21751
  • koj
    Sziasztok! Elindítottam a játékot és kér valami games for windows live regisztrációt. Még új vagyok a játékokkal kapcsolatban szóval ez most mire is jó? Ha rámegyek hogy új profilt csinálok oda mit kell beírni meg milyen jelszót kér? Mert ha nem csinálok profilt akkor nem ment.
    Köszönöm a segítséget!
  • sajtburger
    Most úgy is azt terveztem, hogy több szabadedzést nyomok majd végig, így tudom a beállításokat próbálgatni.. csak ehhez kellett egy ferrari. :)

Amúgy az a 1:48.400 eléggé üt..
  • bcc
    Sok mindent.Shakirban Time Trialban egy jó beállítással 1.48.400-at lehet menni, sima fast settingel meg 1.50.300.Szóval megéri a beállításokkal bíbelődni.
  • sajtburger
    Világbajnok lettem a McLarennel, így most a ferrarin a sor, kedvenc csapatom, két szezont tervezek itt, majd a mercinél az utolsó szezont.

Amúgy elég más az irányítása a ferrarinak.. picit nehéz lesz megszokni.. :S

U: Időmérőn min lehet variálni, hogy 1 körön igen jó kört tudjak menni?
  • BIZ0906
    Nekem tetszik.
  • adam46
    Így jó lesz?
  • BIZ0906
    Nem rossz 5let!
  • FSpofon
    mielőtt nyit vki egy f1 2011 topicot, át kéne nevezni ezt Codemasters' F1-re vagy vmi ilyesmi, fifához hasonlóan elég lenne egy neki.

2011 infók, coopon lesz a hangsúly:
    "
    Go compete sees the biggest feature additions to the game; multiplayer is a much bigger focus this time around. F1 2011 allows two players to team up and start a co-op career. Whilst this might seem a co-operative affair on the surface, the rivalry between team mates is at the heart of the F1 experience. Who qualifies the furthest up the grid? Who has the better lap times? Who crosses the finish line first? I'll be answering each of these questions with "me" when I inevitably start a career with my F1-obsessed father when the game launches.

Online racing will also be served by a more robust hub, acknowledging the dedicated following that F1 2010's multiplayer maintains to this day. It's here that one of F1 2011's additions will be felt the strongest, and where it will certainly prove controversial.
    "
  • barcames
  • barcames
    http://www.f1game.hu/images/stories/F12011_b4.jpg
  • barcames
  • barcames
  • barcames
    f1 2011 képek brutálisak :D
    grafika 3x jobb lesz mint a 2010-ben :D
  • Bacsa11
    köszi szépen
  • csabicsabi
    namégegyszer offline profil
  • csabicsabi
    Offlin profil létrehozása:
  • Bacsa11
    sziasztok. mit kell tennem hogy a játékban tudjak mentést csinálni? mert a regisztráció nem sikerül
  • Crome
    Akkor passz... A legújabb MegaTrainer-el nekem sem működött, de a belinkelt verzióval a mai napig gond nélkül megy a dolog.
  • Palinko
    sehogy sem akar sikeredni :S
  • Palinko
    köszi akkor ezért nem találta a kereső mikor beírtam hogy mega trainer :D
  • Crome
    Na, az előző linket nem szereti, de remélem ezt már szeretni fogja. A trainer-t kell leszedni.
  • Crome
    Tessék: MegaTrainer
  • Palinko
    sajna nem találok ilyen verziójút :(
  • Crome
    Az nem játék patch, hanem a MegaTrainer verziója, amivel érdemes próbálkozni.
  • Palinko
    én olyan patchről nem tudok :(
  • rototti
    Nem tudok trükközésről, de sztem jobb ha hagyod a spanyol pályát, mert azt profin kell tudni, hogy legyen esélyed jó eredményt elérni. Majd kövi szezonban. :)
  • emberszerű
    Biztos nem lehet valahogy trükközni? Be volt kapcsolva az autosave, így gondolom nem lehet korábbit betölteni. :(
  • rototti
    Nem lehet, hacsak nincs meg az egy versennyel korábbi mentésed.

webibebi: a féket érdemes 5%-ra rakni, mert az para, ha állandóan van kis fékezőhatás. És mivel f1-es autókon nincs féklámpa, így ezt nehéz észrevenni.
  • emberszerű
    Sziasztok!

Sokat szenvedtem a spanyol pályán, aztán kiderült, hogy ott az AI esetében nincs gumi és benzin sim :|. Monaco következik, de szeretnék újra menni Spanyolországban, megoldható lenne valahogy, hogy a bajnokságban visszalépjek egy futamot? Köszi előre is a válaszokat!
  • dr Kotász
    0-ra érdemes, ha elég precíz a kormány. Nálam a pedálok is azon vannak.
  • sajtburger
    azért igen komolyan nyomjátok.. én most ugye a McLarennel első vagyok de könnyű és közepes fokozatot cserélgetem.. persze pályafüggő a teljesítmény, vannak pályák amin elég szarul megyek, van amit nagyon szeretek, ott oktatok.. :)
  • Crome
    Nálam 0 mindenhol.
  • webibebi
    sziasztok! az volna a kérdések h a deadzone-okat mennyira állítjátok?
  • oneal1
    következő lenne a kérdésem.

24 es hírnéb, Abudabi nagydíj előtt
    még talán 2 van vissza nem tudom.

minden ajánlatot elutasítottam kivéve a redbullét.
    ha ezt is elutasítom akkor azok akik eddig nem adtak azok adhatnak?
  • Crome
    Öhm... hát nagyon jól nyomhatjátok, mert én Toro Rosso-val gyakran kényszerülök arra, hogy nehézséget váltsak, mert egyszerűen lealáz az AI legend-en. :-)
    Persze pálya függő, mert pl. Kanadában legenden az időmérőn adtam majd 2mp-et a másodiknak. Amúgy most az első évadom negyedénél kb. 15. vagyok az összetettben, szóval ez az évad már bukta szerintem. Ja és ugye 50%-os távokat futok, de néha jó lenne a 100%, mert sokszor azért nem tudok előrébb jutni, mert elfogynak a körök. :-) Csak éppen 100%-ot nem bírnék egy helyben leülve lenyomni...
  • oneal1
    szemét az AI ezt mindenki tudja:D

HRT vel, legenden, még a csapatbajnokis is vezetem:D

remélem a 2011 ben tényleg javítanak ezen, ahogy említették.
  • rototti
    Azt mutatják, hogy mennyire kopott a gumi. Sárga: kopott, még bőven jó; narancs: eléggé kopott, ha nincs extrém helyzet vagy a taktikád nem kívánja meg, ekkor már érdemes lecserélni; piros: jobb ha ezt nem látod, mert ekkor már nagyon elveszik a tapadás.
    Nem érdemes egyébként húzni a kerékcserét, mert ha pl. lággyal indulsz és már egy gumid narancs, akkor már lassabb tempót tudsz csak menni, mint új keménnyel.
  • nono28
    Valaki leirná nekem hogy verseny közben a gumi különböző színű,melyik mit jelent.A feketét tudom hogy az defektet jelent.A többit valaki legyenszíves leirni köszönöm.
  • barcames
    hát a 2 szezonomat nyomatom a red bullal simán világbajnok leszek a legnagyobb fokozaton ez vicc:S monzai időmérőn rosbergnek 2.8 mp adtam 1 kör alatt.... :S
    Következő évbe aláírtam a Ferrarihoz hát ott az lesz a célom, hogy az egyéni bajnokság mellett a csapat bajnokságot is megnyerjük a fáradt brazil gyerekkel.
  • sajtburger
    én most 2. szezonban a mekinél versenyzet, mivel előző szezonban legyőztem Buttont, a nagy rivális, most pedig a mercinél 27-es szintet írnak. Szval elég magas. Én ma adtam meg riválisnak Alonsot riválisnak. Gyakorlatilag is ő a legnagyobb riválisom a pontversenyben, jövőre pedig a ferrihoz szeretnék igazolni mindenképpen. :)