404
The Original Adventures
-
ricsa008 #124 üdv
az 1. pálya vége felé amikor egy kőtotem kitöri az ajtót lenn pedig tüskék vannak ott van valami a végén de nem tok odajutni mer mindig felnyársalnak a bökők ott van valami trükk? -
xido #123 a fihurák árnyékait érdemes nézni,akkor még kicsit levegőben tudsz korrigálni:) -
#122 kicsit nehezen tájékozódom amúgy a játékban.plédául ugrásnál sokszor nem látom át hogy hova fog érkezni -
xido #121 hát...én a 32 éves korommal a SW-ért is,meg ezért is odavagyok nagyon,meg a Batmanért is odaleszek -
#120 AZt vágjátok hogy nem a 16-25 éves korosztálynak szól, de mégis mi szórakozunk vele a legjobban :D -
#119 Nálam is ezt csinálja!
A megoldás minden inditásnál ki kell huzni az összes gamepadot,majd ha bejön a játék vissza lehet dugni,és használni!Nekem Speedlink a gamepadom egyébként! -
#118 pff, szerintem valami videókártya baki lehet... hmm passz -
boing #117 Hello! Lenne 1 kérdésem, miszerint mi a megoldás, ha fekee képernyő van indítás után? Clonedvd-procyon verzió vitality crackkel.
A gyári demo is ugyanezt csinálja.
A reloaded verzió pedig a telepítés felénél amikor a CRUSADE.dat-ot telepíti errort ír.PLS segítsetek mert naon fontos lenne. THX előre is, Bye! -
#116 na,azt mi volt?:) -
#115 lol:D -
#114 tárgytalan, öcsém megoldotta -
#113 a harmadik epizóban van egy pálya, mikor a motorral menekülünk, és egy leengedett hídhoz érünk. ott mit kell csinálni? kilehet nyitni egy kis bunkert, amiből kijönnek a katonák, akkor van egy kút is, meg egy kis pajta, amiben egy lepukkant traktor van. -
ricsa008 #112 én is
és valószinű a Lego Batman lesz a köv a játékban van is egy vidi róla -
#111 tárgytalan :) -
balika16 #110 Most vittem végig nagyon Jó játék volt!Várom a következő legós gamet!:) -
#109 vaalki nekem segítsen! :(
hogy kell azt a részt megoldani? :( -
kurek #108 hali!
a dinner suit c. pályán hogyan lehet leállítani a feketeruhás, lövöldöző pasast? -
#107 Asszem vezsek legót:DDD. -
#106 a 3. részben az első pályán a könyvtárban, felmegyek a csigalépcsőn, ott lóg a kötél... hogy tudok átjutni a másik oldalra? a kötélen keresztül? mert sehogyan se tudok átugrani!
HELP -
#105 engem nem, de tényleg vannak ebben már olyan részek ahol leakadok 10 percre :D pl a második epizód negyedik szakasza, mikor egy ugrabugráló mukit kell legyőzni. mindent szétvertem, kinyitottam a környéken, de rá nem jöttem hogy az emberkék leeső turbánját kell felvenni, és a szobrot csak úgy lehet "aktiválni", ami a mukit leöli. mondjuk LEGO SW-ben ilyen nem nagyon volt, hogy akkor most gondolkozni kell :D meg tetszik hogy több minden van már azért, ellehet dobálni a tárgyakat, fegyvereket lehet felvenni amik kifogynak, stb -
xido #104 hát...nálam be volt dugva a kontroller..rumblepad 2-es...nem is kellett semmit állítani,alapból ismerte és jó helyen van minden kiosztva -
Bucsek #103 hogy oldható meg a gamepad kérdés? me nekem nincs 80 gombos gamepadom :D és muszáj mindent beállitani, de annyi gombom nincs. -
#102 de már az elején, mikor egy teremben vagy ahol forognak körbe körbe a padló szeletei és krokodilok vannak alul. Ilyet szól, a fényes rács berobbantható, csak találd meg hogyan! Hát az kész volt -.- Minek szól be ha nem is lehet berobbantani story módban? :P -
#101 Engem is:D. -
#100 Kicsit gondolkodósabb mint az SW. Fel is idegelt párszor :D -
hawkie22 #99 Az új rész nincs benne, a játék címe is ez: Indiana Jones The ORIGINAL Adventures -
#98 kösszi -
#97 Minimális gépigény:
CPU: Intel P3 1.0 GHz or AMD Athlon XP
RAM: 256MB with XP/ 512MB with Vista
VGA: 64MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) Capability
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device
DirectX: DirectX 9.0c
ODD: DVD Rom Drive (8X)
Ajánlott gépigény:
CPU: Intel P4 3.0 Ghz or AMD Athlon 64
RAM: 512MB with XP/ 1GB with Vista
VGA: 256MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) Capability
Hang: 100% DirectX 9.0c compatible Audio Device
DirectX: DirectX 9.0c
ODD: DVD Rom Drive (8X) -
#96 megtudnátok mondani mien gép kell hozzá?? -
#95 A kiválasztott felbontást miután átváltotta elfogadod tehát nyomsz egy igent? -
kondor91 #94 Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül, miért nem tudom a felbontást állítani? Hiába rakom a legnagyobbra, mindig vissza áll 1024*768-ra. -
Lévisz #93 Hali. Miért nem tudom gamepadra beállitan az irányitást? -
balika16 #92 szerintem nincs benne!:( -
#91 Az új indí rész nincs benne? Mert én végigjátszottam a régi három részt, de nem találok sehol lehetőséget az új rész végigjátszására. -
xido #90 csak free módban -
#89 tárgytalan:) -
#88 ááááhhh...4pályán a lépcsőnél mit kell tenni hogy fel tudjak rajta menni? -
#87 Ha valaki tud valahol borítót, kérem linkelje be ! Köszi ! -
#86 LOL. vettem valami figurát már de hogy lehet választani őket? vagy csak free modban lehet? -
#85 Második pálya. Into the Moutaint vagy mi.