Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na most kipróbáltam a time trialt a Red Bullal Melbourneben 1:26:294-es idõre, Barcelonában pedig 1:21:384-es idõre futotta, igazából nem hibáztam egyik körben sem, kontrollerrel mennyit mentek ezeken a pályákon? kíváncsi vok a véleményekre mik a viszonyítási alapok...persze függhet simán az autóbeállítástól is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MerlinW
Expert - Simulation: high?

[merlinw.org]

MerlinW
OFF: kipróbáltam a Ferrari Academy-t.. kb olyannak kellene lennie egy F1 játéknak😊 Mármint autóvezetés szintjén.

[merlinw.org]

minden rendben? tényleg csak ennyire futotta?

hogy lehet lenémítani másokat multi közben? egész verseny alatt idegesítõen óbégat egy román idióta.

@Aaron1212: alt+enterrel tedd vissza teljes képernyõbe.
Valaki válaszolna légyszíves az 5024-es kérdésre plusz azt szeretném kérdezni hogy hol lehet berakni fullscream módba a játékot?
érdekes volt tudnak hibázni mármint az AI, Barcelonában mentem egyet Trullival 24. rõl lettem 9. 7 kör alatt, de a lényeg Rosberg akkorát repült h valami csoda látvány volt egybe maradt a kocsija teljesen nem tört össze pedig full törésre volt állítva a menet😄. nekirongyolt Petrov az õ szárnya totál letört és Barrichelloé is nagy látvány volt én meg szépen elhúztam mellettük, ráhajtottam a szárnydarabokra és kibírta a gumi végig, pedig be volt kapcsolva a Tyre szimuláció😄 na mind1 gondoltam ez poén érdekes dolgok akadnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Vérpistike xDDD xDDDD áá kurva jóóó méééég már rég senki nem beszél a szim részérõl de még mindig ezzel ugat 😄. És õ áá... de tök jó ezen röhögni 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fura , hogy erre még csak most jöttél rá.<#nevetes1> minden játék forumáról elmondható ugyanez.
nem de már mondtuk 100x

oneal1
év közben nem lehet csapatot v áltani?

egész jók az eredmények a lotussal, most nyertem monaco-t😊

!Forza Ferrari!

majd kiderül😊
de nem bánnám ha a következõ részben így lenne😊 de az még messze van.

áá azt nem hinném inkább Massa lesz az akit kitúrtál😄 sajnos nem változnak a pilóta igazolások...ezt hiányoltam belõle, ezért hoztam fel a FIFA szériákat példának mer az ott okés itt sajna nem igazolnak el a pilóták tudtommal

olyan kérdésem lenne, hogy pl a karrierben a 5 szezonban vagyok pl. és egy ferrariban ülök és alonso csapattársa vagyok akkor massa az más csapatban fog versenyezni?

[HUN]FaTaL
Billel bármit csinálsz hagy rajta segítséget.

http://goo.gl/gd6Zi5

Látom a szimesek még mindig itt vannak.😊 De hogy mi a fasznak kínozzák magukat egy ilyen szar játékkal, azt nem értem. Már mindenki elmondta a véleményét pro és kontra, így nem értem minek beböfögni még mindig olyanokat, hogy melyik "csontszim" jobb, mint ez. Amúgy az elmúlt napokban inkább a PH F1 2010 topic-ját olvasgatom, mert ott ennyi idióta hozzászólás nincs, tehát aki ezzel a játékkal akar inkább foglalkozni, az szerintem jöjjön át oda. Az ilyen vérpistikéket be kéne baszni egy meccsen a Fradi keménymag szurkolói közé, és azt kéne mondaniuk 2 percenként, hogy a Fradi csak ugatja a focit, és az UTE ért csak hozzá igazán. Minden más csak egy határ szar. Megnézném, ott is flamelnének-e egész nap, mint itt. Ennek így semmi értelme. Na pá mindenkinek.
ja , ha nem fullasztanánk le a motort rögtön a startnál.<#nevetes1>
@IXEMGabeo, ProEvoFan :

nem szégyen nincs is errõl szó , billel , gamepaddal elhiszem , hogy nehézkesebb az irányítás.
Nem akarom 'kurvára lehúzni' ezek csak a tapasztalataim a játékról.
Kb annyiból áll a kipörgésgátló nélküli vezetés , hogy ha aszfalton gyorsítasz ki tolhatod ezerrel semmi sem történik , ha meg rádobod a rázóra elkezd kacsázni. egyszerû mint a fakocka.

ezzel se lenne gond ha nem az összes segítség kikapcsolása után lenne ilyen suta.

@Tikal: azt nem is kétlem.😊

Arcade játék lett azt' kész. A kiadó meg bassza meg mert nem ezt ígérte.
sztem lezárhatjuk a témát.<#idiota>
el tudnád csak nem lennél a mezönyben 😄 ökis csak emberek😛

Tikal
szerintem helyén tudjuk kezelni, hidd el nem képzelem hogy el tudnék vezetni egy forma 1es autot csak mert játszom egy "szimulátorral" 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
bboyatty
De tudom, egymagos procid van. Nekem is ugyan ez van.
Ki fogják javítani idõvel, vagy kivárod vagy veszel új gépet.

Üdv.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy miért dob ki egy hibaüzenetet semmi szöveggel, csak egy nagy piros X-el?
Alexease
Nalam ki-belepesnel szokasa elfelejteni a Saturation beallitast (kormanyszog kompenzacio). Csak be- es ki kell lepni a beallitasahoz, uatana mar jo.
köszi meglesem😊

macleody
Nem, nem a pedál hibája megnéztem. Más játéknál rendesen mûködik, meg profilerben is.
[HUN]FaTaL
Gondolom billentyûzettel ment, akkor pedig mindenképpen van segítség.

#5090: Nem inkább a szokásos MOMO pedál hiba jött elõ?

http://goo.gl/gd6Zi5

macleody
Nincs valakinek olyan gondja, hogy félgáz után hirtelen felugrik fullra? Így nem lehet adagolni a gázt. Momo racingról van egyébként szó.
ma fogom kipróbálni a karrierben a Professional módot Monacoban kíváncsi leszek mennyivel lesz könnyebb...

ember, ezt nem hiszem el h nem forogsz meg....
minden segítség off,én akkor néha balett táncot járok a pályán,és ezzel nem én vagyok így egyedül...
össze vissza mondtok minden baromságot a játékról, csak h kurvára lehúzzátok...lol

Ulvar nem válaszoltál arra miért lenne baj, ha gyerekként nevetek a rajtbaleseteken? hirtelennyében én olykor az ütközéstõl függõen nevetek nem tom miért...egy életünk van azok a srácok a pályán a versenyzésre tették fel az életüket nekünk nézõknek pedig a szórakozás marad, amit õk nyújtanak tv-n keresztül. nos, ha történik valami gáz én sem nevetek, de pl a tavalyi Sutil-Trulli ütközésen Brazíliában szintén szétröhögtem magam pláne mikor Trulli elkezdett kakaskodni Alonso meg nevetett az egészen akit kiütöttek😄 2009 Interlagos amúgy szóval összegezve nem érzem olyan gáznak, úgyis az nevet, aki utoljára nevet

már ne is haragudj de gamepaddal szinte lehetetlen így bevenni egy nagy kanyart segítség nélkül lazán megforogsz...ha elveszed a gázról a lábad és teljesen ráfordulsz a kanyarbejáratához akkor esetleg nem perdülsz meg, amúgy így meg rengeteg idõt veszítek...úgyhogy nem szégyen segítségekkel játszani azon belül is a Traction Controlt használva

Hello. Játszható ez a játék joystickkal? Valaki játszik így?

ezt én is tapasztaltam , hogy azonos beállítások mellett valamiért egyszercsak drámaian megváltozott a kerékelfordulás szüge.<#shakehead>

@Magnum PI: ne csodálkozz , elvégre sg fórum.<#nevetes1>
sosem szoktam személyeskedni , de az ilyen idiótákkal úgy látszik muszáj.
Egy szóval sem mondtam hogy 'atom szimulátor' ahogy fogalmaztál , csak , hogy jóval nagyobb élményt nyújt azzal vezetni mint ezeket a szappanosdobozokat.
Megsugom az is sokat számít egy ilyen játéknál , hogy FFBn keresztül egyáltalán érezd a kocsi mozgását és tudj korrigálni. Itt meg kb három állása van FFBnek , egy ha aszfalton vagy , egy ha razokovon + ha kinn a füvön.

ez bizony elég sovány és fõleg annak tudatában megsolyogtató , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az elsõ és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülõ 'minden idõk legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészbõl semmi.

persze GRID féle ökörködésre attól még jó , csak tudni kell a helyén kezelni , ennyi.
Magnum PI
Gratulálok az IQ 0 hozzászólásodhoz. pfff...

Peter0: Nekem is elvesztette egyszer a teljes control beállítást a játék. Sajnos nem tudom fejbõl, hogy milyen menü alatt van, de kis kereséssel meg fogod találni és állítsd át a Steering Saturationt. Minél kisebb annál érzékenyebb. 900-as kormánynál 30-ra állítsd valamint a linearity-t 50re

Me0w
Jezusom, remelem nem fogod tovabborokiteni a genjeidet, mert evolucios zsakutca vagy. Azon nem gondolkodtal meg, hogy kiprobalod valami practice-ben, hogy az adott palyan jo-e, stb. Gondolkodni luxus?

Together we'll fly someday...

Valaki légyszives segítsen már nekem! Az elsõ 2 futamon olyan szépen mûködött a kormányom, erre most nem tudom mi van vele!! Nem reagál a kis kormánymozdulatokra, nem lehet vele finoman vezetni, csak ilyen hirtelen irányváltoztatás megy!! Ez így kurvára nem jó!!!!!! Idegesít nagyon, eddig nem volt gond vele!! Hol lehet állítani a kormány finomságán? Vagy mi a picsa történt vele??? Ezt nem hiszem el, eddig azt hittem minden OK, élveztem is a játékot, erre tessék...HELP ME
Szia!

Nagyon köszi!
Ulvar
Látod, ugyan olyan buta vagy mint akinek próbálsz okoskodni, és azt se tudod miért 😊. Segítek, hasra ütött az összes RFT fizika...jó játék, de az se szimulátor. 😊. Kb módra "így jó" és kész gurulhat is ki. Eljátszunk vele, de nem próbálta beépíteni valós adatokkal a fizikát, mert nem tudja. Ezzel nincs is baj, csak ne mond nekem hogy atom szimulátor a mod mert lefordulok a székrõl 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Fraps

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a játék közbeni videokat milyen progival csináljátok?

Köszi!

csak azt sajnálom , hogy olyan kevesen játszanak vele.:S
illetve õk is ligákban. nincs is már publikus szerver Sompir modjával.:S
(Te / ti hol szoktatok vele jatszani?)
ScarY MAN
<#eljen><#nezze>igyvan.

nem megyek bele mert aki elvakultan imádja ezt a játékot, úgyse fogja az ellenkezõjét állítani. De itt megjegyezném, hogy eddig sírtunk egy normális F1-ért, és próbáltuk magunkat hitegetni, hogy jobb lesz egy modder(ek) által összerakott módnál amit rfben (vagy egyéb más) kapunk, mert ott nem tudják igazából mi hogy mûködik meg ilyenek (nem megyek bele). Ehhez képest kaptunk egy ....nem tudom mit 😊 ... részemrõl jó szórakozás neten haverokkal tolni 😊 de egy idõ után inkább átmegyek sompir bácsi remekmûveihez, amik inkább visszaadják a forma autók csatájának hangulatát😊

...

köszi , annyira azért hidd el nem.😊
csak még él bennem a régi f1 versenyek hangulata , rFactorral + egy magyar modder által készített forma1 moddal és hát.. ég és föld.😊
Tikal
nagyon ügyes lehetsz, nekem ugyanis ez még nem sikerült... ha satuzok, akkor nem nagyon tudom már elfordítani az autot, csak ha már leléptem a fékrõl...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

samsung123

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

hát semmiképp nem úgy , hogy 250rõl satufékezés közben kanyarodva simán bevegyen a kocsi bármilyen kanyart ahonnan aztán padlógázzal kirongyol. (kipörgésgátló nélkül <#idiota><#nevetes1>)

Mind1 ez egy ilyen jatek lett sajnos , csak azt nem értem miért kellett a kiadónak etetnie a népet a szimulátoros mesével.
Köszönöm.
Tikal
és hogy kell viselkednie?

ja , az effekt megvan csak az auto nem ugy viselkedik ahogy kéne.😄