LEGO Indiana Jones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
jah, és ezt csináld meg 3X vagyis majd jön egy teherautó katonákkal, a teherautót a géppel szétlövöd és ott az üllõ

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Hellosztok. Megmondanátok mit kell csinálni azon a résznél amikor a csákó ilyen körbe van is még ott van egy repülõgép?Addig eljutottam h abba az üllõ szerûségbe beleüt. 😄

kemszi2
hát ez ,hogy nem sotry-ban XD nem tudom valami biztos elkerüli a figyelmemet.vagy az lehet a gond hogy még a story modokat nem vittem végig?
Broafka
asszem csak egy helyen jöhet össze story módban, de ott se biztos

kemszi2
eddig még 1 pályán sem jött össze a 10 láda....
Broafka
jaja, az volt nekem is a 4.

jégfalat majd valamelyik megkapott vagy megvehetõ karakterrel tudod kirobbantani talán....
próbálj venni egy bazooka troopers-t,18 vagy 25ezer😊
3CPO-t megleltem...ha jól rémlik az elsõ pályán a vízesés mögött van😊
JackSparrow88
Azokkal mit kell csinálni? Mer Luke-t azt én megtaláltam egy átlátszó jégfal mögött de oda nem lehetett bemenni sehogyse...😞

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Broafka
furcsa, a Star Warsos nekem valamivel jobban tetszett, ez storyban nem igazán követi sok helyen a filmet!
jó tudom hogy egy csomó helyen egyedül van Indi, de most így nagy hirtelen nem jut eszembe példa, biztos tudjátok mirõl beszélek! 😊

Egyébként megtaláltátok már a Star Wars szereplõket? 😛

5 van, ebbõl Chuwit, Leiát, Luke-ot, meg még valakit megtaláltam már, már csak egy köll 😛

JackSparrow88
Ez egy állat game. Igaz sztem nehezebb kicsit a lego star wars részeknél, mivel jóval több logikai feladat van benne, de így sem rossz. Zseniális alkotás, szinte megunhatatlan.

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Wreck86
köszi szépen!

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

DJ Skyline
3.65 GB

Wreck86
Hali! Kb mekkora a játék felinstallálva?
köszi!

helotok feltelepitettem de ezt irja ki az alkalmazás inicalizálása nem megfelelo 0xc0000005 crack és crack nélkul is ezt irja segitsetek!!!
mama2
Le kellett lökni a golyót.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Wreck86
mi volt?😊

mama2
Megoldottam<#smile>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Örülök hogy sikerült😊. Amúgy: Én most a danger of city c. pályán vagyok elakadva. Van egy olyan részu, hogy a majom ugrál fönna háztetõn, kezében egyx TNT. Odadobok neki egy banánt, õ a TNT-t dobja oda, felrobbantok vele egy ládát, összeszerelem a létrá, felmegyek rajta, és aztán olyan van, hogy van ilyen csõ.
Ha azt összeszerelem, meglocsolja a virágokat. Az addig ok. De van egy kúp tetejû épület. Van egy lego tábla rajta. Eltolom a táblát a csajjal, kinyílik a kúp alakú épületnek egy része.
Van ott egy ilyen nagy zöld gyémánt szerû valami. Azzal mit kell csinálni?

megvlt,köszi...ott volt a bibi,hogy nem tudtam,a tnt-t meg lehet gyújtani fáklyával,berobbantani és ott találom a generátor melletti platónak a hiányzó részét😊
mama2
A generátort meg kell szerelni a csajjal. Indy, meg a csaj, felmegy oda a rúdra, átmegy a szakadékra. Aztán, oda kell állni indível, a félkész híd mellett lévõ kis fa táblára, ami villog. Megnyomni azt a gombot, amivel ostorozik, akkor elkapja fönt azt a lelógó, csövet, vagy mit, és átlendül.

Kis köcsög anyját...tök véletlenül mentem fákláyval a tetves tnt-hez😊))
Na jóvan most már a tököm tele a Nepáli Marionos pályával,hogy az istennek se jövök rá,a köcsög generátot mellett hogy jutok át Indyvel is a tetves szakadékon😊..generátor megy..zöld plató cseszik emelkedni...gondoltam lámával odamegyek..azzal meg a karámból kijönni képtelenség...
kemszi2
a 2. térképen a 6.pályán a fõ ellenséget,hogy kell meggyilkolászni?lehet hogy már késõ van vagy csak bamba vagyok hozzá de nem jövök rá XD
kemszi2
ha kész van nyugodtan szólhatsz ide is😊
grebber
No tegnap olvastam már foglalkoznak a magyarítással.Meg is várom!

Next PC upgrade: 2022

kemszi2
szét kell lõne 1 fémdobozt meg a kamiont is utánna...asszem
hali

egy kis segítség kellene. A 2. havas pályán vagyok ott ahol egy teherautóhoz kellene átugrani de a híd nincs végig és sehogy nem tudok oda átugrani. Felvettem valami gránátvetõt is. Valaki tudna megoldást?

köszi
értem
kösszi
Broafka
játszd végig a gammát, és a legvégén freeplayben majd megfogod tudni csinálni (váltogathatod majd a karaktereket, és azok majd segítenek)

üdv
az 1. pálya vége felé amikor egy kõtotem kitöri az ajtót lenn pedig tüskék vannak ott van valami a végén de nem tok odajutni mer mindig felnyársalnak a bökõk ott van valami trükk?
a fihurák árnyékait érdemes nézni,akkor még kicsit levegõben tudsz korrigálni😊
kemszi2
kicsit nehezen tájékozódom amúgy a játékban.plédául ugrásnál sokszor nem látom át hogy hova fog érkezni
hát...én a 32 éves korommal a SW-ért is,meg ezért is odavagyok nagyon,meg a Batmanért is odaleszek<#vigyor>
Vogel
AZt vágjátok hogy nem a 16-25 éves korosztálynak szól, de mégis mi szórakozunk vele a legjobban 😄

Attelee
Nálam is ezt csinálja!
A megoldás minden inditásnál ki kell huzni az összes gamepadot,majd ha bejön a játék vissza lehet dugni,és használni!Nekem Speedlink a gamepadom egyébként!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Broafka
pff, szerintem valami videókártya baki lehet... hmm passz

Hello! Lenne 1 kérdésem, miszerint mi a megoldás, ha fekee képernyõ van indítás után? Clonedvd-procyon verzió vitality crackkel.
A gyári demo is ugyanezt csinálja.

A reloaded verzió pedig a telepítés felénél amikor a CRUSADE.dat-ot telepíti errort ír.PLS segítsetek mert naon fontos lenne. THX elõre is, Bye!
Wreck86
na,azt mi volt?😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

kemszi2
lol😄
DJ Skyline
tárgytalan, öcsém megoldotta <#idiota>

DJ Skyline
a harmadik epizóban van egy pálya, mikor a motorral menekülünk, és egy leengedett hídhoz érünk. ott mit kell csinálni? kilehet nyitni egy kis bunkert, amibõl kijönnek a katonák, akkor van egy kút is, meg egy kis pajta, amiben egy lepukkant traktor van.

én is
és valószinû a Lego Batman lesz a köv a játékban van is egy vidi róla
Broafka
tárgytalan 😊

Most vittem végig nagyon Jó játék volt!Várom a következõ legós gamet!😊
Broafka
vaalki nekem segítsen! 😞
hogy kell azt a részt megoldani? 😞

hali!
a dinner suit c. pályán hogyan lehet leállítani a feketeruhás, lövöldözõ pasast?
mama2
Asszem vezsek legót😄DD.

Broafka
a 3. részben az elsõ pályán a könyvtárban, felmegyek a csigalépcsõn, ott lóg a kötél... hogy tudok átjutni a másik oldalra? a kötélen keresztül? mert sehogyan se tudok átugrani!
HELP

DJ Skyline
engem nem, de tényleg vannak ebben már olyan részek ahol leakadok 10 percre 😄 pl a második epizód negyedik szakasza, mikor egy ugrabugráló mukit kell legyõzni. mindent szétvertem, kinyitottam a környéken, de rá nem jöttem hogy az emberkék leesõ turbánját kell felvenni, és a szobrot csak úgy lehet "aktiválni", ami a mukit leöli. mondjuk LEGO SW-ben ilyen nem nagyon volt, hogy akkor most gondolkozni kell 😄 meg tetszik hogy több minden van már azért, ellehet dobálni a tárgyakat, fegyvereket lehet felvenni amik kifogynak, stb