Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
[merlinw.org]
hogy lehet lenémítani másokat multi közben? egész verseny alatt idegesítõen óbégat egy román idióta.
@Aaron1212: alt+enterrel tedd vissza teljes képernyõbe.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
egész jók az eredmények a lotussal, most nyertem monaco-t😊
!Forza Ferrari!
de nem bánnám ha a következõ részben így lenne😊 de az még messze van.
nem szégyen nincs is errõl szó , billel , gamepaddal elhiszem , hogy nehézkesebb az irányítás.
Nem akarom 'kurvára lehúzni' ezek csak a tapasztalataim a játékról.
Kb annyiból áll a kipörgésgátló nélküli vezetés , hogy ha aszfalton gyorsítasz ki tolhatod ezerrel semmi sem történik , ha meg rádobod a rázóra elkezd kacsázni. egyszerû mint a fakocka.
ezzel se lenne gond ha nem az összes segítség kikapcsolása után lenne ilyen suta.
@Tikal: azt nem is kétlem.😊
Arcade játék lett azt' kész. A kiadó meg bassza meg mert nem ezt ígérte.
sztem lezárhatjuk a témát.<#idiota>#idiota>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki fogják javítani idõvel, vagy kivárod vagy veszel új gépet.
Üdv.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
#5090: Nem inkább a szokásos MOMO pedál hiba jött elõ?
http://goo.gl/gd6Zi5
minden segítség off,én akkor néha balett táncot járok a pályán,és ezzel nem én vagyok így egyedül...
össze vissza mondtok minden baromságot a játékról, csak h kurvára lehúzzátok...lol
@Magnum PI: ne csodálkozz , elvégre sg fórum.<#nevetes1>#nevetes1>
Egy szóval sem mondtam hogy 'atom szimulátor' ahogy fogalmaztál , csak , hogy jóval nagyobb élményt nyújt azzal vezetni mint ezeket a szappanosdobozokat.
Megsugom az is sokat számít egy ilyen játéknál , hogy FFBn keresztül egyáltalán érezd a kocsi mozgását és tudj korrigálni. Itt meg kb három állása van FFBnek , egy ha aszfalton vagy , egy ha razokovon + ha kinn a füvön.
ez bizony elég sovány és fõleg annak tudatában megsolyogtató , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az elsõ és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülõ 'minden idõk legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészbõl semmi.
persze GRID féle ökörködésre attól még jó , csak tudni kell a helyén kezelni , ennyi.
Peter0: Nekem is elvesztette egyszer a teljes control beállítást a játék. Sajnos nem tudom fejbõl, hogy milyen menü alatt van, de kis kereséssel meg fogod találni és állítsd át a Steering Saturationt. Minél kisebb annál érzékenyebb. 900-as kormánynál 30-ra állítsd valamint a linearity-t 50re
Together we'll fly someday...
Nagyon köszi!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Szeretném megkérdezni, hogy a játék közbeni videokat milyen progival csináljátok?
Köszi!
illetve õk is ligákban. nincs is már publikus szerver Sompir modjával.:S
(Te / ti hol szoktatok vele jatszani?)
nem megyek bele mert aki elvakultan imádja ezt a játékot, úgyse fogja az ellenkezõjét állítani. De itt megjegyezném, hogy eddig sírtunk egy normális F1-ért, és próbáltuk magunkat hitegetni, hogy jobb lesz egy modder(ek) által összerakott módnál amit rfben (vagy egyéb más) kapunk, mert ott nem tudják igazából mi hogy mûködik meg ilyenek (nem megyek bele). Ehhez képest kaptunk egy ....nem tudom mit 😊 ... részemrõl jó szórakozás neten haverokkal tolni 😊 de egy idõ után inkább átmegyek sompir bácsi remekmûveihez, amik inkább visszaadják a forma autók csatájának hangulatát😊
...
csak még él bennem a régi f1 versenyek hangulata , rFactorral + egy magyar modder által készített forma1 moddal és hát.. ég és föld.😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Mind1 ez egy ilyen jatek lett sajnos , csak azt nem értem miért kellett a kiadónak etetnie a népet a szimulátoros mesével.