Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
mindent segitseget kikapcsolva probalgattam , elég siralmas eredménnyel.
Ha nem direktben rázókövön csinálod , nyugodtam tolhatod full gázzal , sosem pördülsz ki.
Fékezésnél sosem blokkolnak a kerekek.
ezek után képzelem milyen lehet az összes segítõ tényezõt bekapcsolva.😄
Kár , hogy ebbõl a koncepcióból sem született semmi értékes , sokat ér , hogy a Codemasternél a licensz.
ja persze a grafikára-hangokra nagyon rágyúrtak , úgyis csak ez számít az egyszeri játékosnak , hogy legalább minimálisan valósághû játékot programozzanak nem szempont.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
elsõ szezon után nem fog ajánlatot tenni a Ferrari
max a Sauber kaliberû csapatok
Ferrari kb a 4. szezon körül
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
1 szezont végigvittem, de ha a "Next Season"-ra nyomok akkor "To enter the new season, please select a new contract via your ageent" mutatja.
Mit tegyek, hogy komolyabb istálllóval /Ferrari/ mehessek?
dixitque deus fiat lux
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kinek kell hogy felbosszantson a buta nézeteivel így koraesti nyugalmunkban 😊
u dont have to listen anybody else but me
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sõt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITÕL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom😞((((((((
Ez inkább realista...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de ha te látsz ilyen világító füvet meg babakék égboltot meg minden féle dinamikatartományt össze-vissza csavarva a valóságban. akkor királyvagy 😄
/jólnézki. csak ne nevezzük valósághûbbnek. a világító pázsit nem az! 😊
u dont have to listen anybody else but me
Nem értem... Auszutráliában játszottam tegnapelött! Minden nagyon király volt az irányítással! Erre ma jött Kuala Lumpur és a kormányom totál szar!! Elfordítom kicsit a kormányt és semmi reakció!!!! És így nagyon rossz irányítani! Sõt...nem is lehet!! Ez így komolytalan!! Hol lehet állítani a kormány érzékenységén? Mert a controls fülön belül be van állítva a custom, majd a legalsóra tudok menni ahol ki-be lehet kapcsolni a FLASHBACK-et illetve az az alattiit lehet állítani, és az 50%-on van! A többit nem tudom állítani! DE EZ MOST MITÕL VAN SZERINTETEK! Így kezd elmenni a kedvem, így irányíthatatlan a játékom😞((((((((
...gondold át még egyszer mit mondasz...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Arról nem is beszélve, hogy rajt után szépen jövök fel, a gép persze össze-vissza lökdös. Majd kanyarban bementem a résbe a hülye rámhúzza majdnem átmegy a fejemen és én kapok drive trough-t sportszerûtlen viselkedésért!!!
egyértelmû gondolom mindenkinek hogy fakó az egész
!Forza Ferrari!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem vagyok hozzá szokva hogy én váltsak.
Még valami, a fékezõ erõt átlehet állítani és ha igen hol?Elég gyengén fékezz az autóm.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.