soldiers
megtudnátok mondani mien gép kell hozzá??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bon
A kiválasztott felbontást miután átváltotta elfogadod tehát nyomsz egy igent?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, miért nem tudom a felbontást állítani? Hiába rakom a legnagyobbra, mindig vissza áll 1024*768-ra.
Hali. Miért nem tudom gamepadra beállitan az irányitást?
szerintem nincs benne!:(
bon
Az új indí rész nincs benne? Mert én végigjátszottam a régi három részt, de nem találok sehol lehetõséget az új rész végigjátszására.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

csak free módban
kemszi2
tárgytalan:)
kemszi2
ááááhhh...4pályán a lépcsõnél mit kell tenni hogy fel tudjak rajta menni?
lac coo
Ha valaki tud valahol borítót, kérem linkelje be ! Köszi !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Blinkye
LOL. vettem valami figurát már de hogy lehet választani õket? vagy csak free modban lehet?

3Ds MAX :)

mama2
Második pálya. Into the Moutaint vagy mi.

Attelee
melyik pálya?és hol akadtál el?

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

lehet az is olyan szobor,mint az elsõ pályán is volt..aminek valami titkos jelt kell adni,amit csak bizonyos fajta karakter ismer?..vagy ha ott kell tovább menni..akokr még nem tartok ott
mama2
#64-re valaki?

pont ugyanaz van,mint a Star Warsok esetében volt..begyûjtöd szépen a többi karaktert,megkapod a story módok után vagy még veszel is hozzájuk,aztán free módban újrajátszod a pályákat és használod azokat a figurákat,akik kicsik,vagy tudnak robbantani...
Wreck86
köszi!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Blinkye
Sziasztok. kéne egy kis help. egész jól haladok de a "kincsesládákat" nem tudom mindent megtalálni. PL amikor látom,h az ablak mögött van akkor,h jutok át az üvegen? Meg amikor kicsi emberrel tudok csak bemenni egy kis bejárón?

3Ds MAX :)

Carlos HUN
nem leszeded a reloadedet és leszeded hozá külön ezt a cracket

http://www.newtorrents.info/torrent/43658/LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY.html

mama2
Ha bekad a zene, meg ilyenek azt kell csinálni hogy:
start-futtatás- beírod:dxdiag- ott fent a hangra-és átrakjátok alapgyorsításra,majd alkalmaz. Így jónak kéne lennie.

Wreck86
LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY ez a fajta akkor tartalmaz mindent? cracket is gondolom a névbõl.

Wreck86
hali!
megtudnátok mondani a játék min és optimális rendszerigényét?
köszi!

Nekem tökéletes utolsó térképen járok!Mikor motort kell összerakni:()nagyon tetszik!!!Sok van még hátra?
Attelee
Proper Vitality is és a Reloaded is ugyanaz,de csak a zene akad be!Pl:A pálya elötti videobol a hang beakad,és az megy végig a pálya alatt is ismétlödik!Mint amikor a bakelit lemez rossz és mindig visszaugrik!<#conf>
Senkinek nem csinálja?

Grebber 5-7 óra a story mód kb,de a játék még csak utánna lesz érdekes!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Carlos HUN
Proper crackel teljesen jó

grebber
Kb milyen hosszú volt a game?

Next PC upgrade: 2022

Attelee
Én már végigvittem a story modot,és van benne olyan h meg kell találni 5db
StarWarsos karaktert a játék során,amire nem tudom h mit fog adni de kiváncsi vagyok!A legelsö pályán van egy az biztos meg a legutolsón!a 18.-on!A többit még nem találtam!
Az lenne a kérdésem h nálatok is szarakodik-e a hang,vagy csak nálam???
Néha beakad a zene és mindig ismétlödik!:( Jo lenne megoldani mert idegesit!

egy tábla..oké..kösz..az tuti kimaradt valahol nekem:)
mama2
A csajjal, meg kell szerelni a generátort, összerakni legóbol egy táblát, azt rárakni az emelõre, és az felvisz oda a rúdra.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

azt tudom..illetve láttam már elõre...pár lépéssel visszább,a generátor mellett nem tudok vele felugrani a kapaszkodóra:)
mama2
Jaaaaaa, ott ostorral kell átlendülni.

Nem..én már Indyvel nem jutottam át a generátor melletti szakadéknál?
mama2
Azóta tovább vittem. Most ott tartok, hogy van egy szobor, azt eltoltam ameddig lehetett. Felugrok Indivel meg a csajjal, azt olyat ír, hogy nyomjam meg a K-t(karakter váltás), és irányítsam a szoborra a másik karaktert is. Az addig oké, és utána? Vagy te is itt vagy megakadva?

2.pálya az Nepál Marionnal?..Marion fel tud ugrani a generátorról és át tud kapaszkodni a szakadék felett..aztán ott meg vagyok lõve én is:)
mama2
2. pálxán mit kell csinálni? Megjavítottam a felvonót, átmegyek máshova, ahol fúj a szél, és ez miatt állandóan leesek a szikláról. Ott van ilyen híd szerûség, de nem lehet átmenni, mert nem teljees.
Mit kell itt csinálni?

bon
Az alap Reloaded cracknek sincs baja, csak nincs tömörítve és ezért nagy a mérete. Amúgy király a játék ajánlom mindnkinek.

Carlos HUN
LEGO.Indiana.Jones.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY

Nem jön össze h 2 en játszunk..gamepadra nem engedi tenni.......Mit etgyek?hogy állitsam be?segitsetek!

A 2. pályából képek!
lehet ugy menni h gamepad+bill??
kirol
Aha, köszi.

Evin
Általában több karaktert viszel, mert van ahol kell a másik képessége, de egyedül is lehet mennie, ha nem nyomod meg a gombot, ami aktiválja a 2.játékost.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.